A szélvédő mosási kaparókról

Tőke takarítás a házban, a lakásban vagy az országban, gondos mosóablakokat tartalmaz. Ez egy olyan fontos folyamat, amely képes csatlakoztatni a külvilágot az ablakon kívül a ház belső világával, így azt szeretném, ha a szemüveg tökéletesen tiszta, átlátható, irritáló válások és nyomok nélkül vízcseppek. A gyakorlati bemutatóként a házban lévő ablakok mosása nem okoz nehézséget, de a külső egy egész probléma sok. Ezért a különböző formák ablakai és a nagyságrendű eszközök tartománya gyorsan növekszik. A legnépszerűbb és hatékonyabb a kaparó ablakok mosásához. Ahhoz, hogy egy optimálisan kényelmes, biztonságos és hatékony eszközt vegye fel, elegendő megérteni a funkciókat és egy modellcsontot.

Sajátosságok

A mosogató ablakok egy viszonylag új, de nagyon hatékony eszköz, amely segítségével kiváló minőségű és gyorsan moshat az üveg, csempe, tükör, kerámia felület. A tervezés egyszerűsége ellenére a kaparó nagyon hasonlít a mopokhoz, valamint a MOP-hoz (a termék típusától függően), számos jellemző jellemzője és előnye van.

 • Finom tisztítás. A mosás során az üvegkaparás nem hagy karcolást és más mechanikai nyomokat.

 • Mindkét oldalon használható ablakok mosása közben.

 • Könnyű működés és könnyű termék.

 • Magas mosás hatékonyság, ahol nincs hely a válás, megfullad, és az üveg mindig fényes és tökéletesen tiszta.

 • Hosszú élettartam megfizethető áron.

 • Az alkatrészek cseréjének szükség esetén, amely jelentősen meghosszabbítja az élettartamot.

 • Mosószerek gazdaságos fogyasztása. A kaparó használata részben elhagyja a mosószerek használatát, amely pénzt takarít meg.

Ezenkívül érdemes hangsúlyozni az eszköz széles skáláját, amely képes mosni a szennyeződést és a port a leginkább elérhető üvegezett helyeken. Győződjön meg róla, hogy a Windows mosásához biztonságos, kényelmes és hatékony kaparó lehet, hogy a szerszám helyesen van kiválasztva.

Nézetek

A mai napig a gyártók sokféle változatot kínálnak, amelyek képesek megbirkózni az ablakok, tükrök, csempék, kerámia szennyeződésének bármilyen típusával. A boltok kettős és egy fúvókákkal rendelkező szerkezeteket tartalmaznak, valamint egy fúvókával, amely két oldalától két oldalát rögzítették. A kaparó lehet rozsdamentes acél, műanyag, szilikon, valamint kombinált anyagok. A tervezés típusával minden kaparó különböző típusokra oszlik.

 • Kompakt (vagy zseb). Kis méretű és kis súlyú, ergonomikus alakú, csúszásgátló átfedések, valamint abszolút rezisztencia a mosószerekkel és vegyi anyagokkal szemben. A modellek többsége egy kihúzható pengével megy, amelyet a gomb rögzít.

 • Teleszkópos fogantyúval. Ez egy visszahúzható teleszkópos fogantyúval és rotációs mechanizmussal felszerelt kefe. A fogantyú hossza 2-10 méternél változhat, ami kényelmes hatalmas, nem nyíló és panorámás ablakokhoz. Általában ezek a cserélhető fúvókák modelljei. A teleszkópos fogantyúval ellátott ecsetek kétféle – hazai (egy fúvóka) és professzionális (több fúvóka az ablaküveg tisztításához). A professzionális modellek között a fémes kaparó (rozsdamentes acél) a legkevésbb és hatékonyabb.

 • Professzionális kaparók rövid fogantyúkkal. Ideális autómosóhoz, valamint ablakablakokhoz. A legnépszerűbb a fűtött modell, a télen releváns.

 • Mágneses kaparó. Ez egy design szivacs, mágnes és egy kaparó, amely két részből áll a kötélen. A művelet elve az egyik rész kezelésének kezelése egy fogantyúval, és a második cselekedetek függetlenül a mágneses hatás miatt – így az ablak mindkét oldalon egyidejűleg tiszta. A kiváló minőségű mosás mellett az ecset ilyen modellje még mindig tökéletesen polisztilis. A tervezés kiválasztása, figyelembe véve az üveg vastagságát – az üveg vastagságát, annál erősebbnek kell lennie egy mágnesnek.

A fenti modellekkel együtt van egy népszerű design – egy gőztisztító, amelyhez kiválaszthat egy speciális kaparó kaparót a Windows mosásához. Az üvegfelület tisztítása a gőz sugár miatt következik be, míg az üveg nem csak hatékonyan tisztítható, hanem fertőtlenítve is.

Egy másik újítás lehet tekinteni egy külön porszívó mosás ablakok, amely összegyűjti nem a port és szennyeződést poharak, és a szennyezett víz és a mosószer, eltávolítva teljesen a nedvesség maradványok, válások és csöpög.

Miután javították a szemüveget, az építőanyagok, szalagok, festék, eltávolítás nyomait, amelyek eltávolíthatók, anélkül, hogy megzavarnák az üvegvászon integritását, cserélhető pengékkel ellátott kaparóval. A fúvókák lehetnek egyoldalas és kétoldalas, ahol élesített oldal van (kiküszöböli a festéket, a szalagot) és a tompa (eltávolítja a port, a putty, cement). A penge szélessége és hossza 4-10 cm-ig terjedhet.

Krómozott acélból készült pengék, amelyek ellenállnak a korróziós folyamatoknak.

Hogyan válasszuk ki?

Vásárlási eszközök az ablakok mosásához, valamint az üvegfelületekhez, nemcsak a személyes preferenciákat és a működés kényelmét kell figyelembe venni, hanem számos fontos kiválasztási kritériumot is figyelembe kell venni.

 • Típus, paraméterek és ablakok száma a szobában.

 • Üveg vastagság Ha a műanyag ablakok mágneses kaparója van kiválasztva.

 • A fúvókák minősége. Jobb, ha a fúvókákat mikroszálas és habos gumiból választani, mint a textilből. A ruhadarabok rosszabbodnak és nedvességet adnak.

 • Funkcionális eszköz. Minél több funkcionalitás, a kényelmesebb lesz a művelet. A kaparókkal ellátott hasznos opciók közül kiválaszthatja a fogantyú hosszának, a szerkezet hajlamának szögét, valamint az alkatrészek gyors változását.

 • Minőség összeszerelési tervezés.

 • Anyagok gyártási kaparó.

 • Mosószerek a mosás folyamatában használt üveghez.

Fontos olyan gyártó is, aki megbízhatónak és bizonyítottnak kell lennie. Ha egy ablaktörlőről beszélünk, akkor néhány paraméterrel kell választania a készüléket.

 • Súly és méretek tervezése. Minél könnyebb az ablaktörlő, annál kényelmesebb használni.

 • Csomag. A porlasztó jelenlétének kell lennie. Ha nem szerepel a készletben, akkor külön kell megvásárolni.

 • Funkcionális. Az egyik fontos a víz gyűjtésének lehetősége.

 • A fúvókák szélességei. A szélesebb a fúvóka, annál gyorsabb az üveg mosásának folyamata.

 • Autonómia. Hordozható eszközök használhatók a szoba bármely részében, anélkül, hogy a kimenethez kötődnek.

A szúrításhoz, valamint a film üvegből történő eltávolításához szükséges eszköz, jobb, ha előnyben részesítjük az ismert védjegyeket.

A tartozéknak műanyagnak vagy fémnek kell lennie szén- vagy műanyag pengével.

Működési tippek

Az ablakok és más sima felületek tisztítására szolgáló eszköz sikeres megvásárlása után a csatorna szemüvegének mosása örömben lesz. A térre, függetlenül attól, hogy a költségek és az építés, amelyet sokáig szolgált, kizárólag kinevezéssel kell használni.

Ahhoz, hogy gyorsan és megfelelően mossa le az ablakot egy kaparóval, meg kell felelnie számos elemi szabálynak.

 • Indítsa el a mosás és a tisztító ablakok jobban őrült időben, a nulla fok feletti hőmérsékleten.

 • Távolítsa el az internetet és a port.

 • Hígítod a vízben mosószerben, és gazdagon alkalmazza az üvegre, dörzsölje, nem hiányzik egyetlen centiméter.

 • A Squils óvatosan eltávolítja a nedvességet az ablakokból. Vertikális mozgalmaknak kell lennie. Kezdje jobban a felső sarokból.

 • A kaparó minden egyes alkalmazása után száraz textil szalvétával kell törölni.

 • Annak érdekében, hogy az üveg válás nélkül volt, elég ahhoz, hogy a mikroszálas fúvóka járjon.

 • Szemüveg tisztítására az ijesztés használatával, laza detergenseket használnak, vízben elváltak. A kaparó használatának elve azonos.

Erkéllyel vagy panorámás ablakokkal, teleszkópos fogantyúval ellátott kaparó és a fúvóka esztergáló mechanizmusa kényelmes lesz. Amikor először használsz kaparót, bizonyos nehézségek merülhetnek fel, hogy az idő múlásával eltűnik, amint a kezed megszokja őket. A legnagyobb nehézségek merülnek fel mágneses kaparók használatakor, ha meg kell tanulnod, hogyan kell kezelni egy felét, és egyidejűleg figyelni a másikat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: