Sennheiser HD 800 fejhallgató

Vettem1 hely rangsorolás:

A LEGJOBB PRÉMIUM FÜLHALLGATÓ JÓ HANGZÁSSAL

Ugrás a minősítésre

Jellemzők Sennheiser HD 800 fülhallgató

Alapvető paraméterek

A készülék típusa a fejhallgató
Típus teljes méretű, nyitott
Típus dinamikus
Lejátszható frekvenciatartomány 6 – 51000Hz
Érzékenység 102 dB
Impedancia 300 ohm
Harmonikus tényező 0.02 %
Súly 260

Tervezés

Szerelés típusa fejpánt
Kábel típusa levehető
Kábelcsatlakozás kétoldalas
Kapcsolati nyomás 3.4

Kapcsolat

Fejhallgató-csatlakozó jack 6.3 mm
Kábel hossza 3

Extrák

Jellemzők Oxigénmentes rézhuzalok

Vélemények a Sennheiser HD 800 fejhallgatóról

Előnyök:Őszinte hangzás Kényelmes illeszkedés Könnyű súly
Hátrányok:Ár Megtévesztő hangerő Anyagok Szükséges a forráshoz
Hátrányok: Ezek a fejhallgatók a basszusokkal terhelt társaik világában először egy kicsit furcsának tűnnek, de idővel világossá válik, hogy más fejhallgatókban sok basszus van, ami elrejti a banális képtelenséget, hogy kompetens módon közvetítse. Illik, legalábbis nekem személy szerint, de vigyázni kell a kábelre – érezni lehet a súlyát. a műanyag használata a fejhallgatót méretéhez képest hihetetlenül könnyűvé teszi, de ez egyszerre előny a súly és hátrány az anyaghasználat szempontjából. Bár eddig nehezen tudom megítélni a helyi műanyag tartósságát. Ezek a fejhallgatók nagyon igényesek a forráshoz, és minden hibát feltárnak. Mind a hardver, mind a lejátszandó fájlok fontosak. Lehet, hogy azért, mert ez az első fejhallgatóm ebben az osztályban, de megdöbbentett a hangerő növekedésének veszélye. Ezekkel a fejhallgatókkal nem érzed úgy, hogy a hang rossz/természetes, csak hangosabb lesz. A füledet is károsíthatod így, ha nem vigyázol!. Ami az árat illeti, nos, ezt mindenki maga döntse el. Az én szemszögemből nézve az ár/teljesítmény arány elég tisztességes.

Szorokin Borisz


Előnyök:Gyönyörű, kényelmes, az akusztikus zene tényleg jobban szól bennük, mint bárhol máshol.
Hátrányok:A fejhallgató nagyon válogatós a forrással kapcsolatban. NAGYON! Rendkívül erős erősítőre és egy lágy, lágy hangzású átalakítóra van szükségük. Annak ellenére, hogy nagyon drága és nehéz tökéletes rendszert építeni velük, a pop és a rock még mindig nagyon középszerűnek fog hangzani.

Kavinsky Viktor


Hátrányok:Olcsó fejhallgató megfelelő hangzással. (olcsó a munkáltatómnak, magamnak nem venném el őket)))). Nagyon kényelmesnek tűnik számomra, hogy értékeljem az egész jelenetet! Egyszerűen kiváló!
Hátrányok:a minőség szemét!!!! Ez kurvára komoly??? 50k fejhallgatón leváló bőr és repedező vezetékszigetelés????

Felhasználó által eldobott adatok


Előnyök:1. Kényelmes 2. Részletes, tiszta hangzás 3. Tervezés
Hátrányok:A fején ül, személy szerint nekem tökéletes: semmi sem nyomja, semmi sem lóg (a többihez képest, amik vannak és próbáltam). Nincs basszus ferdeség (mint a pro 380) vagy magassági ferdeség, mint a Bauer T1. A színpadon szinte semmi szépelgés, ahogy itt sokan írják, csak egy analitikus, semleges hangzás. Több mint 3 év használat után nincs panasz: valaki itt laza zsinór vagy kopott festék – nem vettem észre, mert a fejhallgatót egy dobozban tárolják, a zsinór fő része tekercselt, nem lóg, és ne legyen útban). 100%-ban elégedett a fejhallgatóval.
Olvasson tovább  Sony MDR-NC31EM fejhallgató

x-artem


Előnyök:Nagy felbontás, nagyon kényelmes.
Hátrányok:A “hangkép” természetessége feláldozódik az analitikusság javára
Hátrányok:Már több mint 3 éve hallgatom őket, és teljes szívemből szeretem őket. Kicseréltem az alapkábelt egy kiegyensúlyozottra, ami javította a hangszínpad pontosságát és óriási méretét, a natív xlr CH 800S megfelel nekem. A HDVA600 és a Benchmark DAC1 párosításában a fejhallgató nagyon részletes, hangszínekben gazdag hangzást képes produkálni. Sajnos a HD800-asok a rendszer minden komponensének hiányosságait is megmutatják. Sajátos hangreprodukció mikroszkópon keresztül a legapróbb árnyalatokat is láthatjuk, bár véleményem szerint az emberek másképp hallják a körülöttük lévő világot, a “valóság AFC-je” nem ugyanaz, mint a 800-as években. Joggal mondhatjuk, hogy egyetlen fejhallgató sem ad abszolút egyezést a felvétel és a tényleges hangzás között, de ha az “informatív” a legfontosabb – ez a fejhallgató az egyik legjobb ma elérhető eszköz. A hangszínpad kínálata a HD800-ban leginkább a parterre vagy az oldaldoboz-érzéshez hasonlít (a felvételtől függően), de nem érzed azt az érzést, hogy a színpadon vagy a zenészekkel, ami valószínűleg jó dolog. A hangkarakterben van némi (nem szó szerinti) hasonlóság az AKG Q701-gyel, de a 701-es sokkal közelebb helyezi az előadót a hallgatóhoz és egyszerűsíti a hangszíneket, ami nem furcsa, ha figyelembe vesszük az utóbbi árát. A HD800-zal abbahagytam a Denon d7000 hallgatását, és jobban értékelem a szilárdtest-erősítőket.. A csőhangot még nem hallottam ugyanilyen felbontással. Egyébként a HD650-eseket évekig tartó használat után nem szerettem, és eladtam őket, nem is nagyon sajnálom, de a HD800-asokat még mindig nagy becsben tartom, és nem cserélném el őket.

Vinokurov Vjacseszlav


Előnyök:Nagyszerű hangzás! Bár a basszus egy kicsit kicsinek tűnhet…..
Hátrányok:2 kábel volt, mindkettő eredeti. – Az első meghalt, kevesebb mint egy év után, minden látható ok nélkül. (időközben csak 3-4 alkalommal használtam a fejhallgatót, először azt hittem, hogy az erősítő halott, de nem – a kábel!) – a másodiknak csupasz volt a burkolata, a csatlakozók közelében… Várom, hogy meghaljanak :) Mit kell mondani… Úgy tűnik, ez a cég politikája… “minőségi” termékek előállítása, hogy a kereslet ne csökkenjen irántuk. És mi mást tehetünk, ha egy kábel meghal – természetesen veszünk egy újat! Az ár éppen megfelelő… A jelenlegi árfolyamon 15-20 ezer rubel.
Hátrányok:Véleményem szerint a jelenlegi ár túl magas, nem lehet kevésbé jó analógokat találni, talán jobbat is. Ezt annak ellenére mondom, hogy a Sennheiser termékek rajongója vagyok, és az ár/teljesítmény arányt megfontoltan értékelem.
Olvasson tovább  HAMA Star-63 (04163)

Pirozhkov Mihail


Előnyök:Könnyű, egészséges, rendkívül kényelmes, a hangzás
Hátrányok:Hang
hátrányok:Miután majdnem egy évig foglalkoztam ezekkel a fejhallgatókkal, úgy döntöttem, hogy teljesen átírom a véleményemet. Szóval, tessék: Ezek a fejhallgatók fantasztikusak! Nem érted meg rögtön, csak miután eltelt egy kis idő. Könnyűek, kényelmesek a fejben, nagyon részletes, kristálytiszta és átlátszó hangzást adnak, nagyon különböznek az összes korábbi modelltől (hallottam 595-ösöket, 600-asokat és 650-eseket), szavakkal leírni nehéz, hallani kell! A hangszínpad messze van, de nem tompa, mintha egy visszhangmentes koncertteremben lenne. Akkor lehet, hogy ki a legapróbb árnyalatnyi hang, ahol más technológia egyszerűen nem hallani De van egy technikai árnyalat, amely érdemes részletesen: először hallgattam őket egy jól ismert üzletben, ahol mentek egy alternatív, drága ezüst kábel a költségek a fejhallgató és a… Egyáltalán nem szerettem őket. Sokáig elfelejtettem őket, használtam a Byers 880-asokat és élveztem az életet, de a lélek változást kért, így újra meghallgattam őket, meghallgattam és megkérdeztem a tanácsadókat, “és mi történik, ha megváltoztatod a kábelt”?Eljöttem, hogy újra meghallgassam őket, meghallgattam őket, és megkérdeztem, hogy “mi történne, ha megváltoztatná a kábelt”, és azonnal megtudtam, hogy a kábel nem natív, ezért úgy döntöttem, hogy ellenőrzöm, mi történne, ha csatlakoztatom a kábelt a dobozból, és… Ó, te jó ég! A fejhallgatónak van basszusa (korábban egyáltalán nem volt) és a középtartomány gazdagabb, soha nem gondoltam volna, hogy egy kábel ilyen nagy különbséget tud tenni a hangzásban! Az is elmondható, hogy “rézzel” jobban szóltak “csak a fejhallgató fele” árán, mint a natívval. A forrásomból és a zenémmel együtt hallgattam őket. Forrás: ASUS Essence One MKII Muses Edition. Zenét játszott rajtuk csak klasszikus vagy más dallamos. Az elektromos gitárral fém vagy valami dinamikusabbat kell tenni, és a fejhallgató minden varázsa eltűnik, a hang lapos és ízléstelen lesz, de nyilvánvalóan a hangzás ínyenceinek készültek, nem pedig a hangok keveréke, ami valójában sok modern műfajban van.

Légió Constantine


Előnyök:A hangzás tényleg csodálatos. Kicsit kevesebb basszus, mint a HD650. Pontosabban más a basszus, és úgy tűnik, hogy a HD650-eseknek van egy kis előnyük 60 Hz körül, így keményebben rúgnak. A többi fülhallgató után ezek túl sokat fütyülnek 5kHz körül. De aztán hozzászoksz, és nem veszed észre. A hangzásra általában nincs panasz.
Hátrányok:Az ár/teljesítmény arány kevesebb, mint az olcsóbb HD650-nél. A hangzásuk biztosan jobb, de nem 2-szeresével. Továbbá, körülbelül másfél éve birtoklom őket, és azt kell mondanom, hogy az alacsonyabb árú HD650 és még a HD595 minősége is jobb volt. Azóta a következő problémák merültek fel: 1) Körülbelül egy év elteltével a vezeték szigetelése a fejhallgató végén megrepedt vagy szétesett, mintha a vezeték hossza mentén vágták volna el, felfedve a belső vezetőt. Ilyet még az olcsó CX300-ban sem láttam, és még inkább ezekben a fejhallgatókban, amelyek ajánlott ára 1400 dollár. Láttam hasonló panaszokat más felhasználóktól audiofil fórumokon, így úgy tűnik, hogy ez egy meglehetősen gyakori probléma. 2) A fejpánt egy darab átlátszó plexiüveg, résszel, ragasztott hab párnával, és az egészet alcantarába csomagolták. Alacsony minőségű ragasztót használnak – az Alcantara laza és csúszós, a plexi lemez pedig sok helyen megrepedt, és már régen szétesett volna, ha nincs a habszivacs párna, amelyhez ragasztották. Talán ez a buta ragasztó van rá ilyen hatással. A fejhallgatót elég óvatosan használták, nem esett le a padlóra – ahogy a többi fejhallgatóm is, beleértve a Sennheisert is. Mindezek az alkatrészek megvásárolhatók az interneten, de elég drágák – az eredeti kábel körülbelül 200 dollár, az overlay pedig körülbelül 40 dollár (40 dollár, Carl)!!!) Nincs technikai támogatás a Sennhesier számára, időpocsékolás nekik írni. Még csak azt sem mondták meg, hova menjek – egyszerűen figyelmen kívül hagytak.
Olvasson tovább  Bose QuietComfort 35 fejhallgató

Shardan Zar


Előnyök:Részlet, sztereó panoráma. Nagyszerű basszus, nincs droning vagy eltömődés minden másban.
Hátrányok:Nagyon észrevehető rezonancia 7-10 kHz körül. Éles magasság. A hangzás nagyban függ attól, hogy a fejhallgató milyen helyzetben van a fején. Foszló ezüst festék. A fejtámla nekem személy szerint nem túl kényelmes. Csak egy vastag, kemény kábel 6-os csatlakozóval.5 mm.
Hátrányok:Jó fejhallgató, de az ára túlárazottnak tűnik.

Zuev Pavel


Előnyök:1. Nagyszerű hangzás minden fronton. 2. Nagyon könnyű és kényelmes. 3. Minőségi kivitelezés (valóban kézzel épített Németországban). 4. Nagyszerű kötegelt kábel 3m hosszú.
Hátrányok:Hibák, nem hiányosságok: 1. Drága (de ezek a fejhallgatók csúcsminőségűek, és az ár/minőség arányuk kiváló). 2. Kiváló minőségű forrásra és külön erősítőre van szükségük a fejhallgatóhoz. 3. Néhányan hiányolhatják a basszust. 4. “Kihúzza” a felvétel és a hangrendszer összes hibáját.
Hátrányok:Nagyszerű Hi-End osztályú dinamikus fejhallgató. A hangzás tranzisztoros fejhallgató-erősítővel (A osztály) nagyon jó. A fejhallgatónak “könnyű” hangja van. A mini csatlakozó kinézete 3. Audiophileknek és audiofiloknak ajánlott! Néhány kép:v629105230/30447/f

fqmcX0Lo.jpghttp://cs629105.vk.me/v629105230/30450/1qXNtaj8bL4.jpg

Kamenskikh Roman

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: