REDMOND RI-C222

Vettem 3 hely értékelt:

A legjobb olcsó (költségvetési) vasalók

Ugrás a minősítésre

REDMOND RI-C222 jellemzők

Általános teljesítmény

Teljesítmény 2200 W
talplemez kerámia
Állandó gőz Is, állítható
Automatikus gőzbeállítás nincs
Gőzkalapács Függőleges gőzölés
Splash funkció van

Biztonság és védelem

Automatikus kikapcsolás elérhető a
Vízkő elleni védelmi rendszer van
Öntisztító rendszer van
Csepegésgátló rendszer van

Comfort

Tápkábel gömbtartó a karosszériához
A zsinór hossza 1.8

Jellemzők

Tartozékok mérőpohár

REDMOND RI-C222 vélemények

Előnyök:Egyszerű és könnyen használható. Okos!Nagyon praktikus! Automatikus kikapcsolási rendszer – pont amire a feledékenyeknek szükségük van! Kerámia talplemez.semmi sem szivárog.Örülök, hogy.kényelmes fogantyú.
Hátrányok:Nem találtam semmit. Az alábbi hátrányok egyike sem – el kell olvasni az utasításokat
Hátrányok:Nagyon jó. Az én polaris kiégett után körülbelül 2 év után. Gyakran kiégett és csepegő.Beleestem a redmondi reklámba. Megnéztem a teljes Redmond termékcsaládot, és ez volt az a modell, amelyért szurkoltam.Nem hagyott ki semmit! A Technosilnál kaptam 2299-ért.A minőség olyan jó, mint az 5-6K vasalók. Tényleg, redmond-5+

Oksana Stulnikova


Hátrányok:Két nappal a garancia lejárta után kiégett

Mil Alexandra


Előnyök:Ár. Megjelenés.
Hátrányok:1. Vízszivárgás vasaláskor, nedves foltok a ruhákon 2. A gőzlöket gyenge, néhány másodpercig gőzt köp ki, majd meg kell várni, amíg újra felmelegszik. 3. A felület 2 hét használat után koszos lett.
Hátrányok:Ismét meggyőződtem arról, hogy az ilyen OEM márkák megvásárlása a malacperselybe való belevágás, ahogy a szerencse is megkívánja. Az előző Philips 2965 vasalóm 10 évig tartott minden panasz nélkül, a víz nem szivárgott, és a gőz 20-30 másodpercig ment, és a felület csak több éves használat után kezdett el szennyeződni, miután karcolások jelentek meg.

v-9161823778

Olvasson tovább  Tefal GV6733

Előnyök:Gyorsan felmelegszik és gyorsan lehűl. A vasaló automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, ha el kell mozdulnia az útból. Jól csúszik.
Hátrányok:Nagyon gyorsan eltömődik. Köpködi a rozsdát, belefáradt a foltok feltakarításába. Bár a kezdetektől fogva nyers, szűrt vizet használok. Az utasítás szerint tisztítottam, de enyhe citromsavoldattal kiegészítve. Nem tart sokáig – néhány vasalás, és minden újra kezdődik. A talplemez elég gyakran beég, tisztító ceruzát használok.
Hátrányok:Nagyon sajnálom a régi, de egészséges szovjet vasalómat, amelyet kidobtam. Forrásban lévő vizet öntöttem bele, használtam nem mondom hány évig (nem élek olyan sokáig))))). Úgy döntött, hogy cserélje ki egy modernebb, cou fűrész Bosch, nem emlékszem a modellre. És ez nem egy olcsó, amit kaptam! 3 évig szolgált, a talplemez állandóan szivárgott. Hála az égnek, hogy kiégett. Ezt a modellt vettem csereként, és először örültem neki. De sajnos az öröm rövid életű volt. A következtetésem az, hogy bár a gyártó a nyers csapvíz használatát ajánlja, ez egy rakás szar (elnézést a vulgarizmusért). Elpusztítani mind a vasat (amit akarnak), mind a cuccaidat. Használjon forralt, szűrt vizet, akkor a vas hosszabb ideig fog tartani.

Suhoveeva Elvira


Előnyök:Ez egy nagyon szép modell, elég könnyű ránézni, és jól varrható.
Hátrányok:Nem látom.
Hátrányok:Elég hosszú zsinór, szép design, elegáns betétek, de ami a legfontosabb, a modell könnyűsége. A kéz nem feszül meg a súlyosságtól, és a vasalás minősége kitűnő. Rengeteg üzemmód és gőzfúvás a keményen elakadt szövetekhez.

Somova Marina


Előnyök:Kerámia talplemez jobb, mint a standard, nagyon sima csúszás, elfogadható ár, gőzfúvás.
Hátrányok:Mindennel elégedett.
Hátrányok:Észrevettem, hogy az ár alacsony, és a talplemez kerámia, a teljesítmény jó, az üzemmódok könnyen kapcsolhatók, biztonságosak. A kerámia úgy siklik bármilyen szöveten, mint a selyem. Sikeres modell.

Jakimenko Anna

Olvasson tovább  Hogyan válasszon robotporszívót otthona és lakása számára?

Előnyök:Nagy vas nem jött semmilyen módon
Hátrányok:nem sok vizet lehet inni
Hátrányok:Egy nagy vasaló könnyű és kényelmes vasalni nem ragad rá, hogy jól csúszik

cadabniuk valentin


Előnyök:Az ár találkozik a minőséggel, közvetlen funkcióját kiválóan ellátja!
Hátrányok:Nem piszkáltam a vasat, teljesen elégedett vagyok vele!
Hátrányok:Könnyű, stílusos, tároláskor nem foglal sok helyet, elég hosszú zsinór, kiváló gőzszállítás, amellyel könnyedén kivasalhatja a legkülönbözőbb anyagokat, még a legnehezebb és erősen gyűrött anyagokat is. Nincs vízszivárgás vagy egyéb probléma a használata óta. Elégedett a vásárlással, a vasaló nagyon jó!

Bad Karina


Előnyök:Tökéletes a nehezen hozzáférhető területeken, különösen a kis tárgyakon (gyerekek), a gőzhatás-szabályozás szintén nélkülözhetetlen, valamint a gőzkibocsátás vezérlésének képessége portré vagy tájkép módban, nagyon jó a gőz leforrázásának biztonsága szempontjából, szintén elégedett a vízkő, a túlmelegedés és a szivárgás elleni védelemmel.
Hátrányok:Használhatna egy gőzkiöntőt, ideális lenne a nehezen hozzáférhető helyeken történő vasaláshoz.
Hátrányok:Összességében a vasaló minden nap öröm, a csúszás tökéletes, könnyű vasalni a szűk szöveteket, amikor a gőzlökés, általában nincs nagyobb panasz erre a vasalóra.

eskina elena


Előnyök:Jól párolja a ruhákat. Egy praktikus csészével érkezik a víz kiöntéséhez. Könnyen kezelhető és könnyű súlyú. Automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik. Ez fontos volt számomra a modell kiválasztásakor.
Hátrányok:Egész idő alatt, amíg használtam, eddig nem találtam semmilyen
Hátrányok:Olyan vasalót kerestem, amely megfelel az ár- és minőségi követelményeimnek. Annyira örülök, hogy megvettem ezt a vasalót!!

Preminina Natalia

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: