A 10 legjobb csavarhúzó az AliExpressről

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt kérjük, konzultáljon szakemberrel.

Számos gyártó és még több nemzetközi márkájú elektromos szerszám van a piacon. A hasonló jellemzőkkel rendelkező modellek árkülönbsége néha drámai méreteket ölt. A választási problémát súlyosbítja az a tény, hogy a termelés oroszlánrésze Kínában összpontosul, függetlenül attól, hogy a márkát hol jegyezték be. Ezért egyre több fogyasztó hajlik arra, hogy az Aliexpressből vásároljon elektromos szerszámokat, és nem hajlandó túlfizetni a márkát.

Az Expertology bemutatja Önnek az egyik legnépszerűbb elektromos szerszám, a csavarhúzók különleges értékelését, amelyek a legtöbb pozitív visszajelzést kapták a vásárlóktól az Aliexpressen. A felülvizsgálat olyan modelleket tartalmaz, amelyek 2019 tavaszától elegendő mennyiségben állnak rendelkezésre az Orosz Föderációban, ami minimális szállítási időt jelent.

A 10 legjobb csavarhúzó az AliExpressről

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb akkus csavarhúzók az Aliexpressről 1 Lanneret CS3.6HL01 1 170€
2 WORKPRO W122009AE 2 600€
3 WARSLEY WSL-VT7021 2 710€
4 DEKO GCD18DU2 3 428€
A legjobb akkumulátoros villáskulcsok az Aliexpressről 1 DEKO GJ201 1 679€
2 TASP MESD280C 2 100€
3 Meterk csavarhúzó készlet 1 320€
A legjobb félprofesszionális csavarhúzók az AliExpressről 1 Goxawee 3087-21V 2 280€
2 Longyun SFGHSD66231F 2 604€
3 Matrjoska 5865-25V 3 076€

A legjobb akkumulátoros csavarhúzók az AlieXpress-től

Az első kategóriába tartoznak a legnépszerűbb csavarhúzók – akkumulátoros. Előnyeik nyilvánvalóak: autonómia, kivételes mobilitás és használhatóság. Egy kisebb hátrány – megszakítások az akkumulátor töltéséhez – elveszik a tagadhatatlan előnyökkel szemben.

Lanneret CS3.6HL01

Score : 4.9

Lanneret CS3.6HL01

Nézzük először azt a csavarhúzót, amely az AlieXpress valódi vásárlóitól a legkifejezettebb és masszívabb pozitív véleményeket kapta. Lanneret CS3.A 6HL01 egy háztartási csavarhúzó, amelyet egyszerű, könnyű feladatokra terveztek: bútorok és készülékek összeszerelése/ szétszerelése, belső szerelések meghúzása, kisebb javítások… A gyártó ezt a szerszámot csak faipari munkákhoz ajánlja.

A csavarhúzó maximális nyomatéka a fő meghatározója annak, hogy a csavarhúzó a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz alkalmas-e. Itt nagyon szerény – 4Nm, és még mindig 8 értéktartományban állítható. Névleges üzemi feszültség 3.6. Terhelés nélküli pörgetési sebesség – 210rpm. A bitcsere gyors és szerszámmentes a hatszögletű 1/4″ önzáró bittartónak köszönhetően.

A csavarhúzó teljes mérete – 25x19x8cm, súly csomagolás nélkül – 1.25 kg. A karosszéria L alakban összehajtható, majd egyszerűen visszatehető bármelyik pozícióba. A csúcsmodell speciális tüskét is tartalmaz a nehezen hozzáférhető helyeken történő munkavégzéshez.

A csavarhúzó nyele kényelmes fogantyúval rendelkezik, és gumibevonatú a biztonságos fogás érdekében. Egy nagy fáklya van elhelyezve a nyél alján, hogy megvilágítsa a munkaterületet, és egy további kis fáklya a felső végén, hogy közvetlenül az érintkezési pontot világítsa meg. Az indítógomb oldalán van egy biztosíték.

Az 1500mAh kapacitású akkumulátor autonóm működést biztosít. Az akkumulátor töltése 100-240 V-os AC adapterrel történik. A feszültségadapter automatikusan felismeri az üzemi feszültséget és átvált a megfelelő feszültségmódra. A töltöttségi szintet három LED-es kijelző jelzi.

Az AliExpressen történő megrendeléskor vegye figyelembe, hogy ez a modell kétféle kiegészítési lehetőséggel rendelkezik: minimum – csavarhúzó, töltő, használati utasítás, kartondobozos csomagolás; maximum – további hosszabbító rúd, bit- és fúrókészlet, hordozható műanyag tok. A “minimális” csomag mérete 235x225x90 mm, a “maximális” csomag mérete 270x210x100 mm.

Előnyök

 • kényelmes fogás gumibevonatú markolattal;
 • könnyű bitváltás;
 • munkaterület megvilágítása;
 • megbízható és zökkenőmentes működés;
 • Az L-alak egy egyszerű mozdulattal L-alakúvá alakítható;
 • berendezés.

Hátrányok

 • Hosszú akkumulátor-üzemidő (3-5 óra).

WORKPRO W122009AE

Értékelés: 4.8

WORKPRO W122009AE

Most az AliExpress legjobb csavarhúzóinak rangsorában összpontosítsunk egy meglehetősen speciális megoldásra, amely sok helyzetben optimális lehet. Ez egy kompakt csavarhúzó, amelynek funkcionalitása a csavarokkal való munkára korlátozódik. Nem használható fúróként. Ez a korlátozás más fontos előnyöket is kínál, mint például a kompakt méret, az alacsony súly és a hosszú akkumulátor-üzemidő.

Olvasson tovább  A gumi technikai kesztyűt választjuk

Méretek 18x15x5cm, súly 0.8kg. Tartós műanyagból készült test, fémből készült sebességváltó. A ház gumival van rögzítve az ütés okozta sérülések ellen. Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi a könnyed váltást egyenesről L-alakúra és fordítva, kis erőfeszítéssel. A fogantyú aljára szerelt 4 LED-es zseblámpa, amely a fogantyú megnyomásával kapcsolható. LED reflektor a sebességváltó alatt.

Maximális nyomaték 6Nm + 2Nm hátramenetben. 200 fordulat/perc üresjárati fordulatszám. Névleges üzemi feszültség – 3.6. A nyomaték a sebességváltón állítható.

Az autonóm munkavégzéshez a csavarhúzó 1300 mAh lítium-ion akkumulátorral rendelkezik. Egy teljes töltés 3-5 óra folyamatos munkára elegendő. Alacsony akkumulátoros üzemmódban az orsó rögzíthető és a csavar kézzel befejezhető. A házon található LED-ek csoportja jelzi a töltöttségi szintet.

Egy bitkészletet tartalmaz a szállítási terjedelem. Az Aliexpress csomag méretei – 200x160x60mm.

Előnyök

 • Kompakt és könnyű;
 • Hosszú önálló élettartam;
 • megbízható és hibamentes működés;
 • összecsukható kialakítás;
 • Munkahelyi és spot világítás.

Hátrányok

 • Panaszok érkeztek a szabványos bitek alacsony minőségével kapcsolatban.

WARSLEY WSL-VT7021

Értékelés: 4.7

WARSLEY WSL-VT7021

A harmadik figyelemre méltó modell az Aliexpress legjobb csavarhúzók rangsorában egy közepes teljesítményű szerszám márka WARSLEY. A készülék jól kiegyensúlyozott a legfontosabb paraméterek tekintetében, és az AliExpress egyik legjobb ár-érték arányát mutatja ebben a termékszegmensben.

A készülék klasszikus pisztolymarkolat formájú, a fogantyú alján levehető akkumulátorral. Súly 1.1kg. A ház tartós műanyagból készült, gumibetétekkel a leejtések és ütések elleni védelem érdekében.

A csavarhúzó üresjáratban akár 1800 fordulat/perc fordulatszámot is elér. 32 Nm-ig terjedő forgatónyomaték, amely a sebességváltón lévő tárcsával fokozatmentesen szabályozható.

A csavarhúzó funkció mellett a szerszám alacsony nyomású fúróként is használható. A fúrás maximális átmérője acél esetében 10 mm, fa esetében 20 mm. A fúrás/csavarozás helyét egy LED-es lámpa világítja meg. Nem lehet kikapcsolni, amivel néhány felhasználó nem elégedett.

Az akkumulátor kapacitása 1.Az 5 Ah-s akkumulátor több órányi folyamatos munkát biztosít újratöltés nélkül. Amikor megrendeli ezt a csavarhúzót az Aliexpressről, megadhatja, hogy a csomagot egy extra akkumulátorral kívánja kiegészíteni. Műanyag hordtáskával és bitkészlettel érkezik.

Előnyök

 • kiegyensúlyozott teljesítmény;
 • megbízhatóság és robusztusság;
 • A nyomaték meglehetősen magas;
 • a súly viszonylag alacsony;
 • hordtáska mellékelve.

Hátrányok

 • A háttérvilágítás nem kapcsolható ki.

DEKO GCD18DU2

Értékelés: 4.6

DEKO GCD18DU2

A DEKO márkájú modell kiegészíti az Expertology szerint az Aliexpress legjobb akkumulátoros csavarkulcsainak választékát. Ez az egyik legnépszerűbb modell ezen a piacon, mindig raktáron van számos országban, beleértve az USA-t, Oroszországot és Európát is.

Klasszikus akkumulátoros csavarhúzó pisztoly alakú, szemet gyönyörködtető, modern dizájnnal és ergonomikus burkolattal. Tömeg csomagolás nélkül 1.39kg. A maximális nyomaték 38Nm. Az orsó üresjárati fordulatszáma 1500 fordulat/percig terjed. A fúrás/csavarozás intenzitása a sebességváltón lévő forgókapcsolóval állítható 15 állásban, plusz egy állásban az oldalsó gombbal történő visszafordításhoz. A fúró maximális átmérője 13 mm fémhez és 35 mm fához. A bitek és fúrók speciális szerszámok nélkül cserélhetők.

Önálló működés 1 kg kapacitású lítium-ion akkumulátorral.5Ah. A leggyorsabb teljes akkumulátortöltési idő 1 óra.

Ez a modell három opcióban kapható. Minimálisan csak a csavarhúzót, az akkumulátort és a töltőt kapja meg. A maximális készlet tartalmazza a fentieket, plusz egy extra akkumulátort, műanyag hordtáskát stílusos kialakítással, kis elemtartót, fúrókészletet, bitkészletet. A “közepes” készletben a minimális készleten kívül csak egy további akkumulátor található.

Előnyök

 • nagy nyomaték;
 • megbízhatóság;
 • építési minőség;
 • nagy megengedett átmérő fúrási üzemmódban;
 • viszonylag nagy akkumulátor töltési sebesség;
 • Három változat, köztük egy extra akkumulátorral.

Hátrányok

 • rövid, kb. 45 perces folyamatos munkaidő.

A legjobb vezetékes csavarhúzók az AlieXpress-től

Az Expertology szerint az AliExpress legjobb csavarhúzói értékelésének második kategóriájában három modell volt, feltételezve, hogy csak a hálózatról dolgoznak. Ezek a megoldások ideálisak olyan alkalmazásokhoz, ahol egy helyen kell dolgozni, és a mobilitás nem jelent problémát. Ilyen körülmények között a vezetékes csatlakozás már nem hátrány, hanem inkább előny: minimális szerszámsúly, hosszú munkaidő hosszú újratöltési időközök nélkül. Szakértőink kiválasztották a három legjobb modellt, amelyek formavilágukban és funkcionalitásukban nagymértékben eltérnek egymástól, hogy a legjobban megfeleljenek a fogyasztói elvárásoknak.

DEKO GJ201

Értékelés: 4.9

DEKO GJ201

Ebben a kategóriában az első modell a DEKO. Ez egy multifunkcionális eszköz, amely egyesíti a csavarhúzó és a minifúró képességeit, és segítségével pontos vágást, csiszolást, gravírozást, marást, polírozást, csiszolást, kaparást, kaparást végezhet…. Ilyen széleskörű képességek a bőséges teljesítménynek, a rendkívül magas nyomatéknak és a több tucatnyi többcélú bitnek köszönhetően.

Olvasson tovább  Mi a nagyító és hogyan kell kiválasztani?

Kézreálló, kompakt monoblokknak tervezve, minőségi műanyag házban. A súlya minimális – mindössze 750 gramm. Akár 35 ezres orsófordulatszámot is elérhet. rpm. A sebesség rugalmasan állítható az üzemmódok széles skáláján belül. Az állapot, az aktív üzemmód és egyéb információk a házon lévő miniatűr LCD kijelzőn jelennek meg.

A szerszámot egy hordtáskában szállítjuk, amelyhez számos tartozékot – fúró, fúrófejek, tartozékok, vágókorongok stb. – kínálunk. A tartozékok használhatók régi ragasztó eltávolítására, formavágásra, csiszolásra, polírozásra és egyéb kisebb műhelymunkákhoz. Alkalmas számos anyaghoz – fa, műanyag, gipszkarton, alumínium stb. A multi-szerszám kompatibilis a legtöbb DREMEL márkájú forgó tartozékkal.

Kevésbé csavarhúzó, inkább egy multifunkciós szerszám a kézművesek számára. Ezért hazai célokra ez a modell felesleges lenne.

Előnyök

 • multifunkcionális elektromos szerszám;
 • jó hírű kínai márka;
 • hatalom;
 • LCD kijelző;
 • hosszú hálózati kábel (2 méter);
 • tartozékok átfogó választéka.

Hátrányok

 • Néhányan panaszkodtak a szabványos tartozékok alacsony minőségére.

TASP MESD280C

Értékelés: 4.8

TASP MESD280C

A második figyelemre méltó modell az AliExpress hálózati csavarhúzók kiválasztásában a TASP márkájú eszköz. Pisztoly formájú, és optimálisan alkalmas azok számára, akik számára ez a forma a legkényelmesebb. Ezenkívül az akkumulátor és a konnektorhoz való csatlakozás hiányát nagymértékben ellensúlyozza a kábel rekordhosszúsága.

Ergonomikus kialakítás, kényelmes formafaktor, pontosan kiegyensúlyozott, ergonomikus fogantyú, alacsony súly 1.34kg. A rekord hosszúságú, 5 méteres kábel biztosítja a megfelelő mobilitást anélkül, hogy hosszú munkaszüneteket kellene tartani, mint az akkumulátoros csavarhúzóknál.

Névleges nyomaték 15Nm. Ez a modell két teljesítménybeállítással rendelkezik, ideális csavarozáshoz vagy fúráshoz. Orsó üresjárati fordulatszám – 1050rpm. Különálló teljesítménybeállítás közvetlenül menet közben – 20 pozíció a sebességváltón. Max. fúrási átmérő 25 mm fában, 8 mm fémben.

Az elektromos szerszámon kívül a készlet a következőket tartalmazza: egy pár szénkefét, öt fúrót fémhez, 65 mm-es csavarhúzót gipszkartonhoz, PH-2*SL-6 100 mm-es bitet. Csomag mérete – 350x200x250mm.

Előnyök

 • hatalom;
 • szilárdság;
 • robusztusság;
 • fordított üzemmód;
 • ergonómia;
 • felszerelés;
 • 5 m tápkábel.

Hátrányok

 • nincs háttérvilágítás.

Meterk csavarhúzó készlet

Értékelés: 4.

2323232323.jpg

És a harmadik pozíció az Aliexpress legjobb csavarhúzók értékelésében, a hálózatból dolgozó miniatűr és könnyű eszköz a Meterk márkától. ez a megfelelő választás azoknak, akiknek alkalmi csavarhúzóra van szükségük, tisztességes minőségben, minimális áron.

Kompakt és könnyű 19.5 cm hosszú és mindössze 432 g súlyú. Műanyag házuk van alumínium betétekkel. Szín – fekete és ezüst.

A csavarhúzó 380 és 1100 fordulat/perc közötti fordulatszámmal rendelkezik. Nyomatékszabályozással és túlterhelés elleni védelemmel felszerelve. Tartó 4 mm-es bitekhez.

Általában a készülék a leghatékonyabb a csavarok és csavarok eltávolításához és rögzítéséhez 1.2-2.5 mm, lehetővé teszi a munkaerőköltségek jelentős csökkentését.

Az Aliexpress csomag 10 bites készletet tartalmaz. Csomagolási méretek – 270x80x50mm, súly – 610g.

Előnyök

 • tömörség;
 • minimális súly;
 • túlterhelés elleni védelem;
 • masszív és megbízható;
 • fordított üzemmód;
 • elfogadható ár.

hátrányok

 • Nem észlelt hátrányok.

A legjobb félprofesszionális csavarhúzók az Aliexpressről

Az Aliexpress legjobb csavarhúzóinak utolsó kategóriája pedig három olyan modellt tartalmaz, amelyeket szakértőink a legközelebbi és legmegfelelőbbnek találtak a professzionális használatra. sokkal hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos csavarhúzók, nagyobb terhelhetőséggel és nagyobb mennyiségű munkával képesek megbirkózni minimális idő alatt. Azonban olyan elektromos szerszámokról beszélünk, amelyek “átlagon felüliek” az AliExpress fogyasztói modelljeihez képest. Egy professzionális eszköz a szó teljes értelmében lényegesen magasabb specifikációkkal rendelkezik, és többször annyiba kerül.

Goxawee 3087-21V

Értékelés: 4.9

Goxawee 3087-21V

Az első szám a rangsorban a legjobb csavarhúzók AliExpress figyelembe vett modell, amely a teljesítmény szempontjából, és ennek megfelelően a potenciális alkalmazási terület messze felülmúlja az egyszerű háztartási megoldásokat, az első kategóriában leírtak szerint. Ez a szerszám már alkalmas fa, fém, tégla, üveg, műanyag nagyobb csavarok és önmetsző csavarok esetén is.

Összehasonlításképpen, a nyomaték itt 8-szorosa a Lanneret CS3 hazai modell nyomatékának.6HL01 – 32Nm, könnyen állítható a sebességváltón lévő kapcsolóval. Gyors üresjárati fordulatszám 1350 fordulat/percig. Az akkumulátor működési feszültsége – 21V. Bittartó mérete 0.5-10mm – hatszögletű, könnyen cserélhető speciális szerszámok nélkül.

Olvasson tovább  Mennyezet különböző stílusokban: ötletek a belső térben

A sebesség a kar megnyomásával fokozatmentesen állítható be. A hüvelykujjpozíció bal oldalán található a fordított üzemmód kapcsolója. Opcionálisan állítható sebesség – két sebességmód kapcsoló a tok tetején.

Ez a modell nagyobb, mint az előző modell 30.4×26.2×9.8 cm, de a súlya majdnem ugyanaz – 1.3kg. Az alaktényező egy rögzített geometriájú pisztoly. Kemény műanyag test további gumibetétekkel, hogy megakadályozza a sérülést, ha leesik vagy megütközik. Ergonomikus fogantyú gumiborítással a rezgések minimalizálása és a biztonságos fogás érdekében. A csavarhúzó előlapján egy fényes LED dióda világítja meg a munkapontot.

Az akkumulátor az alsó részen helyezkedik el, mint egy alap, amelyen a csavarhúzó kényelmesen, függőleges helyzetben elhelyezhető. Az akkumulátor egy egyszerű gombnyomással leválasztható. Akkumulátor típusa – újratölthető Li-ion, 2000mAh kapacitással. Túlterhelés és túlmelegedés elleni védelem. Az akkumulátor töltöttségi szintjét egy három LED-ből álló csoport jelzi. A gyártó által megadott teljes töltési idő 1.5 óra.

Ez a modell 7 normál és 3 titán fúrószárral, 10 különböző méretű és formájú csavarhúzóval, valamint egy hordozható műanyag hordtáskával rendelkezik. De ez egy maximális készlet. Az AliExpress legnépszerűbb eladója ennek a csavarhúzónak akár 8 készletet is kínál.

Előnyök

 • Nagy teljesítmény a hazai modellekhez képest;
 • fényes LED háttérvilágítás a munkahelyen;
 • ergonomikus fogantyú;
 • Kéttényezős sebességszabályozás – üzemmódkapcsoló és sima karnyomás;
 • A régi csavarok eltávolítására van egy fordított üzemmód;
 • Az akkumulátor mélykisülésének megakadályozása;
 • túlmelegedés és túlterhelés elleni védelem;
 • Nyolc felszerelési lehetőség;
 • Különböző házszínekben kapható.

Hátrányok

 • Az eladó nem garantálja a tok színét – a weboldal sárga színt mutat, de lehet, hogy kék színű lesz.

Longyun SFGHSD66231F

Értékelés: 4.8

Longyun SFGHSD66231F

A második modell, amely az AlieXpress legjobb csavarhúzóinak kiválasztásában professzionális szintű igényt támaszt – a Longyun neves kínai márka eszköze. Maga a csavarhúzó jó teljesítményt nyújt, de maga az értékesítési pont is fontos előnnyel jár – két újratölthető akkumulátorral érkezik.

Méretek – 250x240x60mm, súly – 1.5kg. A burkolat ütésálló műanyagból készült. Formafaktor – pisztoly. Névleges bemeneti teljesítmény akár 350W. Névleges névleges feszültség 16.8.

A csavarhúzó nyomatékhatára 36Nm. A nyomatékot a sebességváltón lévő tárcsával lehet beállítani. Orsó üresjárati fordulatszám – 1350rpm. Ez visszafordítható. A sebességet a ház tetején lévő kétállású kapcsolóval lehet beállítani, az indítókar pedig fokozatmentes végsebesség-beállítással rendelkezik, amelyet a következő gombok megnyomásával lehet beállítani.

Az Aliexpressen található modell csomagja meglehetősen minimalista. Csak egy csavarhúzót, egy töltőt, egy orosz szabványos aljzatadaptert és egy egyszerű fúrót tartalmaz, csavarokkal való munkához egyáltalán nincsenek bitek. Ezt a korlátozást bőven ellensúlyozza az opcionális akkumulátor. Csomag mérete – 210x210x70mm.

Előnyök

 • megbízhatóság, üzembiztonság;
 • Hosszú, folyamatos működés;
 • használhatóság;
 • Orosz nyelvű használati utasítás és kedvezményes kupon;
 • két elemet tartalmaz.

hátrányok

 • nem jelölt.

Matrjoska 5865-25V

Értékelés: 4.7

Matrjoska 5865-25V

A csavarhúzó elnevezése megmosolyogtatja honfitársainkat, de a szerszám jellemzőit tekintve a leereszkedő hozzáállás tiszteletteljesen komolyra változik. Ez a legerősebb csavarhúzó az Aliexpress-től ebben a kategóriában. Nagy a kereslet, és szinte mindig van raktáron az Orosz Föderációban.

Az orsó üresjárati fordulatszáma 1800 fordulat/perc, ami a felülvizsgálatban szereplő sok más orsóéhoz hasonló, de a nyomaték messze megelőzi a Matrjoskát, méghozzá 56 Nm-rel. A nyomatékot a sebességváltón lévő forgókapcsolóval 18 állásban lehet beállítani. Névleges üzemi feszültség – 25V, bemeneti teljesítmény – 180W.

a szerszám méretei – 240 x 200 x 60 mm. Csomagolatlan tömeg 1171 g. A klasszikus “pisztoly” formájú, a nyél alján lévő akkumulátorral. Erős műanyag ház, gumibetétes fogantyú a maximális ergonómia érdekében. Bittartó mérete – 0-tól.5-10 mm. Fordító funkció elérhető. A csavarhúzó kialakítása megfordítható, így jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt alkalmas. A tok a gyártó szerint vízálló. Száraz körülmények között egy speciális szellőzőfüggöny eltávolítható a hőképződés csökkentése érdekében.

Az Aliexpressről történő megrendelés esetén a standard csomag két akkumulátort tartalmaz, amelyek kapacitása 1.5Ah. Ez a modell egy másik módosítással rendelkezik, alacsonyabb, 32 Nm-es nyomatékkal. Megtalálható az AliExpressen az 5821-25V cikkkód alatt.

Előnyök

 • a legnagyobb nyomaték;
 • vízálló;
 • kétoldalas kialakítás;
 • két elemet tartalmaz;
 • megbízhatóság és hibamentesség;
 • az akkumulátor túlterhelés és mélykisülés elleni védelme;
 • a tokot tartalmazza.

Hátrányok

 • nem található.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: