A 9 legjobb lézeres távolságmérő az AliExpressről

A lézeres távolságmérőket egyre gyakrabban használják különböző alkalmazásokban. A hagyományos mérőeszközöket, például a mérőszalagot, az optikai-mechanikus mérőszalagot és a vízmértéket helyettesítik. A gyártók a digitális eszközöket számos további funkcióval látják el, amelyek lehetővé teszik a szükséges számítások elvégzését egy pillantással. A népszerű kínai piacon, az AliExpress-en számos otthoni és professzionális távolságmérő áll rendelkezésre. Ezek kialakításukban, funkcionalitásukban és árukban különböznek egymástól. A minőségi lézeres távolságmérő kiválasztásához a szakértők azt tanácsolják, hogy több pontra figyeljen oda.

Útmutató a lézeres mérőeszköz kiválasztásához

Cél. A távolságmérők beltéren és kültéren is használhatók. Mivel a lézersugár napsütéses időben nem jól látható, kültéri alkalmazásokhoz a legjobb, ha egy látóüveggel ellátott készüléket vásárol. Különösen fontos a nagy távolságok mérésénél: Segít megtalálni a pontos célt, amit keresünk. Az olcsóbb lézermutató modellekkel beltérben is dolgozhatsz.

Maximális hatótávolság. A távolságmérő ára a maximális távolság növelésével jelentősen emelkedik. Az építési vagy telepítési oldalon a 40 m-es határértékkel rendelkező műszerek jobban megfelelnek. A földmérők, vadászok vagy golfozók pedig az 1000 m-es maximális hatótávolságú modelleket részesítik előnyben.

Pontosság. A pontosságra való törekvés során a vevőnek tisztában kell lennie azzal, hogy a készülék ára magasabb lesz. Egy helyiség területének vagy térfogatának méréséhez elegendő egy 2-4 mm-es pontosságú eszköz. Másrészt a földmérők vagy földmérők minimális pontosságú (legfeljebb 2 mm-es) szerszámot igényelnek.

Funkcionalitás. Az építészeknek vagy építészeknek nemcsak a tárgyak közötti távolságokat kell meghatározniuk, hanem munka közben különböző matematikai számításokat is el kell végezniük. A területet és a térfogatot kiszámítani tudó, valamint a Pitagorasz-tételt ismerő mérőeszköz segíthet leegyszerűsíteni a feladatot.

Memória. Az Aliexpress lézeres távolságmérőinek többsége beépített memóriával rendelkezik. Míg egy építőipari szerelőnek csak 20-30 mérésre van szüksége, egy tervezőnek akár 100 mérésre is szüksége lehet a memóriában.

Állványtartó. A háromlábú tartó nagyon hasznos opció sok felhasználó számára. A fixen rögzített készülék lehetővé teszi a mérő pontos finomhangolását, ami különösen fontos a nagy távolságok mérése esetén. De az építők és lakberendezők számára ez a lehetőség teljesen felesleges lehet.

Tápegység. Minden lézeres távolságmérő tápegységgel működik. Ezek lehetnek eldobható elemek vagy újratölthető elemek.

 1. Az elemek olcsóak, kompaktak és hosszú élettartamúak.
 2. Az akkumulátorok nem mindig tartoznak a csomaghoz, és egyes modelleket nehéz lehet megtalálni az orosz tartományokban. De gyakori használat esetén az akkumulátor előnyösebb, rendszeresen újratölthető.

Védett házak. A zord környezetben (por, nedvesség, esetleges leesés) való munkavégzéshez robusztus burkolatra van szükség, amely megvédi a negatív hatásoktól. A szakemberek ütésálló kialakítású (gumírozott borítású) és jól tömített burkolatú modelleket választanak.

A legjobb lézeres távolságmérők közül 9-et választottunk ki a felülvizsgálatunkban. Mindegyik elérhető az Aliexpress online áruházban. Az értékelés a szakértői közösség és a valós ügyfelek visszajelzésein alapul.

A legjobb távolságmérő lézer az Aliexpressről

Értékeléshelytermék neveár
A legjobb távolságmérő az Aliexpress-től1MiSery LS8003 138€
2SNDWAY SW-1000A5 100€
3SNDWAY SW-S1205 218€
4MiLESEEY P7 80M/100M/150M/200M6 650€
5SNDWAY SW-S100/70/502 462€
6SNDWAY-E601 700€
7MiLESEEY DT102 001€
8LOMVUM LV-B914€
9SNDWAY SW-T40,SW-T60,SW-T80,SW-T100820€

MiSery LS800

Értékelés: 4.9

MiSery LS800

A MiSery LS800 lézeres távolságmérő nagy keresletnek örvend az Aliexpress online áruházban. A szakértők a készülék népszerűségét több tényezőnek tulajdonítják. Két változat áll rendelkezésre 800 m és 1200 m hatótávolsággal. Jó optika, 6x nagyítás, tisztességes mérési pontosság magas pontszámot érdemel. Széles hőmérséklet-tartományban (-10°C) képes működni…+50°C), fontos a vadászok és a földmérők számára. A kínai gyártó 1 év garanciát ad a termékre, ez bizonyítja a jó minőségű monokulárt. A modell a győztes a mi rangsorunkban.

Több mint 400 ember tapasztalta meg a lézeres távolságmérő előnyeit. A 4,8 csillag átlagos értékelése jó minőséget jelez, míg a pontszám csökkenése gyakran az akkumulátor hiánya miatt következik be.

Előnyök

 • kiváló minőségű kivitelezés;
 • jó optika;
 • a mérések nagy pontossága;
 • 6x zoom.

Hátrányok

 • nincs benne elem.

SNDWAY SW-1000A

Értékelés: 4.8

SNDWAY SW-1000A

Megfizethető ár és kiváló teljesítmény vonzotta a vásárlókat lézeres távolságmérő SNDWAY SW-1000A. A termék a vadászokat és a golfozókat egyaránt célozza. A gyártó két modellt kínál 1000 és 900 m maximális hatótávolsággal. A szakértők megjegyzik a 8x nagyítást, a kiváló minőségű optikát, a sebesség, a távolság és a szögek meghatározásának képességét. Képes melegben (+50°C-ig) és hidegben (-20°C-ig) is dolgozni. Távmérő akkumulátorral, kemény tokkal, USB csatlakozó kábellel és USB dugóval együtt eladó. A második helyen áll a rangsorunkban.

A felhasználók szeretik, hogy a mérő könnyű (185 g), teljes feltöltéssel hosszú munkaidővel rendelkezik (akár 30 000 fordulat/perc) és könnyen kezelhető. mérések). A hátránya a gyanta kellemetlen szaga.

Előnyök

 • kiváló minőségű optika;
 • 8x nagyítás;
 • széles üzemi hőmérséklet-tartomány;
 • elfogadható ár.

Hátrányok

 • rossz műanyag szag.

SNDWAY SW-S120

Értékelés: 4.7

SNDWAY SW-S120

Az SNDWAY SW-S120 lézeres távolságmérő alkalmas pontos és gyors mérésekre az építkezéseken vagy az iparban. A szakértők dicsérik sokoldalúságát és könnyű mérhetőségét. A távolságok meghatározása mellett egyszerű matematikai műveletekre is képes, mint például a terület vagy a térfogat kiszámítása. Mérési tartomány 0,05 m-től 120 m-ig, kb. 2 mm pontossággal. A gyártó lehetővé tette, hogy a távolságmérő USB-csatlakozón keresztül integrálható legyen a PC-vel. A modell a második helyezett a mi értékelésünkben.

A legtöbb ügyfél elégedett a mérőeszközzel, a biztonságos csomagolással és a szállítási sebességgel. Csak a maximális távolság gyártó kissé túlbecsült (a valós – 112 m).

Előnyök

 • egyszerű mérések;
 • terület- és térfogatszámításokat végez;
 • Minimális hiba;
 • robusztus csomagolás.

Hátrányok

 • túlbecsült maximális hatótávolság.

MiLESEEY P7 80M/100M/150M/200M

Értékelés: 4.6

MiLESEEY P7 80M/100M/150M/200M

Meglehetősen magas ár emelkedik ki a kínai távolságmérő modell MiLESEEY P7 közül. A 80 m és 200 m közötti maximális távolság növelésével az ár meredeken emelkedik. Ez a nagyon gazdag funkcionalitásnak köszönhető. A gyártó minden modern lehetőséggel felszerelte termékét, az érintőképernyős kijelzőtől a 3D mérésig. A szakértők szerint az ütésálló készülék türkizkék színe a készülék névjegye. A mérő könnyen használható, számos matematikai számítást végezhet, akár 100 pontot is tárolhat, Bluetooth-on keresztül továbbíthatja az információkat.

A felhasználóknak hízelgő a készülék minősége, újratölthető akkumulátor, nagy pontosság (2 mm). A hátrányok a magas ár és a kis gombok.

Előnyök

 • Kiterjedt funkcionalitás;
 • stílusos design;
 • Az ergonomikus és ütésálló burkolat;
 • minőségi összeszerelés.

Hátrányok

 • magas ár;
 • kis gombok.

SNDWAY SW-S100/70/50

Értékelés: 4.5

SNDWAY SW-S100/70/50

Az SNDWAY SW-S100/70/50 távolságmérőre erős garancia vonatkozik (2 év). A garancia lejártakor a gyártó ígéri, hogy a készüléket ingyenesen megjavítja. A szakértők ezt az olcsó modellt a nagy pontosság (2 mm), a 99 adattárolás, a nagyszámú matematikai funkció miatt vették fel a minősítésünkbe. Nagyszerű színes LCD képernyő, könnyen kezelhető, beépített újratölthető akkumulátorok. A felhasználók kedvelik az automatikus funkciókat, mint például a háttérvilágítás és a lézer kikapcsolása, a készülék kikapcsolása 100-300 másodpercig tartó üresjáratban.

Néhány vásárló megjegyzi, hogy a távolságmérő hiányos, az eladó elfelejti az USB-kábelt.

Előnyök

 • elfogadható ár;
 • hosszú garanciaidő;
 • nagy pontosság;
 • automatikus leállás.

Hátrányok

 • szerény maximális hatótávolság;
 • hiányos készlet.

SNDWAY-E60

Értékelés: 4.4

SNDWAY-E60

Az SNDWAY-E60 lézermérő a szakértők figyelmét felkeltette a felhasználók legmagasabb minősítése (5 csillag). A készülék kiváló árat és jó funkcionalitást ötvöz. 2 mm-es pontossággal a maximális mérési tartomány 60 m. A készülék buborékos vízmértékkel van felszerelve. Kompakt méret, vonzó kialakítás, por- és nedvességvédelem. Könnyen leolvasható a nagy, háttérvilágítású, többsoros LCD kijelzővel. A mérő a TOP 6-ban van a mi értékelésünkben.

Eddig kevesebb, mint két tucat ügyfél értékelte a képességeit. Sokan elégedettek a gumírozott billentyűzettel, a jó pontossággal, az állványra szerelhetőséggel. Nem tartalmaz elemeket (2 db AAA 1.5V).

Előnyök

 • megfizethető ár;
 • jó funkcionalitás;
 • nagy pontosság;
 • kompakt és könnyű.

Hátrányok

 • nem tartalmaz elemeket;
 • néhány értékelés.

MiLESEEY DT10

Értékelés: 4.3

MiLESEEY DT10

A kompakt méret és az alacsony súly fontos paraméterek a barkács- vagy építőipari vállalkozók számára. A MiLESEEY DT10 távolságmérő készüléket nekik találták ki. A termék ötvözi az 5 m hosszú mechanikus mérőszalag és a kis kijelzővel ellátott lézeres távolságmérő előnyeit. 20, 40 vagy 60 m-es maximális mérési tartományok állnak rendelkezésre. A digitális készülék újratölthető lítium akkumulátorral működik (töltés USB-n keresztül). A szakértők dicsérik a távolságmérő felhasználóbarát és eredeti kialakítását, így szerepel a rangsorunkban.

Az ügyfelek megjegyzik a mérőszalag minőségét és a kényelmes USB-töltést. Hátránya az orosz nyelvű utasítások hiánya és a mérési pontatlanságok.

Előnyök

 • jó kivitelezés;
 • kompakt és könnyű;
 • könnyen kezelhető és hordozható;
 • Robusztus mérőszalag.

Hátrányok

 • Nincs kézikönyv;
 • pontatlan mérések.

LOMVUM LV-B

Értékelés: 4.2

LOMVUM LV-B

Az élénk narancssárga ház és a fekete billentyűk vonzó tulajdonságot jelentenek a LOMVUM LV-B távolságmérő megvásárlásakor. A távolságok megadása, valamint a területek és térfogatok kiszámítása mellett az elektronikus buborékszint biztosítja a pontos tájékozódást is. Kis mérete és alacsony ára ellenére akár 20 mérés tárolására is képes. A szakértők megjegyzik a készülék pontosságát, a maximális mérési tartomány 60 m pontossága 1,5-2 mm. Az LCD kijelző háttérvilágítással rendelkezik, így rossz fényviszonyok között is használható.

A felhasználók elégedettek a tömörséggel, a könnyűséggel és a pontossággal. A maximális hatótávolság azonban korlátozott, különösen napos időben, amikor a lézerfolt csak 10-20 m távolságban látható.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • pontos leolvasás;
 • kompakt és könnyű;
 • kijelzőfény.

Hátrányok

 • rövid mérési tartomány;
 • a lézer napsütéses időben nem látható.

SNDWAY SW-T40,SW-T60,SW-T80,SW-T100

Értékelés: 4.1

SNDWAY SW-T40,SW-T60,SW-T80,SW-T100

Az SNDWAY SW-T40,SW-T60,SW-T80,SW-T100 lézeres távolságmérőnek több mint 7700 látogatója van. Valakit vonzott az alacsony ár, ez vonatkozik a modellre, amelynek maximális hatótávolsága 40 m. Néhányan szeretik a pontosságot, 1 m-en egyáltalán nincs hiba. A gyártó kissé túlbecsülte a maximális mérési távolságot. Az SW-T60 például akár 45 m-es hatótávolságra is képes. A mi értékelésünkben az alacsony hely a lézer oldalirányú elmozdulása miatt van, ezért 5 m-nél a valós mérési értékek kisebb oldalára (4 mm) van eltérés.

A szakértők kiemelik a távolságmérő nagyméretű kijelzőjét, a 30 mérés memóriáját és a buborékszintet. A két AAA elemet azonban pluszban kell megvásárolni, mivel azokat külön árulják. . nem tartoznak a szállítási terjedelembe.

Előnyök

 • alacsony ár;
 • nagy képernyő;
 • Memória 30 mérésre;
 • minőségi szint.

Hátrányok

 • nagyobb bizonytalanság;
 • nincs elem.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: