Kaluga Gasobeton: Jellemzők és termék áttekintése

Most az építőanyagok piacán megtalálja a levegőztetett betonblokkok meglehetősen nagy választékát. A Kaluga GasoBeton márka termékei nagyon népszerűek. Mi a termékadatok, és melyik faj megtalálható, elemezzük ebben a cikkben.

A gyártóról

Az a növény, amely a “Kaluga Mezőgazdaság” márkájában termelt termékeket gyárt, nemrégiben alapították, nevezetesen 2016-ban a Kaluga régióban. Ennek a vállalkozásnak a gyártósora fel van szerelve az autokláv keményedés legmodernebb felszerelésével, így a termékek kiváló pontossággal és specifikációval rendelkeznek.

Előnyök és hátrányok

A TM “Kaluga Aequetone” TM-beton blokkjai számos előnye van:

  • Ezek a termékek kiváló minőségűek;
  • Ezek környezetbarát, alkalmasak lakóépületek építésére;
  • Ezek az épületek tűzállóak, mivel a levegőztetett beton nem világít;
  • A blokkok nem pusztítják el a gomba;
  • Ez az építőanyag fagyos, az energiahatékonyságra vonatkozik;
  • A falak nem igényelnek további szigetelést.

Ezzel hátránya ennek a terméket, akkor lehetséges, hogy vonzza a nehéz elemek blokkokat elég nehéz, speciális kötőelemek van szükség.

Terméktípusok

A TM “Kaluga Mezőgazdaság” termékei közül többféle levegőztetett anyagot találhat.

  • Fal. E fajból származó termékeket a szerkezet csapágyfalának felállítására használják. Itt a gyártó különböző sűrűségű blokkokat kínál. A D400, D500, D600 termékeket 2,5-től 5,0 erővel választhatja ki. Ezeknek a termékeknek a megkülönböztető jellemzője az autokláv hardverblokkok csellemése. Ez a jelző lehetővé teszi, hogy növelje az ilyen típusú építőanyagokból felállított épületek zaját és hőszigetelését.
  • Partíció. Ezek a blokkok úgy vannak kialakítva, hogy belső partíciókat építsenek ki. Kisebb vastagságuk van a hordozófalak építéséhez szükséges termékekkel összehasonlítva, így súlya alacsonyabb, a zaj szigetelő jelzője is meglehetősen magas.
  • U alakú. Ezeket a blokkokat a burkolatok alapjául szolgáló bázis formájában alkalmazzák, valamint egy állandó zsaluzat, amikor egy jumper eszköz és szalag. A termékek sűrűsége D 500. Az erő 2,5 és 5,0 közötti tartományban van.

A levegőztetett betonblokkok mellett a Kaluga Palazh betonüzem ragasztót kínál, amelyet kifejezetten levegőztetett betonozásra terveztek. Ez az épület anyag lehetővé teszi, hogy verem elemek vastagsága a varrás két milliméter, aminek köszönhetően a hőhidak minimálisra lehet csökkenteni.

Ezenkívül ez a gyártó az üzemanyag-beton blokkok elhelyezésénél szükséges eszközök teljes skáláját kínálja. Itt megtalálja a hacksakákat, a strokeseket, a terveket, a csonkokat – borjakat, csiszoló táblákat, fogantyúkat a blokk, ecsetek – hangszórók, ciánok és még sok más.

Vásárlói vélemények

A vásárlók nagyon jól reagálnak a Kaluga Aequetone márka blokkjairól. Javasolják, hogy a termékek eléggé magas színvonalúak, könnyen és gyorsan lezárták a gyártót. Nem fognak összeomlani, bár könnyen vágható. Az épületek költsége néha alacsonyabb, mint a téglaépületeké, ezért ez egy meglehetősen költségvetési lehetőség.

A hátrányok magukban foglalják azt a tényt, hogy a blokkok erősen felszívják a nedvességet, Ezért további vízszigetelésre van szükség, de a levegőztetett betonból származó termékekre vonatkozik. És az a tény, hogy mivel a kis szilárdságú elemek kell használni drága kötőelemek biztonságos kommunikációt, különösen akkumulátorok, valamint a belső tételek.

Arról, hogy a Kaluga levegőztetett beton keletkezik, nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: