A JackHammers Makita jellemzői

A Makita egy japán vállalat, amely a villamosenergia-piacon dolgozik a jackhammers nagy mennyiségét. A fogyasztó megállíthatja a választást a könnyű hazai, és a szakember vége. A jó minőségű eszközöknek köszönhetően a cég világszerte elérte népszerűségét.

Jellemzők

Csiszoló kalapács – eszköz, amely a szilárd felület elpusztítására szolgál. A Makita Jackhake készülékeinek használata lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a csempe eltávolítását, elpusztítsa a partíciót téglából, betonból, távolítsa el az aszfaltot, tisztítsa meg a vakolat és a betonréteget, tegye a falakat és a lyukakat a falakon, megszakítsa a fagyasztott talajt és a fagyasztott talajt, szétszerelje a fémszerkezeteket.

Bármilyen jackhamm-t egy erőteljes ütőerő jellemzi, amely megfelel a tésztának, csúcsnak, meghajtónak. A szerszám nem jellemző a komplex belső kialakítás, valamint a munkaprogram. Az elektromos kalapács belsejében egy csata, amely meghajtja a meghajtót. Az utóbbi átadja a mechanikai impulzust a csúcsra, azaz a sokk mechanizmus. A termelékenységetől függően súlya 3 és 32 kilogramm.

Az a feladat, amely a Bumpman előtt áll, az Executive részének jellemzője – csúcsok. Ez utóbbi lehet a következő fajták:

 • Lomik;
 • lapát;
 • véső;
 • Trubovka.

Sokféleség

Makita sokszínűsége Makita meglehetősen széles, így a felhasználó kiválaszthatja a tökéletes opciót, amely megfelel neki a funkcionalitás és a költségek.

A mai napig megkülönböztethető a Makita dömping modellek több modellje, amelyek az átlagos fogyasztó leginkább igényei.

NK0500

A modell eszközét tömörség jellemzi, könnyedén a vízszintes síkon dolgozik. Az ilyen eszközök segítségével könnyen elvégezheti az apartmanokban vagy a magánházakban végzett egyszerű szétszereléseket. Moloto minőségi gipsz, csempe, valamint fagyasztott megoldás. Szerszámhossz – 468 mm súlyú 3100 gramm. Ilyen méretek lehetővé teszik, hogy hosszú ideig használják a bumpot fáradtság nélkül.

A modell magas szintű munkákkal, valamint hosszúkás kézzel történő manipulációval került sor. A fogantyú ergonómia megkönnyíti a kalapácsot, ha dolgozik, valamint egyszerű, ha tartják. A berendezés kapacitása 550 W, a hatások gyakorisága beállítja a speciális elektronikus kapcsolót.

A HK0500 jellemzői porszentron, kettős szigetelés, hosszú hálózati kábel jelenléte.

Nm1307sv

Bár ez az eszköz sok súlya van, de könnyen dolgozhatnak sokáig, anélkül, hogy megállnának. A kalapácsot magas termelékenység jellemzi, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a komplex feladatokkal. A berendezéseket 1510 wattos teljesítmény jellemzi, az ütések frekvenciáját speciálisan kialakított kapcsolóval lehet beállítani. Az üresjáratban a sokkok nem fordulnak elő. Más modellekből ez a hexagon típusú patron, amely hozzájárul a nagy teljesítményhez, valamint a berendezés megbízható rögzítéséhez. Az egyszerűsített felhasználást egy rögzítő jelenléte igazolja.

Olvasson tovább  A nagy szilárdságú csavarokról

Hogyan használható egy bump alkalmazással kapcsolatos munkacsoportok különböző szárak és csúcsok, Traamwickers és mások. A kalapács kialakításában van egy zsírrendszer, így a tartály napi feltöltése nem szükséges. A HM1307CB funkcionalitás simaindítással, stabilizátorral, szervizlámpával, csökkentett zajjal és rezgésszintvel optimalizálva van.

Ez a modell elengedhetetlen asszisztens lesz a háztartás és a szakmai természet munkájában az építési időszak alatt.

Nm1810

Ez a jackhammer súlya 32 kilogramm. Ez 2 kW-os kiváló kapacitás jellemzi, és akár 2 ezer is elvégezhető. Hajtás percenként. Alkalmazzon ilyen berendezéseket a professzionális szférába. A műszaki jellemzőit a szerszám elég ahhoz, hogy elpusztítsa az anyag a legmagasabb keménység, amikor munkát végző építkezési, út, a hegyek, valamint a bányászat.

Hogyan válasszuk ki?

A Bump Box nehéz cserélni bármely más eszközt. Az eszköz különböző modelljeit különböző feladatok elvégzésére használják. Az Easy Elektromos opció ideális a javítási munkákhoz, és az építéshez jobb, ha erősebb és erősebb módosításokat használ.

A szerszám három típusra van osztva a hatalomtól függően.

 1. Elektromos, Melyik a legegyszerűbb és ezért a legkeresettebb kalapács. Kis- és közepes méretű munkákhoz használják, a hálózathoz való hozzáférés függvényében.
 2. Pneumatikus Sűrített levegővel ellátott funkciók. A legbiztonságosabb lehetőségnek tekinthető, mivel nem alkot szikrát. Gyakran ez a fajta kalapács az iparban használják.
 3. Hidraulika A csokor ellentétben az előző folyadékkal történő futtatással. Ez a leginkább csendes eszköz mindenféle.

A kalapács működésének hatékonysága közvetlen függőséggel rendelkezik a hatalomtól. Minél magasabb ez a mutató, annál több energia kapja meg a feldolgozott anyagot. A teljesítmény is fontos a feldolgozható felületvastagság szempontjából. A háztartási munkákhoz, amelyek a befejezéséhez kapcsolódnak, akkor 1-1,2 kW kapacitású berendezést kell választania, és ha szilárd anyagot dolgoznak fel, a szerszám teljesítményének legalább 1,6 kW-nak kell lennie.

Az egyik fontos mutató, amely figyelembe veszi a Jackhammer vásárlása során – ez az ütközés energiája. Ez lehet 1 háztartási legfeljebb 100 j professzionális eszközökben.

Ezek az eszközök a következő típusú patronokat alkalmazzák.

 • SDS+ – Ez a legkisebb patron, amelyet könnyű modellekben használnak.
 • SDS max – Ez egy olyan típusú patron, amelyet a nagyszabású fúvókák használata jellemez. Ez az elem általában nagy tömegű kalapács modellekben van felszerelve.
 • SDS HEX Ez egy megbízható patron, amelynek hatszögletes bilincse van, nagy hatású energiával rendelkező eszközökre használják.

Ha elektromos jackhaft eszközt választ, figyeljen a vezeték hosszára. Minél hosszabb a kábel, annál kényelmesebb lesz a munkafolyamat.

A kalapács súlya arányos a hatalommal, vagyis az erősebb felszerelés, annál nehezebb. A könnyű modellek körülbelül 5 kg-ot mérnek – kényelmesek a javításokhoz, az otthoni befejezéshez. A 10 kg-os átlagos súlyú kalapácsok könnyen elpusztíthatják a falakat, hogy kinyitják őket. A nehéz eszközök súlya több mint 10 kg, fő célja – ipari munka, alapítóeszköz, primer feldolgozás.

Olvasson tovább  A dielektromos kesztyű hossza

A JackHammers egyes modelljeiben sima kezdet van. Egy ilyen funkció zökkenőmentes működést és biztonságos megkezdését biztosítja, amelyben a felhasználó nem veszi észre a rándulást. Az ütközési sebesség automatikus beállításával rendelkező eszközök népszerűek. Ez a jellemző képes javítani a munka minőségét, és kiterjeszti a berendezés élettartamát.

A rezgésvédelem a modern dudorok sajátossága, az ilyen funkció hozzájárul a felhasználó fáradtságának csökkenéséhez.

Használati utasítások és javítás

Annak ellenére, hogy a JackHammers megbízható eszközök, néha megszakadnak. A javítás folyamatában a bump a munka két szakasza következik be:

 • az eszköz problémájának meghatározása;
 • A meghibásodott részletek cseréje.

Annak érdekében, hogy egy jackhable kalapács hosszú ideig szolgáljon, állandó szolgáltatásra van szüksége. Sajnos a piacon meglehetősen korlátozott számú pótalkatrész található a chipperek számára. Sok pótalkatrész egyetemes, így nem használható egy szerszámmodellhez. Súlyos bontások érdemes megbízni a szakembereket. Ha a felhasználó maga úgy döntött, hogy javítja a berendezést, akkor ez az ilyen intézkedéseket igényli:

 • Szétszerelje a bumpot és távolítsa el a szennyeződést;
 • azonosítsa a hibamennyiséget;
 • javítsa vagy cserélje ki a részt;
 • Gyűjtsd össze a kalapácsot;
 • Ellenőrizze a funkcionalitást.

A kibaszott kalapácsok azok a szerszámok, amelyeket a tömítés megbízhatósága jellemez. A kenés cseréje nem szükséges gyakran gyakorolni, még akkor is, ha a berendezést folyamatosan használják. A kenőanyag cseréjéhez szükség van eltávolítani a forgattyús mechanizmust, hogy visszavonja a régi kenést, készítsen 30 gramm az új kenőanyagot, és telepítse a kristálymechanizmust az előző helyre.

A jackhammer egy erős és elengedhetetlen aggregátum. Annak érdekében, hogy hosszú ideig használjon, válasszon olyan modellt, amely alkalmas bizonyos feladatok elvégzésére, valamint a szerszám állapotának ellenőrzésére.

A hegyi szivattyú nm 1213-as áttekintése Lásd az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: