Válasszon egy kerek ágyat az újszülöttekhez

  Az újszülött számára megfelelő kapocs választása – ez nem könnyű. A lehető legkényelmesebbnek kell lennie, teljesen biztonságos és ugyanakkor ezzel a gyönyörű. Ma nem csak a klasszikus téglalap alakú, hanem a nagyszámú pozitív tulajdonságokkal rendelkező kerek struktúrák is nagyon népszerűek. Ha tervezi, hogy vásárol egy morzsát morzsákra, akkor ezt az opciót nem lehet figyelmen kívül hagyni.

  Jellemzők, előnyök és hátrányok

  Jelenleg a babaágyak tartománya kedveli a gazdagságát és az elosztót. Az eladás mind a klasszikus lehetőségeket is megtalálja az egyszerű tervek és az eredeti példányok különböző összetevőivel. Az optimális változat megválasztása nagyrészt a gyermekszobának területére, valamint a fogyasztók kívánságai.

  Napjainkban az eredeti kerekágyak népszerűbbek, ami pontosabb és finomabb tervezéssel megkülönbözteti, a hagyományos szögletes lehetőségek helyett. Ezenkívül ezeket a termékeket a szerény méretek és sok különböző módosítás jellemzi. A vásárlók megválasztása és a szokásos helyhez kötött minták, valamint a többfunkciós összecsukható struktúrák, amelyek “növekedhetnek” a gyermekkel.

  A gyermekek bútorainak értékesítésével találkozhat a gyönyörű színekben festett gyönyörű kerek modellekkel. A leggyakrabban a vásárlók választanak klasszikus fehér opciókat, amelyek könnyen illeszkednek bármely szobában. Természetesen lehetőség van arra, hogy a szivárvány összes színének más példányait vásárolhassák meg. A legfontosabb dolog az, hogy a festék környezetbarát és biztonságos a baba egészségére.

  A lekerekített formák kiságya számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amelyekhez a modern fogyasztók választják őket.

  Egy kerek babaágyban, a gyermeknek mindig jó felmérése van a környező környezetnek (360 fok). Szóval, a morzsa nem érzi zárt zárt térben.

  Sok fogyasztó előnyben részesíti ezeket a kiságyakat, mivel gyakran egy mellkas formájában van felszerelve. Különböző dolgok, például gyermekruházat, alváshoz vagy kis játékokhoz tartoznak. Ennek a részletnek köszönhetően lehetővé válik, hogy elhagyja az elhelyezést a kabinet szobájában, amely felesleges helyet foglal el.

  Ma a transzformátorok ma nagyon népszerűek, amelyek speciális mechanizmusokkal vannak felszerelve, amelyek különböző kopásállósággal különböznek. Még akkor is, ha sok éven át használják őket, nem kudarcok.

  A kerek bölcső néhány fajtáiban vannak olyan beépített mechanizmusok, amelyek felelősek a különleges hullámért. Segítségükkel a morzsák gyorsan elaludnak szülői részvétel nélkül. A kerekágyakban nincsenek éles sarkok vagy szerkezeti adatok, így a baba teljes biztonságban lesz benne – a sérülés minimálisra csökken. A legtöbb kerekágyak szerény méretekkel rendelkeznek, ezért vegye fel a helyet a szobában, nem lesz nehéz.

  A sok modellhez tartoznak manőverezhető kerekek, amelyeknek köszönhetően blokkolhatók az egyik helyről a másikra. Kívánt esetben egy speciális eszköz segítségével blokkolják őket. A kerekágyak esztétikai megjelenésűek és könnyen illeszkednek szinte minden tervezői együttesbe.

  A kerek bölcsőben mindig kiváló légáramlás van, amely pozitívan befolyásolja a baba egészségét és hangulatát. Ha hozzáadja ezt a bútorokat egy speciális szellőző matrachoz, akkor a morzsa tökéletes körülmények között lesz az alvás és a pihenés.

  Ez a bútor könnyen és gyorsan megy, még akkor is, ha különböző mechanizmusokkal és további elemekkel van felszerelve.

  A modern gyártók hasonló típusú ágyakat állítanak elő, amelyek megbízhatóak és ellenállnak a kopásnak. Sok opcióban kerek modellek esetén lehetséges az alsó magasság beállítása.

  Amint láthatja, a kerek alakú kiságyaknak sok pozitív jellemzője van, de ez nem beszél a hibátlanságukról. Ez a bútorok saját bányákkal rendelkeznek.

  • Hasonló tervek vannak drágábbaknál, mint a szabványos lehetőségek, különösen akkor, ha a bútorok átalakításáért felelős különböző mechanizmusok kiegészülnek.
  • Egy másik mínusz ilyen termékek a méretük. Minél nagyobb a funkciók száma, kerekágy, a nagyobb méretek lesznek.
  • Ezeken a termékekben lévő ruhák és dobozok általában szerény méretűek, és nem különböznek a kapacitásban, így nem kell számítani őket. Valószínűleg egy további ruhásszekrényt kell vásárolnia a szobában, ha lehetővé teszi a területét.
  • A gyermek gyorsan növekszik, miért fog növekedni az ágyhossz, de az alvó tér szélessége változatlan marad (60 cm). Idővel a kis felhasználó nem lesz elég.
  • Ez a gyermekbútor nem hosszú használatra készült, mert megengedhető, hogy csak nagyon kicsi gyermekek számára használható. Természetesen a megfelelő használat mellett a kiságy elegendő időt szolgál, de a legtöbb esetben nem tartós.
  • Az ilyen bútorokat nagyon nehéz választani egy megfelelő matracot a bázis nem szabványos kerek alakja miatt.

  Fajták

  Számos fajta kerek ágy található. Mindegyiknek saját megkülönböztető jellemzői és strukturális jellemzői vannak.

  Klasszikus

  A legnépszerűbbek és gyakran találtak a legkisebb kerekágyak standard fajtái. Leggyakrabban egy természetes faanyagból készülnek, eltávolítható kerekekkel, valamint az aljával, amely bármely kényelmes pillanatban állítható be.

  A klasszikus termékek hátránya a rövidségük. Nem hosszú távú használatra tervezték, még akkor is, ha a leginkább óvatosak róluk. Ezenkívül ezek a lehetőségek, mint bármely kerek ágy, nehéz választani egy megfelelő matracot.

  Felfüggesztett

  Élje meg a belső teret, és egy bájos, oldalas ágy alakú,. A baba nagyon kényelmes és kényelmes lesz az ilyen gyermekbútorok aludni és pihenni. Szakemberek azt állítják, hogy az ilyen kekszet képesek, hogy egy nyugtató hatása az újszülöttek, így lehet biztonságosan úgynevezett kiváló asszisztensek anyukák és apukák.

  A felfüggesztés költsége nem minden vevőt rendezhet. Rendszerint elég drágák. Feltéve, hogy a kiságyak nem túl hosszúak, a vásárlásuk nem lehet a leginkább jövedelmező, gazdasági pont, nézet. Amikor a gyermek növekszik, a felfüggesztési modell nemcsak kényelmetlen, hanem veszélyes, mert nem is jelentős terhelésekre tervezték. A kerekágyak megadott lehetőségeit csak akkor kapja meg, ha van lehetőség arra, hogy kerekített összegeket fizessen nekik, de hamarosan az új modellre.

  Inga

  Az inga kerekágyak is nagy igényt élveznek. A lehető legbiztonságosabbnak minősülnek, és még a legkisebbnek is hasznosak, különösen akkor, ha összehasonlítod őket a hagyományos hintaszékekkel. A Pendulum termékeket olyan speciális mechanizmus kiegészíti, amely nem teszi lehetővé a baba a kiságyban.

  Ezeknek a másolatoknak a fő hátránya, hogy gyorsan sikertelenek. Ez a bútorok idővel elkezdhetik közzétenni, és a dobozokban lévő dolgok gördülnek és csörögnek. A kerek ágyak pendulum modelljei drágábbak, mint a normál opciók.

  Pöttyös

  A táptalajok megengedettek a felnőtt ágy közelében. Így a baba mindig a szülők előtt lesz, de a helyén marad. Ez a megoldás biztonságos. Ezenkívül a szülőágy melletti bébi ágy elhelyezkedését sok pszichológus hagyja jóvá.

  Olyan kerek modell használata nem fog nagyon hosszú ideig dolgozni. Ha a szülők költségvetése lehetővé teszi, akkor tökéletes választás lesz.

  Transzformátor

  A transzformátor termékeket a gyerekek a születés óta használhatják, és 5 évet érhetnek el. Ezek a modellek egyidejűleg egy kis felhasználóval “nőnek”. Különböző bútorokká válhatnak. Így lehet, hogy mind egy nagy, lekerekített bölcső, mind a játékpen, és még egy kis asztal is a fotelekkel. A transzformálható modell átrendezése egy új helyre az otthonban könnyen és gyors lehet, mivel általában kerekekkel vannak felszerelve. A bölcső alján is szabályozott.

  Azonban vannak hasonló modellek tisztességesen hetente – ez az egyik legdrágább kerek ágy.

  Hogyan válasszuk ki?

  Az újszülöttek kerek ágyát különleges ellátással kell kiválasztani.

  Ugyanakkor jobb, ha a következő kritériumokra támaszkodik.

  • A végrehajtás minősége – A gyermekbútoroknak megbízhatónak kell lenniük, valamint a stabilitás fenntartása.
  • Biztonság – A kiságy nem kell éles, kiálló szerkezetének részleteit, valamint lehet veszélyes közelség a terméket, hogy árthat a magzatnak, ha ő kapja őket.
  • A támogatás minősége, A lábak, egy kerek kiságyban 100% -nak kell ellenállniuk, hogy a bútorok minél hosszabb ideig szolgáljanak. Ha a lehetőségek kerekekkel vannak megvásárolva, akkor a rögzítőeszközöknek a készletre kell menniük.

  • Anyag. A kiságyat biztonságos és környezetbarát anyagokból kell készíteni. Ez a követelmény felelős természetes fa. Egy ilyen modell megvásárlása, meg kell kérnie az eladónak a megfelelő minőségű árukat.
  • Felszerelés. Fontos, hogy győződjön meg róla, hogy a kerek kiságyú készlet a csomagoláson megadott összes részletet tartalmazza. Kívánatos, hogy válassza ki a lehetőségeket, amelyek az oldalfalak vannak ellátva, gumírozott bélés – úgy lesz elég az úton, amikor a gyerek elkezd vágni a fogak, és ez kezd beleharapott ezen elemek.
  • Megjelenés. Annak ellenére, hogy egy újszülött ágyat vásárolnak, még mindig be kell illeszkednie a helyiség belsejébe a stílus és a domináns festékek szerint.
  • Gyártó. Jobb, ha egy kerek ágyat szerez a híres márkából, amelynek terméke jó vélemények. Természetesen egy kerek összegben tehet, de nem fog problémákat adni, és nem fog semmisíteni morzsát.

  Gyönyörű példák

  • Bájos Transforming Cradle 3 in 1, festett egy menta árnyékba, és kiegészítve könnyű könnyű ágyú, harmonikusnak tűnik a fényfalak hátterében és drága bútorokkal faragott elemekkel vagy stukkóval.
  • A klasszikus kerek alakú hóágy új festékekkel fog játszani, ha áttetsző lombkorona, könnyű vászon és sokszínű barna, fehér türkiz párnák vagy fekete-fehér. Ez az elegáns design könnyen illeszkedik sok belső terembe, különösen, ha “meleg” hangokból készülnek.

  • Ovális sötét faágy, amelynek nagy átmérője van, harmonikusan megnézi a szürke háttérkép hátterét egy fehér virágban, valamint a fából készült panelekkel díszített akcentus falakat. Ha a padló a padlón fekszik, egy durva fát imitál, akkor a bölcső még hatékonyabban illeszkedik a belső térbe. A többi bútor ebben a szobában jobb fény, és a padlón van egy hófehér bolyhos szőnyeg.

  A következő videóban várja a körkörös transzformátor Crib 6-os értékelését 1 “hetedik égen”.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: