A 8 legolcsóbb és legmegbízhatóbb csavarhúzó

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem kezelendő vásárlási utasításként. Vásárlás előtt kérjük, konzultáljon építési szakemberrel.

Akkus csavarhúzók – az egyik legelterjedtebb elektromos szerszám, a fúrógépekkel és a csiszológépekkel együtt. Egy normál csavarhúzó elegendő a kisebb javítási munkákhoz, de a közepes méretű javításoknál a szükséges csavarok és önmetsző csavarok száma (pl. gipszkarton szereléshez) több százra nő, és a csavarhúzó már nem nélkülözhetetlen. A piac bővelkedik különböző modellekben, de az Expertology mai minősítése egy külön szegmensnek – a legolcsóbb kategória legjobb csavarhúzói – van szentelve.

A felsorolt 8 modell mindegyike csavarhúzó funkcióval ellátott, gyorsbeavatkozó típusú tokmányokkal felszerelt, kivehető akkumulátorral működő ütés nélküli fúrógép formájában készül.

Legolcsóbb csavarhúzók rangsorolása

Jelölés székhely termék neve ár
A legolcsóbb csavarhúzók rangsora 1 MI
 • TARY CD10.8
 • 2 228€
  2 Edon CF-1202 2 222€
  3 Hammer ACD122 2 499€
  4 ZUBR DSHL-121 2 300€
  5 VICHR DA-12-1 1 760€
  6 ort BAB-10.8-P 1 370€
  7 Kolner KCD 10,8L 1 290€
  8 KALIBR DA-18/1 770€

  MI
 • TARY CD10.8
 • Értékelés: 4.9

  MI<li></div><p>TARY CD10.8</p><li>” src=”/wp-content/uploads/2023/09/79116666195951-588-.jpg” title=”MI<li>TARY CD10.8<li>“><p>Kezdjük az áttekintést az MI márkájú csavarhúzóval</p><li>TARY. Ez egy kínai gyártmányú eszköz, amely a FÁK-országok felhasználóinak bizalmát és tiszteletét elnyerte a tisztességes minőség, a kényelem és a megbízhatóság miatt, megfizethető áron.<p>Nagyon feltűnő design élénkpiros, kiváló minőségű műanyagból. Nettó súly – 1.1 kg. A tokmány átmérője 10 mm.</p><p>Ez a legerősebb modell a felülvizsgálatban, maximális üresjárati fordulatszáma 1350 fordulat/perc. 25 Nm motor nyomatékhatár. Két sebességet támogat elektronikus sebességszabályozással. Beépített kötelező motorfék. Az indítógomb rögzíthető a kényelmes folyamatos működéshez. Hasznos funkció – spot fény.</p><p>Ha fúróként használja, vegye figyelembe a 10 mm-es fúrási átmérőhatárt fémeknél és a 15 mm-es átmérőhatárt fánál.</p><p>A csavarhúzó 1,5 lítium-ionos akkumulátorral működik.5 A⋅h. Működési feszültség 10.8 . A teljes feltöltéshez szükséges idő – 3 óra. A töltéshez a beépített akkumulátortöltőt használja, amely a szállítási terjedelem részét képezi.</p><p>Ezt a csavarhúzót elsősorban otthoni alkalmi használatra ajánljuk. Komoly javításhoz vagy napi használathoz érdemes egy nagyobb teljesítményű és termelékenyebb modellt keresni.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>felhasználóbarát (markolat, gumírozott markolat);</li><li>precíz igazítás;</li><li>“A gépet megvilágított reflektorral, fékkel és egyéb hasznos extrákkal szerelték fel.;</li><li>kellemes design.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Külön megjegyzések az elégtelen motorteljesítményről.</li></ul><h3>Edon CF-1202</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Edon CF-1202

  A minősítést egy másik jó minőségű “kínai” márka, az Edon folytatja. Ez az eszköz sok tekintetben hasonlít az előző modellhez, de vannak fontos különbségek, amelyeket az alábbiakban ismertetünk.

  Ez a kulcs 200 grammal könnyebb, mint elődje – 0.9 kg. A csavarhúzó robusztus műanyagból készült, fekete-piros kivitelben. A tokmány átmérője – 10 mm.

  A csavarhúzó ugyanolyan teljesítményű, mint a fenti modell, akár 30 Nm nyomatékkal és 1300 fordulat/perc alapjárati fordulatszámmal. Két sebesség, elektronikus frekvenciavezérlés, hátramenet, háttérvilágítás, az akkumulátor túlterhelés elleni védelem. A bekapcsológomb zárolható az erőfeszítés nélküli folyamatos működéshez.

  Ennek az ütvecsavarozónak a döntő előnye, hogy két teljes lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, amelyek kapacitása 1 kg.5 A⋅h darabonként. Egy villámtöltővel kombinálva ez a teljes töltési időt 1 órára csökkenti. Működési feszültség – 12 V.

  Az újratölthető akkumulátoron kívül a termékcsomag tartalmaz egy kompakt tasakot is a könnyű szállításhoz.

  Előnyök

  • két elem és egy hordtáska;
  • alacsony súly;
  • masszív felépítés;
  • gyorstöltés;
  • ergonómia.

  Hátrányok

  • Néhány panasz érkezett a fúróveréssel kapcsolatban.

  Hammer ACD122

  Értékelés: 4.7

  Hammer ACD122

  Az értékelésünk harmadik eleme egy csavarhúzó, amelyet a neves német Hammer Werkzeug GmbH mérnökei fejlesztettek ki. Ez a modell majdnem olyan jó, mint a két fenti megoldás, néhány tekintetben felülmúlja őket, és néhány érdekes kiegészítő funkcióval rendelkezik.

  Ez a modell nehezebb, mint az előző két modell – 1.3 kg, elsősorban az akkumulátor mérete és súlya miatt. A pisztolyszerű kialakítás robusztus, sötétzöld műanyag házzal rendelkezik, érdekes high-tech kialakítással. tokmány átmérője – 10mm.

  Két sebességes működés elektronikus sebességszabályozással és egyszerű visszafordítással. 1200 fordulat/perc üresjárati fordulatszám-korlátozás. Nyomaték akár 15 Nm-ig. Fúrógépként való használat esetén a maximális fúróátmérő 5 mm fémeknél és 15 mm fánál.

  Az akkumulátoros csavarhúzó áramellátását egy 1000 kadmiumos, újratölthető NiCad akkumulátor biztosítja.2 A⋅h. Működési feszültség – 12 V. Az akkumulátor töltéséhez rendszeres (nem kapcsoló) töltőt használ. Teljes töltési idő – 3 óra.

  Hasznos kütyük és kiegészítő funkciók, mint például a reteszelt indítógomb, a reflektorlámpa, a mágnestartó az alvázon és az alvázba épített vízmérték.

  A csavarhúzó, két elem és a tok a standard szállítási terjedelem részét képezi.

  Előnyök

  • két elem a készletben;
  • jól ismert német márka;
  • A házba integrált mágnestartó és vízmérték;
  • ergonómia.

  Hátrányok

  • nincs automatikus töltő kikapcsolás, ha teljesen feltöltődött.

  ZUBR DSHL-121

  értékelés: 4.6

  ZUBR DSHL-121

  Most az Expertology szerint a legjobb olcsó és megbízható csavarkulcsok értékelésében figyeljünk a hazai márka mintájára. Annak ellenére, hogy az eszköz összeszerelése Kínában történik, az 5 éves gyártási garancia és az Orosz Föderációban széles körben elterjedt szervizközpontok hálózata komolyan kiegészíti a modell előnyeinek listáját.

  Maga a készülék méretei – 292x196x70 mm, csomag – 293×195×75 mm, nettó súly – 1 kg, a csomagban – 1.5 kg. a legnépszerűbb csavarhúzó formájú pisztoly, feltűnő, sőt agresszív megjelenésű kialakítással. A tokmány átmérője változó; 0-tól.8-10 mm.

  Az elektromos szerszám üresjárati fordulatszáma legfeljebb 1 fordulat/perc.3k. 25 Nm nyomatékhatár percenként (nem rossz alacsony fordulatszámon). 2 sebességgel rendelkezik elektronikus sebességszabályozással, egyszerű fordulással és zárható orsóval.

  A 2 sebességes bolygóműves reduktor nemcsak a nagy nyomatékú csavarozást, hanem a nagy fordulatszámú, hatékony fúrást is lehetővé teszi.

  Pozitív motorfék, elektronikus túlterhelés elleni védelem, impulzus üzemmód.

  Fúróként használva a maximális átmérő fém esetén 10 mm, fa esetén 21 mm. Hasznos extrák közé tartozik a spotvilágítás és a beépített bittartó.

  Ennek a kulcsnak az üzemi feszültsége 12 V. az akkumulátor egy újratölthető Li-ion, 1.3 A⋅h. Az impulzus töltő lehetővé teszi a gyors töltést – mindössze 1 óra alatt.

  A csavarhúzó, az akkumulátor és a töltő mellett a csomag 50 mm-es biteket tartalmaz – PH, PZ.

  Előnyök

  • gyorstöltés;
  • minőségi ügyfélszolgálat;
  • 5 év garancia;
  • kényelem;
  • hatalom;
  • megbízhatóság;
  • feltűnő design.

  Hátrányok

  • nem észlelt hibák.

  VICHR DA-12-1

  Értékelés: 4.6

  VICHR DA-12-1

  Szakértőink a hazai márka egy másik csavarhúzóját értékelték. A Vihr termékek először 1974-ben kerültek ki a szamarai (akkoriban Kuibisev) motorkerékpárgyár gyártósorairól. A termelés most Kínában összpontosul.

  Ez a modell teljesítmény és teljesítmény tekintetében már most érezhetően és jelentősen elmarad a korábbi modellek bármelyikétől. Ezt mindenekelőtt az 550 fordulat/perc üresjárati fordulatszám jelzi. A szerszám ára azonban észrevehetően alacsonyabb.

  16 Nm-ig terjedő nyomaték, egy sebesség elektronikus fordulatszám-szabályozással (22 fokozat) és hátramenettel. A tokmány átmérője változó – 0-tól.8-10 mm. Fém fúró üzemmódban maximum 8 mm lyukátmérővel, fához 18 mm-ig. A bekapcsológomb biztonsági zárral van ellátva. Beépített mágneses bittartó.

  A szerszám egy újratölthető NiCad akkumulátorral működik 1.5 A⋅h 12 V-os üzemi feszültség mellett.

  Előnyök

  • jól tartja a töltést;
  • használhatóság;
  • tisztességes műszaki előírások;
  • megbízhatóság.

  Hátrányok

  • a töltőalap nem eléggé átgondolt.

  Bort BAB-10.8-P

  Értékelés: 4.5

  Bort BAB-10.8-P

  Folytatódik a minősítés egy másik “német” Kínából. A Bort márka a neves SBM csoporthoz tartozik. A gyártás Kínában történik.

  A szerszám súlya 1 kg. Ugyanabban a pisztolyformátumban készült, mint az összes korábbi pisztoly. Az akkumulátor teljesen be van zárva a fogantyúba, anélkül, hogy az alján bármilyen kiálló rész lenne. Kemény műanyagból készült színes ház, főleg kék színű, a start gomb narancssárga színű.

  Elődjéhez hasonlóan egy fordulatszám-tartományban, elektronikus fordulatszám-szabályozással rendelkezik. 550 fordulat/perc frekvenciát ér el üresjáratban. Maximális nyomaték 18 Nm. A motor hátrameneti és kötelező fékje. Fúrógépként való használat esetén a maximális furatátmérő fém esetén 8 mm, fa esetén 20 mm.

  1 x lítium-ion újratölthető akkumulátorral működtethető.3 A⋅h üzemi feszültséggel 10.8 . A teljes töltés ideje 3 óra (normál, nem impulzus töltő).

  Extra funkciók – blokkoló indítógomb, munkaterület világítása.

  Előnyök

  • kompakt méret és alacsony súly;
  • Helyes kiegyensúlyozás;
  • hosszú ideig megőrzi az energiát;
  • Elég erős otthoni használatra.

  Hátrányok

  • Problémák további akkumulátorok vásárlásával és tartalék akkumulátorcsomag nélkül.

  Kolner KCD 10,8L

  Értékelés: 4.4

  Kolner KCD 10,8L

  A következő modell a minősítésünkben a neve alapján a német védjegyekhez kapcsolódik. De ez a benyomás csalóka, és a KÖLNER márka valójában orosz. Az elektromos szerszám gyártása természetesen Kínában történik.

  A csomag teljes mérete – 21x6x19 cm. Nettó súly iehegjdthnf hasonló az előző modellhez – csak 1 kg. Kicsit érdekesebb kialakítás, a szín kontrasztosabb és kifejezőbb – az élénksárga és a fekete kombinációja. Anyagház kiváló minőségű műanyagból készült. a tokmány átmérője 0.8-10 mm.

  Egy sebességes üzemmód elektronikus fordulatszám-szabályozással, legfeljebb 550 fordulat/percig. Nyomaték akár 16 Nm-ig. A motoron visszafordítás és kényszerfékezés van. Fúró üzemmódban a maximális furatméret 8 mm fémben és 16 mm fában.

  1 x lítium-ion akkumulátorral működik.3 A⋅h, 10 A⋅h üzemi feszültséggel.8 . A töltő hagyományos, nem impulzusüzemű. Teljesen feltöltődik a semmiből körülbelül 2 óra alatt, de sok felhasználó állítása szerint már egy óra is elegendő a feltöltéshez.

  A kényelem és a biztonság érdekében a bekapcsológomb zárral van ellátva. Kompakt LED lámpa és mágneses bit tartó a házba integrálva.

  Előnyök

  • könnyű és kompakt – könnyű egy kézzel dolgozni;
  • Fokozatmentesen szabályozható fordulatszám-szabályozás;
  • van egy töltésjelző;
  • hosszú ideig megőrzi az energiát;
  • gyorstöltés;
  • kellemes design.

  Hátrányok

  • Alacsony valós teljesítmény a fúrógép teljes kapacitással történő működtetéséhez.

  KALIBR DA-18/1

  Értékelés: 4.2

  CALIBR DA-18/1

  És a minősítést egy másik hazai és kínai gyártmányú csavarhúzó egészíti ki. Ez a márka 2001-ben jelent meg a piacon, és az alacsony ár és a jó műszaki teljesítmény miatt gyorsan elismerést szerzett a fogyasztók körében. Ez volt a gyártó tudatos politikája – a kétes szükségességű lehetőségek minimalizálása a költségcsökkentés érdekében. A legolcsóbb csavarhúzó a felülvizsgálatunkban.

  Az előző három modellnél lényegesen nagyobb teljesítmény azonnal látható itt. Nagy kapacitású akkumulátor használatával a terheletlen fordulatszám felső határa 1150 fordulat/perc, akár 18 N-m nyomaték mellett. 10 mm-es tokmány átmérő. Egy sebesség üzemmód van. Visszafordítható. Fúró üzemmódban a maximális lyukméret fémben 10 mm, fában 30 mm. Van egy indítógomb-zár.

  A csavarhúzó letisztult, tömör kialakítású és pisztoly alakú. A nagy teljesítményű és túlméretezett akkumulátor, valamint néhány más alkatrész jelentősen növeli a termék súlyát – a nettó súly 2.6 kg.

  Az akkumulátor kapacitása (nikkel-kadmium) 1.2 A⋅h 18V üzemi feszültséggel. A nem impulzusüzemű akkumulátortöltővel történő teljes feltöltés állítólagos ideje – 1 óra.

  A csavarhúzóhoz egy kompakt hordtáska tartozik.

  Előnyök

  • verhetetlen ár;
  • megbízhatóság;
  • rövid feltöltési idő;
  • akkumulátor kapacitása;
  • teljesítmény és hatékonyság;
  • a tok tartalmazza.

  Hátrányok

  • nagy súly.
  Olvasson tovább  A fa liszt leírása és annak használata
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: