A 14 legjobb ingatlanfejlesztő Szamara városában

Sok szamarai lakos számára csábító ötlet, hogy lakást vásároljon egy építés alatt álló házban. A fő vonzerő az alacsonyabb lakhatási költségek. Ugyanakkor a pénz nagy részét az építkezés kezdeti szakaszában kell kifizetni (tervezés, szervezési költségek, helyszín kiválasztása), amikor még egyetlen követ sem tettek le az alapba. A tőkerészesedés, mint az oroszországi gyakorlat mutatja, kockázatos vállalkozás lehet. A legjobb esetben az építkezés a végtelenségig elhúzódik; a legrosszabb esetben a pénzt bírósági úton kell visszafizetni, és az embereknek továbbra is albérletben kell élniük. Ahhoz, hogy elkerülje, hogy csalók áldozatául essen, szakértőink hasznos tanácsokat adnak Önnek.

Ajánlások egy megbízható építő kiválasztásához

A vállalat hírneve. Először is, amikor a ház építésében való tőkerészvételre készül, a lehető legtöbb információt kell megtudnia a potenciális építtetőről. Olyan jogi személy lehet, amely saját földterülettel vagy annak bérleti jogával rendelkezik, és lakóépületeket épít rajta. Minden módszer alkalmas arra, hogy információt gyűjtsön egy vállalatról, a részvényesi fórumoktól a jogi szolgáltatásokig. A bizalomnak kell okoznia a szervezetet, bizonyítottan a pozitív oldalon.

 1. Először is meg kell tudni az építtető “munkatapasztalatát”. Nem ajánlott részt venni a közös tulajdonú építkezésekben, ha a cég kevesebb mint 5 éve működik a piacon.
 2. Ezután elemezni kell a közelmúltbeli üzembe helyezés történetét. Ha az építtetőnek rövid késedelmei voltak, nem volt tömeges panasz a munka minőségével kapcsolatban, akkor egy ilyen cégben meg lehet bízni. Gyakorlatilag minden komoly cégnek van egy hivatalos honlapja, amely felsorolja az összes megrendelt épületet. Nem nehéz rövid listát készíteni, és a fórumokon keresni a lakók visszajelzéseit az építés előrehaladásáról és az épített lakások minőségéről.
 3. Ha egy leendő építtető lakóházat épít Szamarában, akkor látogasson el a helyszínre, hogy megállapítsa a munka ütemét és minőségét. Célszerű meghívni egy tapasztalt építtetőt vagy a ház jövőbeli bérlőjét, hogy tegyen egy túrát. A vállalat pénzügyi helyzetére vonatkozó következtetéseket lehet levonni az építőipari dolgozókkal folytatott beszélgetésekből, amelyek a fizetés szintjéről és a kifizetések gyorsaságáról szólnak.

A finanszírozás forrása. Lakóházak építéséhez többféle finanszírozási lehetőség áll rendelkezésre.

 1. A nagy építőipari trösztök, amelyeknek van szabad pénzük, a költségek oroszlánrészét magukra vállalhatják. Ebben az esetben a részvényesek egyfajta halasztást kapnak alacsony kamatlábbal. Ez a módszer akkor a leggyakoribb, amikor egy házat egy iparban vagy nagy ipari vállalkozásban dolgozók számára építenek. Ők lesznek a pénzvisszafizetési garancia.
 2. Sok fejlesztő aktívan együttműködik a hitelekre szakosodott bankokkal. Néhányan közülük részt vesznek az állampolgárok bizonyos kategóriáinak kedvezményeket nyújtó állami programokban.
 3. Amikor az építkezés finanszírozásának teljes terhe a részvényesekre hárul, lakás- és építőipari szövetkezetekben kell majd egyesülniük. A hitelezés minden egyes taggal egyénileg történik, de a HCC vezetősége gondoskodik az összes szervezési feladatról.

Szerződéses kötelezettségek.Sok részvényes elvesztette a pénzét, mert csak felületesen ismertették velük a javasolt szerződést. Mielőtt tehát bármit is aláírna, jobb, ha költ egy kis pénzt jogi tanácsadásra. Ezenkívül számos online jogi portál ingyenes támogatást nyújt a regisztrált látogatóknak. Van egy pont, amelyre a polgárok nem figyelnek. Ez a szerződés neve. A fejlesztő például felajánlja, hogy aláírja a részfinanszírozásban való részvételre vonatkozó előszerződést. A szakértők nem tanácsolják, hogy vízumot egy ilyen dokumentum, t. . Az építőipari cég valószínűleg nem rendelkezik engedéllyel az ingatlan felállítására. Ezenkívül a szerződésben nincsenek mechanizmusok és garanciák a befektetett pénzeszközök visszatérítésére. Kizárólag tőkeszerződés jöhet szóba.

Olvasson tovább  A 15 legjobb kávézó Szentpéterváron

Kiválasztottunk 14 a legjobb ingatlanfejlesztők közül Samara városában. Mindannyian kiállták az idő próbáját azzal, hogy számos házat építettek a regionális központban. A kiválasztási szempontok a 2019 végi információk, a szakértői közösség véleménye és a Samara részvényeseinek visszajelzései alapján kerültek meghatározásra.

A legjobb építők értékelése Samara városában

Jelölés helyszín Fejlesztő értékelés
A legjobb ingatlanfejlesztők értékelése Samara városában 1 Fa 5.0
2 Grad, SC 4.9
3 Új DON 4.8
4 Szövetségmenedzsment 4.7
5 SK Novy Gorod 4.6
6 Amond, SC 4.5
7 Koshelev Corporation 4.4
8 Unistroy 4.3
9 Samara Regionális Lakás- és Jelzálogalap 4.2
10 SK Patriot 4.1
11 Finstroy vállalatcsoport 4.1
12 Bereg, ASP 4.0
13 Zseldoripoteka, SC 4.0
14 Átrakodás 4.0

Fa

Értékelés: 5.0

A fa

A szamarai építőipari piac vezető pozícióját a Drevo birtokolja. Ez a fejlesztő több száz hektárnyi földet kapott… A fejlesztő cég hárommillió négyzetméternyi lakással büszkélkedhet. A projektek túlnyomó része időben befejeződött. A szakértők megjegyzik az építtető modern megközelítését. A lakóépületek üzembe helyezésével együtt az új telepesek által igényelt összes infrastruktúrát is létrehozzák. A cég aktívan részt vesz a “Megfizethető lakhatás” programban.

A szamarai lakosok a fejlesztőnek köszönik a “város a városban” létrehozását. A vállalat saját építőanyag-gyártással rendelkezik, és az áruk leszállítása után azok a videómegfigyelési rendszer alatt vannak. A megrendelt házak hátrányai között a felhasználók a nagyfokú hallhatóságra hivatkoznak.

Előnyök

 • pontosság;
 • Lakótelepek integrált fejlesztése;
 • jó minőség
 • Saját építőanyagok.

Hátrányok

 • elégtelen hangszigetelés.

Grad, SC

Értékelés: 4.9

Grad, SK

A Grad építőipari holding gazdag tapasztalattal rendelkezik a szamarai építkezésben. Az első épületeket már 1989-ben felépítette a vállalat. Azóta a fejlesztő minden évben bérházakat, bevásárlóközpontokat és üzleti központokat adott át. A szakértők megjegyzik a holding sikeres munkáját az óvárosban, ahol meglehetősen összetett építészeti projekteket valósított meg. A “hetedik égbolt” példaként hozható fel. A cég többször elnyerte a régió legjobb építőipari vállalatának járó díjat.

A szamarai lakosok dicsérik az építtetőt a természeti környezethez való gondos hozzáállásáért. Még a kis udvarokban is sikerül kényelmes zöld területeket kialakítania. A hátrányok közé tartozik a létesítmények késedelmes átadása, a pénzeszközök lassú kifizetése.

Előnyök

 • gazdag tapasztalat;
 • komplex projektek megvalósítása;
 • felelős hozzáállás a természethez;
 • jó minőség.

Hátrányok

 • lassú építkezés;
 • Késedelmes befejezési időpontok.

Új DON

Értékelés: 4.8

Novy DON

A GC New DON építőipari vállalat a megbízhatósági felülvizsgálatunk dobogójára kerül. A fejlesztő már több mint 100.000 darabot szállított ki. sq. m, a lakóépületektől a kereskedelmi épületekig. Az intelligens árképzés és a magas színvonalú szolgáltatás teszi a vállalatot a régió vezetőjévé. Nem meglepő, hogy a fejlesztő a megépített házak számát tekintve megelőzi versenytársait. A vállalat egész városrészek modern infrastruktúrával történő építéséből profitálhat.

A lakosok kedvelik a szociális létesítmények kedvező elhelyezkedését, a jól kiépített közlekedési hálózatot, a város külterületének fejlesztését. A befejezés hiánya, a költségvetési anyagok használata.

Előnyök

 • nagyszámú megrendelt objektum;
 • A városi külvárosok fejlesztése;
 • megfelelő árpolitika;
 • magas színvonalú szolgáltatás.

Hátrányok

 • Alacsony minőségű anyagok használata;
 • csak durva befejezés.

Szövetségmenedzsment

Értékelés: 4.7

Szövetségmenedzsment

Mindössze 11 évvel ezelőtt kezdett el dolgozni az Alliance Management építőipari vállalat Szamarában. Első épületét 2011-ben mutatta be a helyi közönségnek. Minden tárgyat időben leszállítottunk, amit szakértőink nagyra értékeltek. Az építtetőnek jó minőségű építőanyagok használata írható jóvá, így a vásárlóknak nem lehet panaszuk a lakások vagy az üzlethelyiségek kivitelezésére. A Brig lakópark ma a város jelentős objektuma. az üzleti központok az ügyfél kívánságait szem előtt tartva épülnek; a tervezés nagy része a Volga folyóra néz. A vállalat nem feledkezik meg a szociális létesítmények építéséről sem.

A szamarai lakosokat lenyűgözi a fejlesztő felelősségteljes hozzáállása a munkához, a kényelmes iroda- és üzleti központokhoz. A lakások kialakítása azonban némi elégedetlenséget okoz.

Előnyök

 • pontosság;
 • az épületek kedvező elhelyezkedése;
 • minőségi kivitelben;
 • infrastruktúra-fejlesztés.

Hátrányok

 • a lakások kényelmetlen elrendezése.

SK New Town

Értékelés: 4.6

SK Novy Gorod

A régió leggyorsabban növekvő építőipari vállalata a Novy Gorod. A vállalat a városfejlesztési projektek teljes skálájával foglalkozik a Cseh Köztársaság minden területén. A szakértők dicsérték a fejlesztő aktív együttműködését a kormányzati struktúrákkal, részt vesznek a befejezetlen projektek befejezésében. Az építőipari vállalat kiemelt területei az energiatakarékos technológiák alkalmazása és a környezetvédelem. A vállalat a legfontosabb értéknek az ügyfelek és a partnerek bizalmát tartja. Szamara nevezetes épületei közé tartozik az Albatrosz lakópark és az “Ilyinskaya Plaza” üzleti kategóriájú lakóépület.

Olvasson tovább  7 legjobb területek élni és vásárolni lakást Ufában

A vállalatnak eddig nem sok befejezett projektje van, ami kissé óvatossá teszi a város lakóit.

Előnyök

 • Aktív részvétel a kormányzati programokban;
 • aggodalom a környezetért;
 • energiatakarékos technológiák használata;
 • modern elrendezések.

Hátrányok

 • kis számú egység.

Amond, GC

Értékelés: 4.5

Amond, GK

Az Amond Group lenyűgöző portfólióval büszkélkedhet a teljesített megrendelések terén. Története körülbelül 30 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Rosztiszlav Hugaev megalapította a Stroitel kis szövetkezetet. A vállalat kemény munkája lehetővé tette, hogy sikereket érjen el a várostervezési ágazatban. Ma az Amond csoport által épített házak teljes lakásállománya nagyjából 12 000 darab. családok. A fejlesztő nem feledkezik meg a társadalmi felelősségvállalásról, és 3 óvodával, 1 középiskolával és egy szabadtéri sportkomplexummal rendelkezik. A szakértők megjegyzik a kötelezettségek sikeres végrehajtását a Volgar és Ostrov lakóparkok építése során.

A lakosok dicsérik az építtetőt a jó ár-érték arányért és a szociális projektekben való aktív részvételért. A hátránya durva személyzet hozzáállása.

Előnyök

 • széles körű tapasztalat a városfejlesztés területén;
 • a létesítmények időben történő átadása;
 • megfelelő árak;
 • jó minőség.

Hátrányok

 • udvariatlan személyzet.

Koshelev Corporation

Értékelés: 4.4

Koshelev Corporation

Oroszország legnagyobb ingatlanfejlesztője a Koshelev Corporation. Saját építőanyag-gyártással rendelkezik, ami kedvezően hat az árakra. A vállalat 2010 óta tevékenykedik a szamarai piacon, és ez idő alatt olyan jelentős épületeket építettek, mint a Szamara Lakókomplexum, az Aviagorodok, óvodák, iskolák, bevásárló- és irodaközpontok, valamint a Szent Feltámadás Katedrális. A lakóépületekben mintegy 80 ezer ember él. lakosok. A szakértők figyelmét a háromszintes, saját gázfűtéssel rendelkező házak keltették fel. A polgárok a lehető legkényelmesebben érzik magukat bennük, a bérleti díjak pedig kellemesen alacsonyak.

Az európai életszínvonalhoz nem elég fejlett az infrastruktúra, komoly gondok vannak a közlekedési kapcsolatokkal. A hátrányok a kis udvarok.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • Különféle létesítmények épültek;
 • saját építőanyag-gyártás;
 • jól átgondolt elrendezés.

Hátrányok

 • Az infrastruktúra nem fejlett;
 • szűkös teraszok.

Unistroy

Értékelés: 4.3

Unistroy

Az Unistroy szövetségi fejlesztő 23 éve működik az orosz piacon. Ez idő alatt a vállalat jelentős előrelépést ért el. A Tatár Köztársaságban és a Volgai Szövetségi Körzetben az első helyen áll, és az ország 25 legjobb fejlesztési vállalata között van. A szakértők megjegyzik, hogy a magas volumenű lakás megrendelt (1,9 millió. sq. m), valamint a lenyűgöző rendelésállomány (1,1 millió. négyzet. .). A fejlesztő a modern technológiára támaszkodik. Sok épületet a vállalat építészei terveznek, így az ügyfelek számára az elrendezések és kivitelezések széles választékát kínálják.

Míg a fejlesztő csak most kezdi fejleszteni Samara lakáspiac, így csak a visszajelzések alapján Kazan lakosok. Elégedettek a házak időben történő átadásával, elhelyezkedésével és kialakításával. A lakások minősége sok kívánnivalót hagy maga után.

Előnyök

 • modern technológiák;
 • A tárgyak határidőre történő befejezése;
 • saját projektjeik;
 • nagy rendelésállomány.

Hátrányok

 • alacsony minőség.

Samara Regionális Lakás- és Jelzálogalap

Értékelés: 4.2

Samara Regionális Lakás- és Jelzálogalap

1999-ben a regionális központ kormányának határozatával létrehozták a Szamara Regionális Lakás- és Jelzálogalapot. A SOFJI fennállása során több mint 179 ezer. négyzet. m megfizethető, kulcsrakész lakások (befejezéssel). Az Alap aktívan részt vesz a “Fiatal család” szociális programban, több mint 33 ezer ember kapott lakást Szamarában. a régió lakói új házakba és lakásokba költöznek. Az Alap fontos feladatai közül a szakértők kiemelik a hosszú távú építési projektek befejezését, a romos vagy leromlott állapotú épületekből való kitelepítést, a lakosok lakásszövetkezetek létrehozásában való segítségnyújtást.

A SOFJI ügyfelei gyors és hatékony munkát, segítséget nyújtanak az ügyletek lebonyolításában, alacsony árakat említenek. De sok panasz érkezik az ügyfelekkel szembeni figyelmetlen hozzáállásról, az alacsony minőségű anyagok használatáról.

Előnyök

 • részvétel a szociális programokban;
 • a HCC szervezése;
 • az építési helyszínek kiválasztása;
 • operatív munka.
Olvasson tovább  A 15 legjobb esküvői szalon Moszkvában

Hátrányok

 • udvariatlan személyzet;
 • alacsony minőségű anyagok.

SK Patriot

Értékelés: 4.1

SC Patriot

A Patriot építőipari vállalatot 2009-ben alapították. Rövid története ellenére a fejlesztőnek sikerült vezető pozíciót elfoglalnia Rostov-on-Donban. A fejlesztő aktívan behatol Szentpétervár, Tula és Szamara piacaira. Az építtető betartja a lakások tulajdonosainak történő kulcsátadás határidejét. A szakértőket kellemesen meglepte számos projekt korai üzembe helyezése. A bútorozott, kulcsrakész lakások a bestsellerek közé tartoznak. A vállalat felelősséget vállal a környezetért; a hulladékfeldolgozó üzem építésének kérdését tárgyalják.

Az építtető ügyfelei elégedettek a megfizethető árakkal, a modern elrendezéssel, a jó építési ütemmel. Az alkalmazottakkal való durva beszélgetés és a befejezés alacsony minősége a hátrányok közé tartozik.

Előnyök

 • lakások befejezéssel és berendezéssel;
 • A határidők betartása;
 • Felelős hozzáállás a környezethez
 • modern elrendezések.

Hátrányok

 • udvariatlan személyzet;
 • a befejezés alacsony minősége.

Finstroy csoport

Értékelés: 4.1

Finstroy

A Finstroy 1995 óta épít házakat. Két évtized alatt a vállalatnak sikerült bebizonyítania, hogy megbízható építője. A cég több százezer négyzetméternyi megrendelt lakással, kereskedelmi épületekkel stb. rendelkezik. A szamarai lakosok megtapasztalták a Finhaus és a Gagarinsky kereskedelmi épületek, valamint a Michurinsky lakónegyed minőségét. A szakembereknek tetszett a vállalat elkötelezettsége a lakossági házak építése iránt. A fejlesztő nem feledkezik meg az infrastruktúra és a szociális létesítmények fejlesztéséről sem. Számos objektumot a regionális központ peremén építettek.

Sajnos a város lakói arra panaszkodnak, hogy a vállalat nem törődik a környezettel. Sok épületet építenek erdős területen, ami elpusztítja a fákat.

Előnyök

 • gazdaságos osztályú házak építése;
 • Szociális létesítmények építése;
 • A város lakói arra panaszkodnak, hogy a múltban nagyfokú zaklatásnak és bántalmazásnak voltak kitéve;
 • Rengeteg parkolóhely.

Hátrányok

 • a fákat gyakran kivágják.

Bereg, ASP

Értékelés: 4.0

Bereg, ASP

A Beregi Építőipari Vállalkozások Szövetsége már a kezdetektől fogva a városi területek fejlesztésének integrált megközelítése mellett tette le a voksát. Az egyik első cég, amelyik Szamarában fejleszt városrészeket. És a legtöbb objektumot a fejlesztő a város központi részén vagy a jó kilátással rendelkező területeken állítja fel. A szakértők a Beregát a nyitottsága miatt értékelték; bárki élőben követhette a kiválasztott létesítmény építését. Az építkezéseken is vannak szemlélődési napok.

Az ügyfelek panaszai a hosszadalmas papírmunka miatt, ami hitelezési problémákhoz vezet. A Raduzsnyij lakópark tulajdonosai nem elégedettek a lakások kivitelezésének minőségével.

Előnyök

 • nyitottság;
 • A város fejlesztésének integrált megközelítése;
 • sok megrendelt ingatlan;
 • A házak kényelmes elhelyezkedése.

Hiányosságok

 • a dokumentumok feldolgozása hosszú időt vesz igénybe;
 • Panaszok vannak a kivitelezés minőségével kapcsolatban.

Zheldoripoteka, JSC

Értékelés: 4.0

Zheldoripoteka, JSC

A Zseldoripotekát 2001-ben hozták létre a vasutasok lakhatását biztosító szociális program végrehajtására. De 4 év alatt egy teljes értékű piaci vállalattá vált. A szakértők jó jelzáloghitel-ajánlatokat tesznek a vasutasok számára; ráadásul az előlegre nincs szükség. A Zheldoripoteka mint építtető a házakat az ul. Polevoj és Szadovaja, a befektető szerepét az AO játszotta a szamarai Gagarin utcai lakásépítésben. a Volszkaja és a Novo-Vokszalnaja utcákban.

A lakosok dicsérik a vállalatot az alacsony jelzáloghitel-kamatlábak, az Orosz Vasutak vállalati programja és a jó minőség miatt. A hiányosságok közé tartoznak a késések és a gyenge szigetelés.

Előnyök

 • alacsony kamatlábak;
 • vállalati program a vasúti dolgozók számára;
 • a működés átláthatósága;
 • megfizethető árak.

Hátrányok

 • szállítási késedelmek;
 • a házak rossz szigetelése.

Transzfuvarozás

Értékelés: 4.0

Átrakodás

A legolcsóbb szállást Szamarában a Trans Cargo kínálja. 2002-ben kezdte meg működését, és ez idő alatt lakó-, kereskedelmi és ipari épületeket építettek a polgárok számára. Szakértők bevonják a fejlesztőt az állami költségvetési lakásprogramokban való részvételre vonatkozó felülvizsgálatunkba. A vállalat saját építőanyag-gyártással, nagy járműparkkal és kutatólaboratóriummal rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy sikeresen versenyezzen a régióban. A költségek folyamatos csökkentése mellett a vállalat alkalmazottai nem feledkeznek meg a szolgáltatások minőségéről. A lakótömbök magas épületek (18…28 emeletesek), némelyikük a külvárosban, de a város történelmi központjában is találhatók ingatlanok.

A magasépületek lakói elégedettek a lakások minőségével, az óvodák, iskolák és kiskereskedelmi üzletek közelsége miatt. Kevés udvar, nincs hol parkolni az autóval.

Előnyök

 • megfizethető árak;
 • védett anyagok;
 • Nagy autópark;
 • jó minőség.

Hátrányok

 • szűkös udvarok.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: