Válassza ki az ottomán a folyosón egy cipődobozban

A folyosó létrehozása – a feladat nem könnyű. Ez egy kis, gyakran geometriailag nehéz szoba nagy funkcionális. Általában van egy nagy szekrény vagy szekrény lengőajtók, ahol ruhákat tárolják minden évszakban, meg kell akasztani egy tükör, amelyben minden bizonnyal meg kell nézni, mielőtt kiment, kijavítani a frizura vagy smink. Itt is öltöztünk, levetkőzve, remegettünk és aggódtunk, itt találkozunk és kísérjük a vendégeket. Funkcionális és kényelem – ezek a fő kritériumok a bejárati csarnok számára. És a másik elérhető, ha a megfelelő bútorokat választja. Ebben a cikkben beszélünk a fedélzetről a cipődobozban.

Mi történik?

A PUFA-k könnyű változat a székek, hogy nincs háta és karfa, lásd kárpitozott bútorok. Egy ilyen elem nagyon népszerű volt a palotákban a golyók idején. Az embléma nem engedte, hogy a hölgyek és a lovaik nyúljanak, mint a székben, meg kellett tartani a testtartást és a méltóságot.

A modern belső térben a puffok számos jellemzővel rendelkeznek – tiszta, kompakt, különböző stilisztikai kötődést, funkcionális, rendelkezésre álló és különböző anyagokból készülhetnek.

Az alapok különböző alakúak, hengeres, négyzet alakú, téglalap alakúak, szögletesek. Az űrlap kiválasztása attól függ, hogy hol található ez az objektum a folyosón. A folyosón, a téren vagy a téglalap alakú modelleket általában használják, mivel tökéletesen illeszkednek a fal mentén, ne őrezzék a helyet.

Ha a folyosón lévő emblémát székletként használják az asztalon és a konzolban, akkor jobb, ha hengeres vagy négyzet alakú modellt választanak. Kerek, puha székek a folyosóra – nem a legsikeresebb választás.

A modern termékek funkcionális funkcióval vannak felszerelve – cipőtároló doboz. A modelltől és a méretektől függően eltérő kialakítású lehet.

Az unintelligence pouf lehet egy összecsukható arccal. Ez az ágazat legfeljebb 6 pár cipőt és ápolási terméket lehet tartani. Csak akkor fogsz tudni egy ilyen titkot a passpiff, mert a zárt állapotban minden biztonságosan rejtve lesz.

Még a pouf is nyitható, mint egy mellkas. Az üreges belsejében lehetővé teszi, hogy egy vagy több pár cipőt tároljon. Az ilyen tárolási hely titokban is tekinthető.

Most a tervezők kínálják a design egyszerűsítését, ne rejtsd el a cipőt, hogy megfizethetőbbé tegyék. Ehhez egyszerűen kombinálták az aspic és a cipő polcot. Maga a polc felső széle ruha van, és puha, a hab gumi vagy szinteps miatt, vagy csak tegye a párnákat a tetejére.

Az utolsó lehetőség nagyon szeretett kézzel készített szerelmeseinek. Egy ilyen oszmán nagyon könnyen kiderül. A tervezés alapja – építési raklapok vagy fadarabok, amelyekből a polc a cipőbe megy, és a tetején gyönyörű párnák vannak, amelyek szintén varrhatók. Bútor tűzőgép jelenlétében általában fedezheti a tetejét, hogy a termék teljes és szép legyen.

Az ilyen szekrényben lévő polcok helyett szögletes kosarakat szervezhetnek magasságban. Természetesen a kapacitás alacsonyabb lesz. Őszi cipő utcai sárokkal nem teszik egymást, és csak 1 pár illeszkedik, de nyáron sok sneaker, szandál és cipő lehet ilyen kosarakban.

Egy másik kombinált bútor-együttes egy rendszeres éjjeliszekrény vagy egy nyitott állvány állvány, amely ülőhely. Így van egy hely az oldalsó asztalnál, valamint az ülés alatt.

Anyag

Puffy kárpitozott bútorok. Az ügy a fa, MDF, forgácslap vagy furnér és szőtt anyagból álló tartós keretből áll.

Vannak modellek, amelyek teljes ruhával borítottak. Az ilyen termékeket leginkább Forgácslap. Ez az anyag könnyű, elég tartós, kopásálló, de ugyanabban az időben olcsó.

Puffy, amelyet csak az ülés fedeznek, természetes fa, MDF vagy furnér.

Faipari – Mindig gyönyörű és fényűző. A puha pouf szálelemekkel, különböző stílusokban, különböző típusú drapériumokkal készíthető.

Furnér Ez történik természetes és mesterséges. Ezek a termékek különböznek a termelési módszer és az ár módjában.

  1. A természetes furnér vékonyan vágott fa lapok ragasztva ragasztóval.
  2. A mesterséges furnér egy fűrészáru, amely összetettebb technológiai feldolgozással jár.

Pusztán kívülről a késztermékben, maguk közötti anyagok nagyon nehéz megkülönböztetni, meg kell adni a gyártót, amelyből a kívánt pouf készül.

MDF – egy bizonyos technológia szerint különleges ragasztóval ragasztott fás por. Laminátummal díszített lemezek, laminatil, furnér, speciális polimerrel öntötték. Jelenleg az MDF nagyon népszerű anyag, erős, megbízható, nedvességálló tulajdonságokkal rendelkezik, ellenáll a mechanikai hatásoknak, az árhoz.

Kovácsolt A PUFA-k cipőként vannak ellátva, puha ülésekkel az emeleten. Az ilyen termékek könnyen elmenekülhetnek, nincsenek süket polcok, így az ilyen szemétes cipők száraz formában kell elhelyezni, hogy az utcán lévő víz és szennyeződés az alsó sorokba csöpögjön. A keret teljesen fekete, bronz és aranyozott elemek lehetnek. Vékony kovácsoltvas rudak adják a termék súlytalanságát és átláthatóságát.

Ha a kovácsolt termékek az Ön számára egy kicsit nyomorult, szigorú vonalak a szokásos fémből nagymértékben helyettesítik a vesible elemeket.

Házi puffadt fórumon Csak az első pillantásra valami túl egyszerűnek tűnhet, de az illetékes famegmunkálás, szokatlan tervezés, a bázis színének kombinációi a kárpitozással készíthetnek egy termék kézi cselédtervezőt. Ne félj, hogy megpróbálja bútorokat készíteni a saját kezével, ez a folyamat nagyon izgalmas és kreatív, és az eredmény biztosan kérem.

Nem számít, hogy a keretrendszer, a figyelem mindig, a figyelem mindig, először is, vonzza a kárpitot. Ha a választása párnák, akkor az anyag teljesen bármilyen lehet – vékony pamutból vagy lenből a bőrre és a bőröndre.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a borítók eltávolíthatók, mossák vagy kicserélhetők általában, a párnák színe is lehet – a hófehérből a fekete. Ha az ülés ruhával kárpitozott, akkor gondoskodnia kell az anyag gyakorlatiasságáról, mert nem olyan könnyű helyettesíteni, mint egy párnahuzat.

Minden rektor kopásállóságon, könnyű gondossággal és vonzó megjelenéssel Ökociens. Ez egy nagyon gyakori anyag, amely a tulajdonságai és a hatalmas választék miatt népszerűségét kapta.

Az Ecocois szintetikumok. Különleges dombornyomott természetes alapon (pamut, poliészter) mikroporózus film poliuretánból. A bútoriparban egy vastag fóliákkal rendelkező öko-gombot használnak, mivel az anyag működési tulajdonságai a vastagságától függenek.

A domborítás különleges alkalmazásának köszönhetően gyakorlatilag lehetetlen megkülönböztetni az ecocust természetesen lehetetlennéből, mivel a minták teljesen egybeesnek, de rossz oldalra néznek, minden nyilvánvalóvá válik.

Sajnos az idő múlásával a bőség “viselhető”, és elkezd eljutni az aljához. De mielőtt ez megtörténne, ideje lesz, hogy élvezze a terméket, és már elkezdi gondolkodni, hogy húzza a másik szín vagy minőség anyagának helyét.

Bársonyos és puha az érintéshez az oszmán lesz Nyáj. Ez az anyag viszonylag nem drága, de az ára a vászon vastagságától függően változhat. Mintha vastagabb, annál nagyobb a szövet kopásállósága. A nyáj könnyen érdekelhető, gyakorlatilag nem törölgette hosszú ideig, megőrzi a tisztességes megjelenést és a szépséget.

Velúr – nagyon népszerű anyag mind a divat világában, mind a belsőépítészetben. Rendszerint egy-foton rajz, de színek sokszínűek: a nagyon fényes és a pasztell tónusokig. A kellemes dühös tisztító felület tökéletesen kiegészíti a belső teret, hozzon létre egy különleges elegáns és kényelmet.

Az egyik legdrágább és nem divat senki jacquard. A szövőszalagok nagyon összetett technikájának köszönhetően, amely több mint 24, egyedülálló, nagyon pontos és sokoldalú rajzolást kidolgoz. Alapvetően Jacquardnak van egy megkönnyítési struktúrája, ahol a konvex mintát sima alapra alkalmazzák.

A Jacquard által draped bútorok, mint általában elitnek tekintik, és az alapvető a fa vagy a természetes furnér összes sora. A termék drága, de nagyon finom és fenséges.

Az öko-stílusú belsejében és azok számára, akik saját poufot terveznek, egy ilyen anyagra kell fizetni, mint Rogozhka. Ez az egyszerű szövet természetes színekben nagyon természetes és természetes.

Ötletek a belső térben

Az embléma kosarakkal és párnákkal felülről tökéletesen illeszkedik a bejárati csarnokba az öko-stílusban. Szőtt szőlőformázási szögletes kosár cipőkhöz, tökéletesen harmonizálva egy mat szőnyeggel és a természetes színű párnákkal

Ez az opció nem lehetséges, hogy ne tegye a kosarakkal, hanem polcokkal, cserélje ki a párnákat egy matracmal.

A kényelmes mechanizmus egy összecsukható élvel segít elrejteni a cipőket, készítsen teljes rendelési légkört.

Az elegáns puffadt a lábakon is van üreg, hogy tárolja a cipőket. Puha kárpitos szövet, fa és fém szegecsek tömbje elegáns és luxus terméket biztosít.

Kovácsolt bragac, a jacquard ruhával draped, nagyon könnyű megjelenésű.

A folyosón található hely optimalizálása, lásd a következő videót

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: