A Businesswood jellemzői

Ma, annyi évvel ezelőtt, az egyik legmagasabb minőségű, megbízható és igényelt építőanyag fa. Ő, különösen bizonyos fajták, annak ellenére, hogy a modern anyagok léteznek, és továbbra is kedvence, mind a gyártónál, mind a fogyasztóban.

Az elemek és szerkezetek gyártásának folyamatában az úgynevezett üzleti fát használják. Mindezek részletes információ áll rendelkezésre ebben a cikkben.

A Businesswood jellemzői

A Businesswood jellemzői

Ami?

Üzleti fa – fő a fűrészáru csoportjában.

Ez bármilyen típusú fa törzsének része, amelyet bizonyos méret és minőség jellemez, ami tovább határozza meg, hogy alkalmas a termelésre.

Ez teszi különböző struktúrákat, amelyek mind az építkezésben, mind a népgazdaságban alkalmazhatók.

Ha figyelembe veszi a naplózás teljes mennyiségét, akkor a Businesswood tiszta kimenete 73% -ról 86% -ra.

A Businesswood jellemzői

A Businesswood jellemzői

Jellemzők

Korábban a cikkben már beszéltünk arról, hogy ez az anyagnak bizonyos jellemzőkkel és a legmagasabb minőséggel kell rendelkeznie. Minden jellemző a szabályozási dokumentumok, nevezetesen a GOST 32714-2014 “fűrészáru. Feltételek és fogalommeghatározások “, GOST 531000” Wood Business “és Gost 2292-88 *” kerek fűrészáru. Jelzés”.

Ezek a normatív cselekmények azt mutatják, hogy vannak bizonyos kategóriák és osztályozások.

A Businesswood jellemzői

A Businesswood jellemzői

Tehát az üzleti fa a következő kategóriákban van besorolva.

 • Kategória szerint. Három közülük van. A legmagasabb minőségi anyag 1 kategóriába tartozik, de a harmadik pedig az ideális tulajdonságokhoz van hozzárendelve.
 • A méret kategóriájában. Ez nagy, közepes és kicsi. Ezt a paramétert ez a tulajdonság határozza meg, mint a ostor átmérője. A nagy üzleti fából készült, a ostor átmérője (a kéreg kivételével) 26 centiméterrel jellemezhető. A közepes méretű fából – 14 cm és 24 cm között, de kis fa – 6 m és 13 cm között.

A fajta részlege is van. Ez a paraméter a forrás anyag típusától és változatosságától függ. Részletesebben arról, hogy melyik fákat használják az üzleti fa gyártásának előállításához, akkor a cikkben is olvasható.

A Businesswood jellemzői

Az anyag minőségének meghatározásakor figyeljen a következő paraméterekre és jellemzőkre is.

 • Szín keresztmetszetben. A legtöbb fák a kontextusban más színűek a magok, de vannak olyanok is, amelyeket egységes jellemeznek. Hívásnak hívják őket. Ez a szín nyír, Linden, juhar, éger. Egy ilyen egyszerű jellemző, mivel a mag színe segíthet meghatározni, hogy egy egészséges törzs.
 • Alapállam. A kernel a fűrészáru legtartósabb és szilárd része.
 • A collus rétegek száma. A mocsár része a törzsnek, amelynek alapja fiatal sejtek. A fiatal fákban van jelen, amelyek még mindig nem rendelkeznek tartóssággal és keménységgel elegendő ahhoz, hogy a fűrészárut üzletlujjként használták.

A Businesswood jellemzői

A Businesswood jellemzői

  Fontos a tényező, ahol és milyen körülmények között növekedett, milyen régi az, és melyik osztály.

  Egy ilyen paraméter, mint a törzs hossza, szintén figyelembe veszik. Az üzleti fa bármilyen hosszúságú lehet, de leginkább a magas növények feldolgozására szolgál, amelynek törzséből sok anyagot kaphat.

  A Businesswood jellemzői

  Megszerzés

  Az anyag munkadarabjának folyamata a GOST szerint történik. Nagyon nehézkes. Mindez azzal a ténnyel kezdődik, hogy Meg kell határozni az egész fűrészárut pontosan, hogy a minőség és a jellemzők megfelelnek a fenti követelményeknek. A harmadik fokozat alatti paraméterekkel nem használhatók üzleti fűrészáru előállítására.

  Üzleti fát kap a fa fő részéből – törzs. A faforrások speciális felszereléssel és formában vannak vágva. Továbbá az anyagot speciális gépeken is tisztítják, szopják, őröljük és szükség esetén különleges festékekkel borították.

  A feldolgozóanyag folyamatát nagyrészt a további felhasználás határozza meg.

  A Businesswood jellemzői

  Hány businesswood jön ki a kubométer az erdőtől függ, több tényezőtől, többnyire természetesen a fajta fa. Ma a következő fajtákat használják az ilyen típusú fűrészáru gyártására.

  • Tölgy. Ez a világ legdrágább és értékes fafaja. A bútorok, az építőipari javítás kizárólag a tölgyből készült.
  • Bükkfa. A törzsből származik, amelyet tovább használunk padlóburkolat előállítására.

  Fák, mint a fenyő, nyírfa, juharhasználat, bár elég ritka, üzleti faanyag készítéséhez. Ez a fa jellemzőihez kapcsolódik.

   Fenyő és lucfenyő, amennyit tudsz, ezek a legkisebb fák, amelyek még akkor is, ha a naplóház sok éve megosztanák a gyantát. A fűrészáru alkalmazási területe meglehetősen keskeny.

   Bőr Production vezetők ma – az Egyesült Államokban, aki rendelkezik 18% -át a világ tenyésztés fűrészáru, Oroszország – 11%, Kína – 9%, Brazília – 8%. Természetesen csak az ilyen nyersanyagokat csak olyan országokba szállítják, amelyek területén elegendő erdő van.

   A Businesswood jellemzői

   A Businesswood jellemzői

   Hatály

   Jelenleg az üzleti fát az egyik legértékesebb anyagnak tekintik. Majdnem mindenki, aki például javítási munkát végez, vagy bútorokat készít a sorrendben, előnyben részesíti őt. Ez egyáltalán nem meglepő. Végül is ez a fajta anyag a legmagasabb minőség, és megfelel a szabványoknak.

   A Businesswood jellemzői

   Ma nagy masszív bútorok és egyéb tervek főként az üzleti fából készültek. Ezt is használják:

   • építés alatt;
   • a cellulóz és a papíriparban;
   • Rétegelt lemez, talpfa, sporteszközök, mint például a sílécek vagy fegyverek gyártásához.

   A legmagasabb minőségű erdei termékek bizonyos fajtájú fák és fajták a hajóépítés és felszerelésére a kommunikációs vonalak.

   A Businesswood jellemzői

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása