Távolítsa el a filmet a polikarbonátról és hogyan kell csinálni?

Polikarbonát – hőre lágyuló polimert, amelyet gyakran használnak az építőiparban orsó, erkélyek, előtetők, üvegházak és más szélálló, áttetsző és ütésálló struktúrák. A sokoldalúságnak köszönhetően széles körben alkalmazzák a különböző területeken. A polikarbonátszalag felszerelésének folyamatában fontos, hogy ne felejtse el eltávolítani a védőfóliát a felületről.

Néha az építők egyszerűen nem távolítják el, és ezt követően szilárdan ragaszkodnak a sima anyaghoz. Távolítsa el a filmet későbbi nehéz, mert a pontatlanság a karcolások és egyéb károk előfordulásához vezethet a polikarbonát vászonon.

Az eltávolítás szükségessége

A polikarbonát jellege olyan, hogy az ultraibolya hatására instabil, ezért a polikarbonát lemezek tartós szolgáltatása esetén védőréteget alkalmaz. Adjon hozzá speciális szennyeződéseket a polimer tömegben.Speciális filmet alkalmaznak minden lapra, hogy megakadályozzák az anyag károsodását a szállítás során, kirakodás és szerelés során.

A filmen kívüli polikarbonát lapon kívül a márka, jótállási idő, gyártó és a fényvédőre vonatkozó információk standard módon jelezték. Színes film, és gyakran is rajzokkal. A vászon belsejében általában a film teljesen átlátszó. Azt is el kell távolítani a jobb anyagi könnyű permeabilitás érdekében.

A filmet időben el kell távolítani a polikarbonátról, különben elrontja a terv megjelenését.

A védőbevonatot javasoljuk, hogy a műanyag ruhát két oldaláról eltávolítsák az összes szerelési munkák végén. Ha elhagyja, akkor idővel, a napenergia hatásaitól, “megakadályozza” a polikarbonátra. Tovább megszabaduljon a filmtől, meglehetősen problémás lesz. Különösen gyakran ilyen helyzet figyelhető meg, amikor a tervezés polikarbonát összegyűjtöttük a nyáron, és a védő réteget nem távolítják el időben.

Ha nem távolítja el a védő-védelmet a celluláris hőre lágyuló műanyag, sötét területek a kép egyszerűen forrasztása a polikarbonát felületére. Idővel a film csúnya megjelenést fog tenni, és rongyokká válik, nagyon nehéz lesz eltávolítani.

A téli időszakban a bal oldali film akadály lesz a hó, mert anélkül, hogy a hó elzáródott, sokkal könnyebb lenne a polikarbonát felszínéről.

Fontos eldönteni, hogy hol a polikarbonát arc oldala. Nem túl nehéz, azon a tényen alapul, hogy a filmek mindig színnel különböznek. Ugyanakkor a film alkalmazható és megjelölhető különböző verziókban.

  • Az átlátszó film mindkét oldalra illeszkedik – a vászon teljesen védi az ultraibolya sugarak romboló hatásától.
  • Az egyoldalas felvevő film jelölése a hátoldalon. Határozza meg, hogy a polikarbonát melyik oldala kültéri, meglehetősen egyszerű – a lapot a címkével felfelé helyezi.

Hogyan lehet gyorsan eltávolítani a filmet?

Mit kell tennie, ha elfelejtette eltávolítani a védő bevonatot időben, és ragaszkodott a polikarbonáthoz? Számos módja van a feladat megoldására. Melyiket alkalmazzák – egy adott helyzet szerint függetlenül kell meghatározni.

Ha a polimer műanyag lapja hosszú ideig a napsütésben volt, és a bevonat felszínére állt, nem kívánatos, hogy valamit vállaljunk. Nem kell lőni, mert a szezonon keresztül a külső film egymástól függetlenül törli. Az önpusztító lefedettség belsejében több időt hagy. Elfogadhatatlan, hogy megkapja a polikarbonátfilm levágását és a polikarbonátfilmet – ez csak súlyosbítja az anyagot, és károsítja az anyagot. Ne használjon körmöket erre a célra. A kockázati hagyás nyomai a vászonra továbbra is magasak.

Helyesen távolítsa el a filmet egy sejtes polikarbonátból, a széltől a középpontig, szépen és kényelmesen. Ha az UV védőoldali speciális támogatást kap, könnyű elrontani az ultraibolya védelmet. Határozza meg, hogy melyik oldalon található ez a védelem, csak elég: ezen az oldalon mindig vannak feliratok, vagy néhány hivatalos piktogramot mindig alkalmazzák.

Nem ajánlott felmelegíteni a filmréteget (néhány fogyasztó megpróbálja felmelegíteni egy hajszárítóval), különben sokkal erősebb lesz.

A vászon bevonatának rossz oldaláról teljesen átlátszó. Szükséges továbbá eltávolítani. Ha elhagyja az érintetlen belső filmréteget, idővel a bevonat romlik, ami negatívan befolyásolja a terv megjelenését.

Távolítsa el a filmet a következő módszerrel: a polikarbonát vászon felülete Gúnyos forró víz, amelyben rendelkezésre álló mosogatószer mosogatószer feloldódott. Néhány perc múlva, amikor a film lengő, megpróbálhatja eltávolítani a védőréteget. A puha habszivacs alkalmas erre. A filmvédelem felállítása nem rohanó.

Próbálja meg eltávolítani a védőfóliát Oldószerrel. A legjobban képes lesz megbirkózni ezzel a feladattal “Fehér szellem”, amely minden egyes épületgazdálkodásban megfizethető áron ajánlottak. Ez az oldószernek nincs káros hatása a polimer termoplasztikus szerkezetére, de rombolva a ragasztófóliáról cselekszik, és hozzájárul az interneten leválasztásához. Az oldószer alkalmazása után óvatosan meg kell őrizni a filmet a sarkok bármelyikéhez, óvatosan eltávolítva a bevonatot a műanyag felületéről. Ugyanakkor kategorikusan tilos fém- vagy fából készült elemeket használni az átlátszó polikarbonát károsodásának elkerülése érdekében.

Érdemes megjegyezni, hogy néha egy “pontos” film lehúzható segédeszköz nélkül, ha várja, amíg meg nem nyomja. Gyakran ez történik a polikarbonát szerkezetek folyamatos működésének folyamatában.

Lehetséges problémák eltávolításakor

Az UV védőréteg zavartalan integritását nem lehet beteg az áttetsző lapon tükrözni, ami a felület és a későbbi repedés elhomályosul. A karcolások megjelenése után az anyagon repedések fordulhatnak elő. Elkezdett volna lenni, sokkal kevésbé lefektetett, és elvesztette vizuális jellemzőit.

Ha a film leállt a műanyag vászonra, olyan fűtőberendezések, amelyek hasonló hatással vannak, nem alkalmasak arra, hogy eltávolítsák. Különös figyelmet kell fordítani erre a követelményre a kézműveseknek, döntőben kell eltávolítani a szárított filmet egy építési szárító segítségével. A fűtőberendezések használata hozzájárul az anyagok tapadásához, mivel a filmtartók még inkább, majd ez irreális lesz. A polikarbonát vászon, amelyhez a film megragadt, rosszul néz ki, és már nem lehet visszaállítani.

A film eltávolítása a monolit polikarbonátról, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: