A 15 legmegbízhatóbb ingatlanfejlesztő Moszkvában

Új otthonban vásárolni mindig jobb, mint a piacon vásárolni. Itt már a kezdetektől fogva megteremtheti saját elrendezését, és kevesebb erőfeszítéssel átrendezheti tetszése szerint. Ahhoz, hogy egy új fejlesztésű házban vásároljon otthont, a fejlesztőkhöz fordul, amelyek közül sokan vannak Moszkvában. Az új lakások a fővárosban drágák, ezért fontos, hogy megbízható céget válasszon, amelynek nincs gondja az épület üzembe helyezésével, mert az emberek gyakran az első részletet az építési fázisban fizetik. Elkészítettük a legmegbízhatóbb moszkvai ingatlanfejlesztők minősítését, elemezve számos vállalat tevékenységét. Az információk az ügyfelek visszajelzésein és a céggel való együttműködés kényelmén alapulnak.

A legmegbízhatóbb építők értékelése Moszkvában

Jelölés hely fejlesztő értékelés
A legmegbízhatóbb építők értékelése Moszkvában 1 DonStroy 5.0
2 LSR Real Estate-Moszkva 4.9
3 UIT Moszkva régió 4.8
4 Capital Group 4.7
5 Konkrétan KROST 4.6
6 Inteko 4.5
7 Etalon Csoport 4.4
8 PIK Csoport 4.3
9 Glavstroy 4.2
10 Város – XXI. század 4.1
11 Repülőgép-fejlesztés 4.1
12 INCOM 4.1
13 Az építőmérnöki tevékenység irányítása 4.0
14 Ingrad 4.0
15 Glavmosstroy-Nedvizhimost 4.0

DonStroy

Értékelés: 5.0

DonStroy

A rangsor első helyét a DonStroy foglalja el, amely 1994 óta működik. Ez idő alatt a fejlesztő mintegy 30 többszintes projektet fejezett be, és 20 jelenleg is építés alatt áll. A VTB Bank a csoport partnere, így azonnal elérhetőek az érdekes jelzáloghitel lehetőségek. A hitelek 30 évre állnak rendelkezésre, amit a vásárlók szeretnek a visszajelzésekben. A minimális arány 5%, de a teljes költség legalább 20%-át be kell fizetnie. A fejlesztő a Gazprommal és a Lukoillal együtt szerepel az RBC-500-as listán, így nem valószínű, hogy pénzügyi nehézségekbe ütközik, és nem tudja befejezni a projektet.

Több oka is van annak, hogy miért választottuk az egyik legjobbnak. Először is, az építtetőnek van egy kényelmes kiválasztási rendszere, ahol az ügyfél mindent megtehet a helyszínen, anélkül, hogy egy menedzserrel beszélne (válassza ki a moszkvai területet, az emeletet, a területet, a szobák számát, az árat). Másodszor, a fejlesztő gyakran kínál akár 6%-os kedvezményt is. Tekintettel a több millió rubeles lakás költségére, ez jelentős megtakarítás. Harmadszor, a cég jó hírnévnek örvend a projektek határidőre történő teljesítésében. Ez bizalmat ad, hogy miután kifizette a pénzt, nem kell várakoznia a késedelmes építkezés miatt.

Előnyök

 • Moszkva-szerte rendelkezik ingatlanokkal;
 • kereskedelmi és lakóingatlanokat kínál;
 • Kényelmes keresőrendszer a hivatalos oldalon;
 • megfizethető jelzáloghitelek (pénzügyi partner VTB);
 • Számos díjat kapott.

Hátrányok

 • a lakások magas ára;
 • a parkolóhelyet a lakástól külön kell megvásárolni
 • a szerződés aláírása előtt további kedvezményes feltételek merülhetnek fel.

LSR ingatlan Moszkva

Értékelés: 4.9

LSR Nedvizhimost-Moszkva

A második helyen az LSR Real Estate áll, amely több mint 25 éve működik Moszkvában. Ez idő alatt a fejlesztő csaknem 1 millió. m² terület csak Moszkvában, nem is beszélve a Moszkva melletti épületekről. Az építőipari csoport magán- és kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozik, alacsony és magas épületeket épít. Most az Odinszovszkij kerületben, Balasicskában, Szolncevóban és a Danilovszkij kerületben dolgozik. A fejlesztő legismertebb moszkvai projektje a Zilart, amely öt épületből és egy folyó által körülvett 10 hektáros parkból áll. A vásárlók az értékelésekben szeretik, hogy a nekik tetsző apartmanokat online foglalhatják le, ami akár 5 napig is meghosszabbítható.

A fejlesztő hozzáadta a legjobb és legmegbízhatóbb minősítéshez a varratmentes építési technológia alkalmazása miatt. Ezek “Comfort” osztályú házak, amelyek akár 30%-kal jobb szigeteléssel és hangszigeteléssel rendelkeznek, mint a hagyományos építési módszerek. Ez a technológia egy városi lakás kényelmét és melegségét biztosítja, mint egy vidéki magánházban.

Előnyök

 • lakó- és kereskedelmi ingatlanokat kínál;
 • A metróállomás elhelyezkedésétől függően könnyű helyszínválasztás;
 • A webhely meghatározza, hogy az egyes objektumok mikorra készülnek el;
 • építőanyagok házon belüli gyártása.

Hiányosságok

 • Néha a munka szakaszai késnek;
 • Nem kérik, hogy minden szükséges dokumentumot azonnal hozzanak magukkal, ami aztán késedelmet okoz;.

YIT Moszkva régió

Értékelés: 4.8

YIT Moszkvai régió

A harmadik lépcsőfokot a finn UIT vállalat foglalja el, amely több mint 100 éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel. A csoport 1961 óta ismert Oroszországban, és fiókjai vannak Moszkvában, Szentpéterváron és más városokban. A csoport nyolc országban tevékenykedik, köztük a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban és Szlovákiában. Moszkva több kerületében egyidejűleg aktívan építenek, hogy az ügyfelek széles választékkal rendelkezzenek. Azok, akik lakást vásároltak, azt mondják, hogy a falakban már vannak elektromos lyukak, és a legtöbb vezetéket nem kell magadnak elvégezned. A vállalat kizárólag európai gyártók által gyártott radiátorokat használ, ami garantálja a szivárgásmentes minőségi munkát. A fejlesztő egész komplexumokat tervez és épít, üzletekkel és óvodákkal, így minden kéznél lesz.

Szakértőink a magas pénzügyi stabilitása miatt helyezték a rangsorba az ingatlanfejlesztőt. Ez a 15 legbiztosabb anyagi helyzetben lévő csoport. A vállalat éves kereskedelmi forgalma mintegy 2 milliárd euró, ami garanciát jelent arra, hogy minden egyes építési projekt az üzembe helyezés előtt befejeződik. A csoport saját részvényekkel rendelkezik a helsinki tőzsdén, amelyekkel értékpapírként sikeresen kereskednek.

Olvasson tovább  Méretek és súlylapok farostlemez

Előnyök

 • 9 építés alatt álló projekt Moszkva különböző kerületeiben;
 • Kiváló minőségű ablakok, amelyek beköltözéskor nem igényelnek cserét;
 • a falak vastagsága és anyaga teljes mértékben Moszkva és a moszkvai régió éghajlatához van tervezve;
 • minőségi radiátorok fűtéshez.

Hibák

 • jelzáloghitel-kamatláb 7-11%;
 • A legtöbb moszkvai ingatlan messze van a központtól.

Capital Group

Értékelés: 4.7

Capital Group

A legmegbízhatóbb építők értékelésében a Capital Group a negyedik helyen áll. A cég 25 éve építkezik, és olyan komplexumok tulajdonosa, mint: “Arcok”, “Tricolor”, “Ég”, “OKO”, Bauman Ház. Az építtető nem csak az épület építését fizeti, hanem a munkálatok teljes skáláját elvégzi a telekelemzéstől és a marketing felméréstől a megbízásig. A vállalat magasépületeket és kereskedelmi ingatlanokat épít Moszkvában, köztük a legdrágább Mandarin Oriental szállodát m²-enként. A vállalat az amerikai NBBJ-vel és a brit ARUP-pal dolgozik együtt a házak tervezésében.

Azért vettük be az építtetőt a minősítésbe, mert a monolitikus oszlopok építéséhez technológiát használ, ami sok teret ad a belső tér megszervezéséhez. A vásárlók maguk dönthetik el, hogy hol építenek gipszkarton válaszfalakat, és hány helyiséget fognak kialakítani. A csoporthoz tartozik a moszkvai Capital Towers komplexum is, egy felhőkarcoló, amelynek emeletein belső infrastruktúra található (üzletek, óvoda stb.). .). Ez az egyetlen ilyen a fővárosban, és a lakosok osztoznak a véleményekben, hogy rossz időben nem kell extra időt tölteniük a szabadban.

Előnyök

 • ipari épületeket alakít át modern, városi hangulatú szerkezetekké;
 • kényelmes elrendezés;
 • egy nagy mélygarázs kialakításáról gondoskodik;
 • építi a legmagasabb felhőkarcolókat Moszkvában.

Hátrányok

 • Gyenge önkereső rendszer a helyszínen (csak a beépített komplexumok és a teljes terület jelenik meg);
 • A jelzálogfeltételek nem szerepelnek a weboldalon – csak telefonon tájékozódhat;
 • A házak 16%-át nem adták át időben.

Konkrétan KROST

Értékelés: 4.6

Konkrétan KROST

Az általunk készített értékelés öt legjobb vállalata közé tartozik a KROST, amely 1991 óta működik Moszkvában és a moszkvai régióban. Az ügyfelek olyan projektekhez férhetnek hozzá, mint: “Színháznegyed, Nyevszkij, Wellton Towers, Union Park, Wellton Park, Crystal”. Vannak épületek Új Moszkvában és a moszkvai régióban. A fejlesztő nem csak az építkezésért fizet, hanem aktívan fejleszti az új építési és befejező technológiákat is, mivel 70 saját szabadalmat szerzett ezen a területen. A Krost tervezési és munkadokumentációját az A-Project készíti el.K” – vezető Moszkvai Technológiai Intézet. Az ügyfelek a véleményekben szeretik a kovácsoltvas kerítéssel körülvett, szépen díszített területet. A gyönyörű fémművességhez a fejlesztő saját művészeti gyártóüzemmel és kováccsal rendelkezik.

Szakértőink a legjobbak közé sorolták az építtetőt, mert a legtöbb figyelmet fordítja a tájra. A vállalatnak saját faiskolája van Moszkva közelében, ahol 20 hektáron termesztenek bokrokat, virágokat és mintegy 30 000 fát. Segít egyszerre zöldíteni a területet, és az ügyfelek kényelmesen érzik magukat.

Előnyök

 • Saját művészeti és gyártási létesítmény
 • együttműködik Moszkva és Európa vezető tervezőirodáival;
 • az “autómentes udvar” projektek támogatója;
 • díjak a szociális infrastruktúráért és építészeti megoldásokért;
 • 18 hónapos kamatmentes részletfizetési tervet kínálnak.

Hátrányok

 • A házak 6%-a nem készül el időben;
 • A lakások 1 m²-rel kisebbek, mint a szerződésben meghatározottak;
 • A raktárhelyiségre vonatkozóan nem állítanak ki regisztrációs okmányokat (a Rosreestr nem ad ki címet).

Inteco

Értékelés: 4.5

Inteko

A minősítés hatodik helyén a 2001 óta Moszkvában működő Inteco ingatlanfejlesztő cég áll. Az építőipari csoport az üzleti osztályon, a lakó-, a luxus és a luxuslakásokban, de megfizethetőbb áron működik. Moszkva mellett Szentpéterváron, Szamarában, Rosztov-on-Donban és még külföldön is folyik a munka. A fejlesztő összesen 80 lakóparkot adott át, és jelenleg további 9-et épít. 2018-ban az Inteco csatlakozott a Trust pénzintézet nem alapvető eszközbankjához, amelynek vezetője az építőipari cég új igazgatója lett. A befejezett projektek portfóliója eléri a 4-et.5 millió. ². A visszajelzések szerint a vásárlóknak tetszik, hogy az építkezés után a fejlesztő továbbra is a komplexumok technikai irányítását végzi, így mindent egy helyen intéznek (a lakásvásárlástól a háztartási ügyekig).

Véleményünk szerint az építtető kell a minősítés miatt a széles körű lakhatási lehetőségek. Legfeljebb 15 economy, 17 business, 8 premium és 1 comfort opció a hivatalos weboldalon. Segít gyorsan találni egy elfogadható ingatlant megfelelő áron.

Előnyök

 • a terület integrált fejlesztése;
 • Innovatív megközelítés az infrastruktúra építésében;
 • különböző osztályok lakásai;
 • Az épületek műszaki irányítása a felépítés után.

Hátrányok

 • A házak 47%-a késedelmes;
 • Néha a házat a mérnöki hálózat technológiai csatlakozásával helyezik üzembe, és csak ezután változtatják állandóvá.

Etalon Csoport

Értékelés: 4.4

Etalon csoport

Az értékelés hetedik helyezettje az 1987-ben alapított hazai Etalon Group. A megrendelt projektek lakásállománya mintegy 6 millió darabot tesz ki. ². A vállalat több mint 5000 embert foglalkoztat, és saját anyaggyártó üzemekkel rendelkezik, ami garantálja a pontos építési határidőket és a minőségért való felelősséget. Az ügyfelek visszajelzéseikben szeretik, hogy a moszkvai fejlesztő ragaszkodik az “autómentes udvar” koncepcióhoz, lezárva a komplexumok területét és tágas mélygarázsokat biztosítva. Nemzetközi befektetők dolgoznak a céggel, és a Londoni Értéktőzsdén jegyzik. “Etalon a legnagyobb integrált fejlesztési projekt, a “Jubilee Quarter” szerzője, amelynek területe 614 000 négyzetméter.

A moszkvai fejlesztő céget a nagy építési sebesség miatt vettük be a minősítésbe. A vállalat az első ötben van ezen a tulajdonságon belül. Gyakran előfordul, hogy a projekteket nem 2-3 hónappal, hanem 10-12 hónappal korábban adják át. Ez lehetővé teszi az ingatlantulajdonosok számára, hogy a lehető leghamarabb megkezdhessék a felújítást és beköltözhessenek saját szálláshelyükre.

Olvasson tovább  Polietilén és polipropilén: hasonlóságok és különbségek

Előnyök

 • Saját építőanyag-üzem;
 • saját gépesítési osztálya;
 • 130 ingatlant helyezett üzembe;
 • 11 bankkal együttműködve jelzáloghitelek közvetítése;
 • 180 szabadalmaztatott technológia.

Hátrányok

 • magas díjak a nagyjavításért (akár 3000 rubel). havonta);
 • volt egy eset, amikor egy új épületben megrepedt egy fal a 11. emeleten;
 • nem adnak hozzáférést más internetszolgáltatóknak, kivéve a partnereiknek.

PIK Csoport

Értékelés: 4.3

PIK Csoport

A PIK cégcsoportot Moszkva nyolc legmegbízhatóbb fejlesztője közé választották. Ingatlanokat építő, értékesítő és bérbeadó hazai cég. Az ügyfelek olyan komplexumokban vásárolhatnak lakásokat, mint a Green Park, a “Zelenograd Pearl”, a “Stolichnye Polyany”, a “Lyuberetsky”, a “Yaroslavsky” és még egy tucatnyi lehetőség. A vállalat számos lakáskialakítást kínál, amelyekhez a hivatalos honlapon 3-4 bemutatótermet biztosít minden egyes komplexumhoz. Segít összehasonlítani a belső tereket és mindent egy helyen megrendelni, anélkül, hogy további mesterembereket keresne. Az ügyfelek azt is kedvelik, hogy több bank hitelügyintézői is jelen vannak az építőipari cég irodájában, így nem kell sehová sem menni a jelzáloghitel elintézéséhez.

Hozzáadtuk az építtetőt a legjobb minősítéshez az elfogadható belsőépítészeti kivitelezés miatt. Ha nincs ideje és energiája saját felújítást végezni, választhat olyan lakást, amely már laminált padlóval és tapétával van ellátva. Lesznek kapcsolók belül, plafonok a WC-kben, minden szükséges mérőeszköz. Leegyszerűsíti az új lakásba költözés folyamatát.

Előnyök

 • A hitelügyintézők azonnal az építtető irodájában;
 • időben történő üzembe helyezés;
 • az építési folyamat jó szervezése;
 • Érdekes ház tervezés és elrendezés;
 • Vannak lakások befejező munkálatokkal.

Hátrányok

 • Átadhatják a házat parkolás nélkül, és később befejezhetik az építkezést;
 • A megtekintéshez, a szerződés aláírásához és a kulcsok átvételéhez időpontot kell egyeztetni;
 • az alkalmazottak, az értékesítési irodán kívül, nem mosolyognak.

Glavstroy

Értékelés: 4.2

Glavstroy

A moszkvai székhelyű Glavstroy fejlesztő, amely 1995 óta működik, és a kilencedik helyen áll a minősítésben, Moszkva tíz legjobb építőipari vállalatának egyike. Top bankok és 50 megrendelt tárgyak a cég számlájára. A legvonzóbbak a “Stolichny” lakópark Balashikha és a “Severnaya Dolina”. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett az interneten, és a projektet a tervezett határidő előtt szállították le, ami alátámasztja a fejlesztő megbízhatóságát. Jelenleg a “Beregovoy”, “Stolichny-2”, “Balance” lakóparkok épülnek. A Balance Residences amerikai stílusban épült 27 hektárnyi földterületen. Vannak érdekes lakóházak Skolkovóban. A moszkvai földbank 1000 hektárral és 4 hektárnyi potenciális portfólióval rendelkezik.5 millió. ².

A fejlesztőt azért tettük a minősítésbe, mert Moszkvában és a régióban a legmegfizethetőbb árakkal rendelkezik. Például egy 18 négyzetméteres stúdiólakás ára 1.7 millió EUR (a “Sztolicsnij” lakókomplexum Balasicskában). Feleannyiért, mint a rangsorban szereplő többi vállalat.

Előnyök

 • jelzáloghitelek évi 6%-os kamatozással;
 • 3-12 hónapos részletvásárlási lehetőség van;
 • a vállalat több válságot is túlélt az országban, de “talpon maradt”;
 • megfizethető árak az értékesítés kezdetén.

Hátrányok

 • A lakóparkok 57%-át nem adták át időben;
 • az együttműködő bankok alacsony, 20%-os előleggel kínálnak jelzáloghiteleket.

Város – XXI. század

Értékelés: 4.1

Város - XXI. század

A rangsorunk első tíz helyezettje a fejlesztő City-XXI. században. A vállalat 1997 óta épít komplexumokat, Minipolis néven. Egyedi tervek szerint épülnek, így minden vásárló kiválaszthatja, hogy mit szeretne. A HILL8 például érdekes, lépcsőzetes panorámaablakokkal rendelkezik; a Divnoe német külvárosi stílusban épült. A “Colours of Life” Minipolisban a föld lejtőjét sikeresen használták fel, létrehozva három alsó szintet üzletekkel, amelyek tetején tájépítészet és sétány található. A moszkvai “Amber City” lakókomplexumnak még helikopterplatformjai is vannak a tetőn, megkönnyítve a VIP lakosok hozzáférését a lakásaikhoz a fővárosi közlekedési dugók ellenére.

Szakértőink a kerékpárosok aggályai miatt rangsorolták a kivitelezőt. Az üzletekkel, játszóterekkel és parkokkal ellátott hatalmas infrastruktúra mellett a vállalat mindig biztosítja a lakópark területének egy részét a kerékpározáshoz. Ez védi a szabadtéri tevékenységek szerelmeseit és a gyermekeket, elválasztva őket az úttesttől.

Előnyök

 • 57 projektet hajtott végre Moszkvában;
 • Nagy figyelmet fordítanak az infrastruktúrára;
 • különböző homlokzati kialakítások és emeletek;
 • 100%-ban határidőre szállítva
 • Parkolási és raktárhelyiségekre vonatkozó kedvezmények nyújtása.

hátrányok

 • A projektportfólió területe elveszíti a minősítés többi résztvevőjét – 680 ths. ²;
 • Minimális jelzáloghitel-kamat 10.2%;
 • 12 havi részletfizetés csak 3 hálószobás lakások esetében.

Repülőgép-fejlesztés

Értékelés: 4.1

Síkfejlesztés

A minősítés tizenegyedik helyét a 2012-ben Moszkvában alakult “Samolet Development” foglalja el. A csoport fiatal és aktívan fejlődik. Most már több mint 2000 embert foglalkoztat. A cég gyors ütemben építkezik, hetente 1 emeletet emel fel. Leggyakrabban kész lakásokat kínálnak, ami felgyorsítja a beköltözést, nem pedig az ingatlanok hivatalos eladását. Ezt a vásárlók különösen nagyra értékelik a felülvizsgálatokban, tekintettel a lakhatás csökkentett költségeire. A fejlesztő megbízhatóságát az összes lakópark 100% -os időben történő átadása igazolja. Jelenleg az ügyfelek hozzáférhetnek a lakótelepekhez Lyubertsy, Bolshoye Putilkovo, Suburban Lesnoye, Sputnik és Ostafievo városokban. Az ügyfelek azt is helyeslik, hogy csatlakozni tudnak a térfigyelő kamerákhoz, hogy lássák, hogyan halad az építési folyamat.

Azért vettük fel a vállalatot a minősítésbe, mert ez a legambiciózusabb ingatlanfejlesztő Moszkvában, amely fennállásának 6 éve alatt komoly versenyt tudott teremteni a többi piaci szereplőnek. Ez idő alatt a vállalat már 1 millió eurót helyezett üzembe. m², és a projektportfóliót 10 millió euróra fejlesztették ki. ². A gyorsított építési idő mellett az építtető sikere a 10-13%-os árengedményeknek is köszönhető.

Előnyök

 • ár 2-től.2 millió. Moszkva külvárosaiban és 2.7 millió. Moszkvában;
 • Az ár már tartalmazza a befejező munkálatokat;
 • építési idő – 18 hónap az árok kiásásától a kulcsok átadásáig;
 • A ház becsült élettartama akár 150 év is lehet;
 • 1700 férőhelyes iskolákat és 1100 férőhelyes óvodákat hozott létre.
Olvasson tovább  Vibráló lemezeket készítünk a saját kezével

Hátrányok

 • az MKAD-on kívüli szinte valamennyi ingatlan (csak a moszkvai Danilovszkaja Manufaktura);
 • Néha a vezetők korai szállítást ígérnek, de ez nem történik meg.

INCOM

Értékelés: 4.1

INCOM

Az “Incom-Real Estate” minősítés tizenkettedik lépcsőfokán. A vállalatot 1991-ben alapították Moszkvában. A tevékenység nagy része ingatlanszolgáltatások nyújtására irányul. Fejlesztőként a cégnek csak egy luxusfejlesztési projektje van, a többit más cégektől kínálja, miközben saját jutalékot vesz fel. Az Incomnak Moszkva-szerte vannak irodái, így nem kell messzire utaznia, amit az ügyfelek dicsérnek. A csoport megbízhatóságát az Ipsos kutatási hálózat is megerősítette, amely az Incomot a legjobb orosz vállalatnak minősítette a maga területén. A vállalatnak van egy Trade-in szolgáltatása, ahol eladhatja meglévő otthonát, hozzáadhat egy letétet vagy felvehet egy jelzáloghitelt, és vásárolhat egy újat.

Hozzáadtuk a céget a legjobb minősítéshez, mert aktívan segít az ajánlatokkal kapcsolatban. Szolgáltatásai közé tartozik az új épületekben és a másodlagos piacon történő lakáseladás, a jelzáloghitelek feldolgozása, a telek kiválasztása meghatározott paraméterek alapján. Ha tehát nincs ideje és energiája arra, hogy válasszon a különböző építők között, forduljon a menedzseréhez, és ő elvégzi az összes munkát az Ön helyett.

Előnyök

 • nagy ügynökség, amelynek irodái Moszkva-szerte vannak;
 • a Villagio Estate luxus ingatlanokkal foglalkozó részlege;
 • Tagja az Orosz Ingatlanügynökök Céhének;
 • 2014-ben a People’s Mark No.1 díj Oroszországban.

Hátrányok

 • van egy tisztességes jutalék;
 • nem sokat építenek maguk, csak segítenek más fejlesztők megfelelő opcióját megtalálni.

Építőmérnöki Tanszék

Értékelés: 4.0

Építőmérnöki hatóság

A tizenharmadik a minősítésünkben a KP “Építőmérnöki építésvezetés”. Az építtető megbízhatóságát igazolja, hogy 21 komplexumot határidőre átadtak. Ma a cég kínál vásárolni lakások Lakóépületek “Solntsevo”, “Crystal”, “Rokossovsky”, “Dimitrovsky 4 és 169”. A moszkvai építtető különlegessége, hogy épületeit közintézményként ismerik el, és a város tulajdonát képezik. Az állami vállalat közvetlenül Moszkva Városi Építésügyi Minisztériumának tartozik. Ez egy újabb plusz a megbízhatóság mellett szól. A vállalat eredményei között 114 szociális létesítmény szerepel (17 általános iskola, 20 középiskola, 2 poliklinika, 77 óvoda, 2 sportlétesítmény). A cég igyekszik változatos magasépületek kialakításával, ablakvonalak vagy egész bejáratok függőleges csíkokkal való festésével.

A szakértők kedvelték a fejlesztőt az ügyletek “átlátható” megközelítése miatt. A vállalat világos szerződésekkel rendelkezik az új épületekben lévő lakások megvásárlására, világos jelzálogfeltételekkel. A lakók azt is elmondják, hogy a kezelő társaságok rendben tartják az épületeket és ellenőrzik az épületek belsejének állapotát.

Előnyök

 • A létesítmények 100%-os, határidőre történő üzembe helyezése;
 • széles körben alkalmazza az elektronikus építési engedélyeket, ami megkönnyíti az elindulást;
 • 2 ház épült.5 millió. m² terület;
 • elit és komfort kategóriájú apartmanokat kínál;
 • vidám épülettervezés.

Hátrányok

 • Az autók egészen a bejáratig hajthatnak (veszélyes a gyerekekre);
 • magas ingatlanárak;
 • sokáig tart a hivatalos honlapon hagyott kérelmek feldolgozása;
 • jelzáloghitel-kamatláb 9.3%.

INGRAD

Értékelés: 4.0

Ingrad

A rangsor utolsó előtti helyén egy fiatal cég áll, amely 2012-ben kezdte meg tevékenységét Moszkvában. Ekkorra már 2 új épületet épített Moszkvában.5 millió négyzetméternyi lakóterület, amely felkeltette a külföldi és hazai hitelminősítők figyelmét. Az új építésű lakások értékesítése mellett létezik egy trade-in program is, amelynek keretében az ügyfelek ésszerű piaci áron eladhatják meglévő lakásukat egy jövőbeli vásárláshoz. A megállapodás értelmében a bérlők addig maradhatnak a régi lakásukban, amíg át nem kapják az új lakás kulcsait. Az ügyfelek dicsérik a fejlesztő vezetőit a professzionális megközelítésért és a 24/7-es kétirányú kommunikációért, ami megkönnyíti a dokumentumok feldolgozásával kapcsolatos összes kérdés megoldását. Már 15 komplexum van építés alatt, így a fejlesztő jelentős részesedéssel rendelkezik a moszkvai építési piacon.

A fejlesztőt több rangos díj miatt vettük fel a rangsorunkba. Beton, Urban, RREF Awards és országos “Ingatlanpiaci rekordok”. A vállalat szívesen használ panorámaablakokat a projektjeiben, és üvegburkolatokat készít az erkélyeken. Ha szereti a fényt és a teret, akkor ez a megfelelő hely az Ön számára.

Előnyök

 • földalatti és lineáris parkolók vannak;
 • A komplexumokban óvodák és iskolák épülnek;
 • a fejlesztési portfólió 2.5 millió. m² lakás;
 • A tiszteletbeli díjak nyertese;
 • kényelmes rendszer a jelzáloghitelek kiszámításához a fejlesztő honlapján.

Hátrányok

 • A 3 és 6 hónapos kamatmentes részletfizetés mellett az előleg 50 és 75%;
 • néha a dokumentumok elvesznek.

Glavmosstroy-ingatlanok

Értékelés: 4.0

Glavmosstroy-ingatlanok

A Glavmosstroy Real Estate kiegészíti a megbízható fejlesztők értékelését. A holdingot 1954-ben alapították Moszkvában. A csoport eredetileg iskolák, gyárak, oktatási és egészségügyi létesítmények építésével foglalkozott. 1995-ben részvénytársasággá alakították, ami azt eredményezte, hogy 2005-ben a Basic Element visszavásárolta. Most a vállalat Moszkva legnagyobb építője; aktívan értékesít új lakásokat, és másodlagos lakásokkal foglalkozik. Évente körülbelül 500 m² új terület áll rendelkezésre bérbeadásra. A fejlesztő kínál házak Lakóépületek Novoye Yalagino, Michurino, Zheleznodorozhny lakótelepek. Az ügyfeleknek tetszik, hogy az infrastruktúra nemcsak óvodákat és iskolákat, hanem uszodákat is tartalmaz.

A gazdaságot a moszkvai elsődleges lakások megfizethető árai miatt vettük fel a rangsorba. 26 négyzetméteres stúdió. . költségek 1-től.7 millió. RUB. Egy 34 m²-es, külön konyhával rendelkező lakás ára 2.3 mil. RUB. Sokkal olcsóbb, mint a legtöbb ajánlat Moszkvában más cégektől.

Előnyök

 • házon belüli tervezési részleg;
 • építőanyagok független előállítása
 • kormányzati és vállalati ügyfeleknek nyújt szolgáltatásokat;
 • 100%-ban időben.

Hátrányok

 • a fejlesztő nem éli túl jól a válságokat (amint azt 2009-ben és 2015-ben is láthattuk);
 • 10%-tól kezdődő jelzáloghitelek;
 • Kedvezményes hitelfeltételek (7-10 év).
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: