SILCA hőszigetelő lemezek

A hőszigetelés biztosítása a fűtőberendezések telepítésével kapcsolatos konstrukció fontos része. Jelenleg jelentős mennyiségű forrás van a szükséges hőmérsékletmutatók elérése érdekében. Az egyik ilyen lehetőség lehet a hőszigetelő lemezek telepítése, amelynek piacán Silca sikerült.

SILCA hőszigetelő lemezek

SILCA hőszigetelő lemezek

Sajátosságok

Néhány nagy fejlesztő és építési brigád pozitívan reagálnak a Silca tűzálló lemezekről számos előny miatt.

  • Környezeti biztonság. A termelés hőszigetelő lemezei olyan anyagokból készülnek, amelyek kiváló fizikai tulajdonságaik mellett a teremtés megfelelő technológiája nem károsítják a környezetet.
  • Ez tűzálló nyersanyagok A kompozíció nem rendelkezik szennyeződésekkel, valamint szálakkal és vegyszerekkel.
  • Erő. A SILCA lemezek fő anyaga kalcium-szilikát. A szegmensé egyik legjobbjaként ismeri fel, ezért olyan termékek gyártása, mint a mineritis és a szuperizol. A szűrő sajtó szerint jó tömörítéssel kombinálva ez a termék nagyon szilárd alapot szerezhet a fizikai mértékben.
  • Minőség. A gyártó gondosan utal a gyártási folyamatra, amely nemcsak a nyersanyagok alapos kiválasztásában, hanem az összes munkafolyamat megfelelő biztosításában is megtalálható. Minden egyes szakaszot figyelemmel kísérik a házasság minimalizálása érdekében. A lemezek szoros minőségellenőrzés, hogy teljes mértékben megfeleljenek a meghatározott szabványoknak. Ennek köszönhetően a SILCA termékek rendelkeznek a szükséges tanúsítással, ami megerősíti a termékek megbízhatóságát.
  • Egyetemesség. A vállalat lemezei nem végezhetnek egyedül, de több funkciót. Megfelelő telepítéssel képesek arra, hogy nem csak a hőszigetelő anyagot, hanem bizonyos mértékig burkolatsá váljanak, ami csökkenti a teljes költségeket a telepítés során.

SILCA hőszigetelő lemezek

A hőszigetelő anyag is jó, mert jelentősen csökkentheti a területet a kandalló vagy a sütő beágyazására. Nem kell gondoskodnia arról, hogy elhelyezi az eszközt, ahol biztonságosabb lesz más elemekhez képest. A lemezek helyes telepítése biztosítja a szükséges műveletet, és nagyon fontos olyan esetekben, amikor a hőforrást nem izolálják a szoba többi részéből.

Érdemes mondani arról, hogy a Silca termékek maguk is változatosok a saját útjukban. Szűkebb vagy széleskörű lehetőségek vannak, így a fogyasztó képes választani a kandalló típusától vagy kemencéjétől függően, valamint egy bizonyos hőmérséklet elérését.

Egyéni kiválasztás lehetséges, így az építő nem fog problémákat tapasztalni az anyag következetlenségével a méreteihez.

SILCA hőszigetelő lemezek

SILCA hőszigetelő lemezek

A kalcium-szilikát fizikai tulajdonságai olyanok, hogy teljesen nem éghetőek. Vagyis nem számít, hogy a hőmérséklet a réteg alatt van, a külső rész nem tudja továbbítani a hőt. Ezért még azok a tárgyak is, amelyek hajlamosak a tűzre, biztonságban lesznek. Lehetetlen nem mondani egy egyszerű telepítési rendszerről, mert a munka minden szakasza még egy egyszerű asztalos eszköz használatával is megtörténhet.

A hőszigetelő lemezeket a blokkból vágjuk, de egy egymást követő. Így az anyag homogén a készítményben, így hatékonyan a lemez bármely helyén. Nincsenek sebezhető helyek gyenge fizikai tulajdonságokkal. Ez a gyártó technológia, amely a minőségellenőrzés és a tanúsítás alapja.

SILCA hőszigetelő lemezek

SILCA hőszigetelő lemezek

A gyártó gondoskodott arról, hogy ezek a lemezek mind könnyen telepíthetők és ártalmatlanítással rendelkezzenek, így az anyag nem dörzsölő, de szilárd marad. E tekintetben nincs jelentős különbség az építési szemetet. Ami a gyakori és nagyszabású konstrukciót illeti, itt a SILCA termékeknek egyik fontos előnye van. Nagyon kényelmesek a nagy méretük miatt, így gyakran használják és vásárolták nagykereskedelmi.

Fontos tudni és előírások. A DIN 4102 anyagnak tűzálló A1-es osztályú, azaz nem gyúlékony. 700 fokos hőállóság, maximum 20000-kor. A sűrűség eléri a 250 kg / m3, a porozitás 90%. A nyomás alatti expozíció 1.4 MPa, hőtágulást 500 fokos összesen 0.2%, így a telepítési technika betartásakor a hőmérséklet hatása alatt álló bármilyen deformáció egyszerűen lehetetlen.

SILCA hőszigetelő lemezek

SILCA hőszigetelő lemezek

Vastagság és méretek

A gyártó azt állította, hogy a fogyasztó nem mindig igényel nagy födém, így a standard dimenziókat, ezáltal a választás szabadsága. A 30-100 mm közötti szélességre vonatkozik. Az egyik legnépszerűbb típusú lemezek a termékek 1250x1000x30 mm. Ők leggyakrabban kandallókkal és kemencékkel dolgozik.

Ezenkívül a 625x1000x30 mm és 1250x1500x40 mm-es opciók nagy tárgyak esetében nagyon igényesek.

SILCA hőszigetelő lemezek

SILCA hőszigetelő lemezek

Hatály

Amint azt már említettük korábban említettük, a SILCA hőszigetelő lemezeket használnak a kandallók és kemencék telepítésekor megemelt hőmérséklet elleni védelem érdekében. Ugyanakkor a típusuk nem fontos, mert az alkalmazás formája nagyon univerzális. Szükséges figyelmet kell fordítani a megállapítási módszerekre és az általános technológiára a legjobb eredmény elérése érdekében.

SILCA hőszigetelő lemezek

SILCA hőszigetelő lemezek

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása