Minden a homokozókról

A játék a fő gyermekek megszállása, amely örömteli és örömet biztosít a gyerekeknek. Ugyanakkor minden szülő azt akarja, hogy a játékok ne csak érdekesek és lenyűgözőek legyenek, hanem segítettek a gyermek sikeresen fejlődnek. Nagyon fontos a gyermek számára a kis motilitás fejlesztése. Annak érdekében, hogy ne csak gyermekkori időt vesz igénybe, de előnyökkel tölteni, érdemes a játékot és az osztályokat, hogy egy homokozó asztalt kínáljanak. Ez egy olyan objektum, amely kifejezetten homokfestésre van felszerelve.

Minden a homokozókról

Minden a homokozókról

Minden a homokozókról

Előnyök és hátrányok

Játékok homokkal vagy különböző croups nagyon hasznosak a gyermekek fejlődéséhez. Ezt a tényt sokáig elismerték gyermek pszichológusaként. Sok oktatási központ a gyermekek alatt homokozókat használ. De sokkal kényelmesebb és gyakorlatias, hogy megszerzi vagy egy ilyen asztalt otthon.

A fejlődő gyermekasztallal rendelkező osztályok előnye nehéz túlbecsülni, mert sok vitathatatlan előnye van. Például, multifunkcionalitás. Azonban a téma célja nem korlátozódik kizárólag a homok festményével az ujjak segítségével. Az asztalon is tanulmányozhat betűket és számokat, részt vehet a művészi terápiában, ismerkedhet meg különböző színekkel, az év különböző színekkel, a szállítási módokkal, az árnyékok színháza és az egész ötletek színháza.

Minden a homokozókról

Minden a homokozókról

kívül, Homemade Sandbox Felek, állvány vagy keretrendszerként használható a tervező összegyűjtésére. Így a Sandbox tábla egy nagyon hasznos gyermek tartozék, amely sokoldalú fejlődésre irányul. Az osztályokat egy év korában indíthatja el. És lehetséges, hogy a lehető legnagyobb mértékben folytathassa őket, fokozatosan bonyolítja a feladatokat.

Egy másik előny hosszabb. A termék sikeresen szinte korlátlan időt szolgálhat. Szükség van olyan struktúrákra, amelyekben a lábak hosszának módosítása. Ebben az esetben a táblázat magasabb lehet, mint a gyermek növekszik, és nem kell új modellt szereznie.

Minden a homokozókról

Ami a termék hiányosságait illeti, közvetlenül a homokkal társulnak. A kis ömlesztett anyagokkal való munka során nem mindig lehet elkerülni a szórást. Másrészt viszont a félelem a szétszóródás segíti a gondatlanságot és a figyelmet. Annak ellenére, hogy az asztal speciális oldaltáblákkal van felszerelve, néha nem lehet teljesen elkerülni az anyagi szórást. De ez elég könnyű megbirkózni ezzel a problémával, csak egy porszívóval.

Érdemes figyelmet fordítani az anyagra, amelyből a házi homokozó. Szükséges előnyben részesíteni a természetes anyagokat, amelyek biztonságosak az egészségre.

Minden a homokozókról

Mi történik?

Napjainkban a gyermek asztalok-homokozók kiválasztása meglehetősen kiterjedt. Vásároljon egy igazán hasznos és funkcionális dolgot, figyelmet kell fordítania több pontra.

Elsősorban, Meg kell határozni, hogy a táblázatot kifejezetten használják (otthon vagy utcára vásárolják). Az otthoni használatra szánt modellek fedelével vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a homok, a víz, a tervező részletei, ceruza, markerek és t. D. Az utcai modellekhez a fedél jelenléte nem kötelező, mivel a szétszórt homok jelenléte az udvarban nem lesz probléma. Mindazonáltal sok szülő bármilyen esetben inkább a fedéllel ellátott táblázatokat szeretne szerezni, figyelembe véve, hogy praktikusabb.

Minden a homokozókról

Minden a homokozókról

A gyerekek nagyon szeretik a csiszoló asztalokat, ahol van egy háttérvilágítás. A játék ebben az esetben sokkal érdekesebb, és a gyermek hosszabb ideig festik a homokot. Egyes modellek képesek megváltoztatni a háttérvilágítás színét. Ismeretes, hogy a szín befolyásolhatja a pszichológiai állapotot és a személy hangulatát. Ezért például lefekvés előtt, előnyös a kék megvilágítással játszani, míg egy piros vagy narancssárga árnyalat alkalmas reggel.

Minden a homokozókról

Minden a homokozókról

Minden a homokozókról

A legfiatalabb gyermekek számára a kis méretű és egy homoktartályú műanyag asztalokat vásárolhat. Figyelembe véve azt a tényt, hogy a gyerekek gyorsan nőnek, a csecsemők számára nem érdemes túl drága modelleket vásárolni. A gyermekek számára az idősebb gyártók összetettebb, de több funkcionális modelleket kínálnak. Ezen az asztalon különböző croups, homokot játszhatsz, festékekkel rajzolhatsz rajta.

Minden a homokozókról

Minden a homokozókról

Lehetőség van egy olyan tervezés megvásárlására, amely a “LEGO” konstruktor alapja.

Hogyan lehet magad?

Ha a szülők egy homokozóval akarnak gyermekeiket, akkor nem szükséges azonnal a boltba menni és pénzt költeni. Egy ilyen fejlődő tartozék önállóan lehet elvégezni, saját kezével.

A legegyszerűbb lehetőség a hagyományos műanyag tartály segítségével a homok festésére szolgáló tér szervezése. De rövid életű és nem túl kényelmes. Egy sokkal több praktikus asztal a lábakon, amely stabilitást fog fenntartani, és lehetővé teszi a gyermek számára, hogy kreativitást folytasson a legkényelmesebb körülmények között. A lábak a gyermek növekedésétől függően magasabbak vagy magasabbak lehetnek. Ezután a tervezés nem lesz egy évig.

Minden a homokozókról

Minden a homokozókról

A táblázatméretek eltérőek lehetnek. De még mindig nem ajánlott túl nagy. A gyermek nem fog nagyon kényelmesen dolgozni egy nagy felületen. Annak érdekében, hogy ne tévedjünk a számítások során, előzetesen rajzolnak, és gondosan kiszámolják az összes paramétert. Leggyakrabban hasonló homokozók fából készültek, mert természetes, környezetbarát anyag, amely hosszú ideig szolgál.

Minden a homokozókról

A Sandbox asztal különbözik a szokásos táblát vagy a feleket az oldalak jelenlétében, és lehetnek olyan helyek, amelyek a homok tárolására szolgálnak. Kitörésekre van szükség, hogy a homok belsejében van-e, és ne morgolódjon a helyiség körül, mert a kisgyermekek nem mindig elegendőek elégségesek. A táblázat oldalán könnyen megoldja ezt a problémát, tartva a homokot a tervezésben. A táblázat különálló részei szükségesek, szigorúan ragaszkodnak egy előre összeállított sémához. Minden elemnek nagyon szorosan közeledik egymáshoz, és nem hagyja el a hiányosságokat és a hiányosságokat.

Minden a homokozókról

Ha nem csak egy asztalra tervezik a homok rajzolását, és egy kiemelt modellt, akkor ebben az esetben szükség lesz arra, hogy nem csak fából készült alkatrészeket kell biztosítani. Meg kell vásárolni egy megfelelő üveget (tiszta akril átlátszó), valamint LED szalagot. A szalagon továbbá a tápegységre lesz szükség, és a tervezés alján egy lyuk fúrására van szükség a huzalhoz. A LED szalag helyett újévi koszorút használhat, de ezt az opciót nem lehet optimálisnak hívni.

Minden a homokozókról

A Sandbox asztal segíti a gyermeket, hogy fejlessze fantáziáját, finom motoros képességeit, érzékszervi érzékelését, kreatív képességeit, ismerje meg a rajz alapjait. Függetlenül attól, hogy megvásárolták-e a boltban, vagy saját kezével készült, az asztal sokáig örül a gyermeket.

További információ a sandboxokról.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása