Minden a homokozókról a hajókról

  Minden szülő azt akarja, hogy gyermeke időt és szórakozást töltsön. Nyáron az öröm gyerekének tengerei egy homokozóban játszhatnak egy játékot.

  Sajátosságok

  Kinek a gyermekkorban nem szeretett homokos zárakat építeni, különböző számokat szaggatott formákkal? Ez egy nagyon érdekes és hasznos időtöltés a friss levegőben. Ezenkívül a szakértők megjegyzik, hogy a homokos játékok a következő pozitív hatással vannak:

  • egy kis motoros kialakítása;
  • Javítsa a gyermek tapintható érzéseit,
  • befolyásolja a mozgások összehangolásának fejlődését.

  Szóval úgy döntöttél, hogy gyerekek homokozója van a telken. Természetesen megvásárolhat egy kész opciót. De ha van lehetőséged és vágyad, miért ne készítsen homokozót a saját kezével? Élvezheti, hogy egy elégedett gyermek játszik a homokozóban, amit önmagáért tettél; Ezenkívül a legjobb dolog, ami szeretettel készült. A teremtés kreatív és leleményességének megjelenítése megfelelő formát és színt választva.

  Kiváló lehetőség az aktív és kíváncsi gyermek számára – homokozóhajó. Az ilyen játékzóna nemcsak örömmel fogja játszani a babát, hanem egy kicsit álmodást is: talán egy kalózhajó kapitánya, és talán egy bátor navigátor, aki új földeket hozott. A gyermek kedvenc színét választhatja a jövőbeli hajójához. Ezenkívül a hajó formájában lévő homokozó lehetővé teszi, hogy minden készségét és készségét alkalmazza a játékok megfelelő rajzolásának és tájképeinek létrehozásában.

  Hely kiválasztása

  A homokozó elkészítése előtt ki kell választania a megfelelő helyet. Olyan módon kell elhelyezni, hogy délután az árnyék elesett neki. Miért? Minden dolog az ultraibolya. Reggel, a világ száma nagyobb, de maga a sugárzás lágyabb – ez azért van, hogy reggeli napozásra ajánlott, és nem egy másik napon. Noon kezdete, az UV sugárzás csökken, de sokkal kemény lesz.

  Ezért a friss levegőben lévő gyermekek egészséges tartózkodásához egy árnyékos helyen kell elrendelned a homokozót. Ugyanakkor jobb, ha nem telepít egy homokozót a fák alatt: a levelek, a fáktól származó leveleket elvégeznék, akkor az esés madarak és a különböző rovarok, amelyek közül sokan veszélyesek lehetnek a gyermekek bőrére.

  Emellett az állandó árnyékban a homok nem lesz süllyed az eső után. Ahhoz, hogy elrendezze a gyermekek tartózkodásának helyét a rovaroktól, és különösen a mérgező pókoktól, érdemes elhelyezni egy homokozót, nincs közelebb 3-4 méterre különböző tározók, dekoratív szökőkutak, valamint polírozott ágyak és bokrok – általában A homokozónak a nedvességforrásoktól a lehető legnagyobb mértékben kell lennie. Ezenkívül a nedvesség ismét hirtelen érinti a homok állapotát. Ne tegyen egy homokozót a sarokba: nincs a friss levegő mozgása, azonban a gyermekek tervezete is veszélyes.

  Érdemes megemlíteni egy fontos pillanatot is: ha a gyermek teljesen kicsi, és azt szeretné, hogy az egyik udvarban játsszon, jobb, ha ezt a helyet a szoba ablakából fogják megnézni, ahol sok időt töltenek.

  Rajzok és méretek

  Először is el kell döntenie a rendszerről – gondosan meg kell tervezni a munka minden szakaszát. Készíts egy rajzot a Sandbox Hajóra, akkor lépésről lépésre meg fogja segíteni. Rajzolás közben érdemes figyelembe venni a tervezett struktúra méretét. Hogyan kell meghatározni a kívánt méretet? Először is meg kell mondani a szabványos méretekről, optimális a legtöbb gyermek homokozófajta számára:

  • 1.2×1.2×0.22 m;
  • 1,5×1,5×0,3 m;
  • 1.2×1,5×0,25 M.

  Mit érdemes figyelembe venni a méret kiválasztásakor.

  • Gyermekkor. Szükséges, hogy a gyermek az oldalán keresztül beszéljen. A két vagy három év gyermeke nem lesz képes leküzdeni a magasságot 20 centiméterrel.
  • Gyermekek száma. Az egyik gyermek elegendő hely lesz az 1.2×1.2×0.2 m méretű standard méretekkel. Ilyen méretek alkalmasak két kis gyermek számára, akik három évnél idősebbek. Két vagy három gyermek 3-5 éve jól érzi magát egy homokozóban, nagy paraméterekkel: 1.7×1.7×0.22-0.30 m.
  • A kiválasztott szakasz mérete a homokozó építéséhez.

  Eszközök és anyagok

  A leginkább környezetbarát és optimális verzió – homokozó egy fáról. Az építéshez polírozott anyagot kell használni, hogy megvédje a gyermeket a fejtől. A fából készült homokozók festett, biztonságos festék, ártalmatlanok a gyermekek számára, a rovar kártevők elleni védelmi eszközt is lefedhetik. Érdemes megjegyezni, hogy a legmegfelelőbb, kiváló minőségű és tartós anyagok a homokdobozok építéséhez pontosan fa, nem rétegelt lemez vagy forgácslap.

  A homokozó építése, szinte bármilyen fa, sőt aspen vagy éger, általában nem használják az építésben. Azonban jobb a tűlevelű sziklák használata – sokkal hosszabb ideig szolgálnak, mint a tartós és ellenállva a penésznek és a rothadásnak. Az olyan anyag, amely határozottan nem alkalmas a homokozó építésére Nyírfa, gyorsan formázza a nyitott tereket. Az anyag előkészítése, a vízpolimer emulzió részei kétszoros impregnálása szükséges.

  Az alap létrehozásához vízszigetelő bevonatra van szüksége. Sűrű polietilénként szolgálhat. Annak érdekében, hogy kiszámítsa az általuk elfoglalt területet, meg kell szednie a homokdobozok hosszát szélességére, és 12 centimétert ad hozzá mindkét oldalon, mint az oldalra.

  Sandboxok készítéséhez szükséges eszközök listája:

  • lapát;
  • Elektrolovka (kés);
  • rulett;
  • egy kalapács;
  • csavarhúzó (csavarhúzó);
  • Csiszoló;
  • csiszolópapír;
  • A festéshez;
  • Nails, csavarok, anyák, öntapító csavarok.

  Készítsen egy homokozót a szakemberek segítségével egyszerűen – szükség van a fent említett eszközökre, anyagokra és vágyra.

  Kiképzés

  Kétféle homokozó van: állandó és szezonális. Az év bármely időpontjában állandó homokozók szabadtéri, szezonálisan eltávolítják a hideg kezdetét. Mindenesetre, a jövőbeli tervezés helyének előkészítése ugyanúgy történik több szakaszban.

  • Szükséges egy telek kiválasztása, és eltávolítani a talaj vagy lekvár felső rétegét 15-20 centiméteren belül (a bayonet lapát fele).
  • Illessze a területet, elalszik a homokkal 5-6 centiméterrel, sétáljon a robbles telek mentén.
  • Fedjük le a platformot agrárterrel vagy geotextíliával, a kontúr eltávolításával 30-40 centiméterrel. Meg fogja védeni a homokozó gyökereit a gyökerek gyökerei a növények és az élénkség a talajból, ugyanakkor felszabadul egy extra nedvességet a földre.

  Szükség van a Sandbox eltávolítására a talajból.

  • Árok a fiók szélén ábrázolt ducklings és szabotázs.
  • A felesleges szigetelésnek meg kell vágnia vagy megfordulnia. Érdemes megjegyezni, hogy egy szezonális homokozóban jobb, ha a túlzott mértékű szigetelés elhúzódása, hogy kihúzza és kiegyenesítse a hideg szezonban, hogy megmentse a homokot.

  Gyülekezés

  Lépésről lépésre a homokozóhajó építésére.

  • Telepítse a standard négyzet alapot és járatokat.
  • Vezessen egy pár üres helyet az alapítvány egyik oldalán az alapítvány egyik oldalán: be kell csatolni a táblák a “orr” a hajó. Az “orr” háromszög alakú, míg a felek magasabbnak kell lenniük, mint a fő rész. Creare táblák a sarkokban, körmök a pontszám.
  • Legyen egy lépcsőház – egy pár három lépés, amelyhez a gyermek sétálhat a homokozóból az “orr” felé.
  • Varrjuk a háromszög lap tetejét.
  • Festék és dekoráció hajó stílusú homokozó.

  Árnyalatok festmény

  Először is érdemes festeni a festék fehér homokozójának belső falát. A külső festés előtt fel kell emelni, és öntsük a táblákat, hogy jobban nézzen ki. Ezt követően a fehér festék festett és külső részletek. Jöjjön fel, hogy milyen más színek festék a homokozót és hogyan: talán egyszínű vagy világos, csapok; Festék a csíkokat, ábrázolják a geometriai formákat vagy feliratok, képeket alkalmaznak. Mindez a képzeletedtől függ.

  Ha úgy dönt, hogy sima csíkokat fest, akkor használja a zsíros szalagot. Ha festmény, tartsa szem előtt, hogy a festék szárítása körülbelül 6-8 óra. Amint a homokozó száraz, lehet tömítés – így még vonzóbbá válik. Szárítás után öntsön homokot – standard kötetekkel körülbelül 30 zsákot vesz igénybe.

  Hogyan készítsünk homokozó-hajót a saját kezével, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: