LG F-14U1JBH2N

Vettem2 hely Értékelés:

A legjobb LG mosógépek a közepes árkategóriában és a prémium kategóriában

Ugrás a minősítésre

A cikk tartalma
Olvasson tovább  LG FH-4A8TDS4

LG F-14U1JB jellemzők

N

Általános teljesítmény

Telepítés szabadon álló
A rakomány típusa elöl
Maximális mosási terhelés 10.5 kg
Szárítás van (7 kg-ig)
Vezérlés elektronikus (intelligens)
Megjelenítés Van egy digitális
Közvetlen meghajtás van
Méretek (WxHxV) 60x61x85 cm
Súly 71 kg
Színes fehér

Hatékonyság és energiaosztályok

Energiaosztály A+++
Mosási hatékonysági osztály A
Spin óra A
Energiafogyasztás 0.13 kWh/kg
Vízfogyasztás mosásonként 60

Squeezing

Pörgési sebesség 1400 fordulat/percig
Választható pörgetési sebesség van
A centrifugálási ciklus törlése van

Biztonság

Vízszivárgás elleni védelem részleges (test)
Gyermekbiztosítás ez az
Kiegyensúlyozatlansági ellenőrzés van
szabályozza a habszintet igen

Programok

A programok száma 10
Mosási program gyapjú van
Különleges programok Kényes textíliák mosása, gazdaságos mosás, alsó mosás, szuper öblítés, gyorsmosás, előmosás, folteltávolító program, gőztisztítás

Egyéb jellemzők és funkciók

Időkapcsoló a mosás végére ez az
Tartály anyaga műanyag
Zajszint (mosás/mosás) 54 / 75 dB
Extra funkciók mosási hőmérséklet kiválasztása
Extra információ Vegyes, hipoallergén, Saját program, frissítés, dobtisztítás; EcoHy funkció
id, Smart Diagnosis mobil diagnosztika, 6 care moves technológia, Tag On funkció

Vélemények az LG F-14U1JB-ről

N

Előnyök:Jól mosható, jó minőségű, a szárító funkciónak köszönhetően a szennyes szinte száraz
Hátrányok:Eddig még nem találtam
Hátrányok:Mivel a baba a házban, gondoltam a probléma a gazdasági és hatékony mosás. Különböző lehetőségeket és javaslatokat keresett a mosógépek számára. A keresésem eredménye az LG F-14U1JB

N. Nagyon jó minőségű babaholmikat mos, és sokkal gyorsabban szárad a szárítógépben. Gyakorlatilag csendes – még akkor is, amikor a baba alszik. Nagyon jó ár-érték arány az energia- és vízfogyasztás tekintetében.

Volochay Yuri


Előnyök:nagy kapacitás, jól öblíthető
Hátrányok:Gyenge minőségű anyagok, gumiszagú, nagyon melegszik, kényelmetlenül beállított programok,
Hátrányok:Már régóta szerettem volna egy nagy rakodó- és szárítógépet, abban a reményben vettem meg ezt a gépet, hogy minden mosási problémámat megoldom, de újakat kaptam. Az első gőzmosás gumiszagú volt, ugyanez a helyzet a szárítóval is. A mosó-szárítógép teste szárítás közben nagyon felforrósodik. A régi, más cégtől származó gépemmel ez soha nem fordult elő. Azt hittem, hogy elmúlik, abbahagytam a készülék szárítását és a gőz használatát, de egy hónappal később mosás közben víz szivárgott a készülékből. Kiderült, hogy a gumimandzsetta elszakadt (!). Amikor megvizsgáltam, láttam, hogy a rés körül és távolabb a gumi megrepedt, és éreztem a gumi szagát, amely szárításkor gőzölgött a dolgoktól. Most már el kell mennie egy szolgáltatáshoz. ( Nem értem, mi folyik itt. A ruhák olyan frissek a szárítás után. Drága ruhákat veszel, majd ugyanabból az anyagból készíted őket, mint az olcsó ruhákat. És nincs garancia arra, hogy megfelelően fog működni. Van-e értelme költeni akkor?

Obaji Svetlana


Előnyök:Nagyszerűen mos!. Nagyon jól szárad. Programok széles választéka. Van egy különleges. A pehelytakarók programja, van egy “freshen” program, amelyet a gyermekek mosásához használunk. Szárító 7 kg-ig.
Gyengeségek:Nincs konkrét hiba. Ha nagyon válogatós vagy: 1) Az ajtózár mechanizmusa nem tűnik nagyon megbízhatónak egy hasonló árkategóriájú géphez képest. (Egy Boschhoz vagy Electroluxhoz hasonlítom), de ez szubjektív. 2) A hirdetésekben a hangsúly a csodálatos csendességen van, de őszintén szólva nem csap kevesebb zajt (de nem is többet), mint más gépek ebben az árkategóriában.
Hátrányok:Teljesen elégedett a géppel.

Kuzmin Valentin


Előnyök:Az első alkalommal, amikor teszteltem, fürdőlepedőket mostam és szárítottam. Kicsit több mint 2 óra a gépen, és tökéletesen tiszta, tökéletesen száraz törölközőim vannak, hogy újra használhassam őket. Nagyon könnyen használható. Ennél gyorsabban egyszerűen lehetetlen megszáradni. Wow!
Hátrányok:nincs
Hátrányok:A gép nagyon király. Tökéletesen kezeli a mosást és a szárítást is. Volt egy kis műanyag szag a gépen, amikor először megvásároltam. De ez elpárolgott néhány mosás alatt. Szóval egy határozott ötöst kap tőlem a gép!

Kartashina Elizaveta


Előnyök:Sok kényelmes mosási program, nincs olyan, hogy ugyanazt a programot másképp hívják, hogy a gép drágább legyen, tökéletesen illeszkedik a belső térbe, csendes, jól mos
Hátrányok:Nem, még nem, már hat hónapja használjuk
Hátrányok:Számomra ez egy nagyon jó gép, már régóta szerettem volna egy szárítóval ellátott gépet, és most egyszerűen el vagyok ragadtatva.A régi gép kiegyensúlyozatlanná vált, így a pörgő hang olyan volt, mintha egy repülőgép szállna fel a lakásban, úgy döntöttem, hogy veszek egy újat.Lehet, hogy egy kicsit drága, de megbízható.Szeretem a gyors mosóprogramot, szinte mindig ebben mosok ruhát, és persze a szárítás is boldoggá tesz, mert egy kis lakásban a szennyest szárítani kínszenvedés, nedvesség és furcsa szag, szárítás után pedig friss a szennyes)))

Inna Samsonova


Előnyök:Jó mosás, könnyen érthető kezelőfelület.
Hátrányok:A pénzemért, amit kaptam, nagyszerű volt a 10 kg-ig terjedő szennyes mosására, és nagyszerű ár-érték arányban. A szakemberek mindent felszereltek, most örülök, mosok és centrifugálok. Azért adok neki 5-öt, mert nagyon jó.

Fedorova Agnetta


Előnyök:Csend (Akinek van, az kérje, hogy legyen szint). Kimosott és őrölt párnák és takarók, minden tökéletesen rendben) Nagy kapacitású
Hátrányok:eddig nem találtam semmit. Használati idő 3 hónap.
Hátrányok:Persze kicsit drága, részletre vettem, akciósan. De úgy gondoljuk, hogy ez a gép megéri a pénzét. Még valami betegségem is van – siess a mosással. A gép nem kicsi, ezért a méreteket úgy kell kiszámítani, hogy illeszkedjen.

Bolotova Olga


Előnyök:a korábbi modellek panaszkodtak a szárító műanyagszagára és arra, hogy a standard mosás+szárítás programokban nem lehet kiválasztani a szárítási módot. Ennek szaga van, de teljesen elfogadható (kevésbé válogatós emberek azt mondanák, hogy alig van szaga). A szárítási mód minden programhoz beállítható, így a mosási+szárítási módot be lehet kapcsolni. Egyébként elég sokan vannak. Tiltott (pl. paplan üzemmódban), nyilvánvalóan biztonsági okokból. Pólók, ágyneműk és pehelykabátok mosása során. Normál mosás. A vászon szárítás után nagyon gyűrött. Egy másik szárítást vagy gőzkezelést kell kipróbálni (újra megpróbálom). A kezelőfelület világos és meglehetősen felhasználóbarát. A gép NFC-n keresztül képes kommunikálni az okostelefonnal
Hátrányok:Ár. Tudna csinálni egy érintőképernyő és WiFi a pénzt. A szegmenskijelző atavisztikusnak tűnik, különösen akkor, ha a kézikönyvben kell megnézni a karakterek megfejtéséhez.
Hátrányok:Mivel egy akcióban vettük meg, kamatmentes részletfizetési tervvel és egy drága ajándékkal, általában elégedettek vagyunk vele. A formatervezés egy kicsit az orrán, de véleményem szerint nincs olyan dolog, mint egy szép mosógép. Nem mondhatom, hogy a gép csendesebb, mint általában. Egyes üzemmódokban csak a víz csobogását hallani, de máskor olyan, mintha egy trolibusz indulna felszállásra.

Novikova Elena

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: