Bose QuietComfort 35 fejhallgató

Taken3 ülés minősítés:

LEGJOBB TELJES MÉRETŰ FEJHALLGATÓ

Ugrás a rangsoroláshoz

A Bose QuietComfort 35 fejhallgató jellemzői

Alapbeállítások

Eszköz típusa luetooth fejhallgató mikrofonnal
Támogatás az iPhone számára elérhető
A megtekintése teljes méretű, zárt
Típus dinamikus
Aktív zajszűrő rendszer van
Mikrofonok száma 2
Lejátszható frekvenciatartomány 20 – 20000 Hz
Érzékenység 115dB
Impedancia 32 Ohm
Súly 310

Tervezés

Szerelési típus fejpánt
Kábel típusa levehető
Kábelcsatlakozás egyirányú
Jelzés LED

Vezeték nélküli kapcsolat

Profil támogatás A2DP, AVRCP, kihangosítás, fejhallgató
NFC támogatás ott
Tartomány 10

Kapcsolat

Fejhallgató-csatlakozó mini jack 3.5 mm
A fejhallgató-csatlakozó alakja közvetlen
USB kábel mellékelve elérhető
Kábel hossza 1.2

Teljesítmény

Töltési idő 3

Jellemzők

M
  tipoint
elérhető a
Hangtárcsázás elérhető a
Hívásvárakoztatás/tartás elérhető a
Hívás fogadása/befejezése van
Az utolsó kérdés megismétlése ez az
Automatikus párosítás van

Opcionális

Hangerőszabályzó igen
Tartalmazza a tokot/táskát elérhető a
Méretek 170x180x81 mm
További információ időzítő a némításhoz; vezérlés a Bose Connect alkalmazáson keresztül; zenei megosztási funkció (bizonyos fejhallgató modellek között)

Vélemények a Bose QuietComfort 35 fejhallgatóról

Előnyök:1) Kiváló zajcsökkentés. Kiválóan védi a füleket a külső zajoktól. Átbocsátja a külső hangok hasznos részét: bejelentések, autódudák. 2) elképesztően hosszú viselési idő 3) nagyon kényelmes fülpárnák: nem nyomja a fület, egy idő után nem érzi, hogy bármi is van a fülén. 4) Kiváló minőségű műanyag: jól megőrzi a külsejét, karcálló. Más anyagok is kiválóak. 5) Kényelmes hangerőszabályozás és előre-hátra navigáció a lejátszási listában. Először szokatlan, aztán észre sem veszed. 6) Élvezi, hogy bluetooth-on keresztül zenét hallgathat egy forrásból, és hívásokat fogadhat egy másik forrásból. Automatikusan szünetelteti a zenét vagy a youtube-ot.
Hátrányok:1) A hangminőség közepes – nem hasonlítható össze az árral. 2) Nincs equalizer ezen a fejhallgatón. Nem lehetséges az eltolódások kiegyenlítése. 3) Véleményem szerint a magas frekvenciájú hangok túlságosan hangsúlyosak, a basszus és a közepek pedig hiányoznak. A hangszórókhoz képest olyan érzés, mintha a nyikorgó elnyomná a közép- és mélyfrekvenciákat. Ez a zajszűrő rendszer következménye lehet. 4) Nem használható fejhallgatóként, ha sok a háttérzaj, pl. egy régi metróban vagy egy zajos bárban.A mikrofon zajszűrése headset üzemmódban nem működik jól. A külső zajjal is jól megbirkóznak.
Hátrányok:Néhány hónapos használat után a véleményem ezekről a fülekről némileg megváltozott. Bár ezeknek a fejhallgatóknak a hangminősége elmarad az általam megszokott vezetékes fejhallgatókétól, ezt a hátrányt a termék egyéb hasznos tulajdonságai kompenzálják. Megszoktam, hogy a metrón viselem őket. A Peregrine Falconban, repülőn, vonaton, nagyszerűek alváshoz. Gyakran viselem őket zene nélkül is. A földalatti hangok nélkülük fülsiketítőek. Ugyanakkor minden bejelentés tökéletesen hallható. Különösen a régi metrószerelvényeken való megtakarítás. Segít a munkahelyen, amikor egy feladatra kell koncentrálnia, és ki kell vágnia a zavaró zajokat. A kényelmes fülpárnák nem nyomják a dobhártyát – a fülek teljesen beleillenek a fülbe. Egy idő után eltűnik az az érzés, hogy valamit a fülére tesznek. A nyugalom érzését adja – “mintha egy tartályban lennék”. Hideg, szeles időben – tartsa melegen a fülét. A biztonság és a melegség érzése egy idő után elalvásra késztet. Néhányszor elvesztettem a megállómat.

snapy biak


Előnyök:kikapcsolhatja a zajszűrést! A fejhallgató frissítése után. felülmúlhatatlanul a fején ül. A mély és széles kosarak ideálisak a hosszú viselethez. a hangzás buja, a basszus tiszta, a két eszköz csatlakoztatása probléma nélkül vagy dadogás nélkül, a földalatti zajcsökkentés hűvös, a jbl everest e
 • A te 700 ezek közül egyik ponton sem hasonlítható össze. Szép kemény tok két tágas zsebbel. fejhallgató-dal
 • Hátrányok:17600-ért vettem – minden dörzsölést megér a konkurenciával szemben, és kár, hogy a tisztességes fejhallgatók ennyibe kerülnek. furcsa, hogy a fejhallgató kétszer annyiba kerül, mint egy okostelefon.
  Hátrányok:Mielőtt volt egy jbl everest e
 • A te 700 valóban összetörheti a fejét, ha fél óránál hosszabb ideig viseli őket, és a zajmodulációval valóban torzítást adnak a középtartományban, eltávolítva az alacsony frekvenciájú zümmögést. Két eszköz csatlakoztatható anélkül, hogy az előzőekhez hasonlóan ütközés vagy leesés lenne tapasztalható. a fejhallgatót nem is olyan régen frissítették, hogy képes legyen beállítani és kikapcsolni a zajmodulációt. Az utcán egy állandó szél megfelel a felvétel egy “gyenge” zajszint csak tökéletes. A bose dolgozik az összes hibán és folyamatosan frissíti a szoftvert. Nagyon kellemes. Pontosan az a fajta fejhallgató, amit kerestem, órákat töltöttem az üzletekben, és egy tisztességes modellt választottam ki
 • Biryukov Mihály


  Előnyök:Nagyon kényelmes, a végtelenségig hordható anélkül, hogy elfáradna, jó hangzás, erőteljes zajmoduláció – a föld alatt minimális hangerővel hallgathat zenét.
  Hátrányok:Ha fejhallgatóként csatlakozik a számítógéphez (fütyül ASUS USB-BT400) állandó zihálás a fejhallgató és a bluetooth adapter kölcsönös elhelyezkedésétől függetlenül Ha maximális hangerőn dolgozik a fejhallgató akkumulátorának élettartama 12 óra Ne beszéljen oroszul(
  Hátrányok:Minőségi anyagok, kényelmes fogás, nagyon kényelmes a fejen. Meglepően kompakt, összehajtogatva elfér a kabátzsebében.

  Dorofejev Szergej


  Előnyök:Mit mondhatnék róluk. Összehasonlítva a Sony (WH-1000XM2), és persze az érdemek bose – kényelem, az én hatalmas fülek bennük nem sok fáradtság, míg a Sony barátja úgy érzi, egy kis kényelmetlenséget is elégedett az építési minőség – egy szép tapintású érzés, már sokszor leesett (egyszer még szándékosan, heh).
  Hátrányok:Hang. A hang furcsa. A basszus lehet, hogy rendben van, de a csúcsok szörnyűek. A középpontba menő magas hangok túlságosan kiabálnak, ha megnézed az AFC összehasonlítást, még le is eshetsz. Nem akarsz 650-eseket hallgatni otthon, esküszöm az úttörőkre. Valószínűleg azoknak szól, akik még soha nem hallottak jó vezetékes fejhallgatót, még az alacsonyabb árkategóriában sem. A zajcsökkentés szempontjából a Sony-é jobbnak tűnik. Ami a funkciókat illeti, a qc35 természetesen a lehető legkevesebbel rendelkezik.
  Hátrányok:Mindent egybevetve, összefoglalva – olyan fejhallgatót szeretne, amelyet egész nap mindenhol viselni fog? Nem akadsz fenn a hangzáson, és nem hallgatsz zenét robotpilóta üzemmódban? Vegyük a qc35-öt. Vettem őket a napi kopás és elakadás autók, földalatti, boldognak tűnik. Kis fülek – vegye a Sony-t. Ha jó hangzásra van szüksége – mindenképpen máshová megy. Remélem, segítettem valakinek.

  Rea

 • Sajnálom
  Előnyök:Kiváló zajszűrés Jó hangzás, kényelmesen illeszkedik a fejre, nem szorít Könnyű, összecsukható
  Hátrányok:A beépített mikrofon tompa hangja
  Hátrányok:Nagyszerű fejhallgató. Mielőtt Bose volt sok különböző bluetooth fejhallgató az árkategóriában akár 15000r. Mindegyik egy kicsit nehéz, terjedelmes és kemény volt a fejre vagy a fülre. A Bose nagyszerűen ül a fején. A hangzás nagyszerű. A hangzás részleteiről nem igazán tudok nyilatkozni. A zajszűrés a legjobb, amit eddig láttam. Repülőgépen teljesen kizárja a zúgást és az emberek hangját. Természetesen az egyes zajok hallhatóak, de ebben a maradék formában egyáltalán nem zavaróak. Gyakran használom a bose-t headsetként. A hívók jól hallották, de egy kicsit túl tompán. Ez az egyetlen hátrány, amivel találkoztam.

  Severin Alexander


  Előnyök:Jól készültek, működnek, zajcsökkentéssel rendelkeznek. Az akkumulátor hosszú ideig tart.
  Hátrányok:Kicsit trükkös a csatlakoztatás (alkalmazás szükséges) és nehézkes, hogy mindig magaddal vidd magaddal.
  Hátrányok:Jó ár-érték arány

  A felhasználó elrejtette az adatait


  Előnyök:Nagyszerű zajszigetelés. Zenét és podcastokat hallgathatsz, még a régi földalatti kocsikban is.
  Hátrányok:Nem vettem észre. Esetleg egy kicsit drága

  Szimanovics Maxim


  Előnyök:Nagyszerű hangzás Teljesítmény Kényelmes illeszkedés
  Hátrányok:A mikrofon nincs is védve a zörejektől – állandóan zajos

  Krotov Andrey


  Előnyök:Jó zajcsökkentés. De még mindig nem ideális. Szinte nincs tompítás zene nélkül. Ha közepes hangerőn játszik zenét, szinte semmi külső zajt nem hall.
  Hátrányok:Én személy szerint kellemetlennek találom az aktív zajcsökkentést egy óra hallgatás után. Sajnos kiderült, hogy nem lehet egyszerre kikapcsolni a zajszűrést és a bluetooth-t. Nagyon furcsa tervezési döntés.
  Hátrányok:A fejhallgatók általában jók. A hangzás nem rossz, de nem is olyan jó, mint amilyennek hangzik. Javasolnám, hogy ellenőrizze a barátokkal vagy a boltban az aktív zajszűrésért. Lehetséges, hogy fejfájást okozhat.

  Shamil Yantimirov


  Előnyök:Számomra ezek a fejhallgatók csak jó volt. Nem tudok semmilyen nyílt gyengeséget említeni. Egy kicsit részletesebben. 1. Hang. Egyszerűen jó. Sem több, sem kevesebb. A részletgazdagság kétségtelenül jobb, mint a régi MEElectonics AF52 készülékemnél, de a wow-effektus nincs jelen, mint például a BW PX esetében. A PX tisztább, világosabb hangzású. 2. Viselési ergonómia. A fülkagylók teljesen belesüllyednek a csészékbe, a fülpárnák puhák, kényelmesek, és nem izzadnak a fülek. A fejhallgató könnyen összehajtható három kanyarban, és elfér a fülhallgatótáskában (tartozék), amely egy kis táskában is elfér. 3. Zajcsökkentés. A szabadban nagyszerű viselet, még a füldugókhoz képest is. A környező monoton zajok még hallatszanak, de valahogy bársonyosan és távolról. A metróban tompítani tudom a vonatok zaját, ugyanakkor hallom a bejelentéseket, és ha a zene nem túl hangos, hallom a körülöttem lévő embereket. Egy csendes irodában, kivéve, hogy kevesebbet szeretnék hallani. 4. Elég hosszú ideig működik. Aktív használat esetén körülbelül három napig tart (7-8 óra). 5. Támogatás. Ennek a szempontnak köszönhetően, amelyre a Bose nem fukarkodott a figyelmet, könnyen elkerülheti az olyan kellemetlen dolgokat, mint a hamisított termékek vásárlása. Van egy alkalmazás, amely a párosítás után azonnal látja a fejhallgatót, a weboldalon van egy oldal, ahol ellenőrizni lehet a sorozatszámot a dobozból. Valami nem stimmel – nem vagyunk hajlandóak azonnal megvenni. 6. Sync and corrected by. Nem büszkélkedhetnek olyan anyagi finomításokkal, mint a fém fülhallgató, mint a PX vagy a gumírozott fülkagyló, mint a Sony 1000XM2, de a műanyagok nagyszerűek – nincsenek karcolások, nincsenek foltok. Az építés szilárd, szilárdnak tűnik és szilárdnak tűnik. 7. Fizikai ellenőrzés. A gombok a jobb oldali csészén vannak a legkényelmesebb helyen, ahová a jobb hüvelykujj általában esik, amikor a fejhallgatót tartjuk. Az ilyen eszközök érintőképernyős megoldásai még nem túl fejlettek. Az 1000XM2 kezelőszervei őszintén szólva rosszak – amikor kipróbáljuk őket, a gesztusok folyamatosan zavarosak, a hangerő kapcsolása rémálom. Fizikai gombok – az én választásom.
  Hátrányok:Ahogy az érdemi résznél is mondtam, nincsenek kirívó technikai gyengeségeim. Valójában, a fő hátránya ezeknek a fejhallgatóknak az ára. 20-25 ezerért valami izgalmasabbat várna az ember. 1. A jobb hangzás mindenképpen kívánatos. 2. A fejhallgató általános ergonómiája jó, de ha szemüveget viselsz (mint én), 5 óra után a fülem a fülpárnák és a párnák közötti szendvicsbe szorult, elkezd leesni. Látás alapján megkülönböztetni :) Szintén egy kicsit fullasztó, amikor leveszik és a nyakába akasztják. 3. Nagyon, nagyon hiányoznak a fizikai gombok a sávváltáshoz :( két kattintás a következő sávhoz és három kattintás az előzőhöz – nem az a szintű használhatóság, amiről az ember álmodik a pénzért. Álmodozás egy frissítésről a jövőbeli firmware-ben, amely lehetővé tenné, hogy a hangerőgombok lenyomva tartásával váltson a zeneszámok között.
  Hátrányok:Sajnos a drága (20k-tól és felfelé) vezeték nélküli fejhallgatók piaca a felülvizsgálat időpontjában (16.01.18) modellek teljesen tökéletesek. Minden legalább egy kellemetlen hátrány, de szükségszerűen jelen lévő. Sokakhoz hasonlóan én is a BW PX, a QC35 és a Sony 1000XM2 között választottam. Örülök, hogy minden modellt tesztelhettem. A PX rendelkezik a trió legjobb hangzásával, valamint néhány további csengővel és sípszóval (például szüneteltetés eltávolításkor vagy alvó üzemmód, ha a fejhallgatót az asztalra helyezik), de a fülre gyakorolt nyomás olyan könyörtelen, hogy úgy érzem, hogy egy óra múlva a fülem nagyon beteg lesz. Emellett számos véleményben láttam, hogy a fejpánt nem a legjobb – egy idő után kényelmetlenséget okoz. Sony – talán az arany középút a kényelem, a hangminőség és a zajcsökkentés között. De a Sony elrontott egy egyébként kiváló modellt egy rosszul megvalósított érintésvezérlő rendszerrel. A hangerő megváltoztatása helyett a zeneszámot átkapcsolhatja vagy megállíthatja. A vágy, hogy növelje a hangerőt a fejhallgatón, elvesztettem a szükséges húzások száma miatt. Nagyon könnyű telefonon keresztül csinálni. Mindenki számára világos, hogy a fizikai gombok megfelelőbbek ezekben a helyzetekben. Biztos vagyok benne, hogy vannak, akik már megszokták, de én nem akartam megszokni. Ha hozzám hasonlóan Ön is értékeli a hosszú távú használat kényelmét (a munkahelyemen 7-8 órán keresztül vagyok bennük), akkor ajánlom a Bose megvásárlását. Nem bántam meg a vásárlást, mert a fejhallgató tényleg jó, és nem rendelkezik a konkurencia számomra legkritikusabb hátrányaival. Végezetül szeretnék figyelmeztetni a hamis kínai modellek vásárlásától. Anélkül, hogy kinyitná a dobozt, az interneten le tudja futtatni a sorozatszámot. Ha eredeti, akkor a modellt, a színt és a specifikációkat láthatja. Az eredeti alkalmazás (az AppStore-ból és a Play Marketből) nem látja a kínai. Az eredeti azonnal felismerhető benne, ha a konjugáció megtörténik. Nincs további tamburin táncolni nem szükséges. Amikor bekapcsolja az eredetit, az akkumulátor hátralévő energiáját jelzi. Remélem, hogy ez a felülvizsgálat hasznos lesz. Sok szerencsét mindenkinek :)

  Leonov Pavel

  Olvasson tovább  AKG K 712 Pro fejhallgató
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: