Komarov spirálok

A szúnyogok spiráljai nagyon népszerűek a rovarok elleni küzdelem folyamatában. Az ilyen elemek megkülönböztető jellemzője – rendelkezésre álló költségek és nagy hatékonyságuk, amelyek kihasználják őket a versenytársak ellen.

Mi és hogyan működik?

A szúnyogok spirálja meglehetősen szorosan tömörített fa liszt, amely speciális inszekticid készítményekkel kombinálódik. Ezek a gyógyszerek, amelyek szúnyogok megijesztésére szolgálnak, és meghajtják őket egy bizonyos szobából. A spirál fő jellemzője az egyedi formája, amelynek köszönhetően az elem hosszú ideig sima lehet. Az égés kívülről kezdődik, majd közeledik a központhoz. Ebben a pillanatban a szúnyogokra káros káros anyagok párjai a levegőben vannak, amelyek hozzájárulnak a pusztításhoz.

Általában a spirálokban alkalmazott anyagok a pyregorinok vagy más hasonló szintetikus csoportok csoportjába tartoznak. Közvetlenül az égés után, a szúnyogok harci rendszerébe esnek, így a rovarok teljesen megbénultak.

Meg kell jegyezni, hogy a Helix részét képező halálos fumigánsok negatív hatással lehetnek mind a szúnyogokra, mind a többi repülő rovarokra.

Érvek és ellenérvek

A szúnyogokból származó spirálok hatalmas népszerűsége és igényei számos előnnyel járnak, köztük a következők megkülönböztethetők.

 • Egyetemesség. Ez a termék képes segíteni a szúnyogok megszüntetésére, függetlenül a típusuktól. Ezenkívül egyes komponensek, amelyek a hélix részét képezik, képesek még más típusú rovarokat is elpusztítani.
 • Tartósság. A piacon bemutatott legtöbb modell eltarthatósága legfeljebb öt évig terjed, ami lehetővé teszi a szezonban a jövőben a csomagban maradt spirálokat.
 • Ártalmatlanság. Tanulmányok azt mutatják, hogy az ilyen termékek teljesen biztonságosak az emberek számára, és nem károsíthatják a légúti vagy más rendszereket.
 • Elérhető költségek. A spirálok sokkal olcsóbbak, mint a szúnyogok elleni más eszközök, a nagy hatékonyság jellemzi.

A szúnyogok elleni védelmi eszközöknek az egyetlen hátránya, hogy az égés során kellemetlen szaguk, amely bizonyos kényelmetlenséget okozhat.

Meglévő anyagok

A modern gyártók különböző szereplőket használnak a spirálok belsejében, hogy megbénítsák és megijesztsék a szúnyogokat. Mindegyiküknek saját megkülönböztető jellemzői és előnyei vannak.

Alloz

Ez az első generáció nem szisztémás rovarirtója, amely sárga vagy sárga színű viszkózus folyadék. A termék megkülönböztető jellemzője a puha és aromás szaga. Köszönhetően egyedülálló tulajdonságokkal, ez a termék aktívan létrehozásakor használt források leküzdésére repülő rovarok. A tanulmányok azt mutatják, hogy ha kisebb mennyiségű terméket használ, akkor nincsenek hatással az emberekre, és nem káros az emberi testre.

Piretrin

Pyrethrines egy csoportja természetes rovarölő, hogy megtalálható a virágok Aster fűszernövények. Ezek optikailag aktív folyadékok, amelyek a legtöbb szerves oldószerben oldódnak. Ugyanakkor nem oldódnak fel vízben, és gyorsan oxidálják a levegőben. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a pirendinek az érintkezési művelet rovarölő szerek, ideális választásnak tekinthetők a szúnyogok spiráljainak előállításában.

Az anyag egyedülálló tulajdonságai szinte azonnali rovarbalízis okozhatják.

Butil-hidroxi-tolulatuluol

Ez egy lipofil szerves anyag, amely a fenolosztály reprezentatívája, és széles körben alkalmazzák az antioxidáns termelési folyamatban. A butil-hidroxitoluluol egy fehér por, amely a szúnyogok elleni küzdelem folyamatában jelent meg hatékonyságát. Ennek az anyagnak az a fő jellemzője, hogy teljesen biztonságos egy személy számára, és nem károsíthatja az egészségét. Ezenkívül az anyag nem érinti a háziállatok egészségét.

N-oktizált bicyclichepten dikarboximid

A szúnyogokból származó spirálok összetevője. Az anyag megkülönböztető jellemzője, hogy növeli a piretroid-összetevők hatékonyságát. Az anyag olyan erős, amely azonnal befolyásolja a szúnyog légzőrendszerét, és teljes bénulást okoz.

A legjobb márkák minősítése

A modern piac hatalmas számú olyan céget mutat be, amelyek spirálokat kínálnak a szúnyogokból. A “Raptor” cég a kétségtelen piacvezetőnek tekinthető, amely évek óta a szúnyogok megsemmisítéséhez a leghatékonyabb megoldásokat kínálja. A márka spiráljainak megkülönböztető jellemzői közül a következők megkülönböztethetők.

 • A “Raptor” termékeket a többi vállalathoz képest a leghatékonyabbnak tartják.
 • Az alletint hatóanyagként használják, amely híres az ember biztonsága miatt, és a szinte azonnal megbénítja a szúnyogokat.
 • A spirál meglehetősen erősen dohányzik, ami pozitív hatással van arra, hogy megsemmisíti a szúnyogok elpusztítását és remek hatását. Még a minimális dózis is elég ahhoz, hogy megszabaduljon a rovaroktól és biztosítsa a magas szintű kényelmet.
 • Az egyik Helix ideje 7 óra, ami elég egész éjszaka.
 • A csomagolás meglehetősen megfizethető, de elég hosszú ideig.

Egy másik híres cég, amely hatékony termékeket termel “Rajtaütés”. A cég megkülönböztető jellemzője, hogy még erős szél is, a spirál továbbra is dohányzik. Ezenkívül a márkájú termékeket megfizethetőbb költségek jellemzik, mint a “Raptor”, Mi teszi lehetővé az optimális megoldás korlátozott költségvetéssel, vagy folyamatosan kell használni a spirálot a szobában.

Az elv az akció „Raid”, nem különbözik a többi spirál nem különbözik: a szúnyogok kezdődik bénulás, ami után csak esik a földre.

Az elmúlt években a jogorvoslat meglehetősen népszerű “Gardex”. Ez egy romboló anyag minden szúnyog számára, függetlenül a típusuktól. Ezenkívül a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a használhatóságra.

Hatóanyagként az aszbiotrin alkalmazható, amely sikeresen bizonyítja hatékonyságát a szúnyogok és más rovarok elleni küzdelemben. A hardex spirálok megkülönböztető jellemzője hosszú akciójuk. Az egyik hélix legalább 8 órát kap.

Egy meglehetősen érdekes márka “Komeroff”, Ki kínál fejlett megoldást a szúnyogokról. Közeli figyelmet Az alkotók pontosan fizetik a termék költségeit, amely a piacon a leginkább megfizethető.

A vállalat felállásában számos lehetőség van mind az erdőben, mind a lakóövezetben való használatra, így minden személy optimális lehetőséget találhat hozzá.

Hogyan válasszuk ki?

Annak érdekében, hogy egy hélix a szúnyogok számára, hogy teljes mértékben teljesítsék feladatait, szoros figyelmet kell fordítani a kiválasztási folyamat megfizetésére. meg kell említeni, hogy A választás nem túl bonyolult, mivel a piacon bemutatott modellek többsége szinte ugyanaz, és csak a márka nevével különbözik. Az első dolog, hogy figyeljen, a spirálok használatának jellemzői. Például egyes modelleket csak az utcán lehet alkalmazni, míg mások használhatják és beltérben.

Az erdő és a természet számára a legjobb, ha olyan erőteljes spirálokat választhat, amelyek képesek megbirkózni a szél és a szúnyogok nagyszámú szúnyogokkal. De a helyiségekben minden lehetőség alkalmas, függetlenül a padlótól és más jellemzőitől. A hatóanyag csak akkor számít, ha bizonyos intoleranciák vannak. Más esetekben nem számít. A piacon bemutatott spirálok nemcsak szúnyogokkal, hanem más rovarokkal is képesek megbirkózni. Ha ilyen szükség van rendelkezésre, a legjobb az univerzális lehetőségek kiválasztása.

Hogyan kell használni?

A szúnyogokból származó spirálok szokásos készlete 10 darabot tartalmaz, amely 5 lemezt és 2 lemezt, valamint fémbázisot tartalmaz. Először is, meg kell vennie a csomagolást, vegye be a lemezt, és szétválasztja a spirálokat egymástól. Rendkívül óvatosnak kell lennie, hogy ne szakítsa meg a spirálokat. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a szúnyogok spirálja csak ragyogó formában képes megbénítani a szúnyogokat, valamilyen tűzálló állványt kell használnia. Tégla, porcelánlemezek vagy csészealjak, különböző hamutartók fém bázissal alkalmasak ilyen elemként. Más szóval, akkor alkalmazhatsz mindent, ami nem fél a tűz hatásaitól.

Most szükség lesz néhány egyszerű lépésre, hogy megvédje a szúnyogokat a maximális hatékonysággal.

 • Hajlítsa meg a fémállvány végét.
 • Lovagol.
 • Söpörje a külső csúcsot vagy egy könnyebb.
 • Várjon, amíg a láng be van kapcsolva, és azonnal fújja be, hogy a szalag továbbra is simítsa és kiemelje a füstöt.
 • Állítsa be a kabátot spirálral egy tűzálló állványon.

Elengedhetetlen a megfelelő hely kiválasztása, ahol a spirál telepítve lesz. Ha nyitott levegő, akkor egy személy számára elég lesz ahhoz, hogy elegendő legyen ahhoz, hogy a széltől egy méter távolságra legyen. Ennek köszönhetően bízik benne, hogy a füst elkezd ásni, és képes lesz biztosítani a szúnyogoktól származó személy maximális védelmét. Ha egy nagy cégről beszélünk, akkor érdemes megvilágítani a sok spirálot a kerület körül.

CAz elhelyezésre vonatkozik, csak akkor írható, ha az ablakok teljesen nyitottak. A fúziós folyamatnak nem kell több mint fél órát, és az egyik hélix füstje elég eléggé 20 négyzetméter. Minden csomag szükségszerűen azt jelzi, hogy a hélix használata zárt helyiségben nem megengedett. Hasonló helyiségben használható abban az esetben, ha az öblítés során nincsenek emberek. Ezután a feldolgozás után ellenőrizni kell a szobát, és csak azt követően ott marad.

Értékelések áttekintése

Vélemények a spirálokról leginkább pozitív. Minden felhasználó általában az ilyen alapok használatának megbízhatóságát és hatékonyságát jelzi. A vélemény alapján ítélve, A “Raptor” cégből származó termékek a legnépszerűbbek. Ez az, aki úttörő szerepet játszik a spirálgyártás területén, így a legszélesebb körzetet kínálja. A felhasználók megjegyzik a spirál rendelkezésre álló költségeit és sebességét.

Elővigyázatossági intézkedések

A spirálokat a füst relatív toxicitása megkülönbözteti, ezért bizonyos óvintézkedéseket kell figyelembe venni, amelyeket az utasításokban ismertetünk. Például, Ha olyan spirálot használ, amelyben az Alenetet hatóanyagként használják, és túlságosan lélegzik a füst mennyiségét, a mérgezés tünetei megjelenhetnek. Lehet, hogy hányinger, hányás, migrén és más hasonló problémák. Bizonyos esetekben a helytelen használat nagyobb gerjesztést eredményezhet, ami negatívan befolyásolja az alvás lehetőségeit. Ezért a helyiségeknek szoros figyelmet igényelnek a spirálok használatának jellemzőinek megfizetésére, a gyártótól és az aktív komponenstől függetlenül.

Nem tudok aggódni a bőrrel való érintkezés miatt, mert a spirál szinte nem mérgező a bőrborításra. Még az arcok és a megnövekedett bőrérzékenység is egy kis viszketést vagy zsibbadást érezhet. A tanulmányok azt mutatják, hogy nincs bőrgyulladás és más betegség, amikor a füstöt bőrrel érintkezik. Ha belépsz a testbe a nyelőcsőn keresztül, akkor a spirálok szereplői eléggé mérgezőek, azonban nagy dózisokban veszélyesek és képesek negatívan befolyásolni az egészséget, és súlyos mérgezéshez vezetnek.

Annak érdekében, hogy teljes mértékben megszüntesse az emberi egészség károsításának lehetőségét, figyelembe kell venni az összes biztonsági szabályt.

 • Engedélyezhető, hogy egy gőzölgő spirálot telepítsen egy személynél egy méterre.
 • Tilos a füstzónában való egyenes közelségben lenni.
 • Ha a szúnyogok zárt szobában megsemmisülnek, akkor az emberek nem lehetnek.
 • Tilos belélegezni a füstöt, amely a spirálból származik.
 • A gyermekek és a terhes nőknek a lehető legnagyobb mértékben kell lenniük, mivel testük rendkívül érzékeny, még a minimálisan mérgező anyagokra is.
 • Ne hibáztassa a remedetet a tó közelében.
 • Ha az akvárium található, akkor meg kell dolgozni, a legjobb, ha egy sűrű szövet vagy bármely más téma fedezi. Ezenkívül érdemes leválasztani a levegőztetési módot, amikor lecsapolt.
 • Éget a lakásban, amire szükséged van óvatosan, hogy ha szükséges, hogy gyorsan lehessen tenni. Mielőtt tüzet állít be, szükség van egy különleges tartóra vagy állványra.

Így a spirálok a szúnyogok és más rovarok elleni küzdelem egyik leghatékonyabb módja. Annak köszönhetően, hogy kompozíciójuk magában foglalja a hatóanyagokat, képesek azonnal megbénítani a szúnyogokat, és biztosítják a magas szintű kényelmet az emberek számára.

A választás folyamatában érdemes figyelmet fordít arra, hogy ne csak a gyártó, hanem a hatóanyag, valamint használat esetén figyelembe kell venni az összes óvintézkedést. A spirál olyan módon történik, hogy segít otthonban és az utcán a szúnyogok ellen, de teljes biztonságot nyújt egy személy számára.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: