ERA ECS-3570

rangsorolva2. hely rangsorolás:

A legjobb állványok – állványok fényképezőgépekhez és videokamerákhoz

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok ERA ECS-3570

Fő jellemzők

Állvány típusa Padlóállású állvány
Úti cél fotó- és videokamerákhoz
Lövési magasság 63 és 165 cm között
Maximális terhelés 4 kg
Hosszúság (összehajtva) 68 cm
Fej kötegelt
Cserélhető betét van
Súly 1.74kg

Funkció

Felvétel portré formátumban van
Horgot a táskához elérhető a
Szint van
Emelőmechanizmus van
A gémszelvények száma 3
gémátmérő 28.8mm
Támogatási tippek gumi
Tartalmazza a tokot van
a színválaszték ezüst
Jellemzők Maximális csőátmérő 2.88×2.22cm, 2 folyadékszint

Vélemények az ERA ECS-3570-ről

Előnyök:Ajándékba kaptam a fényképezőgépemhez. Egyszerűen szuper király! Magas

Potanin Jevgenyij


Előnyök:Magas, cserélhető párna, tok mellékelve
Hátrányok:Nem tudom miért, de az én állványomnak rövidebb a felső karja, mint a másik kettőnek. Ha megpróbálod lehajtani, akkor olyan húzóerőt okoz, ami a második kar reteszelését kioldja…. Ellenőrizze a boltban, hogy minden könnyen összeszerelhető-e….. és boldog leszel. … Minden műanyagot lezár… Szóval ez egy jó állvány, de van egy dolog, amiért.. …. sajnálom a ráfordított pénzt…. Nem tudom, hogy hibás-e vagy sem
Hátrányok:Első állványként eléggé….

Pjrogov Anatolij


Előnyök:Magas, stabil, könnyen felszerelhető, praktikus hordtáskában
Hátrányok:Az enyém pokolian nyikorgott, nagyon hangos volt, meg kellett zsíroznom. A műanyag csat az erszény pántján elég gyorsan eltört. Nehéz.
Hátrányok:Összességében elégedett a vásárlással, kivéve a nyikorgást és egy kis dolgot, mint a súly)))

lermark jk


Előnyök:1. Remekül alkalmas csoportos családi fotók készítésére, hogy maga a fotós is a képen legyen, és ne legyen távol ) 2. A kézből készült felvételekhez képest új minőségi szintet értem el (kevésbé remeg a kézremegés). 3. Használhatom az állványt olyan fényképek készítésére, amelyek korábban nem voltak elérhetők lassú zársebességgel (tájképek és még több gyenge fényviszonyok között és éjszaka) 4. Alacsony, elfogadható ár.
Hátrányok:1. A fotókon látható “horizont” szintje 1-3 fokkal eltér a valóságostól, ha a szintmérővel állítják be. De ez egy olcsó állvány, így ez a hátrány nem lényeges. 2. Méretek és súly. De ez nem hátrány, ha megérti, hogy az állvány inkább a tervezett, mint a spontán felvételek készítésére szolgál. Ez nem az az állvány, amelyet mindig magával akar vinni, amikor ki akar menni. De nem mindennapi használatra való, hogy mindig kéznél legyen.
Hátrányok:A 700-1300 RUB árkategóriában végzett kutatás és összehasonlítás után. ezt a céget és modellt választotta.
Olvasson tovább  Sony MDR-XB50AP fejhallgató

Dogushev Denis


Előnyök:+ Nagyon magas + Nagy teherbírás + Robusztus + Olcsó + Stabil + Kivehető párna + Horgok az alján a rakomány számára (lásd Pic.Hátrányok) + Vízszint + 4 év használat alatt semmi sem tört el (állványon) + Tartalmazott tok (ld.hiányosságok)
Hátrányok:– Bulky – Nehéz – Kényelmetlen viselni – Level hazudik – Bármi, ami nyikorog – Squeaks – Hook alján a terhelés nagyon gyenge vékony műanyag – A tok szinte azonnal repedt műanyag csat és az öv kellett csak kötni, hogy a hurok, ahol a csatot volt
Hátrányok:Normál állvány a kezdő amatőr fotósoknak. Egy SLR fényképezőgép zoom objektívvel és külső vakuval könnyedén elbírja, ha rakományt akaszt rá, és a szél nem fogja felborítani. Vegyünk egy videót nehéz – nem lehet simán forgatni a fogantyúk – nyikorog és rángatózik, részben megoldja ezt a problémát szilikon zsírral töltött mindenhol, ahol mozog. De a cipekedés miatt erősen ellenszenves volt. Vagy akassza a babakocsira, vagy dobja be a csomagtartóba – akkor rendben.

Oleynik Maxim


Előnyök:A fenti
Hátrányok:A kamerát nem a pont körül kell forgatni; a fej szintje nem megfelelő.
Hátrányok:1. Ha úgy függeszti fel a súlyt, hogy az a kamera rögzítőcsavarjával szemben legyen, akkor a fej elforgatásakor ~ 1 cm-t megy. 2. Állítsa be a fej és az állvány szintjét, és forgassa el a fejet 360°-kal: A fejbuborék szinte teljesen elhajlik. P.S. ez mind szükséges, ha csinálsz panoráma felvétel, de néhány módosítás után, minden rögzített, és ha lusta, a fejek külön + 1500. Az ár megéri az árát.

Spam Spam


Előnyök:Könnyű, olcsó. Nem alkalmas professzionális vagy nehéz objektívekhez. Nagyon funkcionális. Van egy vízszintes, levehető platform, a függőleges felvételekhez pan. Magas. Kényelmesen áll a padlón. Általánosságban a pénzért tényleg – szuper.
Hátrányok:Más felhasználók már leírták a hátrányok – műanyag volt apró göröngyök (műanyag gyártása során egy kissé kiálló), – miután futott a kezét felettük – minden eltűnt. Gumiszalag – igen, a szag. – De csak akkor, ha az orroddal szaglászod ki.
Hátrányok:Elvitt, hogy egy kivetítőt tegyen rá – 4kg. Jól tartja, azt hiszem, egy kicsit nagyobb súlyt is elbírna.
Olvasson tovább  LG K8 (2017) X240 okostelefon

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Fény. Tisztességes megjelenés. Ár (990r).
Hátrányok:A 3D fej nem mozog egyenletesen vízszintesen vagy függőlegesen. Hátborzongató szag a gumiszalagtól, amely a pelenkázó padhoz van ragasztva.
Hátrányok:Megéri a pénzt! Levettem a gumiszalagot a tapaszról, és egy másikat ragasztottam a helyére. 3D fej szétszerelve és kenve (egyáltalán nem volt zsír), most a mozgás simasága kiváló! Egy 50x-es zoom távcsővel használom.

Felhasználó által eldobott adatok


Előnyök:Az én pénzemért, ez egy alku. 820 rubelért vettem meg. Az árához képest nincs más versenytársa. Mindig gondosan választom ki a készülékeket és a tartozékokat – a legjobb minőséget a legkevesebb pénzért. Természetesen messze van a profi változatoktól, de ezek ára még messzebb van az “ERA”-tól. Nagyszerűen működik a Canon 600d-vel. Sima fogantyúmozgás rángások és megakadások nélkül. A nagy terhelhetőség miatt mindenféle finomsággal megrakható. Egy nagy plusz számomra a magassága az állvány, ez a funkció volt a fő pillér a választás, és plusz az összes azonos “terhelés”, tette a legjobb választás, legalábbis számomra. Nagyon elégedett
Hátrányok:Az árrés – nem (és valójában az állványok 3 ezer alatt körülbelül.
Hátrányok:Azt tanácsolom, hogy – mindenesetre, 800-900r nem a pénzt, hogy sajnálom, majd. Lesz egy tartalék vészhelyzet esetén, vagy lehet igazítani a fényt.

Zsuravlev Alexandr


Előnyök:könnyű, könnyen kihúzható és beállítható, súlyhorog, két szint, levehető fej, hordtáska.
Hátrányok:Talán egy kis hibás formázás, de ez egy kis hiba.
Hátrányok:Egy kicsit ingatag, de felakaszthat egy súlyt, és rendben lesz.

Shnyagin Elisey

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: