A bélés mennyezete a belsőépítészetben

Mi és hogyan láthatjuk a mennyezetet úgy, hogy ez nem csak szép, hanem gyakorlati is, és ha lehetséges – az ökélesen barátságos, sok érdeklődés. A befejezések sokféleségéből szakértők osztják fel a Clappoard Clapper-t, az anyagot, amely az egyik leggyakoribb módszer a vágási mennyezetre.

Sajátosságok

Érdekes eredetű építőanyag neve. Korábban a szállítási autókat fából készült lécekkel vágták le, ami aztán a dekoráció befejezéséhez használta. Így a fa általános neve történt.

Fő jellemzője a természetesség. A szoba, amelyben a mennyezetet fából készült tapsolással vágják le, lélegzik. Ez egy természetes mikroklímát képez, mivel egy ilyen fa tulajdonság, mint a nedvesség felszívása, amikor feleslegben van, és röviden izolálódik.

A megkülönböztető jellemzők:

 • természetes és természetesség;
 • tartósság és megbízhatóság;
 • hő- és hangszigetelés;
 • Biztonság;
 • rothadó folyamatokkal szembeni ellenállás;
 • Könnyű gondosság;
 • Egyszerűség a montázsban;
 • a megjelenés eredetisége;
 • Teljes egészségbiztonság;
 • Kiváló lehetőség a kommunikáció elrejtésére.

A fa bélés az ilyen termékek generikusa, mint fém és műanyag bélés. Az összes fajta jellemzője az űrlap és a telepítés. Klasszikus műfaj – fából készült fali futófelület különböző felületek befejezéséhez, beleértve a mennyezetet is. Meglévő hátrány – A gyenge nedvesség és a hőállóság ma könnyen kiküszöbölhető. A szükséges impregnálások könnyen megbirkózhatnak ezzel a problémával.

Műanyag mennyezeti mennyezeti lehetőség Első költségvetés. Zökkenőmentes technológia, vonzó és elegáns. Számos súlyos hibával rendelkezik. A fő a rövidsége. Idővel elveszíti a hófehéret, fade és sárga. Mechanikai hatások és hőmérsékleti reakciók hatásának kitéve.

A bélés vékony lapos acél és alumínium gyakrabban használják a homlokzati felülettel, a ház, de lehetséges, hogy használja a közüzemi, udvar épület. Alumínium termék szinte örökké, Mit nem tudsz megmondani az analógról. Olcsó anyag – rövid életű. A védőréteg kisebb károsodása visszafordíthatatlan folyamathoz vezet – a finom fém károsodása.

A típusok halmazának köszönhetően a bélés alkalmas a mennyezetek befejezésére a különböző működési követelményekkel és esztétikai kérésekkel rendelkező szobákban.

Hogyan válasszunk anyagot?

Az anyag termelői sokat, ez csak a termékminőség néha elhagyja a legjobbat. Annak érdekében, hogy ne tegyen hibát az akvizícióban, gondosan meg kell vizsgálni a vásárlás során. Figyeljen minden egyes apróra.

Csomagolás – figyelmeztetni kell, ha a bélést eladják, a filmbe csomagolva. Ez a tény az alacsony termékminőségről szól, mivel nem lehet megtörni a filmet, és kihúzhat egy panelet az ellenőrzéshez. Azonos A zárt panelek a nem refrakter miatt felmerülő páratartalomnak vannak kitéve. Ez a csomag negatívan befolyásolja az első osztályú anyagok minőségét.

Ha lehetséges, tisztelje meg a lemezt. Az egyszerű görbület veszélyezteti az elvégzett munka eredményét. Jobb elhagyja az ilyen árukat. Először is nehéz lesz telepíteni. Másodszor, még a szerelt is, garantálja azt a tényt, hogy hosszú ideig tart, nem.

Ha a vizuális ellenőrzés nem kétséges, vizsgálja meg a felületet. Laza hullámok megtalálhatók a táblán. A leginkább gondos vizsgálatot összekötő struktúrákat (hornyok és gerincek) igényel. Semmilyen esetben nem tartalmazhatnak zsetonokat vagy repedést.

Kívánatos, hogy megvizsgálja a hullámokat feltáró klipeket. Ha ez megtalálható, a Kleimer nem lesz képes telepíteni, mivel szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szerelvény könnyű, ha különálló panelek csatlakoztatása.

Ügyeljen arra, hogy használja a készüléket, ha az áruházban elérhető lesz, a nedvesség méréséhez. Ne sajnáljuk, hogy megvizsgálja a vásárlást – ez a végeredmény garanciájaként szolgál.

A befejező anyag kiválasztása, szükség van a specifikációra. A fa bélés négy kategóriába sorolható. Jelentős különbségek vannak. Lehetetlen választani a kiváló minőségű anyagot, anélkül, hogy figyelmet fordítana rájuk.

 • Termékek “A” Teljesen alkalmas a padlóburkolatra. Vannak hibák, például gyanták foltok (legfeljebb két), nem szétválasztó repedések (egy-kettő), egy szuka megengedett.
 • “B” osztály – viszonylag jó dolog. A lakóhelyi helyiségekben az esztétikai jellemzők miatt nem kívánatos. Ez a nem vágott repedések, a szuka és a gyantafoltok kibővített száma.
 • C osztályú osztály Alacsony minőségű. Csak a többlet épületek burkolatára szolgál. Ebben a csoportban a kritériumok teljesen eltérőek – legördülő kavarog, repedések, gyanta zsebek révén. Ez az anyag azonban nem szilárd házasság.
 • Termelési osztály “Extra” bármilyen hiba teljes hiánya jellemzi. Ez a tökéletes lehetőség a mennyezetek befejezéséhez.

Ez a besorolás egy utazási csillag, amikor egy fából készült bélést választ. A fa típus befolyásolja a gyártott termék teljesítményét.

Tervezés

Szokatlanul és eredeti, úgy néz ki, fehér mennyezet, kombinálva különböző anyagokkal. A modern design mennyezetre való burkolat népszerű és kereslet, mivel a gazdasági anyagok tendenciája hozzájárul az egyedülálló stílus létrehozásához. És a bélés ugyanúgy, mint ez a termék, amelyet a természetes textúra, a megfelelő érték és a telepítés egyszerűsége jellemez.

A létrehozáshoz különböző fák fajokat használ:

 • A lágy barna árnyalatok fenyőtermékeinek eredetisége vonzza az ügyfeleket és elfogadható árat.
 • ATE-ből készült, érdekes költségvetési anyag. A végső szakasz a felületet festeni, mivel a fa szerkezete nem túl kifejezett.
 • A vörösfenyőből származó áruk fő előnyei az ellenállás, a telített árnyék és a fa textúra kifejeződése. Ez a fajta jól tolerálja a páratartalmat.
 • A lipa eredetű műanyag vonzó arany árnyalatú.

Tűlevelű típusa tartós, praktikus, ellenálló nedvesség. Nemkívánatos zárt tartósan magas hőmérsékleten. Mivel a félreeső gyantaanyagok tüzet okozhatnak. A lombhullató fajok feldolgozása és tónusa.

Fehér színű, amely bármely olyan stílusban van, amely tökéletesen kombinálható más festékekkel, képes vizuálisan kibővíteni a helyet. Előnyben részesítjük az olaj- és akrilfestékeket. A felület feldolgozása a nedvesség és a rovarok behatolásának megvásárlásával, az eltarthatósági időtartam meghosszabbítható.

Az Euromagle elegáns képet teremt különböző diagonálási csíkok kombinációjával.

A helyiség belsejében válogathat a helyiség belsejében, lehetővé téve a keletkező egyéni elemeket a mennyezeten – például a csillár körül. Egy érdekes megjegyzés a belső térben lesz a mennyezet a műanyag bélés, különböző a textúra és az alkalmazott minta. A kontrasztos színek panelek segítségével lehetséges a szoba zónája.

A tervező megtalálja ezt az anyagot, lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy saját otthonának egyedülálló és egyéni jellegét adja.

 • A keskeny és hosszú panelek kibővítik a helyet;
 • A vonalakból származó konstrukciók harmonikusan öntenek semmilyen stílusba;
 • A rácsos struktúrák a kereszt-sínekkel elrendezték a gerendákból származó mennyezet képét;
 • Nagyszerűen néz ki a különböző műanyag szélességű lemezekkel;

 • Az MDF panelek különböző irányba történő elhelyezése, a természetes fa kiváló utánzása;
 • Luxus a dekoráció elérésében, fehér, arany vagy ezüst tónusú hígítással;
 • A divatos belső terek inkább egy rack stílus;
 • A fából készült és festett mennyezetek kombinációja.

Vélemény van az ilyen mennyezetek alkalmasságáról csak erkélyeken vagy nyári házakban. Ez hibás.

A nappaliban az anyag megfelelő használata a mennyezet kialakításában. A felület átalakítására alkalmas lakott deszkák. Lehetőség van a gerenda átfedéseinek kialakítására, mint az alpesi faházban vagy a vadászat tartományban. Ez a hatás érhető el, ellentétben a befejező elemek festményével.

Emlékeztetni kell: egyrészes képet kapsz, meg kell díszíteni az egész belső teret egy stílusban. A festett bélés hangulatos légkört teremt a népszerű Provence stílusban, így szükséges a hálószobában. Amint az antik és a felülmúlhatatlan varázsa észrevehető eleme megszerzi a kovácsoltvas bútorok kombinációját és a lakkozott bevonat részleteit.

Az ilyen termék alaposabb választása elkerülni fogja az allergiás reakciókban szenvedők negatív hatását a kiosztott lényeges vegyületeknél. Az ideális szoba a bélés mennyezetével konyha lesz.

Kiváló lehetőség is megtisztul az alábbi stílusban. Itt lehet használni bézs, fehér, kék tónusok panel színét. Gyönyörű lesz a helyzet a helyzet a tervezett kép. A győztes meg fogja nézni a szobát stílusos technikus és a háztartási elemek acélfelületeivel.

A természetes típusú mennyezet megfelelő lesz a konyhában természetes kő dekorációval vagy utánzással. A más objektumokkal kombinálva festett panelek használata alkalmas folyosó készítésére. Ne hagyja ki a belső tér részleteit és általános nézetét.

A gyermekeket és az irodát analógiával készítik el. Az óvodában alapos és szigorú megközelítésre van szükség egy ilyen bevonattal. Az egyetlen szoba a házban, ahol nem ajánlott telepíteni a claplemez mennyezetét, lehet egy fürdőszoba. A túlzott páratartalom megsemmisíthető.

Számítás

Számítsa ki a szükséges mennyiségű anyagot a mennyezet befejezéséhez, de a gondozás. És a számítottnak gondosan kell lennie, hogy a végeredmény nem hozza az énekeket többletköltségek formájában (idő, pénz, idegek). Ajánlatos árut vásárolni valamilyen tartalékkal. Meg kell kezdeni egy jól fejlett tervvel a rögzítőelemek irányításával. Mindez a javítás a rajzban.

Ezekkel a nyilvántartásokkal könnyebb kiszámítani a terméket. A mennyezeti terület kiszámítása Elementary: A szélességet Dina (Például – AB – 3×4 = 12) szorítják. A pontos számításhoz ismernie kell a kiválasztott burkolat méretének méretét. Ezeket az adatokat fel kell tüntetni az anyagi csomagoláson, és megfelelnek a gosztnak. Azáltal, hogy megosztja a mennyezet területét egy tábla területére, megtudhatja, hogy mennyire van szükség.

Rendes matematika. De ugyanakkor ne felejtsük el a rögzítés árnyalatát, azaz a hornyok és a gerincek jelenléte. Az egyes fórumok szélességének csökkenése lesz. Ez a számítás manuálisan történhet. Ez veszélyezteti a költségek sok időt és erő.

Az online számológépek megmenthetők. Csak a panel szélességének, hosszának, magasságának és vastagságának alapvető paramétereinek ismerete szükséges. A gyakorlat alapján meg kell jegyezni, hogy a két hasonló mérés eredményei nem rendelkeznek jelentős különbségekkel. A mérési pontosság megmenti a javításhoz rendelt költségvetést, védi a felesleges termesztéstől. de Ne felejtsük el az uralkodó kerekítését a frakcionális érték nagy oldalán, és az anyag stratégiai tartalékának 15% -át adják hozzá.

Azonnal kiszámolhatja az anyag költségeit. Vásárláskor meg kell ismernie a bélés és a szükséges szám paramétereit. És ne feledkezzünk meg a tényezőket, amelyek befolyásolják a költségek: az ár függ a méret a béléssel, amelynek pontos mérése, amely lehetővé válik, hogy megvásárolja a szükséges készpénzt. Most bátran illeszkedjen az összeszereléshez.

Beépítési

A munka teljesítése érdekében gondosan felkészülni kell. Bármilyen különleges készség nem lesz szüksége, van vágy. De egy eszköz összegyűjtése, amely nélkül pontosan semmi sem fog történni, szükséged van rá. Szüksége lesz többféle építési szintre. Anélkül, hogy rulett lenne Munka, ahogy azt mondják, a szemen, ami teljesen elfogadhatatlan. Szüksége van egy kalapáccsal, Hacksaw, Jigsaw és Shurntervers.

Abban az esetben, ha a lámpa fémprofilból lesz, jobb használni az ollót. A sheat telepítésekor használjon ütéssel vagy egy perforatorral egy beton mennyezetgel. A Borax minimális átmérője legalább 6-7 mm. Idővel a burkolat egy kis időt vesz igénybe, ha a megfelelő számítás és egyértelmű jelölés. Caracas a szerelési panelekhez két típus – fa és fém. Az első lehetőség optimálisnak tekinthető. Ő olcsóbb és könnyebb dolgozni.

A fából készült végzet megköveteli:

 • 4×4 cm, illetve a mennyezeti terület;
 • zárójelek;
 • Fa vagy műanyag ékek;
 • Önzetlen.

Fémkerethez:

 • Fémprofil;
 • felfüggesztés;
 • kötőelemek;
 • öntapító csavarok;
 • Horgonyok.

Ha szükséges, a bélés a telepítés előtt meg kell szárítani. Tisztítsa meg a mennyezetet a szennyeződésektől, a porból és a régi vakolatoktól. Keresse meg a kulcsjelzési pontokat egy szinten. Az első lesz a legkisebb pont a mennyezet, amely átkerül az összes falra, és az egyik vonal kerülete körül van. Ezek látványosságai a bárok számára.

Egy kis árnyalat: olyan helyeken, ahol a tömítő útmutatók nem történt meg, használj ékeket.

A mennyezetek ilyen díszítéssel nem viselnek cseppeket magasságban és torzításban. A doomle a dübelhez van csatlakoztatva. A sávok közötti melléklet távolsága attól függ, hogy milyen anyagot készítettek. Szerelt keret, elindíthatja a befejezést. Lehetőleg ez a munka együtt.

 • Az első panel a tüske falához van rögzítve. A felépítéshez szükséges táblák szigorúan merőlegesek a ládára.
 • A szint használata előtt állítsa be a pozícióját.
 • A második pálya, amely először behelyezi a hornyokat, erősítse meg a keret kereteit.
 • Minden más panel analógiával van ellátva. Mivel a gyakorlat megmondja, az utolsó tábla gyakran meg kell vágnia. Hogy a varrás kevésbé észrevehető, helyezze el az egyetemes megtekintésre. A telepítés során haladéktalanul mérje meg a világítás és a kommunikáció lyukait. A pontszám gondosan szükség van.
 • A kész mennyezetet a peremén lévő fa talppal díszítették. Előnyösen fából készült bélés és lábazat fedő lakk. Festési lehetőség és lehetőség.

Tippek és ajánlások

A házban a kényelem megteremtésében a mennyezeti dekorációt a Clapboard játssza le.

Annak érdekében, hogy hosszú ideig az eredeti állapotban maradt, ne feledje:

 • Nem ajánlott nedvesíteni;
 • Tisztításhoz használjon porszívót vagy száraz ruhát;
 • A foltokat gyenge oldószerrel kezeljük;
 • A mesterek időközönként tájékoztatják a felületet antiszeptikumokkal és antipirensekkel;
 • Konszolidált, hogy nagyon óvatosan szükséges;
 • Inkább a természetes anyagok előnyben részesítése.

Az eurogramok mennyezete mind egy téglaházban, mind a lakásban készülhet. Az Eurovant diagramoknak csak magas színvonalú és rögzíteniük kell a lépésenkénti utasításokat követően.

Kiválaszthat egy olyan anyagot, amelynek mintázata van. Egy ilyen lehetőség a legtávolabbi vagy loggia számára a legmegfelelőbb, akkor is nyereségesnek tűnik a házban.

A tükörbélés stílusosnak tűnik. Családfotók alkalmazása. Ebben az esetben biztosan szélesnek kell lennie.

Az előkészítésekor először is szükség van, helyesen állítsa be a referenciaértékeket. Így könnyebb lesz belépni a bélésbe a saját kezével. Tedd az anyagot szorosan, gondosan tedd. Ez akkor fontos, hogy navigáljunk a béléshez, hogy sok éven át szolgáljon.

Gyönyörű példák a belső térben

A mennyezeten lévő fából készült keresztgerendák vizuálisan szélesebb körűek. Ezenkívül egy ilyen mennyezeti borítás nagyon elegáns és érdekes.

Ez a mennyezet tökéletesen illeszkedik minden belső stílusba. Kiválaszthatja a gyönyörű dekoráció mindenféle elemét.

    Mennyezeti bevonat a falra teljesen nem tölti be a szobát.

    Gyönyörű példák a fából készült mennyezetek tervezésére a belső térben, láthatod ezt a videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: