Hogyan lehet összekapcsolni a polikarbonátot egymásnak?

Polikarbonát – Univerzális építőanyag, amelyet általánosan használtak a mezőgazdaságban, az építőiparban és más területeken. Ez az anyag nem fél a kémiai hatásoktól, ami növeli megbízhatóságát, és nem romlik a prezentálhatóságot. A polikarbonát nem romlik a magas hőmérsékletek hatása miatt, ezért széles körben használják a forró éghajlatú területeken. A cikk fog beszélni, hogyan lehet kombinálni listák egymás között, ami néha szükség van a munka ezzel az anyaggal.

Kiképzés

A polikarbonát lapokat méretezik, amelyet a projekt biztosít, fém hacksaw vagy körfűrész segítségével. A monolitikus vászonok nem igényelnek további képzést, de a celluláris szerkezetű lemezen meg kell védeni a végeket a szennyezés elkerülése és a csatornák hidratálásának elkerülése érdekében. Ha a dőlésszög alatt telepíteni kívánja, amikor a végek nem realizáltak, meg kell határoznod, hogy a lapok közül melyik lesz felülről, és milyen alul van. A tömítőszalagot a felső szélén ragasztjuk, az alsó részen – öntapadós perforált.

Az eljárás végrehajtása előtt a védőfóliát polikarbonáttal kell eltávolítani.

A két polikarbonát lap egymáshoz való csatlakoztatása előtt a következő eljárásokat kell elvégeznie, és előkészítenie kell az anyagot:

 • vágja le a lapokat egy előre meghatározott rajz szerint;
 • Előre helyezze a ruhát a jövőbeli kialakításra;
 • Távolítsa el a védőfóliát;
 • kiváló minőségű tisztító.

Kiváló minőségű kapcsolathoz szükséges Montage meleg időben. Ilyen körülmények között a repedés vagy a ferde ferde valószínűsége megszűnik. Ha azt tervezi, hogy a zenekarokat összekötő profil segítségével zárolja, akkor kezdetben készítenie kell a profilrendszereket.

Csatlakozási módszerek

A tűzhely dokkolót különböző módon végzik, az anyagok és a rendeltetési hely alapján. Fontolja meg részletesebben mindegyiküket.

Levehető profil

Ez a fajta telepítés kényelmes, ha az íves tervezés részeit szeretné elképzelni. A munka több lépésből áll.

 • A profil alját csatolni kell az öntapadások keretéhez.
 • Tegye a vásznat úgy, hogy a szél a profil oldalán kerüljön a profil alján, és 2-3 milliméternyi távolságra alakult ki a tetejére.
 • Ezt követően helyezze el a profil felső sávját, igazítsa és rögzítse a teljes hosszúság fölé, kissé ütő kézzel vagy fából készült kalapáccsal. Ha becsapja, fontos, hogy ne alkalmazzák a nagy teljesítményt, hogy ne károsítsák a designt.

A leválasztható típusú fém profilja megengedhető, hogy a hordozóelem, valamint a fa tervezése. Ebben az esetben a szomszédos csomópont további funkcióját fogja elvégezni.

A műanyag panelek szilárd alapon vannak rögzítve. Ez a feltétel szükség van a polikarbonátra a tetőn.

Alacsony profilú

Ez egy olcsó és nagyon megbízható polikarbonát kapcsolat módszer. Használata sokkal könnyebb, mint az előző.

 • Meg kell vágni az anyagot a megfelelő méretekben, elhelyezve a hely helyét a gerenda.
 • Konszolidálja a dokkolóprofort a THERMOSHABA szalagokkal, függetlenül attól, hogy melyik anyagból készült. Néhányan az elsődleges eszközökből való rögzítés, amely hátrányosan befolyásolja a további működést.
 • Helyezzen be polikarbonátot a profilba, ha szükséges, kenje meg a tömítőanyagot.

Ragasztó

Dokkolás a ragasztókkal, amelyeket az ültetvények, a veranda és más kis struktúrák építéséhez használt ragasztóval kell alkalmazni, amikor egy monolitikus vászonokat építenek fel. A munka gyorsan történik, de kiváló minőségű és szilárd csatlakozást végez, követnie kell az utasításokat.

 • A ragasztót gondosan alkalmazzuk egy csík a végein sima réteggel. E célból a ragasztópisztolyt általában használják.
 • Nyomja meg az erőt egymással.
 • Tartsa kb. 10 percig, hogy alaposan füstölje az ízületeket, és lépjen a következő vándorlásra.

A ragasztó használata lehetővé teszi, hogy hermetikus és szilárd. Még a magas hőmérséklet hatása alatt is a varratok nem fognak szétszóródniuk, és nem repednek, de ez magas minőségű ragasztóösszetételnek van kitéve. Az egy- vagy kétkomponensű ragasztókat általában alkalmazzák, amelyek ellenállnak bármely vizsgálatnak, és alkalmasak bármilyen anyagra.

Főként használják Szilikon alapú ragasztó. Amikor dolgozik Emlékeztetni kell arra, hogy a ragasztó elég gyorsan megragad, és gyakorlatilag lehetetlen mosni. Ezért kell minden munkát a kesztyűben és nagyon óvatosan kell elvégezni. Szárítás után a ragasztó varrás alig észrevehetővé válik. A varrás ereje közvetlenül a dokkolás dynázától függ. A megfelelő telepítéssel a varrás nem hagyja ki a nedvességet.

Pontozó

Ezzel a módszerrel a polikarbonát-celluláris vászonok vegyülete hőszalagokkal rendelkezik. Mivel a felület gyakran szabálytalanságokkal rendelkezik Sarokkötők. Segítségükkel álcázhatja olyan területeket, amelyek az ízületek szögben vannak. Ha a polikarbonátot a fa pontig rögzítjük, fúrjon át egy átmérőjű lyukat, némileg túllépi az önnyomógomb átmérőjét. A különbségnek legalább 3 milliméternek kell lennie.

Egy ilyen rendszer elkerüli a deformációt a hőmérsékleti különbségeknél. Néhány szakértő azt javasolja, hogy ovális lyuk legyen. Az összes telepítési szabály megfelelő megfelelésével két polikarbonát vászon biztonságos lehet. A webes vastagság legfeljebb 4 milliméteres lehet a brazaság, de szélessége pontosan 10 centiméternek kell lennie.

Hasznos ajánlások

Számos hasznos tipp, amely tapasztalt embereket ad ezen a területen.

 1. A telepítés során biztosítani kell, hogy a vászon ne legyen túl szoros egymáshoz, meg kell hagynia a körülbelül 4 milliméter hiányát. A probléma az, hogy amikor a hőmérséklet csökken, a polikarbonát címkézhető és kibővíthető, mivel a tervezés törékenyebbé válik. A rés megvédi az anyagot az esélyekből és a görbeből.
 2. Polikarbonát vagy fémprofilok vágásához ajánlatos egy körfűrészt használni, nagyon kis ruhával, hogy sima legyen. Néhányan különleges szalagos fűrészeket használnak. A dokkolás előtt el kell távolítania a zsetonokat.
 3. Elfogadhatatlan, hogy a profilt referenciaként vagy keretelemként használja – ezek összekötő elemek.
 4. A profil hajlítása csak akkor lehetséges, ha a gyártó az áru útlevélén szerepel, különben megsérülhet.
 5. Ha a becsapás tilos a kalapács használata. Engedélyezhet egy fa fát, de szépen, mert hagyja a karcolást.
 6. A kondenzvízgyűjtés biztosítása érdekében vékony fúróval kell fúrni egy lyukat a lap alján.
 7. Javasoljuk, hogy az azonos vastagságú és méretű ruhát csatlakoztatja. A dokkolt szűrők varrásait érinti.
 8. A vegyület fémprofilja fontos komponens a szerkezetek minőségépítésében.
 9. Annak megakadályozása érdekében, hogy a nem-disteft a közelben van, meg kell helyesen telepíteni a profilt. Az évszak nagy szerepet játszik: például nyáron a telepítést közel kell tenni. Az alacsony hőmérséklet miatt a polikarbonát lemezek szűkültek, és a vásznatok között helytelen telepítéssel vannak kialakítva, nagy rések alakulnak ki.
 10. A sűrűbb kötődés miatt a rés méretének csökkenése miatt láthatatlan lesz. Az ilyen hiányosságok megengedettek, mivel kedvelik a nedvesség kimerülését és a kívánt szellőzési szintet.
 11. Télen a dokkolás csúcsokkal történik, de sok építész nem ajánlja a hideg évszak alatt a lehetséges nehézségek miatt. Bár általában minden építési munkára vonatkozik.

Így a polikarbonát lapok telepítése minden ember életében a legegyszerűbb dolog lesz. De a legjobb, ha megkérdezünk valakit, hogy segítsen, mert a lapok leggyakrabban nagyok, és egyedül nem tarthatók meg a megfelelő helyzetben és alaposan csatlakozni.

Alapvető szabályok az anyaggal való együttműködés során – csak olyan minőségi termékek megszerzése, amelyek megfelelnek a követelményeknek, és a telepítés minden megállapított szabványra és utasításra.

A következő videóban a sejt polikarbonát sejt polikarbonát lapok csatlakoztatása.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: