Harman/Kardon Soho fejhallgató

Vettem2. hely minősítés:

A LEGJOBB FÜLHALLGATÓ JÓ HANGZÁSSAL A KÖZÉPKATEGÓRIÁBAN

Ugrás a minősítésre

Harman/Kardon Soho fejhallgató jellemzői

Alapvető paraméterek

A készülék típusa mikrofonos fejhallgató
iPhone-támogatás van
A megtekintése felüljáró
Típus dinamikus
Lejátszható frekvenciatartomány 20 – 20000 Hz
Érzékenység 100dB/V
Impedancia 32 ohm
Maximális teljesítmény 30mW

Tervezés

A membrán átmérője 30mm
Szerelvénytípus fejpánt
Tervezés összecsukható
Kábel típusa levehető
Kábelcsatlakozás single-ended

Kapcsolat

Fejhallgató-csatlakozó mini jack 3.5 mm
Kábel hossza 1.2

Extrák

tok / tok mellékelve elérhető a
További információ 2 kábelt tartalmaz (Apple és univerzális)

Vélemények a Harman/Kardon Soho fejhallgatóról

Előnyök:Elegáns, kiváló minőségű, zsinórral együtt nagyszerű headsetet biztosít
Hátrányok:A gombokkal ellátott pótkábel nagyon drága
Hátrányok:Vettem Marshall London White (soho A), kényelmes, hangos, minőségi hangzás, nem marky, bőrrel borított és jól néz ki. Az igazítás sima, nem tapad a haj, egy kicsit szoros, de nem esik le futás közben.

Simakov Vic


Előnyök:Hangminőség.
Hátrányok:A bőr minősége undorító, olyan érzés, mint az olcsó műbőr. A fém alkatrészek rozsdamentes acélból készülhetnek, mint a bluetooth fejhallgatókon. A doboz valami, hogy tegye a fejhallgatót, és zárja be a fájdalom a seggében. Két vezeték alig fér el a zsebben.
Hátrányok:Nem éri meg a pénzt. Maximális ár-3000.

Felhasználó által eldobott adatok


Hátrányok:Életemben először hagyok véleményt. Kérem, vegyék nagyon komolyan, mert a kényszerű lustaságom ellenére felemeltem a seggemet, hogy ezt a szöveget betegyem. Tulajdonképpen a lényeg a következő – ezek aaahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gyönyörűek!

Kaderkin Vjacseszlav


Előnyök:Megjelenés, anyagminőség, súly, hang, kemény tok a szállításhoz
Hátrányok:Nem túl erős hangszigetelés. Elégtelen illeszkedés.
Hátrányok:Eredetileg fejhallgatót akartam, jó hangminőséggel, minőségi anyagokkal és a hajtogatás lehetőségével. Először is érdemes rögtön leszögezni, hogy a Harman/Kardon Soho készülékeket nem a túlságosan mainstream szegmensbe tervezték. Természetesen az árukért megtalálhatja ugyanazt a Senhi monitort, amely valahol jobb lesz a hangban vagy a Xiaomi Mi sok fémmel… A Harman/Kardon Soho azonban a stílus és a minőség szimbiózisa. A fejhallgató kiválasztásakor AKG, JBL, Xiaomi, Meizu, A-T, Sennheiser, és mindegyiknek van valami saját nem tetszett, valahol a hangminőség nem olyan, néhány anyag nem nagyon, néhány csípés, néhány fedezi a fej felét. Úgy döntöttem, hogy véletlenül megnézem a H/K Soho és a BW-t, azonnal megragadta a figyelmemet. Kerestem a neten a Cyber Monday-en és több üzletben is találtam H/K Soho-t 5k RUB-ért. és habozás nélkül elvitte… Ezek egyszerűen fantasztikus fülek, nagyszerű hangzásminőséggel, figyelembe véve, hogy nagyon szeretem a vokális hangokat Szeretem hallgatni ezt a stílust ezekkel a fülekkel egy nagy öröm. Basszus, középtartomány és basszus nagyon jó minőségben. Hátránya, hogy a fejhallgató nyitott, és a körülötted lévő emberek hallhatják, amit hallgatsz, ha teljes teljesítményre állítod őket. Továbbá, figyelembe véve a fém alapot, a fejhallgatónak súlya van, de nincs nyomás a fejre és a fülekre, így nem tudsz futni bennük, valamint bármilyen mozgó dolgot tenni, a fejhallgató leesik a fejről. De minden tulajdonságuk kombinációjában ezeknek a füleknek nincs alternatívájuk. Audiophilek és ál-audiophilek spekulálhatnak az árnyalatokról, de a kiváló minőségű audiofil fejhallgatók több mint 300 ezer dollárba kerülnek.rubel., Plusz a megfelelő játékos, pl. HIFIMAN 200k-tól lesz.RR., Így nincs értelme összehasonlítani a kettőt. A legtöbb felhasználó számára, aki a fejhallgatóját útra viszi, és a H/K Soho minőséget részesíti előnyben, igazán jó választás lenne

Koryakin Denis


Előnyök:Stílusos, minőségi kivitelezés, anyagok, hangzás.
Hátrányok:Nincs extra párnázás…Ha elveszíted, akkor kudarcot vallasz
Hátrányok:Ez a bomba!!!!! Megéri a pénzüket az biztos.

Fishman Alex


Előnyök:Hangzás, kivitelezés, megjelenés…
Hátrányok:Egy kicsit könnyebb…
Hátrányok:Már néhány éve ismerem a Harman-füleimet, így amikor ezeket megvettem, eléggé biztos voltam benne, hogy mit veszek… Első benyomások: – a hangminőség tekintetében minden elvárható: a zenei jelenet elég széles és kellő mélységű, a hangszerek érthetőek, és nincsenek torzítások a frekvenciákban, sehol semmi nem dudorodik vagy maszatolódik. A hang határozottan megéri a pénzt! Volt esélye, hogy hasonlítsa össze a hangot a Denon AH-MM200, amely kétszer annyiba kerül, és az én fülem – hang lehet 20% -kal jobb… Ha összehasonlítja a hangzást a Harman/Kardon CL-rel – a CL hangzása valamivel jobb (és mivel a hangszórók nagyobbak – a jelenet jobban kirajzolódik és a hangszigetelés jobb). – Használati kényelem: normálisan illeszkedik a fejre, és nem nyomja a fejet feleslegesen, ha hosszú ideig viselik, még egy szorosabb illeszkedéssel is megelégednék. Van azonban egy árnyalat a viselésben: mivel a csészék nem túl nagyok (az azonos CL-hez képest), és a súlya nem műanyag – a fejhallgató hajlamos arra, hogy a fej éles dőlése lefelé csússzon (nem elég szoros a fülre való nyomás). Megértem a dilemmát: meg kell tartanunk a kis csészeméretet és a kiváló minőségű teljesítményt (ami fémet jelent, ami súlyt jelent), és nem szabad összenyomni a füleket… – hangszigetelés… A szabadban jó! A hangok természetesen áttörnek, de nem túlságosan, és ezért nem terhelik vagy rontják a zenehallgatást… A buszkocsiban – ugyanez a helyzet. De a földalatti esetében a helyzet bonyolultabb… Az új autók – még elviselhető (egy trojka), de a régi – már minden, túl sok zaj: filmeket nézni – oké, de amikor zenét hallgat – akkor még mindig lehet, hogy a szavakat és a zenét, de ez az úgynevezett zenehallgatás lehetetlen, a különbség bármilyen fül 300-500 rubel gyakorlatilag nem…

Savin Yuri


Előnyök:Nagyszerű hangzás egy ilyen méretű fejhallgatóhoz képest. Alkalmas a legtöbb zenei stílushoz. Két levehető vezetéket tartalmaz.
Hátrányok:Egy kicsit túl szűkek lesznek egy nagy fejhez. A kialakítás nem biztosít elegendő zajszigetelést.
Hátrányok:Gyönyörű, kompakt, jól megépített fejhallgató 320-as és magasabb bitráták hallgatásához.

A felhasználó elhallgatta az adatait


Előnyök:Az építés és az anyagok minősége, nagyon kényelmes, nagyszerű hangzás, a design mindenekelőtt dicséret, a passzív zajszigetelés egyedül hagyja a zenével, aktív és még vákuumban is elmerül, jól használható mind kültéri, közlekedés és otthon is. Szép doboz :)
Hátrányok:Mindenki maga dönti el, hogy a fejhallgatók magas árát hátránynak tekinti-e.
Gyengeségek:a fejhallgató megéri a pénzét, az anyagok és a hangzás minősége együttesen nagyon jó benyomást kelt a fejhallgatóról.

Ivanov Shamil


Előnyök:Kompakt. Kényelmes. Bőr és fém.
Hátrányok:Nem.
Hibák:Nagyon jól elkészített. Nagyon kényelmes illeszkedés – nem kopik ki a füle. Kényelmesen a nyakadon hordható a szünetekben. A hangzás teljesen lenyűgöző. Borítékolás. A basszus erőteljes és ütős, de meglepő módon nem fülsértő. Ellentétben ugyanezzel a Philips. A magasak rendkívül finomak, tiszták. A médium nem tolakodó. Összességében a hangkép nagyon hangulatos és átlátható. Az Apple tech kompatibilis a távvezérlővel és a mikrofonnal a fejhallgató kábelén. Akinek nincs rá szüksége – könnyen kicserélheti a másik vezetékre – ez a készletben van. Összességében ezek a fejhallgatók 300%-ban megérik a pénzüket

Kastrov Fedor


Előnyök:Hangzás, design, hordozhatóság
Hátrányok:Művelet
Hátrányok:Megkaptam a füleket, nagyszerű hangzás, könnyen dobozba helyezhető, 2 vezeték mikrofonnal és mikrofon nélkül. Sajnos véleményem szerint nem praktikus a mindennapi használatra, a fejhallgató bőrét megkarcolva észre sem vettem, hogyan. Általában otthonra nem több, a másik /modellem.xml?mód
 • d=7147681amp;hid=90555 ezekhez képest egyszerűen megölhetetlenek!)
 • alobin Denis

  Olvasson tovább  Sony Xperia T2 Ultra okostelefon
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: