10 legjobb gumiabroncsnyomás-érzékelő az AliExpressről

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási ajánlásnak. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

Az autó úttartása és ezáltal a vezető, az utasok és a gyalogosok biztonsága közvetlenül a gumiabroncsok állapotától függ: ez nyilvánvaló. Ezt az állapotot pedig számos tényező határozza meg, többek között a légnyomás és az összes kerék közötti egyensúly. A gumiabroncsok nyomásszintjének ellenőrzésére kézi mérők és speciális érzékelők használhatók, amelyek minden egyes kerékre vannak felszerelve.

Az automatikus abroncsnyomás-érzékelők előnye nyilvánvaló – a gumiabroncsnyomás valós idejű nyomon követése, valamint számos további funkcióval és funkcióval együtt. Másrészt a kézi műszerek gyakran rendkívül olcsók, ráadásul sok autós nem telepít “automata gépeket” a betörők által kiforgatott banális félelem miatt.

Az Expertology szerkesztősége külön rangsorolja a legjobb gumiabroncsnyomás-érzékelőket, amelyeket az AliExpressről vásárolhat, és amelyek minőségében és megbízhatóságában biztosak lehetnek. Minden más dolog egyenlő, az Aliexpress érzékelői jelentősen olcsóbbak, mint a jól ismert márkákból származó társaik – ez a fő előnyük. Szakértőink mindenesetre az Ön kényelme érdekében árkategóriák szerint csoportosították a kiválasztott modelleket.

Az AlieXpress legjobb abroncsnyomás-érzékelőinek értékelése

Jelölésszékhelytermék neveár
A legjobb olcsó gumiabroncsnyomás-érzékelők az AlieXpress-től1LEEPEE 10175137€
2AutoLover Sport mérőműszer272€
3Vexverm riasztórendszerek105€
A legjobb gumiabroncsnyomás-érzékelők az AlieXpress-től ár-érték arány, minőség és funkciók tekintetében1Zeepin Android USB Smart Car TPMS1956€
2Jansite TY02S1345€
3VISTURE T01C1 648€
4Cheshitong TY05/061 226€
5Dee
 • fe M3
 • 1545€
  A legjobb speciális abroncsnyomás-érzékelők az AlieXpress-től1CAREUD M3 motorkerékpár TPMS2420€
  2CAREUD U9012 945€

  A legjobb olcsó gumiabroncsnyomás-mérők az AlieXpress-től

  És az AlieXpress gumiabroncsnyomás-érzékelők első csoportja a legolcsóbb, de megbízható és működőképes modellek. Ez két kézi tesztelőt és egy egyszerű mechanikus típusú automatikus érzékelőkészletet tartalmazott. Funkcionalitásuk nagyon minimalista – csak a nyomást mutatják, és nincsenek komoly kiegészítő funkciókkal gazdagítva. De a költségeik a legmegfizethetőbbek az egész globális piacon általában.

  LEEPEE 10175

  Értékelés: 4.9

  LEEPEE 10175

  Az első számú ebben a kategóriában a LEEPEE kínai márka egyszerű, egyszerű, kompakt és olcsó gumiabroncsnyomás-mérője. Ez a kézi elektronikus nyomásmérő kulcstartó méretű, és valójában ebben a formában készült – egy lánccal és egy gyűrűvel, amellyel a kulcsokhoz rögzíthető.

  A készülék műanyagját kellemes tapintású “soft-touch” borítja, azonban ha gondatlanul tárolják a kesztyűtartóban a kulcsokkal és más tárgyakkal, nem valószínű, hogy hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. De maga a műanyag nem rossz, a készülék szilárdan összeállt, kényelmesen illeszkedik a kézbe, és még mindig szinte semmit sem nyom.

  A műszer várhatóan minimalista kialakítású, csak egy bekapcsológombbal és egy fekete-fehér LCD-képernyővel rendelkezik. Igaz, az érzékelő képes a gumiabroncsok nyomását különböző értékekben mérni – psi. hüvelyk, bar, kPa, kg/cm. kv.

  Számos felhasználói vélemény szerint az érzékelő meglepően pontosan méri a nyomást egy ilyen “nem komoly” formájú faktorhoz képest. Az esetek túlnyomó többségében a hibahatár kisebb, mint +-0.2 bár. Mindenesetre meg kell érteni, hogy ez egyáltalán nem egy professzionális eszköz, hanem csak egy segédeszköz. De a gyors nyomáskiegyenlítéshez “terepen” és az időszakos karbantartáshoz több mint elég.

  Vásárolja meg az ajánlott készüléket a hivatalos LEEPEE SA-On boltban

 • ne Store. Olvasson el több száz vásárlói véleményt a világ minden tájáról. A csomag egyenesen a postaládába érkezik – a méretek ezt lehetővé teszik, és az eladó kihasználja ezt a lehetőséget. Kellemes bónusz – az elem már benne van.

  Előnyök

  • szinte semmit sem nyom;
  • minimális méret és kulcstartó formájú;
  • a test kellemes, puha tapintású bevonata;
  • Több mint elegendő pontosság egy ilyen formátumhoz és árhoz képest;
  • Különböző mértékegységek;
  • Egyenesen a postaládájába érkezik.

  Hátrányok

  • Nincsenek jelentős hátrányok ebben a formában és árban.

  AutoLover Sport mérőműszer

  Értékelés: 4.8

  Auto Lover Sport mérőműszer

  Az AlieXpress legjobb gumiabroncsnyomás-érzékelőinek minősítésének “költségvetési” választékában a következő egy kézi mérőműszer is, de egy kicsit drágább és “komolyabb”, mint az előző modell. Ez egy kínai márkájú, kissé mulatságos nevű AutoLover márkájú mérőműszer.

  ez az egység nagyobb, mint az előző – 11×4.5 cm, súlya 50 g, és ergonomikusan formázott fogantyúval rendelkezik, kényelmes formájú. Csúszásgátló anyagból készült burkolat. Szín – sárga-fekete. A testen egy piros bekapcsológomb (az alsó végén) és az oldalán egy 21x10mm-es LCD-képernyő található, szép kék háttérvilágítással. a lyuk, amelyen keresztül az érzékelőt a gumiabroncs szelepéhez csatlakoztatják, a fogantyúhoz képest szögben van elhelyezve, így a mérés elvégzéséhez minimális fizikai erőfeszítésre van szükség. A lyuk maga LED-es világítással rendelkezik, így sötétben is gyorsan ellenőrizheti a gumiabroncsnyomást anélkül, hogy zseblámpát kellene tartania a másik kezében.

  Az érzékelő 0 és 700 kPa (vagy 0-100 psi) közötti nyomás mérésére alkalmas. Inch vagy 0-0,7 bar vagy 0-0,7kg/cm. kv). Amint az már ismert, a készülék a nyomásértékeket pontosan ezekben a mértékegységekben tudja megjeleníteni.

  A készülék használata rendkívül egyszerű: nyomja meg erősen a gumiabroncs szelepét a leolvasás stabilizálásához; gyorsan távolítsa el; a leolvasott értékek. A mérőműszer 20 vagy 60 másodperc után automatikusan kikapcsol. A bekapcsoláshoz a piros gombot több mint 3 másodpercig nyomva kell tartani. Ez a szünet a véletlen bekapcsolás és ezáltal az akkumulátorok véletlen lemerülésének megakadályozására szolgál.

  Az elemek – ebben az esetben LR44 3V-os “tablettákat” használunk, amelyeket a gumiabroncsnyomás-érzékelővel együtt szállítunk. Az egyetlen hátránya, hogy a cseréhez ki kell csavarni és szét kell szerelni a tokot, ami kényelmetlen. A felhasználói vélemények szerint azonban ez mérsékelt használat mellett kivételesen ritka.

  A legnépszerűbb üzlet, amely a legtöbb eladást könyvelte el ebből a modellből az AlieXpress – Car Future Store oldalon. A legtöbb ügyfél a személyzet zökkenőmentes működését és reagálókészségét értékeli.

  Előnyök

  • ergonomikus forma;
  • csúszásgátló burkolat anyaga;
  • a szelep megvilágított nyílása;
  • Megfelelően pontos leolvasás;
  • elemeket tartalmaz.

  Hátrányok

  • kényelmetlen az elemek cseréje.

  Vexverm riasztórendszerek

  Értékelés: 4.7

  Vexverm riasztórendszerek

  És a harmadik számú az Expertology által az Aliexpress legjobb olcsó gumiabroncsnyomás-érzékelőinek kiválasztásában egy másik megoldást fogunk megvizsgálni – ez pontosan a tiszta formában lévő érzékelők, amelyek minden kerék szelepeire vannak felszerelve, és állandóan működnek. Ez a legegyszerűbb megoldás a maga nemében az Aliexpressen, és az első három olcsó pozícióban a legolcsóbb.

  A készlet négy abroncsnyomás-érzékelőt tartalmaz, amelyek a jármű minden egyes kerekének abroncsszelepéhez csatlakoznak. az egyes érzékelők 10 mm szélesek és 23 mm hosszúak, rozsdamentes acélból (csatlakozó rész) és tartós, átlátszó ABS műanyagból készülnek a kijelző oldalán.

  Ezeknek az egyszerű mechanikus eszközöknek a funkciója elemi – a gumiabroncsban lévő nyomásszintet a színjelzés mutatja. A zöld normál nyomást jelez; a sárga alacsony, de elfogadható nyomást jelez; a piros veszélyesen alacsony nyomást és sürgős intézkedést igényel. Konkrét értékek: a zöld jelzés azt jelenti, hogy a gumiabroncsnyomás legalább 2.5 bar, sárga – 2.4-2.2 bar, piros – kevesebb mint 2.2 bár.

  Szorosan húzza meg az érzékelőket a szelepen, különben lassan, de biztosan leeresztheti a gumiabroncsok levegőjét.

  Az Expertology szakértői azt javasolják, hogy rendelje meg az Aliexpress Vexverm hivatalos áruházából, ahol már több ezer vásárló hagyott véleményt különböző országokból. Csomag mérete: 10x10x5cm, súly – 0.04kg. A buborékcsomagolás erős és robusztus.

  Előnyök

  • a legkedvezőbb áron;
  • masszív felépítés;
  • könnyen olvasható.

  Hátrányok

  • korlátozott információ.

  Az Aliexpress legjobb gumiabroncsnyomás-érzékelői ár, minőség és funkcionalitás szempontjából

  A rangsor második részében az AlieXpress négy gumiabroncsnyomás-érzékelő modelljét vesszük figyelembe, amelyeket szakértőink a funkcionalitás, a minőség és a költségek szempontjából a legjobbnak találtak. Ezek azok a középáras rendszerek, amelyek nagyon népszerűek az AliExpressen, és a legmagasabb felhasználói visszajelzésekkel rendelkeznek.

  Zeepin Android USB Smart Car TPMS

  Értékelés: 4.9

  eepin Android USB Smart Car TPMS

  Először is, bemutatunk egy hatékony és minőségi közepes árú megoldást az AliExpress-en. Ez egy belső gumiabroncsnyomás-érzékelőkből álló készlet, amely adatátviteli funkcióval rendelkezik egy Android operációs rendszert futtató fedélzeti eszközre.

  Itt és a továbbiakban a belső abroncsnyomás-érzékelőkre való hivatkozás alatt a következőket kell érteni. Ez a típusú érzékelő a kerékszelep belső oldalán van rögzítve. A beszereléshez a következő sorrendet kell követnie: vegye le a kereket, távolítsa el az eredeti szelepet, és szerelje be a szenzort a helyére. Ezután fordított sorrendben szerelje fel a gumiabroncsot és egyensúlyozza ki. Ezután folytassa a rendszer végleges konfigurálását – kommunikáció a légtartállyal, szinkronizálás a monitorral stb. . Minden érzékelő fel van címkézve a megfelelő felszerelés érdekében – bal első gumiabroncs, jobb első gumiabroncs stb. .

  Minden érzékelő két összetevőből – szilumin (alumínium-szilícium ötvözet) és nagy szilárdságú műanyagból – készül. Mindegyik hossza 75mm. Szélesség – 57 mm, beleértve magát az érzékelőt is, műanyag tokba zárva. Mindegyik érzékelő tartalmaz egy 330mAh 3V CR2050 lítium érmeelemet, amely kommunikál a vevővel a gumiabroncsnyomás-mérések továbbítása érdekében.

  Az ebben a modellben található abroncsnyomás-érzékelők 0 és 8 bar közötti mérési tartományt fednek le. Magán a nyomáson kívül a hőmérsékletet is képesek mérni. Az adatokat az autóban lévő vevőegységre továbbítják, és ez utóbbi USB-n keresztül csatlakozik bármilyen, teljesen működőképes képernyővel és Android operációs rendszerrel rendelkező fedélzeti eszközhöz, amely lehet egy modern autórádió, többfunkciós GPS navigációs eszköz vagy, ha kényelmes, egy táblagép is.

  A rendszer működéséhez egy speciális alkalmazást kell telepíteni a felügyeleti eszközre. Az összes szükséges szoftver megtalálható a készlethez mellékelt USB-pendrive-on. A szoftver az érzékelőktől olyan információkat kap, amelyek szép megjelenítéssel tájékoztatnak a kerekek állapotáról, és riasztást adnak a kritikusan alacsony/magas abroncsnyomás vagy rendellenes hőmérséklet-változás esetén, amely nem szerepel a teljesítményspecifikációkban.

  Az Expertology szerkesztősége azt ajánlja, hogy a Zeepin Android USB Smart Car TPMS-t az Aliexpress E-car shopból rendelje meg. Ez az eladó bizonyult a legjobbnak, amit a magas minősítés és a több száz pozitív értékelés is bizonyít.

  Előnyök

  • az érzékelők hiba- és problémamentes integrálása a szoftverrel;
  • pontos leolvasás;
  • A szoftver angol és orosz nyelven érhető el;
  • Kötelező külső vizsgálati tanúsítvány a Kínai Népköztársaságból
  • jó csomagolás.

  Hátrányok

  • Egyes felhasználók elégedetlenek a sziluminnal a rozsdamentes acél helyett.

  Jansite TY02S

  Értékelés: 4.8

  Jansite TY02S

  Az Expertology szerint az Aliexpress legjobb gumiabroncsnyomás-érzékelőinek kiválasztásában a második helyen a kínai Jansite márka egy másik érdekes megoldását tekintjük meg.

  Ez az AlieXpress termék a Jansite Tech Store hivatalos üzletében két opciót jelent – belső vagy külső abroncsnyomás-érzékelők alapján.

  Itt és az alábbiakban, amikor külső abroncsnyomás-érzékelőkre hivatkozunk, a következőket kell érteni. Ezeknek az érzékelőknek van egy formájú kupakjuk, benne egy nyomásérzékelővel és egy tápcellával. A kupak kívülről közvetlenül az OEM kerékszelepre csavarozható. Egy ilyen eszköz előnye egyértelműen a könnyű telepítés, amelyet nem lehet felülmúlni egy belső érzékelő beszerelésének bonyolultságával. A külső gumiabroncsnyomás-érzékelők olcsóbbak, mint a belső érzékelők, minden más tényezőt figyelembe véve. Azonban a következő hátrányokkal jár: leeresztheti a gumiabroncsot, ha nem csavarják be elég szorosan; átlagosan nagyobb hibát ad, mint a belső érzékelő; nem védekezik a rosszindulatú elkövetők ellen, még speciális biztonsági eszközökkel sem.

  A belső érzékelő méretei: szélesség – 53mm, magasság – 78mm. Külső méretek: szélesség – 21mm, magasság – 17mm. A belső érzékelő akkumulátorának névleges élettartama – 5 év, külső – 2 év. Az elemek cserélhetők, így azokban a rendkívül ritka esetekben, amikor egy csomagban lemerült vagy teljesen lemerült elemet talál, az még az érzékelők beszerelése előtt kicserélhető.

  Az előző modellel ellentétben, ahol a fedélzeti monitorhoz kellett csatlakoztatni, itt a monitor modul már tartalmazza a készüléket. Emellett vevőegységként is szolgál. Ennek előnye, hogy a szélvédőre van szerelve, a hátsó napelemes modullal együtt. Következésképpen nincs szükség vezetékes tápegységre, ami nagy előnye. A modul többszínű LCD-képernyővel van felszerelve, amely valós időben mutatja a gumiabroncsnyomás-érzékelő leolvasott értékeit. A modul szélessége 85 mm. Biztosításként USB-porton keresztül tölthető, ha hosszú utazást tervez sötétben.

  Az egész rendszer “intelligens”, és a motor indításakor automatikusan bekapcsol, reagálva a rezgésre.

  Előnyök

  • mérési pontosság;
  • A készlethez külső vagy belső érzékelők választhatók;
  • monitor csomagként;
  • napelemes monitor;
  • Az érzékelők hosszú akkumulátor-élettartama;
  • szállítás lehetséges raktárról az Orosz Föderációban.

  Hátrányok

  • Nem azonosított nyilvánvaló hibák.

  VISTURE T01C

  Értékelés: 4.7

  VISTURE T01C

  Folytatódik a minősítés egy másik rendkívül népszerű és nagyra értékelt AlieXpress gumiabroncsnyomás-érzékelő rendszer márka VISTURE. Ez gyakorlatilag a fenti modell teljes analógja, minimális különbségekkel, de alacsonyabb áron.

  Két változat áll rendelkezésre – az egyik belső érzékelőkön, a másik külső érzékelőkön alapul. A szomszédos modellek érzékelői közötti különbségek nem jelentősek – szó szerint csak az alakjukban. Az akkumulátor élettartama is teljesen hasonló, a külső érzékelők esetében 2 év, a belső érzékelők esetében pedig 5 év.

  A vevő-monitor pontosan ugyanolyan, mint az előző esetben, csak a mérete tér el egy kicsit – 9.5x8x2.7 cm. Képes napelemről és a beépített 400mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról is működni. Teljesen feltöltve körülbelül 1 óra alatt. Ugyanazok a képernyőjellemzők, mint a fenti modellnél.

  A szakértők azt javasolják, hogy ezt a modellt a hivatalos Visture AutoHome áruházból rendelje meg.

  Előnyök

  • a fenti modell minden előnye, kivéve az Oroszországból történő szállítást;
  • Európai megfelelőségi tanúsítvány.

  Hátrányok

  • Nem azonosítottunk jelentős hibákat.

  Cheshitong TY05/06

  Értékelés: 4.6

  Cheshitong TY05

  A következő bejegyzés az AlieXpress legjobb abroncsnyomás-érzékelőinek középáras kategóriájában a Cheshitong márka nagy pontosságú rendszere. Itt nincs monitor, és ez visszalépésnek tűnik az előző két modellhez képest. Ezt a modellt azonban nagy pontosság, átlagosan magasabb minőség, sokkal alacsonyabb hibaszázalék és szinte semmilyen probléma nem jelentkezik a felügyeleti eszköz operációs rendszerébe való integrációval kapcsolatban. Ezért ezek a gumiabroncsnyomás-érzékelők az AliExpressen egyfajta felhasználói kedvencek díját érdemelték ki, több száz vásárló rekordmagas értékelésének formájában.

  Ez az Aliexpressen (az ajánlott Expertology Shop2659128 áruházban) található termék két konfigurációs lehetőséggel rendelkezik – külső vagy belső érzékelők alapján. Belső érzékelő méretei – 59x78mm, külső érzékelő – 21x17mm. A külső érzékelő egy speciális alátéttel van ellátva, amely nagyon megnehezíti vagy lehetetlenné teszi, hogy illetéktelen személyek felcsavarozzák az érzékelőket.

  Az érzékelők mellett a csomag tartalmaz egy USB-csatlakozóval ellátott vevőt, egy pendrive-ot Android szoftverrel és egy szerszámot a külső nyomásérzékelők becsavarásához.

  A belső nyomásérzékelő becsült élettartama 36-60 hónap, a jármű használatának intenzitásától függően. 24-36 hónap külső érzékelőkben.

  Csomag mérete – 19x13x5cm, súly – 0.2kg.

  Előnyök

  • nagy pontosság;
  • Minimális számú gyári hiba;
  • megbízhatóság;
  • védelem a külső érzékelők manipulálása ellen;
  • kiváló minőségű, biztonságos csomagolás;
  • A legmagasabb felhasználói értékelés az AliExpress-en.

  Hátrányok

  • nincs igazi hátránya.

  Dee

 • fe M3

  Értékelés: 4.5

  Dee<li></div><p>fe M2″ src=”/wp-content/uploads/2023/02/19516666196291-3310.jpg” height=”410″ title=”Dee</p><li>fe M2″></p><p>A legdrágább modell ebben a választékban kiegészíti az Aliexpress gumiabroncsnyomás-érzékelők ár, minőség és funkcionalitás optimális arányának értékelésének jelölését, de ugyanakkor a jellemzői jelentősen kibővültek a fenti megoldásokhoz képest.</p><p>A funkcionalitás és a tartozékok tekintetében ez a rendszer hasonló a fenti két rendszerhez, a monitorokkal együtt. Az opciók belső vagy külső nyomásérzékelőn alapulnak. A mérési tartomány mindkét típusnál 0 és 9 között van.9 bár. Ezáltal nemcsak személygépkocsikhoz, hanem terepjárókhoz és kisteherautókhoz is alkalmasak. A belső érzékelők a szelep felőli oldalon rozsdamentes acélból, az érzékelő felőli oldalon pedig nagy szilárdságú poliamid-üvegszál keverékből készülnek. Ugyanezeket az anyagokat használják a külső érzékelőkben is. Belső érzékelő méretei – 37x80mm, külső – 23x17mm. Mindkét típusra jellemző a nagy tartósság, a hőmérséklet-ingadozásokkal szembeni ellenállás, a nedvesség elleni védettségi osztály – IPX7.</p><p>Az érzékelők cserélhető elemekkel vannak felszerelve: belső – Hitachi CR2032, 3-5 év élettartam; külső – Hitachi CR1632, 2-3 év élettartam.</p><p>Tartalmazza az önálló monitor-vevőegységet. Monokróm képernyőméret narancssárga háttérrel – 5.82.3 cm. Két energiaforrással – napelemmel és beépített, 800mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral – felszerelt. A rendszer automatikusan bekapcsol, amikor a gépkocsi motorja beindul.</p><p>Expertology szakértők azt javasolják, hogy a leírt rendszert a fogyasztók által leginkább elismert Aliexpress Dee üzletből rendelje meg</p><li>Fe Automobiles Motorkerékpár üzlet.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>kibővített nyomásmérési tartomány;</li><li>nagy megbízhatóság, robusztusság és stabilitás;</li><li>a külső érzékelők védelme az illetéktelen elfordításokkal szemben;</li><li>Magas vízállóság és védelem a szennyeződések ellen</li><li>Európai megfelelőségi tanúsítvány.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magasabb átlagos mérési hiba az azonos osztályba tartozó többi modellhez képest.</li></ul><h2>A legjobb dedikált abroncsnyomás-érzékelők az AliExpressről</h2><p>Az AlieXpress legjobb gumiabroncsnyomás-érzékelőinek harmadik jelölése az előzőeknél sokkal speciálisabb megoldásoknak szól. Itt csak két abroncsnyomás-érzékelő rendszert nézünk meg – motorkerékpárok és tehergépkocsik számára. Mindkettő CAREUD márkájú rendszer.</p><h3>CAREUD M3 motorkerékpár TPMS</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Careud m3 motorkerékpár tpms

  A motorkerékpároknál gyakran még jobban kell ellenőrizni a gumiabroncsok nyomását, mint az autóknál, mivel a motorosra nézve nagyobb a kockázat. A CAREUD egy speciális megoldást kínál – egy kifejezetten motorkerékpárokhoz szabott nyomásellenőrző rendszert.

  Valamilyen ismeretlen okból jelenleg a CAREUD hivatalos áruháza az Aliexpress-en csak korlátozott készleteket tartalmaz a katalógusában, amelyek csak külső érzékelőket, monitorokat és tartozékokat tartalmaznak. Ha ez a megoldás elég az Ön számára, akkor van értelme vásárolni ebből a boltból. De ha még mindig szüksége van belső érzékelőkre, az Expertology azt javasolja, hogy menjen egy másik jó hírű üzletbe – Car Interior Accessoreis On

 • A CAREUD M3 motorkerékpár TPMS készletben található külső és belső gumiabroncsnyomás-érzékelők választéka.

  A monitor 48×48 mm-es LCD képernyővel rendelkezik, szép zónázással és színes grafikával. 850 mAh kapacitású beépített akkumulátorral működik. Tartalmaz továbbá egy szerszámot a külső érzékelők becsavarásához és egy USB-kábelt a monitor töltéséhez.

  Minden jó ezzel a motorkerékpár gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszerrel kapcsolatban, kivéve az árát. Kétszer annyi, mint a legtöbb fent említett autóipari rendszer. Ez részben annak köszönhető, hogy szinte teljesen hiányoznak a méltó versenytársak, és azok, amelyek léteznek, nem jobbak és semmiképpen sem olcsóbbak.

  Előnyök

  • megfelelő mérési pontosság;
  • Kényelmes monitor rögzítés;
  • USB-töltő monitor;
  • masszív ABS műanyag érzékelő oldal;
  • Európai megfelelőségi tanúsítvány.

  Hátrányok

  • viszonylag magas ár.

  CAREUD U901

  Értékelés: 4.8

  CAREUD U901

  És az Expertology által az Aliexpress legjobb gumiabroncsnyomás-érzékelőinek értékelése befejezéséhez az Expertology a legdrágább rendszer az egész felülvizsgálatban, de az ára indokolt. Ez egy CAREUD U901

  gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer, amelyet tehergépkocsikhoz terveztek, a méretek (a jelátvitel szempontjából fontos), a szabványos abroncsnyomás és a kerekek száma alapján.

  Hat szabványos külső érzékelő az alvázra szereléshez, külső monitor, monitor tartó, jelismétlő, antenna, szivargyújtó töltő, hat anyát, csavarhúzó, telepítési útmutató, használati útmutató.

  Monitor méretei – 86x57x26mm. Az univerzális rögzítés lehetővé teszi a műszerfalra vagy a szélvédőre történő biztonságos rögzítést. A teherautó “sziluettjének” sematikus ábrázolása grafikus infografikákkal – nyomás és hőmérséklet az alváz egyes részei előtt. A monitor a pontos értékek megjelenítésén túl figyelmeztető hangjelzéssel figyelmeztet, ha bármelyik gumiabroncsban kritikus értékeket észlel.

  Maguk az érzékelők a legelterjedtebb kis kupakok formájában készülnek, de a bennük lévő érzékelők szélesebb körűek, a gumiabroncs egyéb jellemzői alapján. A mérési tartomány 0-15 bar. Az érzékelőket a manipuláció elleni védelemmel ellátott tartozékokkal látják el. A gumiabroncsnyomás-adatokat 3 másodpercenként továbbítja a monitorra.

  Előnyök

  • könnyű telepítés;
  • pontosság;
  • megbízhatóság;
  • berendezés.

  Hátrányok

  • magas ár.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: