18 legjobb szaniteráru gyártó

Így vagy úgy minden épületben van vízvezeték. Az igazgatási és irodai létesítményekben mindig vannak csapok és mosdókagylók, szaniterek. A következő termékeket használják lakásokban és házakban: előfalas beépítési rendszerek, bidék, zuhanyzók, fürdőkádak stb. Változatos kialakítás, anyag, forma és típus. A keresés egyszerűsítése érdekében elkészítettük a legjobb szaniteráru gyártók rangsorát, bemutatva a főbb jellemzőket és a termékválasztékot. Az anyag a gyártás technológiai fejlődésén, a termékjellemzőkön és a vásárlói visszajelzéseken alapul.

A legjobb szaniteráru gyártók rangsora

Jelölés hely gyártó értékelés
A legjobb európai szaniteráru gyártók 1 Weltwasser 5.0
2 Orans 4.9
3 Laufen 4.8
4 ROCA 4.7
5 BELBAGNO 4.6
6 Timo 4.5
7 VICTORIA+ALBERT 4.4
8 MIG
 • ORE
 • 4.3
  9 RAVAK 4.2
  10 Grohe 4.1
  A szaniteráruk legjobb orosz gyártói 1 AM.PM 5.0
  2 Zenekari órák 4.9
  3 Aquanet 4.8
  4 Iddis 4.7
  5 Folyó 4.6
  Top kínai szaniteráru gyártók 1 Niagara 4.7
  2 Aqualux 4.6
  3 Arcus 4.5

  A szaniterek vezető európai gyártói

  Rangsorunk legnagyobb részét a bizonyítottan sikeres és világszerte elismert európai gyártóknak szenteljük. Az alábbiakban összegyűjtöttük a TOP-10 legjobb európai szaniterárugyártó céget, amelyek népszerűek a lakásokban és házakban a fürdőszobák és szaniterek felszereléséhez. A gyártók a termékek széles választékát kínálják a design és a funkcionalitás tekintetében, de fel kell készülni arra, hogy a megfelelő árat fizesse. A tehetős családok által választott termékek a költséges felújításokhoz.

  Weltwasser

  Értékelés: 5.0

  Weltwasser

  A rangsor első helyezettje a német Weltwasser gyártója. A vállalat 2005 óta gyárt szaniter szerelvényeket, és két üzemben 250 alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat székhelye az ország nyugati részén, Würselenben található. A termékek gyártásánál három célt tartunk szem előtt: a robusztusságot, a szépséget és a praktikumot. 20 tapasztalt mérnököt foglalkoztatunk az új konstrukciók tervezésére és fejlesztésére.

  A szaniteráru-kínálat különböző kialakítású zuhanykabinokat (félköríves, négyzet alakú, háromszög alakú), tálcákat (magas és alacsony), zuhanyfüggönyöket, zuhanykészleteket (keverők, zuhanyfejek, tömlők) tartalmaz. Külön termékcsalád, amely pozitív visszajelzéseket kapott a fogyasztóktól, a Walk-In. Ezek függőleges üveglapos kerítések. Nagyon elegánsan néznek ki egy tágas fürdőszobában egy házban vagy lakásban.

  Szakértőink az első helyet ítélték oda a gyártónak a megbízhatóság és a kiváló műszaki támogatás tekintetében. Minden termékre 5 év garanciát és teljes körű, 10 éves információs támogatást biztosítunk. Oroszországban a szanitereket csak kereskedőkön keresztül lehet megvásárolni, de közvetlenül a gyártóval konzultálnak. A hivatalos weboldal 4 nyelven, köztük oroszul is elérhető, és egy visszajelzési űrlapot is tartalmaz.

  Orans

  Értékelés: 4.9

  Orans

  A legjobbak rangsorában a második hely szintén a München melletti székhelyű német gyártóé. A vállalatot 1998-ban alapították, és jelenleg 1 üzeme van Németországban és 4 Kínában. Német szakértők felügyelete mellett állítják elő az árukat. Összesen több mint 2000 embert foglalkoztat, és a világ 50 országában értékesítik. A kínálatban zuhanyzók, fürdőkádak, tálcák, mosdókagylók, WC-k, bidék és korlátok találhatók. A szanitereket a magas hőmérsékletű sütéssel nyert szaniterek használata jellemzi. A nyersanyagokat kizárólag Németországban vásárolják.

  A vásárlók különösen szeretik az elektronikus WC-k véleményét, amelyek fűtött peremmel, bidé funkcióval, majd hajszárítóval való szárítással, szagtalanítással (szagtalanítás) és öntisztító fúvókákkal rendelkeznek.

  Szakértőinknek a gyártó nemcsak a szaniterek, hanem a modern és klasszikus stílusú fürdőszobabútorok kínálata miatt is tetszett, amiért a vállalat bekerült a rangsorba. A termékek ilyen sokféleségével ugyanabban a stílusban tervezheti meg a fürdőszobát anélkül, hogy máshol kellene tartozékokat keresnie.

  Laufen

  Értékelés: 4.8

  Laufen

  A svájci márka a harmadik helyet foglalja el. Nevét a névadó városról, Laufenről kapta, ahol a székhelye található. A vállalatot 1892-ben alapították, és több mint 125 éve gyárt szanitereket. A termékpaletta a következőket foglalja magában: bidék, fürdőkádak, mosdókagylók (beépített és szabadon álló), tükrök, piszoárok, minikagylók, keverők, WC-k, éjjeliszekrények, túlfolyók és lefolyók.

  Az egyszerűség kedvéért a termékcsaládot kollekciókra osztják (Alessi One, Kartell, Palace, Palomba stb.), amelyekért külön tervezőcsoport felel. A vásárlók szeretik a véleményeket – csak döntsön a tetsző stílusról, emlékezzen a termékcsalád nevére, és válasszon egy adott modellt. A katalógusban olyan oszlopszekrényeket is talál, amelyek minimális helyet foglalnak el a fürdőszoba padlóján, de rengeteg törölköző, fürdőköpeny és egyéb szükséglet tárolását teszik lehetővé.

  Szakértőink hozzáadták a gyártót a minősítéshez a lámpatestek kreatív kialakítása miatt. Itt egyaránt megtalálhatók a Dél-Olaszországra jellemző érzelmes formájú termékek (félköríves tálak, hullámos mosdók) és az északi hagyományokra jellemző sima és merev vonalak.

  ROCA

  Értékelés: 4.7

  ROCA

  A negyedik hely a legjobb szaniteráru gyártók értékelésében a Roca – a leghíresebb márka az oroszok körében -é. A márka már 1917-ben megjelent Barcelonában, és ma Európa egyik vezető vállalata, amely több mint 50 országba szállít termékeket. A gyártó fokozatosan más cégekkel is terjeszkedett, és ma már nemcsak Spanyolországban, hanem Csehországban és Svájcban is kaphatók szaniterek. A katalógusban megtalálhatóak: beépítési rendszerek, világítás és bútorok fürdőszobákhoz, tükrök, konyhai mosogatók, tálcák, bidék, zuhanyzók, WC-k, sőt, Spa.

  Minden termékkategóriának megvan a maga konfigurációs sora és beépítési módja (például a mosdókagylók a következőkre oszthatók: falra akasztható, fej fölé helyezhető, beépíthető, alulról süllyesztett, félig süllyesztett). A vásárlók szeretik a különböző fürdők véleményét, ahol választhatnak akril, öntöttvas vagy acél között.

  A szakértők a gyártót az egészségügyi termékek higiéniája tekintetében kiválóságra értékelték. A vállalatnak például van a Gap Clean Rim WC-je, amelynek szinte nincs pereme. Az ilyen kialakítás nem engedi az üledékek felhalmozódását, és a teljes élettartam alatt tiszta marad. A karbantartás egyszerű.

  BELBAGNO

  Értékelés: 4.6

  BELBAGNO

  Az olaszországi gyártó az ötödik helyen áll a rangsorban. A vállalatnak itthon és Ázsiában is vannak gyártó létesítményei, de a szaniterek gyártását kizárólag európai szakemberek felügyelik. A márka nemcsak a porcelánból és akrilból készült termékekre figyel, hanem aktívan részt vesz a “Classic” és “Modern” design bútorok gyártásában. A szekrények és éjjeliszekrények gyártásához tömör fát használnak, amelyet a fürdőszobában való használatra tervezett védőfóliával vonnak be. A szaniteráru-kínálat a következőket foglalja magában: zuhanykabinok, lefolyók, WC-k, mosdók és keverők.

  Az ügyfelek a törölközőszárítókat is dicsérik. Az olasz márka széles választékát kínálja az elektromos modellek és a víz (a fűtési rendszerhez csatlakoztatva), amelyek gyakorlati célt szolgálnak (melegen tartva a szobában, törölközőszárítás) és esztétikusak.

  Szakértőink szerint a gyártó megérdemli a rangsorban elfoglalt helyét termékeinek magas minősége és tartóssága miatt. A kerámiatermékekre például 25 év garancia vonatkozik. Minden akrilfürdőre 10 év garancia vonatkozik. És a bútorok akár 100 évig is szolgálhatnak, a helyiség magas páratartalma ellenére.

  Timo

  Értékelés: 4.5

  Timo

  A rangsor hatodik helyezettje a finn Timo márka. A vállalat a zuhanyzási termékekre specializálódott. A szaniteráru-katalógusban kabinok, zuhanykabinok és sarkok, valamint ezek tartozékai (fejhallgatók, tálcák, függönyök, panelek) szerepelnek. A zuhanytálcák nem műanyagból, hanem természetes akrilból készülnek, ami a szanitereket masszívvá és könnyen tisztíthatóvá teszi.

  A vásárlók megjegyzik, hogy alig halmozódik fel plakk. A fülkék konfigurációja stabil a T-profilnak köszönhetően, amely merevséget és a görgők szabad mozgását biztosítja. A fémfelület elektrokémiai eloxálással van ellátva a korrózióállóság növelése érdekében. Kevesebb ujjlenyomat látható a monoliton. Az ügyfelek dicsérik a véleményüket és az összecsukható ülések elérhetőségét számos kabinmodellben. Remekül alkalmas gyermekek vagy idősek fürdetésére.

  A gyártót az üvegek különböző színezésének használata miatt adtuk hozzá a rangsorhoz. A termékcsalád fekete, szürke és fehér matt változatban kapható. Lehetővé teszi, hogy a fürdőszobát érdekes stílusban díszítse, és a zuhanykabint a többi családtaggal együtt használja a szobában. A szaniteráru gyártója 6 mm vastag edzett üvegből készült rekeszajtót is kínál. A tükörhatás visszatükrözi a szobát, és növeli annak tágasságát.

  Victoria+Albert

  Értékelés: 4.4

  Victoria+Albert

  A rangsor élén egy angol szaniteráru gyártó áll. A márka a visszafogott, egyszerű stílusával tűnik ki, amely nem nélkülözi a változatosságot. A termékkínálat a mosdókagylókra, kádakra, keverőkre és zuhanyzókra összpontosít. A vállalat szaniterek és kiegészítők széles választékát kínálja, amelyek kényelmesebbé teszik a fürdőszoba használatát. A szerelvények közé tartoznak: fejtámlák és háttámlák a kényelmes testhelyzet biztosítása érdekében fürdés közben, fekete krómozott kivitelű dekoratív csapdák, oszlopok a szabadon álló keverőkhöz.

  Az ügyfelek a véleményekben azt jelzik, hogy a brit termelés a szaniterek tervezéséhez tartozik, ami megéri a pénzét. Nemcsak praktikus, hanem igazi dísze is a szobának. Az akril és öntöttvas kádak például nem a klasszikus formában, hanem kétoldalas, 2 összeillesztett körrel ellátott formában kaphatók. Vannak érdekes papucs alakú modellek. A tulajdonosok észrevették, hogy nagyon jól megtartják a hőt.

  A gyártót bevontuk a minősítésbe a fürdők gyártása során felhasznált innovatív anyag miatt. A márka vulkanikus homokból, mészkőből és akrilgyantából készült kőbányavárat fejlesztett ki. A monolitikus kialakítás a kő erejével rendelkezik, és nem igényel keretet. Bárhol felszerelhető a szobában. Festhető is, hogy exkluzív belső teret hozzon létre.

  MIG
 • ORE
 • Értékelés: 4.3

  MIG<li></div><p>ORE” src=”/wp-content/uploads/2023/04/57816666194381-9318.jpg” title=”MIG</p><li>ORE”><p>A rangsor nyolcadik helyén egy olasz gyártó áll, amelynek szaniterárui kifinomult dizájnnal rendelkeznek. Az áruk ára magas, de kizárólag a fürdőszobai luxusberendezésekhez tervezték őket. A Migriole olaszul annyit jelent, hogy “a legjobb”. A katalógus a következőket tartalmazza: csaptelepek, tükrök, baguette-ek, függönyök, állólámpák, ventilátorok, szőnyegek, világítás, zuhanyzók, zuhanytálcák, bútorok… A termékek két vonalra oszlanak: De Luxe és Luxury, amelyek mindegyike a maga módján gazdagítja a belső teret.</p><p>A tulajdonosok megjegyzik, hogy minden részlet, beleértve a szerelvényeket is, szalonképes megjelenésű. A zuhanykészletek zuhanyfej, zuhanykar vagy zuhanyfej formájában filigránok; még logó nélkül is azonnal tudni lehet, hogy ez egy luxustermék.</p><p>A gyártó a kifinomultságával érdemelte ki a helyét a rangsorban. A versenytársak szinte egyáltalán nem rendelkeznek a gazdag arany kivitelű formatervezéssel. Minden elemet, például az éjjeliszekrényt, a tükör keretét vagy a WC-csészét aranycsíkok, díszes minták és szövött minták díszítik. Csak ez a gyártó kínál pezsgősüveg-állványokat a fürdőszobába.</p><h3>RAVAK</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=RAVAK

  A kilencedik helyezett egy cseh vállalat, amelyet 1991-ben alapított két család, akik a mai napig vezetik a céget. Minden a fürdők és zuhanyzók gyártásával kezdődött. Ma a gyártó hidromasszázs-rendszerek, ülések, paravánok és panelek, csaptelepek, WC-k és mosdók széles választékát kínálja. A szaniterek kerámiája rendkívül higiénikus a mázas felületnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a szappanok, samponok és tisztítószerek könnyű eltávolítását. A WC-termékek könnyen ápolhatók, és hosszú ideig megőrzik vonzó megjelenésüket.

  A felhasználók véleményeikben dicsérik a gyártót a kollekciók sokszínűségéért, valamint a fokozott biztonságért. A csúszós tálcákhoz speciális, öntapadós hátlappal ellátott átlátszó csíkok állnak rendelkezésre. Ellenállnak a vízzel való közvetlen érintkezésnek, és megakadályozzák az emberek megcsúszását. Az élettartamuk végén a csíkok könnyen eltávolíthatók és kicserélhetők újakra.

  A szakértők viszont a vállalatot a legjobbak közé sorolták a teljes fürdőszobai megoldásaiért. Összesen 9 variáció, beleértve a szanitereket, bútorokat és kiegészítőket. A vásárlónak nem kell különböző helyeken keresgélnie a termékeket, árnyalatokat és méreteket keresve – minden átgondolt és jól néz ki. A 10º dizájn még a Red Dot 2015 díjat is elnyerte.

  Grohe

  Értékelés: 4.5

  Grohe

  Az értékelés tizedik helyét egy másik német vállalat foglalja el, amely 1936-ban kezdte meg tevékenységét. A név az alapítóról, Hans Grohe-ról származik. A gyártó ma már a szaniteráruk gyártásában vezető szerepet betöltő csoporthoz tartozik, és Hollandiában, az USA-ban, Ausztriában, Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Királyságban rendelkezik gyártóüzemekkel. Székhelye Düsseldorfban található. Ezen kívül a Hemer-Edelburg saját tervezőközponttal is rendelkezik. A katalógus a következőket tartalmazza: zuhanyfejek, keverők, termosztátok, szaniterek, bidék és csapok.

  A vásárlók elismerően nyilatkoznak a konyhai szaniteráru gyártójának széles termékválasztékáról. A gyártó nagy választékban kínál magas, ívelt kifolyóval rendelkező keverőket, amelyek könnyen felszerelhetők a konyhai mosogatókba. Vannak modellek forró vízzel a csapban (Grohe Red) és tisztítással és szénsavval (Grohe Blue). Számos csaptelep változat infravörös érzékelőkkel az automatikus vízáramláshoz és a vízvezeték érintése nélküli leállításhoz. Nagyon praktikus közterületeken.

  Szakértőink szerint a vállalatnak a toplistán a legújabb fejlesztése, az Aquasymphony miatt kellett volna szerepelnie. Ez egy zuhanykabin korlátlan vizes funkciókkal. Három vastag sugárban ömlik a fejünk fölé, száz sekély lyukon keresztül áramlik, két széles résen keresztül zúdul, vagy finom szórásként, mint a tengeri szellő…

  Oroszország legjobb szaniteráru gyártói

  A legjobbak rangsorában összegyűjtött szaniter szerelvények orosz gyártói között vannak mind a hazai vállalatok, mind a márkák, amelyek ide költöztették termelésüket. E vállalatok termékei megfizethető áruk miatt figyelemre méltóak, és jó alternatívát jelentenek az európai termékekkel szemben. Gyakran választják őket a fiatal családok az első lakásfelújításhoz.

  AM.PM

  Értékelés: 5.0

  AM.PM

  Az első helyet egy német márka nyerte el, amely Oroszországba helyezte át a gyártását. Ez egy fiatal vállalat, amely 8 éve van jelen a piacon. A szaniteráruk árai nagyon versenyképesek, és a kínálatban minden lényeges elem megtalálható: mosdókagylók, mosdókagylók, bidék, szerelvények, csaptelepek és zuhanyberendezések. A különlegességek között van egy elektronikus bidéfedél zuhanyzóval, fűtéssel, masszázzsal és hajszárítóval. A működtetéshez távirányítót mellékelünk.

  Az ügyfelek szeretik a véleményekben, hogy a gyártó nemcsak alapvető szanitereket, hanem sok olyan kapcsolódó apró dolgot is, amelyek segítenek a fürdőszoba berendezésében. A termékek közül választhat: papír- és törölközőtartók, üvegpolcok kozmetikai és higiéniai termékeknek, adagolók, szappanadagolók, WC-kefék.

  A szakértők a rendkívüli formatervezésért járó értékelésben a gyártót díjazták. A szaniterek minden elemét ergonomikusan tervezték meg, minimális formavilággal, de maximális használati könnyedséggel. A tervezés minden részletét átgondolták. Ez helytakarékos használatot tesz lehetővé egy kompakt fürdőszobában, és biztosítja a lehető legjobb helykihasználást.

  Zenekari órák

  Értékelés: 4.9

  Zenekari órák

  A rangsor második helyezettje a Band Hours, a legnagyobb orosz szaniterárugyártó vállalat lett. A vállalatot 2004-ben alapították, és ma már több mint 300 partnerrel és forgalmazóval rendelkezik az ország 100 városában. A szaniteráruk gyártása két gyárban történik Szentpéterváron és Ivanovóban. A teljes termelési terület 5000 m². A gyártás fő fókusza – zuhanykabinok és minden, ami hozzájuk kapcsolódik (tálcák, panelek, függönyök, csatlakozó tartozékok). A katalógusban összesen több mint 150 termék található.

  Az ügyfelek elismerően nyilatkoznak a gyártó Gamma, Tondo és Pronto sorozatokban kínált hidroboxairól. Ezek tágas kabinok, 230x230x140 mm-es méretekkel és különböző vízáramlási funkciókkal (lábmasszázs, aero-masszázs, hidromasszázs, törökfürdő, trópusi eső). A rendszer a belső oldalon lévő gombokkal vagy a távirányítóval működtethető. De ezek ára, mint a kis autó.

  Véleményünk szerint a gyártó a zuhanykabin nem triviális megközelítésének aktív fejlesztésével érdemel helyet a minősítésben. A vállalat a falak és ajtók széles választékát kínálja a zuhanyzótér megszervezéséhez bárhol a szobában, sőt, akár egy tágas előszobában is.

  Aquanet

  Értékelés: 4.8

  Aquanet

  Az értékelés harmadik helyét egy 10 éves múltra visszatekintő orosz szaniteráru gyártónak adtuk. A vállalat fürdőszobabútorokkal kezdte, és ma már a szaniterek teljes választékát kínálja: öntöttvas, akril és acél kádak, zuhanykabinok, panelek, polcok és sarkok. A szaniterek (mosdókagylók, bidék, WC-k) széles választéka áll rendelkezésre. A katalógusban a dupla mosdók kifinomult modelljeinek széles választékából választhat, ami nagycsaládosok vagy közintézmények számára előnyös.

  A vásárlók visszajelzéseikben a szaniterek tartozékainak széles választékát kedvelik, beleértve a fogyatékkal élők számára készült kapaszkodókat, speciális üléseket, kozmetikai tükröket, hajszárítótartókat, stb. A gyártónak saját szaniteráru-kínálata van, de az Aquanet egy kereskedelmi csoport is, amely az európai márkák (Paffoni, Winkel, Rosa, Kirovit, Mepa) hivatalos kereskedőjeként szolgál. Ezért a vásárlóknak azt tanácsoljuk, hogy legyenek óvatosak a választáskor, és ellenőrizzék, hogy kinek a termékeiről van szó, ha pénzt akarnak megtakarítani a szanitereken.

  Hozzáadtuk a gyártót a műkőből készült ritka típusú fürdőkádak gyártásának legjobb rangsorához. A felhasznált anyag poliszton (az öntött márványhoz hasonló). A terméket falainak nagyfokú simasága és monumentalitása különbözteti meg, amely hosszú ideig megőrzi a hőt. A szennyeződések nem tapadnak meg a szaniterek felületén.

  Iddis

  Értékelés: 4.7

  Iddis

  A negyedik helyen a szentpétervári cég áll, amely több mint 15 éve működik. Szlogenje: “Az élet által bizonyított termékek”. A szaniterek új modelljeinek kifejlesztése a szervizcsapat tapasztalatain alapul, ahol megosztják, hogy milyen meghibásodásokkal kellett szembenézniük. A mérnökök figyelembe veszik ezeket az adatokat, és olyan új megoldásokat kínálnak, amelyek a lehető legjobban megfelelnek az orosz valóságnak. Ennek következtében a keverőcsapok és a zuhanytartók biztonságos rögzítéssel, optimális méretekkel készülnek, hogy véletlenül se sérüljenek meg, és kiváló minőségű külső bevonattal, amely ellenáll a nedvességnek.

  A vásárlók dicsérik a gyártót a fürdőkádaktól a különböző szerelvényekig terjedő széles termékválasztékáért. A szaniter szerelvények megvásárolhatók komplett készletként (pl. zuhanyállvány) vagy külön-külön (tömlő, zuhanyfej, zuhanykar). Ami segít pénzt megtakarítani, ha egy dolog elromlik és ki kell cserélni.

  A szakértők különösen kedvelik a gyártó különböző kialakítású keverőinek széles választékát – és ezért hozzáadták őket a minősítéshez. Itt megvásárolhatja az Oldie modellt rövid kifolyóval, amely ideális a kis mosdókhoz. Ezzel szemben az Arro sorozatot kínálják, magas, előrecsúsztatható lengőnyakkal. Az Alborg P fodrászszalon termékcsalád, amely a kifolyócsőbe szerelt tömlővel ellátott zuhanyfejjel rendelkezik. A vintage rajongók a Sam kollekciót találhatják meg, aranyozott bevonattal, egy vintage telefon formájában.

  Folyó

  Értékelés: 4.6

  Folyó

  Egy másik orosz márka a minősítésben, amely már 15 éve szállít szanitereket a FÁK-országokba. A gyártó fő termékei a zuhanyrendszerek és a pezsgőfürdőoszlopok. A termékek négy kategóriába vannak sorolva: Economy, Standard, Business és LUX. A fürdőkádak közül a vállalat csak akril változatokat gyárt, ahol a legnagyobb 150x150x55 mm-es. A termékeket azonban nagykereskedőknek való értékesítésre tervezték, és a szanitereket csak kiskereskedelmi forgalomban lehet megvásárolni a képviselőktől.

  A vélemények alapján a tulajdonosok szeretik a termékek és a szaniteráruk sokféleségét, ami lehetővé teszi, hogy pénzt takarítson meg az európai márkákhoz képest. A termékek között a gyártó kínál sok pótalkatrész (tömlők, zuhanyfejek, gőzfejlesztők, ülések), így ha valami elromlik, akkor képes lesz megjavítani, ahelyett, hogy új terméket keresne.

  Szakértőink a katalógusban található tálcák nagy választéka miatt bevonták a gyártót a minősítésbe. Itt vásárolhat egy 70x70x13 mm-es sima acél tálcát a zuhanykabin gazdaságos szervezéséhez. A kerámia tálcák magassága 46 mm, területe 90×90 mm, így akár kis kádként is használható. A gyártó négyzeteket, háromszögeket, félköröket, ötszögeket és téglalapokat kínál.

  Top kínai gyártók szaniterek

  Íme néhány gyártó, amelyek gyárakkal rendelkeznek Kínában, de a jogi cím és még az áruk tárolására és elosztására szolgáló raktárak is találhatók Oroszországban (logisztika céljából). Szaniterek ezek a márkák – egy másik lehetőség, hogy mentse a lakás javításakor, de a tartomány megtalálható, és a termékek prémium minőségűek.

  Niagara

  Értékelés: 4.7

  Niagara

  A márka 10 éve elismert a szaniteráruk piacán. A termékek megfizethetőek és ésszerű választékúak. A vállalat mottója: “A pénzügyi lehetőségeknek és az ízlésnek megfelelő szaniteráruk”. A kínált termékek között szerepelnek: zuhanyzók, dobozok, tálcák, sarkok, WC-k, fürdőkádak és bútorok. Az alakú szaniterek klasszikus és aszimmetrikus konfigurációban kerülnek bemutatásra.

  A vásárlók megemlítik a zuhanykabin panelek sokféleségét, amelyek félrecsúsztathatók, kibonthatók, harmonikává hajthatók, egy vagy két szárnnyal rendelkeznek. A WC-k között vannak rendkívüli modellek fekete porcelánnal, amelyek gyönyörűnek és drágának tűnnek.

  Az alkatrészek tartóssága miatt a gyártót is bevontuk a minősítésbe, annak ellenére, hogy az áruk ára alacsonyabb, mint a versenytársaké. Például a dobozok és fülkék keretei polírozott alumíniumprofilokból készülnek, amelyek ellenállnak a vetemedésnek és a nedvességnek. A paneleket edzett üvegből “Triplex” öntik, amely színezett, tiszta, matt vagy mozaikos üvegből készül. A raklapok rögzítéséhez nagy teherbírású konzolok állnak rendelkezésre állítható magasságú lábakkal.

  Aqualux

  Értékelés: 4.6

  Aqualux

  A kínai gyártók rangsorának második helyét egy olasz fejlesztőkkel való együttműködés eredményeként létrejött vállalat foglalja el. A szaniteráruk gyártása során európai technológiát alkalmaznak, de a teljes termelés Kínában összpontosul. A formák, színek és modellek meghatározásához kutatási programot használnak, ami lehetővé teszi, hogy csak olyan termékeket állítsanak elő, amelyekre van kereslet. Leginkább telített építési piac Vlagyivosztokban és Habarovszkban, de az ingyenes terjesztésnek köszönhetően a kínai szanitereket Oroszország bármely régiójában megvásárolhatja.

  A tulajdonosok a véleményekben szeretik a termékek árát, amelyek majdnem kétszer olyan megfizethetőek, mint az európai márkák. Ezt nemcsak a gyár Kínában történő elhelyezésével érték el, hanem azzal is, hogy megszabadultak a felesleges funkcióktól (zuhanyzókban és zuhanyfülkékben), amelyeket az ügyfelek a valóságban ritkán használnak.

  A gyártót a legjobbnak választottuk a mobil medence és jacuzzi termékcsaládból, amely a vízvezeték-szerelési csoport része. A burkolatok hat réteg erősített PVC-ből készülnek. A fürdőmodulok fűtőelemekkel rendelkeznek a vízhőmérséklet 42 fokig történő növeléséhez. Öntisztító 138 öntisztító fúvóka biztosítja a légáramlást és a hosszú élettartamot.

  Arcus

  Értékelés: 4.5

  Arcus

  A rangsor utolsó helyét a kínai Arcus vállalat foglalja el, amely 2010 óta ismert az orosz piacon. A vállalat kizárólag zuhanyzókra specializálódott, más szaniteráru-változatokat nem kínálnak. A márka sarok elrendezésű termékeket és négy falú dobozokat mutat be. Kétféle tálca áll rendelkezésre (alacsony és magas). A frontok 4-5 mm vastagságban kaphatók, mindig edzettek, szatén és texturált, illetve sima és színezett kivitelben. A szekrények fekete, fehér, átlátszó és szürke üvegből készültek a hátsó falakon. A központi oszlopok, amelyekre a zuhanyfej és a fúvókák vannak felszerelve, tükrös üvegből vagy műanyagból, különböző színekben kaphatók.

  A vásárlók a PVC-formázott tálcák tartósságáról nyilatkoznak. A fal keresztmetszete 4 mm, és az anyagot legalább 4 réteg üvegszállal erősítették meg. Egy másik kínai márka a részletekhez való gondos hozzáállásáról ismert – a görgők és más elemek tartósak, és nem hamarabb igényelnek cserét, mint az európai szaniterek.

  Szakembereinknek tetszett a tálcák méretválasztéka, amelyek 80×80 mm-től 150×150 mm-ig terjednek. Vannak érdekes változatok 170×85 mm-es területtel és még sok mással is. Magasságban is megelőzi a versenytársakat, hiszen 210, 215 és akár 220 mm-es modelleket kínál, amelyeket a magasabb emberek is értékelni fognak.

  Olvasson tovább  Mozaikulról: csináld magad
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: