Trambulinok otthoni: funkciók, típusok és tippek kiválasztásához

Valószínűleg nincs olyan gyermek, aki nem szeretne futni, ugrani és ugrani. Itt vannak csak anyukák és apák drámaian teljesítenek a kanapék, székek és ágyak gyakorlása ellen.

Meg lehet akadályozni az otthoni bútorok megsemmisítését csak egy módon – egy kis trambulin vásárlására, amely kétségtelenül segíteni fogja a gyermeknek, hogy energiát küldjön egy békésebb csatornába.

Mi hasznos és káros?

A Batuta nem csak egy játszótér. Ez elsősorban egy jó sportszimulátor, aki a legelőnyösebb hatással van a morzsák fizikai fejlődésére. Az izomrendszeri és izomrendszer erősítése, valamint a vestibuláris berendezés megerősítése és az egyensúlyi készségek javítása.

A trambulin osztályai eltávolítják az idegfeszültséget, hozzájárulnak a morzsák pszicho-érzelmi állapotának egyensúlyához.

A trambulin utazása egyszer számos problémát megold.

 • A gyermek általános fizikai fejlődése és az állóképesség növekszik.
 • A sportterhelések eredményeképpen az étvágy javul, így a trambulin különösen fontos a családoknál, ahol a “Mailway” életben él.
 • A test összes metabolikus folyamat aktiválódik.
 • Az izomrendszer normalizálódik, az izomzat növekszik, különösen az alsó végtagoknál.
 • A mozgások összehangolása jön vissza. Nagyon fontos a gyermekek számára, akik hajlamosak márkára utazni autóval vagy látnivalókkal.
 • Az ugrások során a szív és a hajók megerõsödnek, a tüdő élettartama nő.
 • A trambulinon lévő vonatok fontosak azok számára, akik félnek a magasságoktól – egy játék formájában, levágták a félelmeiket.
 • Természetesen a trambulinra ugrás jó alternatíva lesz a játékok a Gadgetsben, és tévénézés. Győződjön meg róla, hogy a gyermek már nem ül órákig a monitor előtt – ugrott egy trambulinra bármely baba számára sokkal érdekesebb és fontosabb.

Azonban ne felejtsük el a veszélyeket, hogy kereskednek egy trambulin otthon.

A gyermekek trambulinja, mint általában kis tömege van, ezért az ugrások csak egy gyermeknek engedélyezettek, és ez a legfontosabb feltétel a vonzásnak, és minden típusra, bélyegzőre és gyártóra trampolinokra vonatkozik.

Ha trambulint vásárol a legfiatalabb korú gyermek számára, akkor készen kell állnia arra a tényre, hogy néhány év múlva nem lesz ügye – a gyermek növekedni fog, és ő lesz egy általános tervezés. Ez azonban nem oka annak, hogy kétségbeesés – mindig eladhatja azt a magánhirdetések helyén, vagy adja meg barátainak – ha vettél egy trambulin márka trambulint, akkor még néhány évvel is tökéletes munkakörülmények maradnak.

Ha nem vagy boldog tulajdonosok egy tágas lakás, a trambulin optimális változata az Ön számára a termék, amely átmérője 1 méter, a biztonság szempontjából 1,5 méter és annál nagyobb.

A szülők megmentésére irányuló kísérletben olcsó kínai termékeket szerez – egy ilyen taktika nem indokolja magukat, a trambulinod hamarosan elég. A skupoy mindig kétszer fizet.

Nos, természetesen függetlenül attól, hogy mennyire óvatos, senki sem biztosított, ezért legyen a legélvezetesebb, ne hagyja a gyermeket a trambulinra figyelmen kívül hagyva, és ne felejtsd el, hogy húzza a rácsot.

Nézetek

A kialakítás típusától függően különböző trambulin opciókat különböznek meg.

Felfújható

Ezek a termékek optimálisak a legrégebbi korosztály számára, sokféle formában és színekben készülnek, így élvezik a gyerekek és szüleik nagy szeretetét.

A felfújható trambulin anyaga három fő rétegből áll: polimer, lavasan, valamint megerősített rács, egy ilyen eszköz fokozott ugrást és egyszerre keménységet okoz.

A felfújható trambulinok előnyei tulajdoníthatók:

 • Tömörség, az utazási idő felrobbantása és eltávolítása;
 • Lágyság, amelynek következtében a sérülésveszély minimális lesz;
 • könnyű telepítés;
 • viszonylag alacsony ár;
 • számos modell és árnyalat;
 • A gyors javítás lehetősége szúrás esetén.

  Ugyanakkor hibák nélkül is nem volt költsége. A felfújható trambulinokat nem lehet megkülönböztetni egy nagy ugrás, emellett állandó légcserélést igényelnek.

  A polivinil-klorid-kialakítások meglehetősen rövid használatsal rendelkeznek – Még a működő szabályzat megfelelő ellátásának és betartásának is, amelyek nem szolgálnak több mint 3-5 évig, amely után a terméket új.

  Háló

  Ezek a trambulinok egy olyan design, amely alumínium keretből és egy rugalmas vászonból áll, amely a központban nyílik. A magas fal a kerület körül nyúlik, amely megvédi az ugró személyt.

  Az ilyen trambulászokat megkülönbözteti a fokozott biztonság fokozatos, a felfújhatóhoz képest, tartósabbak és praktikusabbak.

  A háló trambulinja nagy szilárdságú anyagokból áll, így nem csak a gyerekek ugorhatnak rájuk, hanem felnőttek is. Általános szabályként a kopásálló polipropilén anyagokat gyártják.

  Az egyéb előnyök között megjegyezhető:

  • A semleges árnyalatok kialakítása, hogy harmonikusan illeszkedjen a környező környezetbe;
  • A hőmérséklet-ingadozások ellenállása, amelynek köszönhetően a trambulin nem csak otthon, hanem az utcán is telepíthető;
  • A háziállatok és karcolások harapásának ellenállása;
  • Hosszú ideig.

  A mínuszok közül kiemelheti a meglehetősen magas költséget és az ilyen telepítés terjedését.

  Ne feledje, hogy a mesh trambulinok jó jumperrel rendelkeznek, így csak a helyiségbe telepíthetők, ha a mennyezet magas, előnyösen több mint 3,5 méter.

  Mini batutu

  Ez az otthoni használatra szánt trambulinok optimális változatossága. Általában beltéri méretek (80-110 cm) és kis magasság (kb. 20 cm), így alacsony mennyezési helyiségekben is felszerelhetők. Ugyanakkor ellenállhatják a terhelést, még a felnőttek is ugorhatnak az ilyen létesítményekre, általában 70 kg-ig terjedhetnek.

  Nagyon fontos, hogy az ilyen trampuszok osztályai ne igényelnek különleges előkészítést a fiatal jumperekből, az ilyen formatervezések a hajtogatáshoz fordulnak.

  Az ilyen telepítés kimerülésének lehetősége kicsi, ezért nem várhat a magas ugrásokra, ha a csecsemőkről van szó, akkor inkább előnyös, mivel a sérülés kockázata ebben az esetben sokkal alacsonyabb.

  Tippek a választáshoz

  A játékok és edzések trambulinjának választása érdekében teljes felelősséggel kell megközelíteni, mert a morzsák biztonsága a minőségétől és a funkcionalitásától függ.

  A vásárlási döntés meghozatala során figyelembe kell venni több ajánlást.

  • Ugró felület. Ha egy gyermeket vásárol, akkor elég ahhoz, hogy akár 140 cm átmérőjű sáv legyen, és ha a gyerekek két vagy több, akkor jobb, ha előnyben részesíti a modelleket, amelynek mérete 3 méter.
  • Terhelhetőség. Minden trambulin saját felhasználói jellemzőket, egy gyerek választhat egy modellt ellenállni legfeljebb 50 kg, két – legalább 100 kg.
  • Ha nettó trambulint vásárol, különös figyelmet kell fordítania a rugók számára – minimális számuknak 24 db., és a maximum – 110.

  • Előre kell dönteni, hogy milyen modellt fog vásárolni – felfújható vagy háló. Felfújható biztonságosabb, mert nincs nehéz részlet, de a tavasz sokkal megbízhatóbb és tartós, optimális több gyermek esetén a családban különböző korosztályban.
  • Különös figyelmet fordít az anyag minőségére, a vászonnak szükségszerűen védelmet kell biztosítani az ultraibolya és a nedvesség ellen. A rácsnak erősnek kell lennie, de ugyanakkor rugalmas és puha.
  • Győződjön meg róla, hogy az állványok megbízhatósága és a csomópontok összekapcsolása – az ilyen kialakítás nem szabad fuzionálni és lendülni, ha észrevette a tervezést, hogy a tervezés megtalálható – győződjön meg róla, hogy további rögzítőanyagokat használ, amelyek a trambulin statikus helyzetben tartják.

  Használati feltételek

  Ha megfelelő választást készített, és megszerezte a megbízható gyártó kiváló minőségű kialakítását, biztos lehet benne, hogy a csecsemő sérülésének kockázata minimális lesz.

  A telepítés helytelen működésével azonban mindig súlyos károk elérése.

  Mind a gyermekek, mind a szüleiknek meg kell ismerkednie a trambulinon való tartózkodás alapvető szabályaival még az ugrás megkezdése előtt is:

  • Mielőtt ugrott volna, meg kell költeni egy kis edzést – fut a ház körül, készítsen néhány gyakorlatot vagy táncot – máskülönben a kötőanyagok megsérülhetnek;
  • Teljesen nincs idegen tárgyak a trambulinon, különben bárki, még a legkisebb elem is áthatolhat a trambulin vagy a láb alatt
  • Szigorúan tilos enni egy trambulinon – győződjön meg róla, hogy a gyermek nem indul el ugrást egy rágással vagy cookie-val a szájban – Choker az ugrás során;
  • Óvatosan nézze meg a trambulin körüli légkört – győződjön meg róla, hogy a háztartási háziállatok nem futnak az ugrófelület alatt, és éles vagy szilárd játékok nem kerültek ki;
  • Tartsa be a maximális terhelést – még akkor is, ha a barátok jöttek hozzád, és az összes gyerek akart ugrani, megszervezni őket, hogy a maximális számú jumperek nem haladta meg a két, majd aztán – a szigorú felügyelet alatt;
  • Mielőtt a gyermekek trambulinba kerülne, ellenőrizze a tervezés integritását és a támogatások ellenállását – vegyen be egy ilyen vizsgálatot a szabályhoz, sincs a legkisebb karcolás vagy szakadék is súlyos sérüléseket és károkat okozhat.

  Nos, persze, ne hagyja el a baba a trambulin egy – senki, és soha nem lehet 100% -ban biztos, hogy a fiatal fide elképzelhető.

  A legjobb modellek és vélemények

  A gyermekbiztonságról – csak azt kell preferenciát adni, hogy csak a bevált gyártók, a termékek minősége lett a névleges nevét a szegmensében.

  A ház trambulinjai legnépszerűbb gyártói közé tartoznak a siasztások – E márka gyártott keret rugó trambulin, amelyek kitűnnek különleges erőt, vár az építés, a felhasználók és a szakértők konvergálnak egyetlen vélemény, hogy ez a modell, amely a legmagasabb szintű biztonsági és tartóssági paramétereit.

  SpringFree – ezek tavasz trambulin által létrehozott egyedi tervezésű tűnnek ki rendkívüli erő és megbízhatóság, pontosan azért, mert ez a márka preferencia előnyös világszerte.

  Csavargó – Ez a gyártó a legmagasabb választékban rácsokkal rendelkezik rácsokkal. A figyelemre méltó funkciók fokozott terhelési kapacitás.

  A felfújható matracok közül a legnépszerűbb gyártók is megkülönböztethetők.

  • Boldog Hop – felfújható trambulinok a legkisebbek számára, megkülönböztetik az árnyalatok eredeti tervezését és fényerejét.
  • Legjobb módja – Trambulinok a legolcsóbb ár-szegmensben. Ugyanakkor a minőség és a design mindig a legmagasabb szinten, és megfelel az összes európai biztonsági előírásoknak.

  A következő videóban talál egy mini-trambulin felülvizsgálatot a nettó gyermekek számára.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: