Marshall Mode fejhallgató

Vettem2. hely Rangsorolás:

A LEGJOBB FÜLHALLGATÓ A KÖZÉP-ÁRKATEGÓRIÁBAN

Ugrás a minősítésre

Marshall Mode fejhallgató specifikációk

Főbb paraméterek

A készülék típusa mikrofonos fejhallgató
A megtekintése dugók, zárt
Típus Dinamikus
Lejátszható frekvenciatartomány 20Hz és 20000Hz között
Érzékenység 99dB
Impedancia 39 ohm

Tervezés

Átmérő membrán 9 mm
A járművezetők száma 1
A rögzítés típusa nincs rögzítés
Kábel típusa szimmetrikus

Kapcsolat

Fejhallgató-csatlakozó mini jack 3.5 mm
A fejhallgató-csatlakozó alakja L-alakú

Extrák

Jellemzők cserélhető fülpárnák
A cserélhető fülpárnák párjainak száma mellékelve 4
További információ távoli

Vélemények a Marshall Mode fejhallgatóról

Előnyök:Jó fejhallgató, erőteljes basszus.
Hátrányok:De eltört, sajnos, 3 hónap használat után. A jobb oldali fülhallgató leválik.

Bardin Szergej


Előnyök:Hang. A drót. Összeszerelés. Súly.
Hátrányok:Hangszigetelés
Hátrányok:A hangzás jó, nem hogy ah, a lelkes zenei fanatikusok számára nem fog tenni. A mélyek mérsékeltek, nem rossz közepek, a magas hangok levágottak. Lényegében nincs hangszigetelés, ha egyszer felrakod, mindent hallasz magad körül, ez jó és rossz is. Jó a szabadban – nem üti el egy autó, rossz otthon – ahol nincsenek autók, de az elszigeteltség jó lenne.

Pavel Gorgulov


Előnyök:a hangzás, a headset tapintása általánosságban véve
Hátrányok:2 hónap elteltével a hang a jobb fülhallgatóban elhallgatott. Elhasznál valamit. Kellemetlen meglepetés egy ilyen cég számára..

Dmy Yuri


Előnyök:Jó hangzás. És ennyi
Gyengeségek:Az egyik fülhallgató a második héten eltört. De ez pusztán szubjektív, lehet, hogy valahol túlkompresszálták vagy megrántották… Nagyon idegesítő drótzörgés vezetés közben.

Akutin Andrej


Előnyök:Jó hangzás, minőségi kivitelezés
Hátrányok:A zsinór hangot ad, amikor a ruhájához dörzsölődik
Hátrányok:Első alkalommal hozzá kell szoknia a nagy füldugókhoz, de ez minden rekeszes fejhallgató jellemzője. Mellesleg, érdemes megnézni az EQ változatát ezeknek a fejhallgatóknak, ha nem bánja az arany betéteket.
Olvasson tovább  Sennheiser Momentum On-Ear fejhallgató

Felhasználó által elhallgatott adatok


Előnyök:Klassz hangzás egy 3200rub fejhallgatóhoz képest, nagyon feszes basszus, ami ritka a füldugóknál, jól illeszkedik a fülbe, kevés a gubancolódás
Hátrányok:Kicsit meg kell melegednie, kicsit nehéz kiszedni a füléből
hátrányok:Félelmetes fejhallgató. Ha nem érzi a feszes basszust, cserélje ki a fülhallgatót a saját méretére (a fülhallgatónak nagyon szorosan illeszkednie kell a füléhez).

Sascha Mukhin


Előnyök:Nincs sziszegés – ugyanazokon a számokon, amelyeket más fejhallgatók néha elvágnak a fülben, ezek simán viselkednek az EQ beállítása nélkül. Bass “chops ok”, a legmélyebb az összes fejhallgatóm közül. Bárcsak le tudnám halkítani a basszust. Nem rossz játékokat játszani és filmeket nézni – a fejhallgató egy sima helyen sikerül megtalálni a basszust és kisimítani a durva hangokat. Olyan, mint egy mozi (de olcsó, nincs 3D hang). Ok tömegközlekedéshez, ahol a részletesség nem annyira fontos, de fontos a zajszigetelés, a ringatózó basszus és a sávváltó gomb.
Hátrányok:Csendes környezetben nem jó hallgatni őket. 1) viszonylag süket fülhallgató. A legmagasabb frekvenciák zúgás helyett sziszegéssé válnak. Kevésbé magas (6-9 kHz) hangok, mint a hagyományos telefonos fejhallgatóknál. A basszus végig jelen van, de túlságosan tolakodó és tompa – mintha a szomszéd szobából szólna a zene. Az alsó középső-felső basszus nem részletes – nem alkalmas elektronikus zenéhez. A hang nem hangzik érdekesen, közepes költségvetésű. Nem lehet equalizerrel javítani. 2) A panoráma egy C. Hallani lehet a hangszerek játékát, de nincs hangerő, nincs visszhang. A hangforrás is könnyen pozícionálható – egyértelműen úgy érzi, hogy a hang a fejhallgatóból jön, és nincs az elmélyülés érzése. 3) a zenében túl sok a basszus. A minőséget mennyiség váltja fel. 4) hamar megunja a hallgatást a zavaró csipogás miatt. 5) enyhe mikrofonikus hatás már plusz hőmérsékleten 6) enyhe recsegés a fejhallgatóban, amikor a dugó mozog a csatlakozóban
Hátrányok:Összehasonlítva a Sony MDR 650 és a Fiio Ex1 (más néven Dunu Titan). A Fiio a Marhsall pontos ellentéte, hiányzik a szub-basszus, a basszus doboz tisztaságának és “ütésének” néhány egészségtelen inflexiójával. Nehéz megmondani, hogy melyik a jobb, figyelembe véve a Fiio ellenkezőleg, szinte haszontalan a metrók és a zajos helyeken, és ideális a csendesek számára. Sony nem prémium, de jobb és olcsóbb, mint Marshall. A középső. Minden napra őket választottam. Alapvetően, ha még soha nem vettél 1500r-nél nagyobb fejhallgatót, akkor elégedett leszel velük. Ha már volt 3-5k-s fejhallgatód, akkor ez ízlés kérdése.
Olvasson tovább  ERA ECS-3570

letterbox2k


Előnyök:Hangzás, kényelem
Hátrányok:A közlekedésben és a hangos utcán hallja a környezetét (de nem hallja az emberek normális beszélgetését), ami egyszerre lehet mínusz és plusz – nem fogja elütni egy autó bennük.
Hátrányok:Nagyszerű fejhallgató, különösen annak, aki az első lépéseket teszi a jó hangzás felé. Az árcédula több mint megfelelő egy ilyen hangzáshoz. Kényelmes rögzítés a ruházathoz. Elégedett voltam a cserélhető fülpárnákkal, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Többet kérni egy 3000 dolláros fejhallgatótól ésszerűtlen, így ha jó hangzást szeretne, de nem áll készen arra, hogy több mint 7000 dollárt költsön, ez az Ön választása.

Samsonov Alexander


Előnyök:Hang, kényelmes távirányító, kényelmes fülhallgató.
Hátrányok:Két pár fejhallgatót használtam, az egyik pár egy hónap használat után meghibásodott a jobb fülhallgató, a második pár fél év után meghibásodott a bal fülhallgató.
Hátrányok:Egy hónapos inaktív használat után a jobb fülhallgatóban megszűnt a hang. Felvette a kapcsolatot a hivatalos szervizzel, ott nap mint nap felismerték a gyári hibát és következtetést vontak le. Fejhallgató a következtetés vette a boltban (futár érkezett a következő napon), és átadta ugyanazt az új fejhallgatót kérdés nélkül. A bal fülhallgató 6 hónap után meghibásodott. Ugyanebben a szolgáltatásban felismerték a gyári hiba, de már következtetés nem adta azonnal, vette a garanciális javítás és a 45 napon belül készült.

Shapaev Alexey


Előnyök:Hang, anyagok, design
Hátrányok:Megbízhatóság
Hátrányok:Jó fülek lettek volna, ha nem a bal fül, amely 3 hónap után leállt.

fav0r1t

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: