Minibárok: fajok, jellemzők és tippek a választás

A sport trambulinokat különböző típusú ugrások elvégzésére használják. A csoport sportszimulátorai mind a sportolók is használhatják az osztályok és a srácok számára a szokásos szenvedélyek számára.

Általában, függetlenül a feladat egy torna trambulin lehetővé teszi, hogy támogassák az olyan jó fizikai formában, nagy qualityly generál ágazatokban a külső és a belső izomszövet, így sokkal stabilabb pszicho-emocionális állapotban, megerősítve az immunrendszert.

Batutovo fajták

Különféle trampolinok vannak.

  • Szakmai – különösen tartós túlterhelések, hosszú élettartammal, de ez egy drága lehetőség. Gyakorolva, hogy a magasságban ugrik, különféle akrobatikus elemeket végeznek. Egy elég nehéz eszköz, a legtöbb esetben téglalap alakú konfiguráció.
  • Sport trambulin a telepítések főként lekerekített konfigurációjúak. A hasonló szimulátorok átmérője 1-5 méter lehet. A viszonylag mérsékelt méretek miatt gyakran az utcára vannak felszerelve. Ebben a tekintetben a stabilan ellenálló környezeti anyagokból készül.

  • Mini batutu Használható otthoni fitness tanulmányokhoz. A súlykategória felhasználói számára legfeljebb 100 kilogramm. Az átmérője legfeljebb 150 centiméterrel rendelkezik, ami szinte elég ahhoz, hogy a kulcsfontosságú izomcsoportokat egy meglehetősen szűk környezetben dolgozzon ki. Gyakran fogantyúval vannak felszerelve.

Ne feledje, hogy az ilyen módosítások kevéssé alkalmasak a légi akrobatikára, elsősorban a helyszínen és a mérsékelt ugrásra szolgálnak.

  • Gyermekfeszültség-trambulinok – Ezek nem túl nagy lejátszók, amelyeket egy olyan rács fog tartani, amely védi a gyerekeket a váratlan sérülésekből. Ezek a szimulátorok csodálatos módon pihenhetnek a túlzottan mozgatható, energikus gyermekek számára.
  • Játék felfújható trambulinok Az alacsony “ugrás” a professzionális és sporteszközökhöz képest. Az ilyen módosítások nem teszik lehetővé a technikai technikák őrlését, mindazonáltal a dinamikus szabadidős kifogástalan megoldássá válnak.

Használat

A minibárokat kizárólag a beltéri használatra tervezték. Ezért van lehetőséged, gondolkodás nélkül, tedd ezt a sportfelszerelést a lakóhelyi helyiségeibe, annak ellenére, hogy van egy kis mennyezeti magassága. Ha gondoltál, hogy vásárol egy mini-trambulint, hogy a jövőben együtt lovagolhat vele, akkor ebben az esetben figyelmet kell fordítania a hajtogatott minibachra, amelyet könnyen hajtogathat és csatlakoztathat az autót a törzs.

Ha hasonló trambulin kiválasztásakor biztosan figyelmet fordít arra, hogy a lábak összehajtódjanak és lefektették. A készletben az összecsukható trambulinnal együtt minden bizonnyal egy speciális zsákot kell kiadnia.

A mini-trambulin jellemzői

A mini-trampolis keresése során elsősorban figyelmet fordít a keretre, amely feltétlenül galvanikus bevonattal kell rendelkeznie. Ennek a trambulinnak köszönhetően ellenáll a légköri jelenségek hatásaival – és ezért sokkal hosszabb lesz.

Ezt azonban figyelembe kell venni, hogy az ilyen lövedék költsége meglehetősen magas lesz. De ha kizárólag otthoni trambulint kíván használni, akkor figyeljen az olcsóbb trambulin módosításokra. Ebben az esetben egy keret gyártásához egy fekete fémet használnak, amely galvanizálásra került, amely természetesen otthoni védelme a fémből a korrózióból. Hasonló trambulinok csak az otthonban gyakorolhatók, Mivel az utcai nedvesség, légköri csapadék és egyéb agresszív anyagok, horganyzott – gyenge védelem.

A következő pont, hogy fontolja meg a lövedék méretét. Ha a nyílt égboltban fogja alkalmazni, akkor szinte nincs nehézség a méretekkel.

A lakásban való használatra alkalmas, kisebb méretű sportfelvevő. Figyeljen arra, hogy az ugrás alapja a lövedéknek erősnek, rugalmasnak kell lennie, és ne legyen hibás.

A szállítás tartalma

A teljes felszerelés a következő elemekkel és berendezésekkel van felszerelve.

  • Védőrács. Elég magas, a lövedék kontúrja mentén van felszerelve, és célja, hogy megakadályozza a határát. Azt kell mondanom, hogy egy hasonló eszköz nem teljes garancia, és nem mentesül a szükségesség alól. Legyen, mint amilyennek lehet, jelentősen csökkenti a “Repülő oldali repülés” valószínűségét. Amikor a terméket a defónák vásárolják, a rácskészlet jelenléte egyszerűen szükséges. Ha nem szerepel, akkor keresnie kell egy másik modellt.
  • Toll a támogatáshoz. A lövedékben jelen van, egy személy ragaszkodhat az ugrások során. Ez az opció nagyon igényes a fitness osztályok módosításaiban, mivel egyszerűsíti bizonyos konkrét gyakorlatok végrehajtását. Ezenkívül a fogantyúval felszerelt trambulin az újonnan érhető el, miközben még mindig nem rendelkezik a trambulin ugrásokkal, mint a segéd biztonság.

  • Lestenka. Nem egy nagyon nagy lépcső leegyszerűsíti a lövedék munkaterének emelkedését. Ez a sík több tíz centiméter magasságban lehet, amelyek erős kényelmetlenséget okozhatnak az egyes felhasználóknak (különösen a defektor) számára. Természetesen az emelés kényelme érdekében házi készítőelemeket igényelhet (például “lépéseket” egy pár különböző magasságú fiókból), csak egy teljes lépcső lesz kényelmesebb, kompakt és gyakran biztonságosabb házi.
  • Védőszőnyeg. A trambulin kiválasztásakor megtudja, hogy a védőszőnyeg szerepel-e, amely figyelmezteti a tavaszi design csúszását és kezét. Az anyagnak ellenállnia kell a kopásnak, mert rendszeresen érintkezik a fémrel. Nos, ha az alsó rétegelt hőre lágyuló polipropilénből készült, és a teteje a poliészter víztaszító szövetéből származik.

A választás jellemzői

Mi szükséges, hogy különösen figyelmet fordítsanak a sportfejlesztő kiválasztására? Természetesen az anyagon, amelyből készül. Felfújott módosítások esetén az egységnyi területenkénti fő szempontok. Minél magasabb ez az érték, annál megbízhatóbb és erősebb építés. A tavaszi típusú kagylók esetében fontos az anyag sűrűsége, amelyet a permetronban és a polipropilénben használunk. Ezeknek az anyagoknak ellenálló hatása közvetlen napsugarakat és egyéb tényezők, így azok alkalmasak még az utcai mintákban.

Úgy néz ki, hogy a vásznon nem volt varratok közepén, és elegendő rugalmasság volt.

Ami a keretet illeti, nagyon tartósnak kell lennie, mert a készülék biztonsága közvetlenül függ. A keretet főként kiváló minőségű acélból állítják elő. A felnőttek héjának működtetéséhez nagyon fontos, hogy a telepítés keretei legalább 2 milliméter vastagságúak legyenek, és 100 kilogrammot tartanak. Gyermekek és tizenéves minták esetében ez az érték körülbelül 1,5 milliméter, és a terhelés, amelyre az eszköz 70 kilogrammra számít.

A tavaszi típusú kültéri kagylókat galvanizált kereteket használnak. A költségek magasabbak, de kopásállóak, és nem félnek a légkör semmilyen hatásaitól. Kisebb mértékben kopásálló és tartós módosítások, a cink acélból készült keretben, de előnyösen nem vásárolnak az utcára.

Továbbra is válaszol a kérdésre, hogy hol vásároljon sportfelszereléseket. Jelenleg számos különleges üzlet van, köztük az internetet, amelyek nagy része kedvező feltételeket biztosít. A vásárlási hely kiválasztásakor meg kell fizetnie a figyelmet a kereskedő megbízhatóságára, A minőségi tanúsítvány létezése a termékhez, amely felkeltette Önt. Megmenti Önt egy hűtlen lövedék megszerzéséből, és személyesen védi Önt és családját.

Vélemény

Ha látod az emberek véleményét, akik megvásárolták ezt a sportot, akkor a fő tömegben pozitívak, függetlenül a módosítás és a gyártó.

A Batuts kiváló helyettesíti a drága szimulátorokat. Vonat rájuk izgalmas és ártalmatlan. A normális fizikai terhelés megszerzésének mozgása nem igényel különleges készségeket. Ez egy csodálatos módja a kardion terhelésnek, lehetővé teszi, hogy ne csak a fizikai formát javítsa, hanem a szellem helyét is. És az illetékes módosítások kiválasztása veszélyt jelentene a kockázat nélkül.

A következő videóban megtalálja a mini trambulin gojump áttekintését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: