Csempe különböző fürdőszobai stílusokban

A modern befejező anyagok sokszínűségével a csempe hagyományos megoldás a fürdőszobák vágására. De minden stílusban kicsit másnak kell lennie, mint más belső terekben. Megérteni minden finomságban, amire szüksége van a vásárlás előtt.

Sajátosságok

A fürdőszobák kerámia burkolólapok használata számos előnye van. Különösen rendkívül ellenáll a nedvességnek, és hosszú ideig működik. A piac sok lehetőséget kínál az ilyen bevonatokhoz.

Amikor lefektetik, az ellátást észrevehetően könnyebbé teheti, mint más anyagok. De hogy gyönyörűen bomlik a csempe a lakásban, meg kell fontolnod az összes funkciót és árnyalatokat.

A legnépszerűbb verziók

Fontolja meg a fürdőszobai csempék legnépszerűbb stílusát.

  • Provence megjelentek a Földközi-tenger partján, és létrehozták a Franciaország területének azonos nevét. Ebben a stílusban egyidejűleg egyidejűleg, kegyelem és elegancia történt. A megfelelő fajok csempét mindig elnémították (és még egy kicsit poros) színnövények. A falak és a fogaskerekek felületei csak a hatalmas és változatos dekoráció háttere, amelyek tele vannak olíva belsővel. A pasztell tónusok mellett a fás színek (különböző megnyilvánulásokban) jól mutatnak (különböző megnyilvánulásokban).

  • Modern stílus A kerámia burkolólapok tekintetében lehetetlennek tekinthető egyetlen és monolitikusnak tekinthető. A közelmúltban uralkodó minimalizmus a színpadról származik, és már nem biztos, hogy megfigyeljük a szigorú vonalakat. De a csempe utolsó változatainak minden fontosabb jellemzője az extravagáció és a következménye. Ha váratlan alakot hoz létre, vagy olyan együttes megszervezését, amely csodálatot okoz, váratlanul érzékelhető – akkor cselekedni kell. Fontos, hogy a csempe most nem korlátozódik, és a kerámiák – egy modern kulcsban lehet üveg, fém, parafa és így tovább.

  • A modernista megközelítés teljes ellentéte csempe lesz Ország. Ez a formátum az 1920-as években származik, de most a reneszánsz történik. A stílus jellemző jellemzője kiderül, hogy az összes alfajához elengedhetetlenül, mindegyiknek nemzeti sajátosságának van. Mindenesetre a lehető legközelebb állnak a természet természetéhez, és homogénnek és fényes ékezetek nélkül kell lenniük. A belső tér minden más elemével az ilyen felület a kontraszt elvének megfelelően van kombinálva.

A hagyomány és az egzotikus ereje

A klasszikus kerámia csempe tagadhatatlan előnye, hogy mindig a divatban van. Hogy a különböző tervezők és építők úgy döntöttek volna, hogy a szomszédok és a munkatársak azt mondják – ez olyan anyag, amelyet az évszázadok óta nem évszázadok óta halmoznak, akkor sok évtizede.

Az anyagválasztás fő követelménye a természetes bevonatok utánzása (elsősorban – kő).

Hangsúlyozzák a hagyományok elkötelezettségét, amelyek segítenek retro stílusban. Elég sok gyártó már elsajátította az ilyen csempe kiadását, és az elmúlt évszázadok kivitelezését, valamint a huszadik század közepétől a régimódi csempe.

Számos retro gyűjtemény összeáll a kerámiák használatának kiszámításával, mint a kifejezőbb nyomozóelemek hátterének. A modellek jelentős része tartalmaz a múltbeli hírességek és más klasszikus történetek képeit.

A múlt század eleje előtt halmozott bevonatok utánzása az üzem, díszes vagy geometriai motívumok használatát jelenti a képen. Amikor az avantgárd szellem másolódik, a prioritást az üvegből vagy fémből készült felületre adják. Az antik stílusú csempe egy általános elképzelést testesít meg – a természetes kőfajok pontosan reprodukálnak.

Teljesen elfogadható dísztárgyak növényi vagy geometriai telek, És ideális esetben nem különbözhetnek a történelmi ókorok jellemzőitől. Bizonyos esetekben az aranyozást utánzó záróelemeket használhatja. A fürdőszoba elegendő területe és a szabad pénz rendelkezésre állása, akkor is megrendelheti az egész ömlesztett panelet a görög kulcsban.

Ha egy ilyen döntés egyáltalán nem felel meg, érdemes megnézni az arab (keleti) stílusban lévő kávézót. Ez tökéletesen belép a minimalista környezethez kötődő kombinációkba, és harmonikusan kiegészíti azt.

A legtöbb esetben az Arab Keleten alapuló egzotikus hangsúlyozza a házban élő ízének extravagánt és közömbösségét. Ha már vannak más nem szabványos elemek, jobb keresni egy alternatív megoldást. A ritmikusan épített díszítés látható vizuális előnyei egy monofonikus háttéren festett nyugodt hangok.

A kerámia burkolólapok egyiptomi verziójában jellemző:

  • sárga és barna tónusok által alkotott minták;
  • Időszakos aranyalkatrészek hozzáadása;
  • Ha egy kis díszet használ a kerület körül – szigorú geometriája.

Egy másik megközelítést találtak Marokkóban és más Maghreb más országaiban. A megfelelő kulcsfontosságú csempe ötvözi a fehér, kék és kék festéket. Ezen túlmenően bézs, zöld és narancssárga árnyalatok bevezetése. A fürdőszobában ajánlatos hideg hangos mintákkal kiválasztani anyagot.

Ha a szoba területe kicsi, akkor jobb, ha a kis mintával előnyben részesítjük a csempe-t.

Teljes fürdőszoba befejezése a japán stílusú egzotikus kulcsban.

Mindig jellemző:

  • az összes vonal szigora és tömörsége, a konfiguráció egésze;
  • a telített sötét vagy telített élénk színek túlsúlya (különböző gyűjteményekben);
  • Függetlenül attól, hogy a kiválasztott szín – a többi dekoráció a jelenlegi japán stílusban.

A hieroglifák használata, éppen ellenkezőleg, nem mindig gyakorolva. A gyártók fő része előnyben részesíti a demonstrációt más expresszív eszközökkel.

Stronálisan elfogadhatatlan élénk színek, még akkor is, mint a másodlagos fektetési fragmentumok akcentusa.

Merész és ugyanakkor vonzó lépés – a csempe használata telkekkel sziget stílusban, A természet és a hagyományosan az emelkedő nap országához kapcsolódó dolgok. Válassza ki a megfelelő opciót, nem probléma: a szinte minden gyártó választékában van egy verzió, vagy akár egy egész gyűjtemény, amelyet – “Sakura”. A természetes színek harmonikusan jelennek meg, ha a szellemben ugyanazok kísérnek.

Más stílusokról

Felsorolt ​​opciók fajtájú csempe a fürdőszobában nem kimerült. Például az angol stílusú bevonatnak mindig sok kis része van, gyakran a sajtóanyagok sajtója a királyi liliomok címeré válik. Teljesen megfelel a stílusú kanonoknak is fehér csempe szűk piros, zöld vagy kék vonalak. Semmi csodálatos: ilyen országban az Egyesült Királyság, a tengeri motívumok és az óceáni utazásokra való hivatkozások meglehetősen természetesek. És angol stílusban, mint a japán, olyan tulajdonság van, mint a természetes fa fajtájának megduplázása.

Előnyösek azok a csempe, hogy még a fa textúráját is reprodukálják és megteremtik a valódi repedések érzését.

A brit szabvány teljes ellentéte a tetőtér észleli. Az ilyen stílusban a legnépszerűbb változatok a téglafalon utánzata. Csak egy kicsit rosszabb, hogy “beton” felületet igényel. Az ilyen bevonat előnye a semlegesség, könnyen beágyazva bármilyen belső térben.

A padlás a fa utánzásra is épülhet, és ez az utánzás teljesen ellenáll a víznek. Skandináv stílusú csempe biztosan vonzza a figyelmet azok figyelmét, akik nem akarnak elkülöníteni a fürdőszobájukat “az ipari vállalkozás alatt”.

Hasonló választékú falaknak fehérnek vagy legalábbis szőkenek kell lenniük.

A monofonikus csempe lesz, sem a tervezésben, nem szabványos minták – megoldja a ház tulajdonosait kizárólag.

Bárki, aki korszerűsíteni akarja lakását egy kicsit – választja az opciós patchwork-t. A piaci bemutatja, főleg virágos verziók egy ilyen csempe, hanem másolatok megtalálása, ahol a geometriai dísz használható, az absztrakció sem nehéz.

A szokatlan bevonat megszerzéséhez csempéket helyeznek a rajzba való illesztés nélkül.

Ha a fürdőszobát a high-tech stílusában díszítették, érdemes navigálni a tükör és más modern típusú befejező csempe. Még a természetes kő utánzása is lehetséges, de kizárólag az egyszínű verzióban van. Amikor az egy foton verzió kategorikusan nem tetszik, biztonságosan egyesülhet két vagy három közel a szellemhez.

A kerámia csempe népszerű stílusai között még mindig modernek. Ez a megközelítés teljesen kompatibilis a virágmintával. Ezenkívül a tetőtérre vagy a konstruktivizmusra jellemző technológiájú lejtő szélsősége teljesen hiányzik itt. Amikor befejezte, aktívan használjon barna, zöld, bézs és más színeket, jellemző a vadon élő állatok.

A fürdőszobában, az előnyben részesített festékek listája kiegészíti a szürke-kék és a gyöngyszürke lehetőségek.

Figyelembe véve ezeket az ajánlásokat, könnyű és könnyű létrehozni vonzó belső teret bármilyen fürdőszobában.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő fürdőszobás csempe, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: