Hogyan kell méretezni a farmert

A farmer évtizedek óta a ruhatár elengedhetetlen darabja. Különböző árnyalatokban, formákban és hosszúságokban kaphatók, de egy dolog nem változott: győződjön meg róla, hogy a testének megfelelő méretet választja.

Hogyan határozzuk meg a megfelelő méretet?

Hogyan találja meg a megfelelő méretet?

A farmert minden korosztály és mindenféle összetettségű ember hordja. A modellektől függően alkalmi vagy ünnepi ruhaként használják. A méret felhelyezéséhez két mérés kulcsfontosságú: a belső lábszárvarrás és a derékrész.

Háromféle jelölési rendszer létezik: orosz, amerikai és európai. Az európai méreteket betűformátumban fejezik ki, Oroszországban számmal jelölik, és Amerikában az orosz méretből ki kell vonni a 16-os számot, hogy megkapjuk a megfelelő méretet. Például az orosz 46-os méretű emberek az amerikai 30-as méretű modellekhez illeszkednek.

Előfordulhat, hogy a mérettáblázat a derék körüli méretet jelzi, de a csípő szélességét nem. A legjobb, ha nagyobb méretet keres, hogy csökkentse a kellemetlenségek kockázatát.

mérettáblázat

!Fontos! Ez a szabály a tipikus testalkatra vonatkozik, de ha szabálytalan ráncokkal vagy más testalkati sajátosságokkal rendelkezik, jobb, ha nem vásárol felpróbálás nélkül

A legjobb választás a női sziluetthez

Modellek beállítása a női görbékhez

Érdemes megemlíteni, hogy minden dolog illik a karcsú lányoknak?! A derékig érő, alacsony derekú, mélyen kivágott vagy alul hajlított fazonok minden nő sziluettjéhez tökéletesen illeszkednek. A színek variálhatók, beleértve a világos színeket is, mivel nincs mit elrejteni, és bátran felhívhatja magára a figyelmet.

A túlsúlyos, kissé lapos hasú vagy oldalt hasított bőrű nőknek másképp kell hozzáállniuk. A magas derekú modellek ideálisak ebben az esetben, mivel elrejtenek minden felesleges ráncot. A szűk szabású, sztreccs anyagból készült skinny farmerek karcsúbb alakot kölcsönöznek. A méreted a táblázat szerint, ne félj, hogy kisebb méretet veszel – a farmer nyúlik, amikor viseled.

Amikor egy farmernadrágot választ, ne hagyja figyelmen kívül a szerelvényeket és a varrásokat – ezek a minőségi darab jelzői. A gombokat és a szegecseket jól kell rögzíteni, és a varratok körüli szövetnek nem szabad kifolynia. A cipzárnak fémből kell készülnie, és gondosan meg kell varrni. Minden varrásnak egyenesnek kell lennie, és a szálaknak sehol sem szabad elszakadniuk vagy meglazulniuk. Ne törődj azzal, ha a nadrágszár túl hosszú, bármikor megigazítható vagy levágható.

Olvasson tovább  Hogyan válasszunk esernyőt

A megfelelő méret kiválasztása férfiak számára

A megfelelő méret kiválasztása férfiak számára

A férfi farmernadrágok helyes illesztéséhez ismernie kell a derék körméretét W-ben, a csípőét H-ban és a lábszár belső hosszát L-ben. És ha nem az első nadrágját vásárolja, akkor is meg tudjuk mérni a jelenlegi készletét. Ha először szeretne farmert vásárolni, az alábbi táblázat segít megtalálni a megfelelő méretet.

mérettáblázat

Ahhoz, hogy ellenőrizze, hogy a megfelelő modellt választotta-e, csak fel kell vennie egy nadrágot. A klasszikus szabás könnyű a derék körül, és nem esik le a csípőnél. Mindenkinek más a hosszpreferenciája, de a farmer alján nem szabad összecsomósodnia. A legjobb egy pár, legfeljebb 3-4 cm hosszú ránc. Ha olyan farmert vásárolt, amely derékban tökéletesen illeszkedik, de túl hosszú, ne aggódjon – mindig szépen meg lehet rövidíteni. A vágás előtt azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy mosás után egy kicsit összemehetnek.

A szépség megmenti a világot!

Figyelmen kívül hagyva a divatirányzatokat, amelyek zavart okoznak a ruhatárunkban, elég könnyű klasszikus farmert választani. Vegye figyelembe a derék és a csípő méretét. Mindig figyelembe kell vennie saját személyiségét és alakját, és a megfelelő ruhadarabok kiválasztásával megpróbálja ellensúlyozni a hibákat és hangsúlyozni az erényeket. Vásárolhatsz kissé szűk szabású, bőrfeszesítő hatású modelleket, de a csípőn nem lehetnek díszek, mert azok feleslegesen vonzzák a figyelmet az alakodra.

A következő cikkekben szakértőink elmondják, hogyan kell helyesen méretezni a kesztyűt, a stílusos esernyő kiválasztásának titkait és a cipő méretét.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: