Kémények a gyártó “vulkán”

KHimneys “vulkán” – rendkívül versenyképes felszerelés, speciális fórumokon nagyszámú pozitív visszajelzést talál róla. És azok, akik érdeklődnek a tervezés megszerzésében és telepítésében, hasznosak lehetnek az alábbi információk.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Sajátosságok

Ezeknek a csöveknek az alapja a legmagasabb minőségű rozsdamentes acél, amely a tűzálló és az erő szükséges jellemzői. De itt, Milyen tartós lesz a tervezés, függ a telepítés helyességétől, a tömítéshez, a konszolidációtól. Mindig figyelembe vették a tervezés hosszát, a meglévő lejtők, a hajlításokat és a fordulatot. Ez is fontos, a ház belsejében vagy a rendszeren kívül történik.

Egy kicsit érdemes mondani a rozsdamentes acélból – ez egy modern anyag, viszonylag kis tömegű. Ez egy versenyképes tégla és kerámia, amelyet eredetileg kéményrendszerekhez használtak. De a kerámia szerkezetek nagy tömege nem volt a legmegfelelőbb, legalábbis a telepítés nehézségeinek köszönhetően.

Igen, és az igény megjelent a kiegészítő alapítványban.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Milyen kedvezően különbözteti meg a vulkán üzem kéményeit:

 • Összehasonlító könnyű kialakítás;
 • Telepítés, külön alapozás megteremtése nélkül;
 • a javítás vagy más korrekciós munka során teljes leszerelési tervezésben igényes szükséglet hiánya;
 • A moduláris típusú tervek a legegyszerűbbek a piacon, ha a rendszer összeszereléséről és javításáról beszélünk (azt mondhatjuk, hogy tervezőként méretezik: gyorsan és egyszerűek);
 • Szerelési munka kéményével a gyártóból Még az újonc is lesz letétbe, mert a telepítési folyamat egyértelműen intuitív;
 • A rendszer külön elemei, tartozékok szállíthatók, tárolhatók, anélkül, hogy megzavarnák a rendszer integritásának megzavarását, ne gyűjtsük össze később;
 • A tervezés olyan, hogy a csövek belsejében lévő kondenzátum valójában nem megy;
 • Nagyon kényelmes, hogy a kéménykomplex telepíthető a ház vagy a fürdő építési szakaszában, az építés után a javítás és a. D.;
 • A nem szabványos típusú, nagyszámú szoba építése meglehetősen alkalmas a márka dohányzási telepítése alatt;
 • A design tartós, tartós, tűzálló, fagyálló – mindezek a jellemzők rendkívül fontosak a kémény számára;
 • A “vulkán” társaság garanciája alatt 50 évig tart, valójában ellen kell ellenállnia száz.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Egy különleges pillanat – van egy speciális szigetelő réteg a rendszerben, amely bazalt szálból áll, és a dán gyárban készül. Hasonló hőszigetelés Az innováció teszi, hogy a rendszeren belül nagy mennyiségű kondenzátum kialakulása egyszerűen kizárt. A rendszer gyorsan felmelegszik, és megtartja a felhalmozott hőenergiát. A rendszer maximális hőmérséklete is jól ellenáll, ezért tartósnak tekinthető. Korrózió, rozsda – ezekből a szerencsétlenségekből, a gyártó is elmondható, megvédte a rendszer kiváló mérnöki wellness tervezését.

Még a hosszú távú kizsákmányolt csövek sem deformálódnak, a kezdeti formájukat a lehető leghosszabb ideig tartják. Végül nem osztják ki a mérgező anyagok folyamatát. Ez egy olyan eszköz univerzális példája, amely megjeleníti a füstöt.

Igen, nem hívhatsz ilyen beszerzést olcsó, de jobb, ha sokat fizet, de sok éven át nem kell aggódnia a dohányzási rendszer integritásáról és megbízhatóságáról.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

A felállás

Az ilyen termékek egy másik plusz az a képesség, hogy kiválassza az adott épületnek megfelelő opciót.

Kerek keresztmetszet

Ellenkező esetben az egyáramú rendszerek nevezik. Ez a füst teljes és hatékony kialakítása. Egycsövek – kitűnő lehetőség, hogy a kémény bármely hossza által kész téglacsövet vezetjük. Azt is égetnek már működő kémény, használhatók a füstvezeték komplex elemeinek eredetileg kialakított elemekkel együtt. A kerek keresztmetszetű egyáramú mechanikai rendszerek mindent tartalmaznak, ami lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen hosszúságú és konfigurációs pillanatok legyenek.

Kémények a gyártó "vulkán"

A kémények gyártásában első osztályú rozsdamentes acél. Ezek maximálisan lezárt, geometrikusan pontosak, ezért hosszú élettartam garantált – a füsteltávolító rendszer minden eleme pontosabban csatlakozik.

Egy kémény egy kerek keresztmetszetű kazánnal, tűzhelyvel, kandallóval, erőművel működik az üzemanyag típusával. A rendszer a szerkezetbe és kívül helyezhető el. Fantázható a füst-csatornák, az új kereskedelmi füstbányák. Ha tervezik, hogy egy tégla kéményt vezetni, először meg kell vizsgálnia, és tiszta.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Ovális keresztmetszet

A komplexum termelésében a “vulkán” segített a magas hőmérsékletű nyugati partnerek (Németország, Svájc). Ez az ausztenitikus nagy ötvözött rozsdamentes acél egységes kialakítása. Minden részlet, az egyes elemek Oroszországban jönnek létre az innovatív pontos berendezéseken. A használt nyersanyagok gondosan kiválasztják és szabályozzák.

A köre ilyen kémények a eltérítésének égési elemek kandallók, kályhák, és még mindig kazánok és dízel generátorok, amelyek működnek a folyékony, szilárd, valamint a gáz-halmazállapotú tüzelőanyag. Ez lehet egy hazai rendszer, és iparosodás.

Kémények a gyártó "vulkán"

A füstgázok működési jellemzői egy ovális keresztmetszetű rendszerekhez:

 • Névleges T-750 fok;
 • rövid távú hőmérséklet maximum – 1000 fok;
 • Nyomás a rendszerben – akár 1000 pa;
 • A fő rendszer kontúrja ellenáll a savaknak és az agresszív külső környezeti tényezőknek.

Megkülönbözteti a komplex elemeinek törés-típusának ezt a rendszerét, amely erősebb SIG-vel rendelkezik, ami növeli a dokkoló csomópontok merevségét és gázkomponenséjét. Nómenklatúra vonala szabványos elemek széles, azaz a kémény konfigurációját gyűjtheti össze.

És fontos, hogy az összes alacsony életével a design a legmagasabb erővel rendelkezik.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Izolálással

És ez már egy kétköri rendszer (kétfalú szendvics kémények) – nagyon népszerű módja a dohányzásnak, mert az egyetemesség rendkívül magas. Alkalmas kazánok, fürdőkák, otthoni kályhák és dízelgenerátorok számára, és természetesen a mindennapi életben és az iparban különböző típusú üzemanyagokon működő kandallók számára.

Kémények a gyártó "vulkán"

Az ilyen rendszer fő áramköre nem fél az agresszív közegtől, a berendezésnek a névleges hőmérsékletet 750 ° -ra ellenáll, és a rövid távú hőmérséklet maximum – 1000 fok, az intrastamin nyomás akár 5000 pa lehet. Az importált bazalt gyapjú a szendvics kémények hőszigetelésére szolgál. A termookonzációs rendszer az, hogy a lineáris alkatrészek deformációs változásainak törlése a fém termálozás során. A nagy sebességű, fokozott erővel rendelkezik. By the way, a szilikon gyűrűk használhatók a rendszerzársághoz.

A rendszer minden elemét a legmodernebb robotvonalon állítják elő, azaz az emberi önmagának veszélye, kizárható. Nos, az oroszországi rendszer termelésének nagyon ténye (bár importált komponensekkel) némileg csökkenti az esetleges beszerzés árát. Igen, a rendszer nem olcsó, de teljesen importált analóg ugyanazon jellemzőkkel pontosan drágább.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

A kazánok számára

A kazánok koaxiális elemeinek rendszere a kémény, amelyet gyakran a “csőben lévő cső”. Ezek egy aljzatba vannak csatlakoztatva, egy speciális bővítőgépen történik. Ez a fajta artikuláció garantált a gázzáróság, a gőzálló, alacsony ellenállás aerodinamikai típusú. Az ilyen kémény teljes mértékben működik a túlnyomás, valamint az alacsony mutató összefüggésében.

Milyen tüzelőanyag-erőforrásban érvényes, a koaxiális berendezések esetében nem számít. A telepítés fő dolog az egész tűzbiztonsági szabvány teljesítése. Szüksége van egy ilyen rendszerre, hogy a füstöt az égésű légipostával. A berendezések nedves és száraz módban dolgozhatnak. A rendszert az építkezésen belül és kívül telepítheti. És ismét a berendezést könnyű súlyt különbözteti meg vészhelyzetben, jobb dokkolóprofil, a különböző konfiguráció kiválasztásának képessége (például szigeteléssel és nélkül).

A feszültség kialakításához speciális hőálló szilikongyűrűk.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Apartmanok számára

A kollektív kémények rendszerét jelenti, modern és népszerű. Gyári munkavállalók tervezése és gyártása ezek az egységek, és a kérés meglehetősen magas. Hány pontosan hőgenerátor csatlakozik egy ilyen kéményhez, számos jellemző számításától függ. A komplex hő kimenete, az éghajlat, amelyben az épület található, ahol a füst-gondolkodású rendszert végzik.

Ez a lehetőség a termékek „Volcano” is fel lehet szerelni egy bánya belső szerkezetét, és akkor kívül és annak homlokzata. A komplexek egy intenzív, kettős szárazak, és koaxiálisabbak. A vállalat mérnökei alaposan ellenőrzik a függőleges hordó átmérőjének optimalitását (aerodinamikai számítások segítségével). Vagyis nyereséges, megbízhatóan, gazdaságosan – figyelembe véve a felhasználók számát – és ésszerűen.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Beépítési

A műszaki dokumentációban részletes lépésenkénti utasítás van, amely segít összeszerelni a moduláris kémények és az egyszemélyes csövek rendszerét. Nos, ha a telepítés dolgozik, de az összeszerelés nem zárja ki a gyülekezetet – könnyen érthető.

A rendszer telepítése az épület külső falán:

 • A ház távolsága nem haladhatja meg a 25 cm-t;
 • A vízszintes fragmensek nem lehetnek több, mint egy mérő;
 • A falhoz való rögzítés minden 2 m-es eleme telepítve van (ez fontos a szélterhelés konfrontációjához);
 • A rendszer telepítése a kémény tartójának telepítéséből indul, a fennmaradó csövek speciális bilincsekkel vannak rögzítve;
 • A vízszintes fali átjárást a cső kialakításának stílusa szerint végezzük az átfedés falaiban.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Az átfedési kereszteződés elrendezését külön kell mondani. A kémény áramlása a fából készült épület szigetelt átfedése révén (például azbesztszigeteléssel) a rés megőrzését legalább 25 cm-re. Ha nincs szigetelés, a távolság 38 cm lesz.

Optimalitás nehéz megtalálni valami sikeresebb, mint az elhaladó mennyezeti egység telepítését – A gyárilag létrehozott mennyezeti vágás kialakításához a maximális tűzbiztonság jellemzi. A padló elhagyásakor a “visszavonulás” padlót kerámia burkolólapokkal, téglával vagy bármely nem splash lapkal kell lefedni. Ha a kémény áthalad a falakon, akkor egy fából készült szerkezet esetében legalább a szerkezeti részektől való távolságot tiszteletben kell tartani.

A rendszert csak az utasítások szerint gyűjtheti össze, az egyes lépésekkel fordulva, mindent használva, ami a kéményhez teljes.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Értékelések áttekintése

És ez is nagyon érdekes pont, mert ő, ha nem pártatlan, akkor nagyon informatív.

Mit mondanak / írnak tulajdonosok a kémények “vulkán”:

 • A minőségi minőségi előírások nagyon magasak, nemcsak az orosz, hanem az európai követelmények is;
 • A szigetelési rendszer számára a bazalt gyapjú választása nagyon sikeres, amelyet a versenytársak “vulkán” megkülönbözteti;
 • A designban jelen lévő hegesztési varrat TIG technológián alapul, amely biztosítja a rendszer erősségét és egy nagyon hosszú élettartamot;
 • Az ár megfelel a javasolt rendszerparamétereknek;
 • A kémények nagy választéka – bármilyen lehetőséget találhat egy adott kérelemre;
 • Maga a “fekete” munkával megbirkózhat, mert a szerelvény nagyon világos, logikus, nem merül fel a felesleges részletekkel kapcsolatos problémák;
 • A gyártónak olyan webhelye van, ahol az információt felhasználóbarát módon mutatják be;
 • Úgy tetszik, hogy a berendezés elemeit a robotos gyártósorok körülmények között végzik, vagyis az emberi tényező által okozott házasság szinte kizárt;
 • Belföldi gyártó – sok felhasználó számára ez egy fő pillanat.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Nagyon fontos, hogy a hátrányok (kicsi, de mégis), amelyek megemlítették a “vulkán” kémény tulajdonosait, megszüntették a berendezések későbbi verzióiban. Egy ilyen gyártó szeretne bízni.

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Kémények a gyártó "vulkán"

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása