Dupla transzformátor ágyak

Kevés ember büszkélkedhet egy tágas apartman felesleges négyzetméterrel. A tér megmentése és egy bútorok különböző feladatokhoz való igazítása – már a szokásos dolog. És minden második megtagadja magát egy kényelmes álomban egy nagy ágyon, előnyben részesítve az összecsukható kanapét. Bár a leginkább racionális megoldás az, hogy megfelelően zonálja a helyiséget, és használja az új generáció többfunkciós bútorát.

Bonyolult, de a többfunkciós bútorok kompakt kialakítása tökéletesen illeszkedik a modern lakás belsejébe. Telepítse a transzformátor ágyat bármely szobában: gyermekek, nappali vagy hálószoba. A kétszemélyes ágyak összes funkcióját és jellemzőit tanulmányoztuk.

Jellemzők, előnyök és hátrányok

Hogy a legkényelmesebb élet egy kis lakásban egy nagy család számára meglehetősen nehéz. Bútorok átalakítása – tökéletes és talán az egyetlen asszisztens ebben az ügyben. A transzformátor ágy nem különbözik a szabványos alvás minőségétől, de jelentősen megmenti a szoba hasznos területét. Ez a tökéletes opció nem csak a Hrushchevre, hanem a modern stúdióapartmanra is.

A könnyebb transzformátor ágy egy kanapéval vagy szekrénybe változik, és fordítva. A kis apartmanok esetében ez a know-how valódi üdvösség lesz.

Főbb előnyök:

 • A legfontosabb plusz – kézzelfogható térmegtakarítás és érzelmi kényelem a szabad helytől.
 • Könnyű működés – Gyorsan és megbízhatóan elrejti a hálószobát ágyneművel ágyneművel. Reggel nem kell időt takarítania az ágyat, elegendő ahhoz, hogy a matracot tartós pántokkal rögzítse, és felemelje a designot egy résszel.
 • Gyakorlatiasság és könnyű működés.
 • Több funkcionális zónát kombinálhat: Ebédlő vagy munkahelyi iroda és hangulatos hálószoba.
 • Bútorok emelőmechanizmussal Könnyen és gyorsan tisztíthatja a padlókat, amelyek a szabványos modellek jelentős részét képezik.
 • Az ágy megóvása, A vendégek által elrejtett ágynemű.
 • Az ágy alja bármely stylistban keretezhető: A gyönyörűen díszített barokktől a szerény és fenntartott minimalizmusig. Az anyagi és dekorációs elemek színét, textúráját egyedileg választják ki minden belső tér esetében.
 • Az alvás és a pihenés minősége az átalakító ágyon, és a standard helyhez kötött modell nem más.
 • Modern design.

A legfontosabb és talán az átalakító bútorok egyetlen hátránya az értéke. Az ilyen bútorok ára jelentősen eltér a szabványtól. Keresse meg a kívánt méretű modellt, így nagyon nehéz lehet, ezért egy műhelyben kell megrendelni egy egyéni vázlatot.

Fajták

A legegyszerűbb lehetőség a beépített ágy a gipszkarton kialakításában a falban. Kiváló lehetőség, különösen, ha a dobozt használják, mint egy polcok és fiókok bútorfal. Egy ilyen ágyfal tökéletesen illeszkedik a nappaliba, és nem lesz kiütve a szoba általános belsejéből.

Egy másik lehetőség – kombinálja az alvóhelyet felszerelt szekrényekkel. A tervezésnek két rekeszje van, az egyikben egy függőleges ágyat elrejti, a második pedig tágas tárolórendszer van fiókokkal és ruhaszékfalakkal vagy állványokkal. Az összegyűjtött formában a kabinet ágy nem is nyilvánvaló, és nem okoz gyanúját. És a kabinet maga nem különbözik az analógjaitól, így csak a bútorok főbb jellemzői. Különösen, ha az ágy alja hamis fogantyúval rendelkezik a fiókok számára, és teljesen utánozza a szekrény felületét.

Ruhásszekrény – A leginkább praktikus választás, kiegészíti a szobát: nappali vagy irodai. És a fal mentén található hely lehetővé teszi, hogy megmentse a legtöbb szobát. A típusú rögzítés és tájolás a szoba kívánságainak és jellemzői alapján választható ki.

A tervezés kiegészítő bútorokkal egészül ki:

 • kávézóasztal;
 • Puffadt vagy szék;
 • zárt kanapék;
 • további polcok;
 • Messolok.

Nagyszerű lehetőség a munkaterület és a hálószoba kombinálására – megvásárolja az ágytáblát. Kényelmes lehetőség a szabadúszók és a nagy munkahelyi emberek számára. A táblázat felszínét nem kell felszabadítani a berendezésből és papírokból. A design a munkalapok megfordításával van ellátva, így minden dolog a helyén marad. Asztali ágy tartalmazhat további réseket polcokkal vagy dobozokkal. Egy alternatíva lehet öltözőasztal helyett munkavállaló.

Szokatlan érdekes lehetőség egy kerek ágy, amely könnyen elrejti a szekrényben vagy a fali házban. A vízszintes ágyat a kibontott formába helyezzük, a fal mentén. Az emelő mechanizmus az ágy hosszú részén van felszerelve. A vízszintes összecsukható ágyat gyakran ábrázolják egy duettben egy mellkasával. A hálószobás orientáció magában foglalja a matrac megfelelő elmosódásának használatát, amely felére lehet hajtani.

A kétszemélyes ágyak gyakrabban jelennek meg a függőleges tájolással. Ez az, hogy az ágynemű a szűk részhez kapcsolódik. És az ágy szélessége 140 cm-től 220 cm-ig változhat.

Módosítással

Összecsukható a fali ágyból tökéletesen elrejti a szekrényben, és mintegy 4 négyzetméter. Ugyanakkor az ágy alja a szekrény alatt maszkolja a fogantyúkat és fiókokat, amelyek lehetővé teszik, hogy teljesen szimulálja és ismételje meg az egész fülhallgató kialakítását. És az összecsukható ágy nem különbözik a helyhez kötött ágyaktól. Egy másik kiviteli alaknál az ágyat függőleges helyzetben tolóajtók, szekrénytípusok segítségével zárják le.

Az összecsukható ágyak legfontosabb elemei, amelyeken lehetetlen megmenteni, a matrac és az emelőmechanizmus.

A mechanizmusok három típusra vannak osztva, és mindegyiknek saját jellemzői vannak:

 • Gázemelés – viszont van osztva töltőanyagok nitrogénnel és a levegő, célszerű választani nitrogén, mert nem képez korrózió fém részletek és az élettartam 50 év;
 • Tavaszi mechanizmus – Kisebb élettartama átlagosan körülbelül 20 000 munkakör;
 • ellensúly – a leghosszabb élettartama a többi lehetőséghez képest, de van egy hátránya, nagyobb helyet foglal el a résszel házában.

Miután kiválasztotta a mechanizmust és a rögzítés típusát, csak az összegyűjtött bútorok homlokzatának kívánt felületét választja ki.

Népszerű márkák

A bútorok átalakítása a bútorgyártók számos hivatalos helyszínén történik.

 • Élvezze a Svéd Márka IKEA népszerű ágyátalakítóit. A nagy választék és a változatos árak lehetővé teszik, hogy válasszon megfelelő modellt bármely pénztárca számára.
 • Nagyon szép, diszkrét és tömör változata a Transformer Bed bemutatta az olasz gyár CLEI-t. A “Nuvolola” modell kombinálja a kényelmes hálószobát, kanapét és állványt. A CLEI ágyas-kanapé-modellje különböző textúrákból készül, és megfizethető áron jeleníthető meg. Ezenkívül a CLEI bevezette a Cabrio új kortárs gyűjteményét világos és modern modellekkel.
 • Bútor készlet 3 in 1 amerikai termelés falágy gyár Elsa drop asztal murphy ágy fehér, varróhely – Nagyon szelíd és elegáns modell.

Tippek a választáshoz

Válassza ki a bútor-transzformátort egyszerűen, ha megfelel az alapvető szabályoknak és ajánlásoknak:

 • Szerezzen bútorkészletet egy kis méretű apartmanhoz, amely jobb merev testtel és fém keretben. És az ágy egy távoli része egy szétszerelt állapotban nem szabad lógni a levegőben, a tollak vagy polcok támogathatók. Az egész tervnek tartós és megbízhatónak kell lennie, és tartozékok – jól rögzítettek.
 • Az ágyméretek közvetlenül a szoba méretétől függenek. A kibontott változatban az ágy széle nem érinti a falakat. Az összeszerelt formában lévő szélesség és magasság az ügyfél vágyaitól függ, és gyakorlatilag bármilyen lehet.
 • Beleértve, a polc el tud menni, ami az ágy szétszerelt kialakításához a lábak függvényét hajtja végre, és megbízhatóan tartja a keret súlyát. A szekrényajtók különböző anyagokból készülhetnek szerelvényekkel vagy tükörrel.
 • Az ágykabinet TV-vel és audio rendszerrel lehet hozzáadni. De ha szeretné nézni a TV-t lefekvés előtt, akkor minden rendszer jobb az ellenkezője.
 • Sokan félnek a megbízhatatlan mechanizmusoktól és megtagadják az ilyen bútorok megvásárlását. És bár minden eladó az ellenkező, előnyösebben jobban bizonyított és bizonyított gyártók és híres gyárak biztosítja.
 • Egy másik pont, ha egy transzformátorágyat választana, egy matrac magassághatár. Rendszerint a népszerű modellek megfelelő matracok 18 cm magasságig. És néhány tervezés kitöltése csak ízesített, mert az alvóhely behajtható és hajlítható.

Vélemény

Érdemes átalakítani a bútorokat – mindenki dönt. Az ilyen bútorok felhasználói visszajelzései nagyon hasznosak azok számára, akik komolyan gondoltak egy új ágy megvásárlására. Ha összehasonlítja a transzformátorágyat egy összecsukható kanapéval, az előnye természetesen az ágyban. És úgy néz ki, mint egy ilyen lehetőség az eredetibb és a modernebb. A kanapé esetében minden reggel és este meg kell ismételni ugyanazt a folyamatot: gyűjtsön és távolítsa el az ágyneműt. A transzformátorágyhoz csak a párnákat kell eltávolítania, és minden más maradhat.

Az egész új és modern szerelmeseinek, amelyek maguk számára kiválasztott transzformátorágyakat választottak, csak pozitív visszajelzést hagynak az interneten. Kényelem, kényelem és szabad hely – Ezek a főbb pontok, amelyeket a vevők ünnepelnek. A megjelenés és a titok, amely csak a lakás tulajdonosai számára ismert, nem hagy semmit közömbös.

Gyönyörű ötletek a belső térben

A bútor-transzformátor nélkülözhetetlen megtalálható a modern belső megoldások kényelmes pihenéseinek és szerelmeseinek.

 • Univerzális modell ágy-kanapé – Gyakorlati ötlet a könnyű belsejében.

 • Bed-asztal a kreatív személyiség belsejében.

 • A megfelelő zónázás, a bútorok és a stílusos belső választéka kényelmesebb miniatűr stúdiót készíthet.

A szabad hely a vendégek és a családi vacsorák fogadására használható.

 • Korlátozott és többfunkciós minimalizmus megoldás egy szobás lakáshoz vagy szigetelt szobákhoz. Optimális lehetőség a nappali számára.

 • Különböző anyagok, tükrök vagy filmek használhatók a homlokzathoz. Az ilyen modell egy üres helyiség illúzióját hozza létre, hangulatos belső.

 • A modell tökéletesen tartalmazza három különböző zónát: munkahely, hálószoba és kis nappali.

A következő videóban láthatja, hogyan készítsünk egy emelőágyat egy emelőmechanizmussal a saját kezével.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: