A szögletes bilincsekről

Clamp – elengedhetetlen részlet az egyes varázsló szerszámok arzenáljában. Azonban nagyon gyakran ez az alkalmazkodás a mindennapi életben, például rajongók építésére minden saját kezűleg. Ez az ilyen munkák és a sarokbilincs megvalósítására szolgál, amely minden bizonnyal megkönnyíti a munkáját.

Ami

Sarokbilincs – egy eszköz, amely Hangszórók az úgynevezett bilincs a stabilitást és a két rész rögzítését. Leggyakrabban használták a műhelyekben, de tökéletesen hasznosak lehetnek az életben is.

A szögletes bilincsekről

Olyan funkciókat oszthat meg, amelyek hangsúlyozzák a klipek felhasználásának fő előnyeit:

 • Könnyű és egyszerűség a szállításban;
 • “Harmadik kezek” a műhelyben;
 • állandó bilincs;
 • Képes dolgozni mindenféle anyaggal (fém, üveg, fa és t. D.);
 • Az eszköz a saját kezével való felszerelésének képessége.

A szögletes bilincsekről

  A sarokbilincs ilyen szerkezeti elemekből áll:

  • két részlet, kiegészítő tolóelemként;
  • mobil blokk;
  • a mobilitást biztosítja a mobilitást és az erőfeszítéseket;
  • légcsavar a kart és annak rögzítéséhez;
  • Részletek, amelyek a kisebb termékkapacitású – futók számára készültek.

   A sarokbilincs kialakításának megértése segít a saját kezével és megfelelően használni, különösen akkor, ha otthoni eszközt alkalmaz.

   A szögletes bilincsekről

   A szögletes bilincsekről

   A szögletes bilincsekről

   A bilincsek előnyei:

   • Hosszú munkaidő (A fő dolog az, hogy megfelelően terjesszék a kísérő erőfeszítéseket, majd egy ilyen bilincs több éve szolgálja Önt);
   • Megbízhatóság és erő (A szerszám használatának minden szabályának betartása, a legjobb fenntarthatóságot elérheti);
   • gyakorlatiasság (egyszerűsíti munkáját, és az úgynevezett “harmadik kezek” helyettesítője lesz);
   • Széles körű alkalmazások (Hasznos lesz az Ön számára teljesen bármilyen műhelyben, valamint a bútorok telepítéséhez; ezen túlmenően az abszolút különböző anyagokból származó bilincsek is vannak, amelyek a funkcionalitást sokkal változatosvá teszik);
   • Kis költség (Ráadásul, ha nem akar pénzt költeni a modell megvásárlására, használhatja a házi bilincs-sémát, amelyet ebben a cikkben javasolnak).

   Megjegyezhető, hogy számos előnye ismét megerősíti az eszköz funkcionalitását és gyakorlatiasságát, amely alkalmas mind szakmai, mind amatőr síkban való használatra.

   A szögletes bilincsekről

   A szögletes bilincsekről

   Célja

   A sarokbilincset a következő célokra használják:

   • A struktúrák rögzítéséhez 90 fokos szögben (különböző szögben is használható eszközök is vannak);
   • Körülmetélésre Részletek a szükséges szög alatt;
   • A fiókok telepítésekor, szekrények és egyéb bútorok, amelyek szögletes rögzítést igényelnek;
   • Felvétel “Harmadik kezek”;
   • Alkalmazott A terméktervezéshez különböző anyagokból (fa, műanyag, acél és üveg).

   A szögletes bilincsekről

   A szögletes bilincsekről

   A szögletes bilincsekről

   A sarokbilincs széles körben népszerű volt és kereslet a fogyasztók körében, főként azért, mert ez az eszköz nagyon megbízható asszisztens a termék két részének kötésére.

    Ez a modell praktikus a mindennapi életben való használatra.

    A szögletes bilincsekről

    Felülvizsgálati modellek

    A funkcionális jellemzőktől, az anyagtól és a felhasználás részleteitől függően számos típusú sarokbilincs különböztethető meg.

    • Klip az alumínium házból 75 mm Olyan, mint egy egyszerű szerkezet. Két fémből (néha cink) csavarból és két mozgó elemből áll. Egy speciális nyílás segítségével lehetőség van arra, hogy a bilincset inpatient bármely asztalosműhelyben telepítse.

    A készülék funkcionalitása sokkal szélesebb, mint más modellekben.

    A szögletes bilincsekről

    • Rétegelt lemezbilincsek. A bútorok felszereléséhez a leggyakrabban használt fa-chiplemez (forgácslap), amely tartós eszközt igényel egy egyenes 90 fokos szöghez. Olyan helyzetben van, hogy a fa szorítója szükséges, a saját kezük által készített. Ez az eszköz mind a forgácslemezből, mind a rétegelt lemezből készülhet, de fontos, hogy vastagsága legfeljebb egy centiméter legyen. A gravitációs központ kvadranguláris bárral van kialakítva bármely faanyagból. Ön is szüksége lehet fúróra és faxra is.

    A szögletes bilincsekről

    • Rétegelt lemez segítségével két háromszög kb. 40 cm oldalán készült, Szükség van egyenes szög fenntartására. Az egyes munkadarabok sarkában egy bizonyos méretű lyuk jön létre, hogy megfelelően alkalmazza a bilincseket. Ezután folytathatja a tervezett design használatát.

    Ez az eszköz tökéletes a keretek készítéséhez.

    A szögletes bilincsekről

    • A fémtermékek rögzítésére szánt sarokbilincsek. Az ilyen bilincsek fémből készülnek, ezért sokkal megbízhatóabban rögzítik az acéllemezeket. Ez az eszköz a saját kezével is telepíthető ugyanazon az elven, mint a fa változat. A jobb minőségű használt fémlemez legalább egy centiméter sűrűségű, amely segít a szilárd és stabil fémelemekből. És erősebb rögzítés céljából szükség lehet hegesztésre.

    A szögletes bilincsekről

    Hogyan válasszuk ki?

    Annak érdekében, hogy megfelelően válasszon egy bilincset, több fontos pontot kell figyelembe vennie.

    1. Minőségi anyag. Alapvetően a bilincsek fémötvözetekből készülnek, mivel a hatalmas erők a használatukhoz kapcsolódnak, ami képes lesz ellenállni semmit.
    2. Nagy szál. Ez segít növelni a melléklet erősségét és megbízhatóságát.
    3. Gravitáció középpontja kell lennie a maximális területen, és nem egyesítenie kell a készülék többi részét, hogy megakadályozza a görbületet.
    4. Jobb fogantyú kiválasztása segít biztosítani a kényelmet az eszköz használatakor. A kényelem gyártói felszerelhetik a szerszámot gumi vagy fából készült elemekkel.

    A szögletes bilincsekről

    Hogyan kell csinálni?

    Ha meg akarja menteni, de ugyanakkor nem teszik további “Harmadik kezek”, akkor felajánlhatjuk az öngyilkos bilincs lehetőséget. Hogy egy ilyen eszköz meglehetősen könnyű a barátnő segítségével.

    A szögletes bilincsekről

    • Készítse elő a szükséges anyagokat és üreseket. Ez egy fémlemez, amelyen az acélcsövek 20 centiméter találhatóak. A csöveket merőlegesen kell elhelyezni egymásnak, és azután, hogy az összes oldalról a lapra főzzük. Fontos, hogy gondosan hegesztsük minden elemet, hogy biztosítsák a létrehozott bilincs megbízhatóságát.
    • Hozzon létre egy bilincs rajzát. Az összes rész hegesztése után meg kell szabadulnia az összes felesleges részektől. A csövek fennmaradó részei következő hatása a főre és az alatti értékről a főre kerül. Hasonlóképpen, szükség lesz arra, hogy elrendezzük és darab fémlemezeket, de úgy, hogy azok párhuzamosak egymással. Egy másik fémcső a középső keresztvágó lyukban fog részt venni. A jövőben ez a rendszer hasznos lesz az Ön számára a klipek létrehozásakor.
    • Szerelje fel a készüléket, és ellenőrizze a szöget. Győződjön meg róla, hogy fel van szerelve a szükséges elemekkel: csavar, több dió, fogantyú, bilincs.

     A háromszög sarkából kell elvégeznie az úgynevezett felvetőt. És a szög alatt van egy cső áthaladó lyukkal. Ezt követően két anyát és egy csavart kell csatlakoztatni ebbe a lyukba. Az egyik anyacsavar a cső csatlakoztatásához van csavarva, a másik pedig erősen levágódik a másik végétől. A hegesztés segítségével csatolni kell őket a termékhez.

     A lyukból származó csavar könnyen kikapcsolható. Ezután előzetesen előkészített centiméter-csövekből származik, hogy a háromszög alakú fémlemezekkel párhuzamosan átjusson.

     A profilcső mérete után, mint az előző rész, körülbelül egy centiméterrel. Tegyen egy anyát a P-alakú üresen egy kis helyet, hogy a hajtű könnyen forgassa. Először az anyát kell forrnod a frizrapinhoz, és később – egy darab centiméteres cső a P-alakú részre, így a lyukakat a második részen.

    • Következő lépés – A második és a harmadik rész összekapcsolása hegesztéssel. Mi hegesztettük a profilcsövet egy dióval, amely egy előre öltözött PIN-kóddal az első részre.
    • Készítsünk kész bilincset. A saját kezed által készített eszközt tesztelheti.

    A szögletes bilincsekről

    A szögletes bilincsekről

    A szögletes bilincsekről

    A szögletes bilincsekről

    A szögletes bilincsekről

    A szögletes bilincsekről

    Hogyan kell használni?

    Természetesen a sarokbilincs egy gyakorlati eszköz, amely megkönnyíti a munkát minden műhelyben. Azonban annak használata elegendő megbízható és tartós rögzítést igényel, így be kell tartania a modell használatának szabályait.

    A figyelmet teljesen és simán kell összpontosítania, és simán “leüljön” a termék felületére, miközben fenntartja a 90 fokos szöget.

    A tömörítés, egyenletesen forgalmazza a kísérő erőfeszítéseket, különben károsíthatja a gyártott tervezés területét.

    A szögletes bilincsekről

    A szögletes bilincsekről

    Meg kell emlékezni, hogy a bilincsnek stabil rögzítésre van szüksége, különösen a megmunkáláskor.

      Más helyzetekben a sok időt töltő munka bonyolultabb lesz, mivel az elem nem lesz megfelelő.

      Az ilyen eszköz használata meglehetősen egyszerű, csak olyan alapvető pillanatokra emlékszik, amelyek segítenek a munkád jobbá tenni.

      A szögletes bilincsekről

      A szögletes bilincsekről

      Hogyan kell használni a szögletes bilincseket – Videó az alábbiakban.

      Kamat cikk
      ( Még nincs értékelés )
      Ossza meg barátaival
      123
      Megjegyzés hozzáadása