Válasszon egy kiságyat egy fa tömbből

A gyermekbútorok megválasztása nem az egyszerű, mert a baba nem csak kényelmes, hanem funkcionális, valamint biztonságos bútorok is szükséges. Egyidejűleg kívánatos, hogy vonzó megjelenés is legyen. A gyermekszobában a legfontosabb dolog az ágy, mivel az első hónapok a gyerekek. Különleges igények élvezték az ágyakat természetes fából. A cikkben figyelembe vesszük az ilyen termékek előnyeit és hátrányát, a fajok felülvizsgálatát, a fák szikláiról, és tanácsot adnak a választásról.

Érvek és ellenérvek

Egy tömb egy természetes anyag, amely egy szilárd faanyagból áll. A különböző fajtákból készült szilárd faanyagból készült bébi ágyak, amelyek mindegyike bizonyos tulajdonságokkal rendelkezik. Az MDF vagy a forgácslap analógjaival összehasonlítva, valamint a fém és a műanyag, a természetes fa minták rengeteg előnyökkel rendelkeznek. Először is meg kell jegyezni az ilyen termékek tartósságát, és több évig állandó kilátást tudnak fenntartani, akkor fererosak lehetnek. A természetes fa a gyerekeknek megbízhatóságot és erőságyat biztosít.

A tömb fő pluszja természetessége és környezetbarátsága.

Az anyag kedvező hatással van a gyermek egészségére, nem okoz allergiákat. Könnyen gondoskodik a bútorokról, elegendő ahhoz, hogy nedves ruhával törölje, hogy a por ne menjen. A vonzó megjelenést egy fa gyönyörű textúrája biztosítja. A természetes fából való alvás egészséges és erős alvás.

Árnyoldala kiságy a tömb, akkor lehet kiosztani az a tény, hogy egyes modellek puha fa fajták kezdeni időt borított repedések és a száraz. Ez a probléma elkerülhető, ha olyan termékeket választ, akik nem fenyőből, hanem bükkből, nyírból és egyéb tartós fajtákból). Egy másik hátránya lehet magas költség, de a minőségnek meg kell fizetnie a megfelelő árat.

A természetes fából készült bútorok alacsony árának meg kell adnia a Wraith vevőt. Ebben az esetben jobban meg kell ragadni és megkérdezni az eladó dokumentumokat vagy minőségi tanúsítványt.

Elsődleges követelmények

A gyermekek számára szánt bútorok mindig bizonyos követelményeket mutattak be. Termékek megbízhatónak kell lennie, ellenálló, hosszú ideig működőképes, van egy vonzó megjelenésű és biztonságos környezetvédelmi szempontból. Mindezek az elemek teljesen illeszkedő fából készült ágyak. A tömb nem emeli ki a veszélyes anyagokat, és kedvezően befolyásolja a gyermek egészségét. A fa könnyen feldolgozható, ami lehetővé teszi számukra, hogy lekerekített alakot adjon, éles sarkok eltávolítása.

Általában, A tömb nem festett, hogy megmentse a hipoallergén tulajdonságait. Csak alkalmanként a termékeket vízalapú festékkel és lakk réteggel borítják. Kötelező a magas oldalsó fények jelenléte, amelyek közül az egyik kissé csökkenthető.

Mivel az idő nagy részében a baba az ágyban tölt, a legkényelmesebbnek kell lennie neki és biztonságban.

A fajok áttekintése

A modern bútorüzletek széles körű gyermekágyat kínálnak a MassiF-től, melyek közül még a legigényesebb szülő is képes lesz megtalálni a gyermekét. Számos fő faj van.

Bölcső

A gyermekágyat a születéskor gyermekek számára tervezték és 6-7 hónapig. Ez egy lengő bölcsőből áll, amelyet két állványra helyeznek. A modern modellek elektronikus lengési rendszerrel, fényhatásokkal, zenével és játékokkal vannak felszerelve. Egyes termékeket is vezérelheti. Standard bölcső mérete – 90×45 cm.

Ágy az újszülöttekhez

Ez a termék magas oldaltáblákkal ellátott alvóhely, amelyek közül az egyik magasságban állítható. Standard méret – 120×69 cm. Az ilyen modelleket 3 év alatti gyermekek számára tervezték.

A legtöbb újszülött kiságy van a tárolóhoz és a kerekekhez a kényelmes mozgáshoz.

Transzformátor

Nagyon kényelmes ágyak, amelyek szó szerint nőnek a tulajdonosukkal. Kezdetben a design oldalas ágyból, egy mellkasból áll, egy változó asztallal felülről és egy fióktal alulról. Ahogy a gyermek nő, a Komot átrendeződött a padlóra, az oldalakat eltávolítják, és egy új matracot helyeznek az ágyra. Egyszemélyes ágy megszerzése.

Az ilyen termékek a gyermekek születéséből származnak a serdülőkorig.

Manezh

A design több játékot tervez, mint az alvás, mivel az alsó szinte a padlón van. Itt a gyermek képes lesz biztonságosan eltölteni a kedvenc játékokat, míg az anya elfoglalt a saját üzletével. A magas oldalak nem adnak gyermek kijutni.

Corner Manei most nagyon népszerű, kompakt és könnyebben.

Bunk

Ideális lehetőség a két gyermekes családok számára. Ha a gyerekek három, megvásárolhat egy terméket a megrendelés alatt, ahol lesz egy további zűrzavaros ágy. Ebben az esetben különös figyelmet kell fordítani a lépcsőn a második emeletre – stabilnak kell lennie, és az oldalak biztonságának biztosítása az alvás során. Ha a gyermek a családban egyedül van, akkor vásárolhat egy babaágyat, ahol van egy alvóhely a tetején, és alul munkaterület vagy szekrény.

Az eredeti megoldás két gyermek házak telepítése lesz.

Melyik fafajt használják?

A modern bútorgyártókat 40 fajta fajtát gyártó termékgyártóként használják. Mielőtt vásárolna egy kiságyat egy tömbből, javasoljuk, hogy tisztázza az eladót, melyik fát megtörténik, mivel minden fajnak bizonyos tulajdonságai vannak. Softy anyagok alkalmasak az újszülöttekre szánt termékekre. A szilárd fokozatok ideálisak a keret és a bázisok készítéséhez a felnőtt gyermekek.

A következő fajták megkülönböztetik a gyermekbútorok előállítását.

Nyír

A gyermekágyak leggyakoribb anyagai, mivel érdekes természeti minta és teljes szuka hiánya. A fa nagy sűrűsége bútor erejét biztosítja, és a hypoallergenitás és a szaga hiánya lehetővé teszi, hogy a bébi bölcsőket a nyírból készíthesse.

Fenyő

A fa gyógyító tulajdonságaiban mindegyik ismert. A gyantás fajta nagy szilárdságú és működési időszak 15 év, amely lehetővé teszi, hogy átadja a fiatalabb gyermekeket.

A fenyő bútorok elfogadható költséggel, nagy praktikus és biztonsággal rendelkeznek.

Bükkfa

Ismert a tartósság és a rugalmasság érdekében, amelynek köszönhetően gyönyörű dekorációt készíthet a gyermekbútorok számára. A textúra szerint az anyag hasonló a tölgyhez, de annak költsége jelentősen alacsonyabb.

Tölgy

A legértékesebb fajta, amelyet drága ágyak készítésére használnak. A gazdag színes gamut lehetővé teszi, hogy ne fedje le a lakkot. A tölgy bútorok nagyobb erővel, fenntarthatóságot és hosszú távú működési időszakot mutatnak.

Az OAK speciális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek az energia helyreállításában alvás közben.

Hamu

A nagy súly ellenére a hamuból készült ágyak vonzó megjelenésűek. Ez a fajta híres a nagy rugalmasságról, amely lehetővé teszi, hogy hajlított díszítőelemeket készítsen, amelyek még vonzóbbá teszik a bútorokat.

Tervezési lehetőségek

Van egy csomó érdekes design megoldás a kiságyak dekorációjához.

cérna

Ha a fa fajta nem túl sűrű textúra, nagyon szépen díszíthető egy szál. Laser Master gravírozza szép mintákat, címeret, rajzot a gyermek kiválasztására vagy kezdetére.

Különösen szépen keres a bútorok faragása fehér.

Tematikus termékek

A gyermek meglepődhet, ha az ágyat eredeti formatervezéssel adja meg.

  • Ágykocsi. A tökéletes lehetőség az óvodai korban, aki szereti az autókat játszani. A legnépszerűbb termékek utánzó versenyek vagy személygépkocsik, de vannak teherautók is. A tömb szerkezete lehetővé teszi, hogy bármilyen festéket használjon a fényerőbútorok és a tervezés – eredetiség kialakításához.

  • Ágyhajó. A tengeri bútorok megfelelnek a fiatal kalózoknak. Az ilyen ágyak kerete sötét fából készült. Dekoratív elemek az ágyúk, a kormányzás, a zászló és a kincsesládák formájában a megfelelő ízű.

  • Ágyrepülőgép. Meglehetősen drága megoldás, amely egy pilóta vagy tervezés valódi pilótafülkét utánozza. Ha gyermeke álmodik, hogy pilóta lesz, akkor ez az ágy valószínűleg hozzá kell tennie vele.

  • Ágynemű. Ez egy hatalmas emeletes design, kifelé hasonlító mozdony. A lányok és a fiúk iránt érdeklődnek. Az első emeleten van egy alvóhely kis ketrecek, és a második – egy titkos helyen, játék és szabadidős ahol a gyermek képes lesz ellátni a személyes sarokban. A szinteket kívánt helyeken lehet megváltoztatni.

Ennek a modellnek a nagy pluszja a raktárak jelenléte.

Választott kritériumok

Számos szabály van a gyermekágy kiválasztására. Tekintsük a főbbeket.

A méret

Annak érdekében, hogy az ágy kényelmes és biztonságos volt, figyelembe kell venni a gyermek életkorát vásárláskor. Attól függ, hogy a bútorok mérete és az oldal magassága. Az újszülött számára az alvóhely 120×60 cm, a gyerekek 4-6 évesek választhatnak termékeket 1600×700 mm. A srácok 10 éves és idősebbek Ajánlott, hogy megbízható modellt vegyen be 80 és 190 cm méretben. Vannak köztes termékek 7-9 éves gyermekek számára 80×160 cm méretű.

Szín

A tömb gyönyörű természetes minta és a színes gamut széles választéka. De egyes gyártók inkább természetes anyagot festenek, hogy illeszkedjen a szoba belsejébe. A legnépszerűbb a könnyű hangok – Fehér és bézs, Tökéletesen illeszkednek bármely szobába.

A csokoládé és a wenge nem rosszabb az előző opciók igényei, mivel univerzálisnak tekintik őket. Kék, piros, rózsaszín, zöld árnyalatok általában használt dekoráció, de néhány gyártó inkább festeni az egész, világos színekkel, hogy a szoba egy vidám kilátás, és a gyermek egy optimista hozzáállás.

További elemek

Egyes gyártók saját modelljeiket érdekes tervezési megoldásokkal felszerelik.

  • Beépített zenelejátszó. Ez a funkció újszülöttek ágya. Csak nyomja meg a gombot a házon, hogyan fogja elkezdeni a kisgyermek lejátszását.

  • Beépített lámpa. Egy másik hasznos dolog, amely a házba van szerelve.

Nagyon hasznos a gyerekek számára, hogy ne féljenek éjszaka, és az idősebb gyerekeknek, akik szeretnek olvasni lefekvés előtt.

  • Kovácsolt részletek. Érdekes fürtök és minták díszítik a babaágyat.

  • Ejtőernyőkupola. Ez az elem csodálatos dekoráció lesz a lány szobájához. Ő ad egy hálószobát szép és szelíd megjelenés. A baba valódi hercegnőt fog érezni.

  • Témájú ágyak. Az ilyen termékek örömmel fognak gyermekekkel, mert jelentősen különböznek a szabványos modellektől. Az ágyak költsége azonban meglehetősen magas, és a gyerekek gyorsan nőnek, és egy gép-ágyas / vonat / síkban unatkoznak. Ezért a legtöbb szülő kedveli a szabványos modelleket.

Példák a belső térben

A fából készült luxus emeletes ágy, fehér és kék színű fából készült, tökéletesen illeszkedik a fiúk szobájába. A második szint nagy csatákkal rendelkezik a gyermekbiztonság érdekében. A határértékek szerepének első szerepe két ablakkal van ellátva. A megalapozott hálószobák tágasak eléggé, hogy még az érett gyermek is illeszkedjen rájuk. A házban vannak nyitott polcok könyvek és játékok számára, a háttérvilágítás lehetőséget ad arra, hogy lefekvés előtt olvassa el. A lépcsőház és az ágy alsó része fiókokkal van felszerelve.

A korlát segíteni fogja a baba csendesen felmászni, és a domb a bal oldalon – szórakoztató lefelé.

A Massif tematikus modell-gép kiváló választás lesz a kis lovasok számára. A fényes vörös autó vonzza a figyelmet. A tervezésben van egy kis oldal, egy nyitott játékpolc és egy kihúzható fiók.

Kétszintű támadás emeletes ágy az első emeleten tökéletesen illeszkedik a lány szobájába 6 évig. A világos szín és a klasszikus design a modell univerzális. A baba alján képes lesz olvasni, könyveket nyitott polcokkal, TV-t nézni, játszani a számítógépen. A második emeleten van egy ágyas ágy. A kényelmes lépések fiókokkal vannak felszerelve.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: