Bose In-Ear fejhallgató

Taken3 hely értékelések:

A LEGJOBB FÜLHALLGATÓ A KÖZÉPÁRSZEGMENSBEN

Ugrás a rangsoroláshoz

Jellemzők Bose In-Ear fejhallgató

Alapvető teljesítmény

Eszköz típusafejhallgató
Típusdugaszolható (füldugó)
Típusdinamikus
Súly18.1

Tervezés

A rögzítés típusanincs rögzítés
Kábeltípusszimmetrikus

Kapcsolat

Fejhallgató-csatlakozómini jack 3.5 mm

Továbbá

Jellemzőkcserélhető fülpárnák
A cserélhető fülpárnák párjainak száma3
Komplett hordtáskával/kiegészítővelelérhető a

Vélemények a Bose In-Ear fejhallgatóról

Előnyök:Nagyszerű, tiszta hangzás, puha, kényelmes
Hátrányok:Nagyon gyorsan elszakad, a vezeték elszakad, ahol a dugóhoz csatlakozik. Ennyi pénzért a drót/pálca minőségének jobbnak kellene lennie. Szóval 4-es osztályzatot adnék.
Hátrányok:Nagyszerű fejhallgató, nagyszerű hangzás, nem unalmas, nem fáradtságos. Kényelmes mellékletek. De leeshet és elveszhet. 2 alkalommal vásárolta ezt a modellt. Mindegyik másfél év után eltört, mert a vezeték eltört, vagy a csatlakozó a dugóhoz elveszett. Úgy tudom, hogy ez a dugó kialakítása miatt van – mivel oldalirányban és kissé felfelé van, a vezeték mindig meghajlik és felfelé húzódik, és idővel elszakad. Első – az egyik fülhallgató 1,5 év után meghibásodott. Amikor elkezdtem megérinteni a dugó melletti vezetéket – a hang ki-be kapcsolt. Aztán teljesen eltűnt. Másodszor, abbahagyta a két fejhallgató egyszerre történő lejátszását, körülbelül egy év után. Ez is probléma.

Vladimir Kotenko


Előnyök:Kényelmes illeszkedés a fülbe, különböző cserélhető füldugók, hallja a körülöttünk lévő világot (amennyire emlékszem, ez a funkció ennek a modellnek az előnye és előnye, a városban sétálva nem kockáztatja, hogy elüt egy autó, de a föld alatt nehéz). Jó basszus és középtartomány.
Gyengeségek:Sok fejhallgató szokásos betegsége – a vezeték elszakad a csatlakozónál, 4 alkalommal javítva, 7 évig használták. Idővel (már 7 éve) a szilikon fülhallgatók felpuhulnak és mindenhol megsárgulnak (még azokon a helyeken is, amelyek nem érnek a fülhöz). Nincs magasság, ez először szégyen volt, az EQ az iPodon enyhítette a helyzetet egy kicsit, de ugyanolyan szégyen volt. A hetedik évben a műanyag elkezdett szétesni, megpuhul, könnyen sérülhet. Még mindig működik.

Potapov Ilya


Előnyök:Egyezmény nélkül ez Tiszta hang!!! Ha sokféle zenét hallgat a klasszikus zenétől a rapig, és nem szereti, ha az agyát megeszi a basszus, akkor ez a fejhallgató csak az Ön számára készült.
Hátrányok:A hátránya, hogy a fülem nem egészen kényelmes, és a basszus egy kicsit hiányzik. De egy transzhoz tökéletes

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:1. Nagyszerű hangzás, tiszta, nem túlterhelt basszusokkal. Bármilyen zenét hallgathat a klasszikus zenétől a d’n’b-ig. 2. Kényelmes, gyönyörű bőr tok. Mindent szépen feltekerhet, a lejátszóval együtt a tasakban tárolhatja, és kiveheti anélkül, hogy kibogozná a tengeri csomót 3. Megbízható. 1,5 év használat alatt egyetlen kritika sem merült fel 4. Vastag, tartós huzal, amely idővel nem szakad el. Mielőtt ezek a fejhallgatók, a kábel merev lett, és csak elszakadt idővel. Ezekben még csak egy csipetnyi 5 sem volt. A fejhallgató nem illeszkedik szorosan a fülhöz. Eleinte bosszantó, ki tudnak jutni… De idővel elkezded értékelni. Ez azt hivatott megakadályozni, hogy a személy megsüketüljön és elveszítse a kapcsolatot a külvilággal. 6. Nagyon menő kinézetű. És a zsinór és maguk a fülek. Idővel a megjelenés nem változik 7. A szilikon fülhallgatók szorosan illeszkednek a kagylóhoz. 3 különböző méretű darabból áll. De még mindig hajlamosak elrepülni… Akkor újakat kell vennie
Hátrányok:1. 2 év aktív használat után a szigetelés szétesett a fülhallgató vezeték belépési pontjánál. Először úgy néz ki, mintha buborékok lennének, aztán ezek a buborékok kipukkadnak… Ez nem rontja a hangzást, de a fejhallgató leeshet a vezetékről 2. A nagy impedancia miatt halkabban szólhat, mint az olcsó fejhallgatókon. De a minőség nagyságrendekkel jobb
Hátrányok:Egy fillért sem sajnálok ezért a fejhallgatóért. Először csalódott voltam, de aztán értékeltem. Nagy sajnálatomra elvesztettem őket(((( Pedig sokáig használhattam volna őket. Ha valaki szereti, hogy a basszus kiszoruljon az agyából, akkor keressen más fejhallgatót. Ezek tökéletesen kiegyensúlyozottak. Az Apple fejhallgatóval való összehasonlításról. Az Apple telefonok hangja rendben van, de rossz minőségűek, idővel szörnyen néznek ki és érzik magukat, és a hang rosszabb. Amit nem engednek meghallgatni a boltban – ez igaz. Máskülönben higiéniai problémák lettek volna. Ki tudja, mi zajlik a fülükben. Az Apple készülékeknek van egy szörnyű kiegyenlítője, ami mindent elront. Talán ezért nem szeretem a fejhallgatót

Danilushkin Vladimir


Előnyök:A normál Ipone fejhallgatóhoz képest nem szigeteli el a környező hangokat, de ez természetes. Szeretem hallgatni a klasszikusokat a folyó mellett, és hallani a szelet, a víz csobogását és a klasszikusokat. Kényelmes szilikon fülpárnák (a feleségemnek és nekem), hogy ne veszítsük el az összes kütyüt. A hangzás kiváló, nem nyöszörög, nem csattog, és a hangzás tiszta BOSE!
Hiányosságok:A szilikon párnák, ha nem tisztítják ügyesen, szakadnak! Úgy tűnik, hogy alkalmazkodnak az i-hez, de nincs zoomolás és kicsinyítés, egy másik trükk, ha az iphone-ban a hangot növelik vagy csökkentik, amikor elfordítja a dugót
Hátrányok:Szeretem a tiszta hangzást és azt az érzést, hogy nincs fejhallgató, és hallom, mi történik körülöttem! Az Ön választása!

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Ezek voltak az egyetlen füldugók, amelyek megfelelőek voltak számomra: 1) Kényelmes fülkagylók. Amikor az egyik elveszett, a másik méret elég jól illeszkedett 2) Ne szigetelje el a kapcsolatot a külvilággal (ez az én személyes preferenciám) 3) A vezeték nagyon kényelmes volt az elején 4) Nézzen ki hűvösnek
Hátrányok:1) Hang. A magas hangok határozott hiánya, ami miatt a cintányérok (és nem csak azok) elnémulnak, megfosztva a zenét az átláthatóságtól. A nagyszerű basszus és a többé-kevésbé szilárd alsó rész ellenére azonnal meg kellett állítanom az EQ-t (általában nem használom). Egyébként még a hangoskönyveket is rosszabb hallgatni a motyogó hang miatt. 2) Egy év elteltével a bal oldali fülhallgató vezetéke eltört, és maga a vezeték ragadós lett mindenhol. Úgy döntöttem, hogy letörlöm őket alkohollal, ami után az anyag általában elvesztette tulajdonságait, valahol repedt és szakadt, így sajnos a fülek már nem használhatóak, kivéve otthon, gondosan (nincs szükség, annál több hangot..) 3) Ár. Még akkor is, ha 3300-ért kaptam őket (akkoriban 4000 volt), ez még mindig undorító. Nem tudtam, hogy ennyi pénzért komoly hangproblémák vannak.

Shebashov Andrey


Előnyök:Gyönyörű, nincs fülfájás, kényelmes illeszkedés, bőr tok, cím, nagyon tiszta hangzás.
Hátrányok:Ezért az árért szerintem érdemes más fejhallgatót, például Senheiser-t venni. A basszus nem pumpál, a földalattiban hallani lehet az autók zaját, és néha a zene elvágódik (amikor az ablak nyitva van az autóban). Általánosságban elmondható, hogy a zajszigetelés pocsék. Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon csalódott voltam, és nem tudtam meghallgatni a fejhallgatót, amikor megvettem őket.
Hátrányok:És ha bose, akkor csak az audi a8 d 6 literes csomagban.

Ivanov Ivanov


Előnyök:nincs
Hátrányok:Caveat hangzás, basszus hipertrófiás, a felsők egy rendetlenség, pénzkidobás!!!
A hátrányok:Nagyon megbántam a vásárlást, a hangszórók nem érik meg a pénzüket, rosszabbul szólnak, mint az eredeti Epel hangszórók, és a vezeték kivitelezése siralmas. A szemetek az Applestore-ban nem engedik, hogy eladás előtt kinyissátok a füleket, ahogy én tudom – különben senki sem fogja megvenni ezt a szart.

tweakerm


Előnyök:Kényelmes, stílusos, BOSE stílusú hangminőség
Hátrányok:Óvatosan kezelve, egy év múlva a dugó területén lévő érintkezők meglazulnak, akkor egyáltalán nem szólal meg.
Hátrányok:Tanácsot nagyon gyengéd kezelés és élvezet!

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Hangzás, design, csomagolás, minőség
Hátrányok:Nem
Hátrányok:A fejhallgatóhoz bőr tok tartozik, nincsenek csapok és más dolgok nem töröttek vagy szakadtak. Szerintem az összes korábbi “kommentelő” csak nagyon óvatlanul bánt velük…

Felhasználó által elhallgatott adatok

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: