Gyönyörű, egyszintes házak gyönyörű projektjei egy lapos tetővel

  A Soviet Space Stalls lakói lapos tetőt társítanak többszintes modell házakkal. A modern építészeti gondolkodás nem áll még, és most sok megoldás van a magánházak és nyaralók, amelyek lapos tetővel nem kevésbé érdekesek, mint a gyenge szerkezetek.

  Sajátosságok

  Egyemeletes ház, sík tetővel elegáns és modern kilátás nyílik. Alapvetően az ilyen struktúrákat speciális módon stilizálták, a minimalizmus vagy a high-tech irányainak kiválasztásával. Az ilyen tetővel rendelkező épületek hagyományos stílusai nem illeszkednek, mert megfelelően megverik az ilyen tetőket, ezért a közelmúltban kiderült, ezért a klasszikus irányok bármelyike ​​nevetségesen fog kinézni.

  Különös érdeklődés az, hogy a tető használatát használják: akár a rendeltetésükön, akár további nyitott teraszként. Előzetesen el kell döntenie ezt a kérdést, hogy kompetensen készítsen projekttervet.

  Anyagok

  Az 1 emeletes házak építése lapos tetővel, különböző anyagokat használnak, de érdemes szem előtt tartani, hogy nem mindenki alkalmas az orosz éghajlatra. Télen, majdnem Oroszországban nagy mennyiségű hó csökken, ami nagymértékben növeli a terhelést a lapos tetőn. Ezért lehetetlen a falakat a tüdőből készíteni, és nem elég tartós anyagok. E tekintetben a népi keretek nem alkalmasak, de van egy másik előregyártott lehetőség.

  Különböző anyagok átfedéshez és falakhoz. Ha szinte minden tartós típus (Monolith, Tégla, fa) alkalmas a falakra, akkor a tetőnek óvatosan kell kiválasztania az építési nyersanyagok típusát.

  Vasbeton lemezek

  Az üres vagy lapos vasbeton lemezeket a padlók modern konstrukciójában használják. Elegendő erejük van, hogy ellenálljon a lapos tető súlyának ellenállása.

  A lemezek sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek:

  • erő;
  • tartósság;
  • jó hang- és hőszigetelési jellemzők;
  • telepítési sebesség;
  • Korrózióálló.

  nyolc

  Fotók

  A fő mínusz anyag az, hogy csak tipikus méretben keletkezik, azt a projekt létrehozásakor kell figyelembe venni. A vasbeton lemezek alkalmasak az átfedésekre csak a házban, amely erősödött alapulattal rendelkezik.

  Egyetemi tanár

  Az átfedésekhez speciális professzionális padlót használnak, amelyet hordozónak neveznek. Mint az előző verzió, tökéletes, ha lapos tető. Hitelfelvétel A professzionális padló nagyon népszerű elsősorban az olcsóság miatt. Ez az anyag lényegesen kevesebb, mint mindenki más. Az alacsony ár azonban nem befolyásolta, hogy bizonyítsa magát, hogy bizonyítsa magának tartós és univerzális anyagként, amely kiváló képessége van, hogy ellenálljon a nagy terheléseknek, amelyek lapos tetővel vannak ellátva.

  A Hitelfelvétel a professzionális padlózás sokkal kisebb, mint a vasbeton lemezek, olyan optimálisan alkalmasak a lapos tetők kialakítására egy átlagos éghajlati övben, kis mennyiségű csapadékkal télen.

  Monolitikus beton

  Ezt az anyagot a telepítés összetettségének köszönhetően nagyon ritkán átfedi. Itt először el kell készítenie a keveréket, amely után kitöltheti. Ez csak az Ön vállalkozásának valódi szakemberei. Meg kell azonban jegyezni, hogy a monolitikus beton, mint egy lapos tető tökéletesen kihasználva, de csak feltéve, hogy a gyártási és telepítési technológiát teljes mértékben tiszteletben tartották.

  A modern egyemeletes házak lapos tetővel nem szokásosak a hagyományos anyagokból épülnek. Ehhez a modern fejlemények a legjobban alkalmasak és kemény téli és nyári hővel rendelkeznek. Ugyanakkor a velük való együttműködés egyszerű, és az építés maga nem sok időt vesz igénybe.

  SIP vagy szendvicspanel

  Az egyes építőipari ügynökségek katalógusában tipikus projektek vannak az egyemeletes házakból, amelyek sip-panelek lapos tetővel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az anyagból származó nyaralók a legjobban megrendelések. Az építés megköveteli a speciális technológiák betartását, így az újonnan érkezett a szendvicspanelekkel való együttműködés nehéz lehet.

  A panel házak érdemeiről beszélve alacsony hővezető képességeik és nagy zajszigetelő jellemzői megjegyezhetők. Az építési költségek sokkal kisebb összegre kerülnek, mint a tégla. Ugyanakkor az elutasított tető elutasítása is jelentős szerepet játszik.

  Lapos tető

  Mindannyian megszoktuk, hogy a sík tetőket csak a szovjet épületek sokemeletes házaiból látjuk. A sok közülük véleményünk szerint az ilyen tetők unalmasak, és az igazi háznak csak a tetővel kell felszerelni. A legújabb építészeti fejlesztések fényében ezzel a meggyőződéssel vitatkozhat, különösen akkor, ha emlékeztet az ilyen tetők számos előnyére.

  Lehetetlen, hogy ne foglaljunk fenntartást, hogy egy emeletes házak lapos tetővel csak a modern irányban stilizáltak. Maga a sík tető futurisztikusnak tűnik, és ezt a szabad helyet kell használnia.

  Előnyök

  A lapos tetők előnyei közül sok jellemző van.

  • Könnyű szerelés. A lapos minta tetőfedő struktúrákat rögzíthetjük rekordidőben.
  • Megbízhatóság. Ha a tetőt megfelelő módon szervezi, képes lesz egy nagy súly ellenállni. Ugyanakkor, amikor az ilyen kialakítás javítása sokkal könnyebb, mint az egyéni rendszer rögzítése.
  • Kiváló hőszigetelés. Függetlenül attól, hogy milyen típusú lapos tetőtervezés volt kiválasztva, megőrzi a hőt a házban.

  • Olcsóság. A gyengeséghez képest a lapos konstrukciók sokkal olcsóbbak, mind az anyagok, mind az időfogyasztás.
  • Könnyű felszerelés telepítése. Antennák, légkondicionálók, különböző szolgáltatási kommunikáció a gépen sokkal könnyebb lesz, mint a lejtőn.
  • Érdekes nézet. Ha a ház maga is díszített a “minimalizmus” stílusában, akkor a laconikus tető anélkül, hogy egy korcsolya lenne tökéletesen kiegészítve az általános nézetet.
  • További terület. Kívánt esetben a tető erősödik és használható helyet a játszótér, a kert vagy a rekreációs terület alatt. Néhányan itt is úszómedencét készítenek.

  Hibák

  A mínuszok nem annyira, de még mindig vannak.

  • Nem számít, mennyire jó a tető, mindig van esély, hogy szivárog. Lapos kialakítás esetén a kockázat sokszor nő, mert nagy terhelésnek van kitéve, mivel a hó nem gördül.
  • Ha télen tervezi a fedelet a fedéllel, akkor a hó és a pontszámot kézzel kell befejezni.
  • Az építőiparban a tető lapos mintát kell elvégezni a teljes megfelelés a technológia, különben fennáll a veszélye, hogy szivárog, vagy elviselni terhelések és összeomlás.

  Fajták

  Az ismeretlen tetők több kritériumra vannak osztva, amelyek között – az anyagok használatának és típusának módja. Általában az egyes jellemzők nevét önmagáért beszél.

  Felhasználás útján

  A tetőket kihasználják és nem kiaknázhatják.

  Működtetett tetők – azok, amelyeket nemcsak tetőként használnak, hanem további helynek is. Itt használják a továbbfejlesztett rendszerek, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak nehéz leltárt helyezzenek a tetőn, hanem a “zöld sarok” megszervezését, a gyepet, a virágokat és a fákat. Az ilyen típusú tervezés felszerelése elég sokat, míg a projektben fontos, hogy milyen súlyterhelés lesz a tetőfedés.

  A nem kizsákmányolt tetők sokkal olcsóbbak annak köszönhetően, hogy nem kellene erősíteni és vízszigeteléssel felszerelni. Az egyetlen dolog, hogy figyeljen – hó terhelések, amelyek télen tetőfedő lesznek.

  Általában nem ajánlott az ilyen tetőkön járni, ezért mindent kiszámolni kell annak érdekében, hogy a tető képes legyen ellenállni a hóréteget az időszakos tisztítás nélkül.

  Az anyagok

  A klasszikus, inverziós és lélegző tetők különböznek egymástól.

  A klasszikus típusokat általában nem hasznosítható tetők tervezésében használják. Ez annak köszönhető, hogy kisebb ellenállási tényezővel rendelkeznek. A nedvesség vagy a mechanikai hatások romboló lehetnek ezeknek a tetőknek.

  Az elrendezés elrendezési séma (felülről lefelé) néz ki:

  • Felső hegesztési anyag (vízszigetelés);
  • Alsó töltőanyag (vízszigetelés);
  • esztrich (ha van);
  • szigetelés;
  • gőzszigetelő réteg;
  • Átfedés.

  Így semmi sem védi a vízszigetelő réteg gyorsan a diszkrét.

  Az inverziós tető pontosan úgy néz ki, hogy az ellenkezője, amely a névből érthető:

  • ballaszt (kavics, zúzott kő vagy más nehéz anyag);
  • párologtatás;
  • hidrofób szigetelés;
  • vízszigetelés;
  • Védő szubsztrát (primer);
  • Átfedés.

  Az ilyen lapos tetők hosszú élettartamúak és optimálisan alkalmasak a tetők üzemeltetésére.

  A légáteresztő lehet klasszikus és inverziós struktúrák. Ezek a szellőztetés biztosítása érdekében légzőkészülékek vagy deflektorok vannak felszerelve, mivel a sík tetők és a ház között nincs távolság, mint a gyenge tetők esetében. Ez az elégtelen légcserére vezet, így a szellőzőrendszer szervezete olyan fontos.

  Projekt

  A lapos tetővel ellátott egyetlen emeletes ház projekt kidolgozásával elengedhetetlen, hogy figyelmet fordítsa a tető típusára. Itt a tető a legfontosabb összetevő. Az orosz cégek nem foglalkoztak ilyen tervekben, ezért vegye fel velünk a kapcsolatot csak az ellenőrzött ügynökségek számára.

  Ez az egyik ritka eset, amikor a projekt csak szakembereket kell végeznie. Ön, viszont csak a helyiségek helyét, valamint azt jelzi, hogy pontosan hogyan tervezi a tető működtetését, és egyáltalán tervezel. Ez attól függ, hogy milyen alapítvány lesz ki, ahonnan a csapágyfalak készülnek.

  Gyönyörű példák

  Példák a professzionálisan összeállított projektekre végrehajtott gyönyörű egyemeletes házakra.

  • A lapos tető nem mindig működik. Néha csak egy közös tervezési koncepció részeként használják. Figyeljen az összes lapos tető jellegzetes jellemzőjére: mindegyiknek parapets van.
  • Egyemszintes ház egy modern stílusban tökéletesen illeszkedik egy minimalista környező tájba. Annak ellenére, hogy sokan úgy vélik, hogy ilyen házak “dobozok”, lehetetlen megtagadni, hogy érdekesnek és eredetileg.

  • Egy egy emeletes ház tetőjén, sík tetővel, szinte bármit is szervezhet. Miután megszakította a gáz rétet, a tulajdonosok a környező táj házának részét képezték, ugyanakkor hangsúlyozva az öko-barát stílusot.
  • A garázzsal rendelkező egyemeletes ház érdekes projektje több autó tulajdonosával kell ellátnia. Amikor a szálláshelyről van szó, a garázs az, amire szüksége van. A kiterjesztés kialakításához fizetett hely a tetőterasz megszervezése kompenzálható.

  • A lapos tetővel rendelkező egyemeletes házak legolcsóbbak, igazán unalmasnak tűnnek, de érdemes emlékezni az értékükről, amely kompenzálja a permpresszív megjelenést. Általános szabályként az ilyen ház ára 3-4-szer kevesebb, mint egy kis ház, amelynek hatókészüléke van. Nagyobb megtakarítások esetén a napelemek tetőjén helyezhet el.
  • A fából készült téglaház ugyanabban az időben néz ki modern és hagyományosan, egy kicsit az ország stílusában. Lehetőség volt arra, hogy elérjék a tetőt, a sötétebb felületeket, mint az egész házat. A lapos tetőnek köszönhetően a ház levegővel néz ki, mint ha a hatókör kialakítását használták.

  Ebben a videóban egy lapos tető kialakításáról szól egy emeletes épület számára.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: