Emeletes ágyak egy kanapéval a szülők alján: fajták és finomságok

Napjainkban egy tágas lakást vásárolnánk, anélkül, hogy adósságot és hitelt kapna, az átlagos fizetésű személy lehetetlen. Ezért a legtöbb család előnyben részesíti a kis egyszobát, de hangulatos apartmanokat. Úgy tűnik, hogy hármasban vagy négyszer ugyanabban a szobában van, gyakorlatilag nincs esélye a saját helyére, de a modern technológiák lehetővé teszik, hogy szabadon élhessen még kis apartmanokban is. Az egyik lehetőség egy gyermek és felnőtt övezet szervezésének egy kis területen – emeletes ágy vásárlása.

Érvek és ellenérvek

Egy emeletes kanapéágy lehetővé teszi, hogy egy alvóhelyet szervez egy gyermek számára a felső szinten, a szülők elhelyezhetők az alján. Napközben a szülőhelyet kanapéval lehet használni, amelyen az egész család kényelmesen elhelyezhető, és TV-t nézhet. Tekintsük az ilyen típusú bútorok fő előnyeit.

 • A kétemeletes ágy jelentősen megtakarít helyet. Ez a lehetőség releváns a Hostel szobában élő családok számára.
 • A modern modellek kényelmes anyagokból készülnek, amelyek egészséges teljes álmot biztosítanak minden családtagnak. Néhányan már egy ortopéd matracgal értékesítettek.
 • Jelenleg számos különböző lehetőség közül választhat, amelyek közül választhat az adott belső tér legmegfelelőbb modelljét.
 • Fontos tényező a rakás ágy vásárlása érdekében. Két belső elem helyett csak egyet kell fizetnie, ami jelentősen megmenti a családi költségvetést.

A bútorok hátrányaiból megjegyezheti, hogy az alvás veszélye a felső szinten. Általános szabályként ez egy gyermek. Azonban a modern ágyak olyan erős és jól átgondolt tervezéssel rendelkeznek, hogy a szülők nem aggódhatnak a probléma miatt. A legfontosabb dolog – az elmével és teljes felelősséggel, hogy megközelítse a belső téma kiválasztását.

Fajták

A következő típusú struktúrákat megkülönböztetik a Bunk Sofas ágyak között.

 • Álló kanapé. Az alsó szintre és az ágyon lévő ágyra ható kanapé jelent. A szülők helye nem érti, kaphat vendégeket, TV-t TV-t, napi ünnepre. Ez az opció jól illeszkedik, ha valaki a vendégek tartózkodása éjszaka maradt. Általában csak egy személy maradhat itt.

 • Mechanizmus “Könyv”. Külsőleg ugyanazt a design, mint a szabványos emeletes kanapé, de éjszaka az alsó szint egy franciaágyba fordul. Az alvóhelyet az ülés előtt kattintva alakítják ki. Ez a leggyakoribb lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy az éjszaka gyermekként és szülőként érjen el. Árnyoldala a mechanizmus lehetséges megjegyezni gyakoriságát meghibásodások, de ez csak akkor, ha a modellt vásárolt a tisztességtelen gyártó.

 • Mechanizmus “Eurobook”. Ez is megbízható és kényelmes ágy. A kanapé ebben az esetben egy ágyba fordul, az ülés kikapcsolásával és a hát csökkentésével. Valójában szinte megegyezik a “könyv” -vel, de ez a fajta alacsonyabb, ami nem minden fogyasztónak megfelel.

 • Ágy transzformátor. Ebben az esetben a napi lehetőség a szokásos, szabványos kanapé típus. Éjjel néhány cselekvéssel, ez a kanapé egy emeletes ágyakká alakul át, két egyszemélyes ággyal felülről és alulról. Általánosságban elmondható, hogy ez egy kis szoba kényelmes modell, de ha több mint két ember van a családban, akkor valaki kell aludnia a padlón vagy az összecsukható üvegen.

Választott kritériumok

A bútorüzletbe kerül egy emeletes ágyhoz, vagy közvetlenül a bútorgyártóból rendelve, érdemes figyelembe venni a következő fontos pontokat.

Anyag

Az ilyen típusú bútorok gyártásának leggyakoribb nyersanyag fa, extrudált rétegelt lemez és fém tömb. Ha a választás a fa javára történik, akkor a nyír, a tölgy, a borovi, a bükk vagy a hamu előnyben részesítésére van szükség. Ez drága, de megbízható lehetőség. Abban az esetben, vásárol egy ágy lemez, a fogyasztónak tudnia kell, hogy ez egy kevésbé jó minőségű termék, amely sokáig, ezért különbözik a elérhető áron. A fém egy méltó választás, amely megfelel a vásárlóknak és az árnak, valamint a minőségben.

Dimenziók

Ahhoz, hogy helyesen vegye fel az ágy méretét, meg kell fontolnia a háztartások életkorát, fiziológiai jellemzőit és a lakás tervezését. Ügyeljen arra, hogy pontos méréseket végezzen a szoba és a helyszínen, ahol a kanapé található. A boltban meg kell mérnie az alsó ágyat, ha a kanapé átalakítható az ágyba, hossza és szélessége, és meghatározza, hogy az alsó szint egy szétszerelt formában lesz-e, hogy tervei legyenek.

A kanapé hosszának kiválasztása a szülők számára, érdemes megfontolni, hogy egy felnőtt alvóhelyének legalább 20 cm-re meghaladja a növekedését. Természetesen fontos szerepet játszanak és szélessége. Fontos továbbá, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az alsó szinten ülő felnőtt ember nem ártja a felső szint alsó részét. A felső ágynak legalább 1,7 m-es hosszúságúnak kell lennie – olyan paraméterek, amelyek 14 éves korig ajánlottak.

Biztonság

Talán ez a fő kritérium, amelyre a szülők kötelesek figyelni. A felső szintnek szükségszerűen magas oldalsó fényekkel kell ellátnia, amely biztosítja az alvó gyermek biztonságát. A limiter optimális magassága 20 cm-ről származik. Nincs nyitott csavarok, klipek és más alkatrészek, amelyek sérülhetnek valakit a családtagoktól. Minden rögzítőelemet műanyag vagy gumi béléssel kell felszerelni. Meg kell vizsgálni a bútorokat az éles sarkok hiányában.

Az ágy legfontosabb eleme, amelyet gondosan meg kell vizsgálni – ez egy lépcsőház. Fontos, hogy tartós anyagból készüljön. Általában a gyártók termékeket kínálnak krómozott fémszerkezetekkel, de a gyermekek számára ez nem a legsikeresebb lehetőség, mivel csúszós bevonattal rendelkezik. Jobb választani egy létrát egy fa. Figyeljen a lépések magasságára. Javasoljuk, hogy válassza ki a lépcsők típusát, amelyben a gyermek szabadon járhat, és nem mászni. Figyelembe kell vennie a gyermek számára erős korlátok jelenlétét is.

Kárpótlás

Ha a kanapét közvetlen célja szerint használják, azaz a bőr alkalmas a nap pihenésre. Jobb választani a természetes bőrt, egy ilyen kanapé hosszabb ideig tart. Ha a termék ára fontos szerepet játszik, akkor az opció a mesterséges bőrből. Ha a kanapé minden este foglalkozik a szülők alvásával, akkor jobb, ha elhagyja a bőranyagot, mivel ilyen textúrák folyamatosan eltolódnak. Előnyben részesítik a szövetkárpitást. Az egyik ajánlott lehetőség – velor.

Funkcionalitás

Jelenleg vannak olyan olcsó lehetőségek, amelyek további funkciókkal vannak felszerelve, például összecsukható asztalok, dobozok, polcok. Itt nemcsak az iskolai dolgokat, könyveket és játékokat tárolhatsz, hanem ágynemű és ruházat is. Ezek a kiegészítő elemek egyáltalán nem kerülnek végrehajtásra, a kanapé vagy oldal alján lévő lépésekbe beépíthetők. By the way, a jelenléte további szekrények teszik a modellt pontosabban enyhén, így ajánlott kiválasztani ezt az opciót.

Tervezés

Ahhoz, hogy menjen a szobába, jó volt, fontos, hogy harmonikusan válasszon bútorokat. A kanapéágy kiválasztásakor ki kell hangsúlyoznia a gyermek szabadidős területét. Például helyesen, ha a felső szint és a lépcsőház egy színben történik. Ez elosztja a gyermek személyes helyét. Természetesen figyelembe kell vennie a belépő belsejét a szobában, és válassza ki a kanapé ágyát. Szükséges, hogy a bútorok szerették a legfiatalabb családtagot. Nem valószínű, hogy lefeküdni akar egy unalmas fekete ágyon. Valószínűleg a gyermek örül, hogy élénk vidám színű. Jobb, ha elkerüljük a temetkezési adatok tervezését. Fontos továbbá elhagyni a nem szabványos terveket. Az előnyei közülük egy kicsit, de senki sem garantálja a biztonságot, ha.

Gyártó

Jobb, ha importált gyártókkal rendelkező kanapéágyat választhat, erősebb kialakítású, erőteljes és funkcionális mechanizmusokat kínálnak. A hazai fajták alkalmasabbak, ha a költségvetés korlátozott.

Ajánlások

Annak érdekében, hogy a emeletes ágy egy kanapéval az alsó részén élt, és a szülők nem aggódtak a baba, aludt a felső szinten, Fontos, hogy több használati utasítást hallgasson.

 • Jobb, ha nem hagyja el a gyermeket, hogy aludjon az emeleten, ha még nem volt 6 éves.
 • A matrac kiválasztásakor a legelőnyösebb opció a független rugóegységgel vagy fehérmentes latex kialakítással rendelkező modell. A kárpitozás és a töltőanyagnak környezetbarát és hipoallergénnek kell lennie.
 • Ha ágyat teszel a szoba sarkába, akkor a gyermek csökkenésének valószínűsége pontosan 50% -ot fog csökkenteni.
 • Ne engedje, hogy a gyerekek játszhassanak a második szinten. Először is, ez nem biztonságos, másodszor, nemhigiénikusan, mivel a gyerekek az ágyra és szennyeződést hozhatnak, és éjszaka lélegzik. A felső emeletet kizárólag alváshoz és pihenéshez kell tervezni.

Emeletes ágy egy kanapéval a szülők számára kiváló megoldás egy kis lakás elrendezésére. Ez az opció jelentősen megtakarítja a helyet, és nem csak kényelmesen elhelyezi az összes háztartást, hanem meghívja a barátait.

Hogyan válasszunk egy emeletes ágyat egy kanapéval az alján, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: