Fa szimulátor: típusok és színskála

Morilka – csodálatos anyag, amely gyorsan és könnyen átalakítja a belső teret minimális költséggel. A fa színét telített, és hangsúlyozza a rajzát.

Sajátosságok

A fafából való sajátossága a multifunkcionalitás. Speciális film kialakítása, védi a fát a mikroorganizmusok, nedvesség, penész negatív hatásából. Ennek köszönhetően a termékek működési ideje nő.

A felület feldolgozása után különböző színt szerez (A helyszín árnyékától függően). Lehetőség van hangsúlyozni egy fa textúráját, vagy megváltoztathatja színét egy radikálisan, amely megtestesíti a legérdekesebb tervezési megoldásokat.

Nézetek

Attól függően, hogy a kompozíció alapja, többféle fátyú megkülönböztethető.

Az egyik leggyakoribb faj a víz. Az építési üzletek polcain egy ilyen terméket két változatban mutatjuk be:

  • száraz;
  • folyékony.

Az első egy vízhígító por. Az alkalmazás előtt törzsnek kell lennie. Ellenkező esetben a homályos pigment részecske megakadályozza az eszközöket egy sima réteghez. A második lehetőség már készen áll a különböző tartályokban kiömlött folyadék használatára.

A vízi jármű gazdaságos, nem igényel különleges készségeket a pályázati folyamatban, olcsó. A méltóság nem toxicitás és nem kellemetlen szag. Ideális a belső munkához. A kezelt felület csak 12 órán át szárad.

Fontos figyelembe venni, hogy a vizes jármű drámai módon nem változtatja meg a fa színét. Csak telített lesz. Ez több rétegre vonatkozik.

Győződjön meg róla, hogy fontolja meg az ilyen befejező anyag jellemzőjét. Behatol a mélyen, felemeli a fából készült rostokat. Ennek köszönhetően a termék látványos természeti nézetet szerez. Ez a hatás azonban negatívan és csökkenti a fa bevonat élettartamát. A problémával megbirkózhat, ha a készítmény alkalmazása előtt egy fa vízzel való kezelésére és egy nap, hogy tisztítsa meg az Emery Canvase segítségével.

Alkohol Morilka Száraz vagy folyékony formában is értékesített. A por tenyésztéséhez az etil-alkoholt használják. A kompozíció jellemzője – gyors szárítás. Ezért gyakran használják a fa az utcán. Ha meg kell kezelned a terméket a helyiségben, jó szellőzésre van szükség, mivel a fátyolnak van egy speciális éles szag.

A szárítás nagy sebességének köszönhetően lehetetlen pontosan elérni a festett felületet az ecsettel. Ezért a kérelmet festékkel végzik.

Az olaj furnér alapja általában lenmagolajat készít. A fehér szellem tenyésztésre szolgál. Ez a kompozíció lehetővé teszi, hogy a fából készült felületeket a legkülönbözőbb árnyalatokban festjük. A Morida könnyen alkalmazható, behatoló fa és védi a nedvességtől. Ebben az esetben kefét használhat, mivel nem hagyja el a válásokat. Az egyetlen hátrány – hosszú ideig szárad.

Viasz vers Az emberi egészség környezeti és biztonságos. Ez meghatározza a magas költséget. Nem csak a fa felületek festésére használhatók. Felújíthatják vagy rögzíthetik a fa bevonat hibáit.

Morilok legszebb nézete gélek. A puha fa felületén alkalmazzák őket. Az ecset olyan kompozíció, amely nehéz, így különleges tamponokat alkalmaznak. Alapvetően a géleket használják az utcán dolgozni. “Újjáélednek” üzleteket és gazebosokat a kertben, adják a homlokzat egyediségét és elesnek.

Az akril járművek szívében gyanta. Az eszközök emulzió. Könnyen alkalmazható. A kompozíció elég mélyreható, a készítmény megvédi a felületet a nedvesség negatív hatásából. A változatos sort az árnyalatok lehetővé teszik, hogy megvalósítsák az összes leginkább intim ötletet a valóságba. Ugyanakkor a feldolgozott termék nem fuzionálódik napfény alatt, és a színtelítettség hosszú ideig megtartja. Az akril furnérok gazdaságosak, de drágák.

Különleges kilátás Morilok – Bez. Alapítvány szerves oldószerek, festékek és pigmentek. A Bey gyorsan szárad, és sima árnyalatú, stabil égő.

A hidrogén vagy a savas peroxid a fehérítő furnérok alapja. Ez a kompozíció célja, hogy egy fából készült felületi könnyebb további feldolgozásra vagy festésre.

Színes spektrum

A modern gyártó számos színeket és árnyalatot kínál, amelyek egyedülállóak és különlegesek lesznek a belső tér.

Wenge megkönnyíti a csodálatos trópusi fa felületkezelt színét: Sötétbarna fekete fröccsenéssel és csíkokkal. Az árnyék nagyszerűen néz ki a klasszikus belső térben, hangsúlyozza a luxus és az elegáns környezetet.

Mahagon színe is drága. Brown és piros árnyalatú. A kompozíció jellemzője, hogy tökéletesen hangsúlyozza a fa szerkezetét. A feldolgozott bútorok jól néz ki a belsejében szinte bármilyen stílusban.

A fekete moring lesz a tökéletes megoldás az ajtónyílások és ajtók, a nemek, a lépcsők és a korlátok feldolgozása során. Ugyanakkor, ha leállítja az Ön választását olaj alapon, akkor a hatás elég sokáig örül a tulajdonosnak, mivel az anyag ellenáll a törlésnek.

A fehér szín most a népszerűség csúcsán van. Vizuálisan kiterjeszti a helyet, kényelmesen tölti ki. A “fehérített tölgy” hatás elérése érdekében kétféle járművet használnak. Az első réteg az alkalmazott fehér járművek. Amikor kiszárad, olajkezelést termel, amely szilárd viaszt tartalmaz. Az ilyen keverék fából készült pórusokat kap, és szürke vagy fekete.

A színes medilion lehetővé teszi a dekoráció és a belső tárgyakat egyedülálló nézetben. Az árnyalatok palettája gyakorlatilag nincs határ.

A sötét fátyol ideális az ebony hatás létrehozásához. Az utánzáshoz kiváló minőségű, keményfa fát használnak. Az edény feldolgozása előtt a felületet polírozni kell.

A kék és a kék Verson a gyakorlatban nem nagyon gyakran alkalmazzák. Főbb méltóságának lehetősége arra, hogy a késztermék kifejeződését adja.

A kék szimulátor jól kombinálva sárga és fehér belső színekkel.

A Morida Red a feldolgozott elemre összpontosít. A tervezők azonban nem tájékoztatják ezt a színt a hálószobában.

A szürke kompozícióját csak egy fényes színsémában végzett szintézisben használják. Ellenkező esetben a belseje a kétséget és a depressziót bocsátja ki.

Zöld színt alkalmaznak nyugtató. Jól néz ki sárga. A fényes és sötét fátyol kombinálása csodálatos hatásokat érhet el. A színtelen kompozíciókat nemcsak a negatív környezeti tényezőkből származó fa védelme, hanem az élettartam kiterjesztése.

Milyen hatásokat lehet létrehozni?

Az egyik legelterjedtebb hatások, széles körben használják a belsőépítészeti hatás hatására. Ebben az esetben használja a sötét színt.

A kezdeti szakaszban a felületet vízalapú furnérral kell kezelni, így nincsenek szóközök és nem szúrók. Míg a réteg nem szárad, azt egy puha szivacs feldolgozza. Megtisztítja az alkalmazott keverék részét. A termék szárításra szolgál.

Ezután a felületet szerves vegyületeken alapuló készítmény feldolgozza. Az árnyékot a héjas primerrel rögzítik. A végső szakasz – lakk bevonat.

Ez történik, hogy a különböző típusú járművek kombinációjával, feltűnő hatás érhető el.

Ugyanakkor szigorúan követni kell a szabályokat: először a fő háttér, majd a fa textúráját egy másik szín hangsúlyozza.

A nemes fák utánzása, például a fenyő vagy a tölgy után, hogy dörzsölje. A folyamatot az Scrupuly és a pontosság jellemzi. Ezért az ilyen típusú munkák gyors szárítási készítményei nem ajánlottak.

Tippek a használathoz

Hogy ne tévesszen meg a kívánt szín összetételének kiválasztásában és megszerzésében, vegyen egy deszkát veled. Végtére is, a fa természetétől függően a vers különböző módon is megjelenik önmagában. Lombhullató fák fák jól felszívják a fátyol, a tűlevelű – nem.

A fafelület alkalmazása előtt el kell készülni. A csiszolópapír eltávolítja a festéket. Fehér szellem zsírtalanítással.

A fákfajok kovácsolása speciális összetételű, A gyanta felszabadulásának megakadályozása. Önállóan főzhető. Forró vízben (1 liter), kálium-karbonát elvált (50 g), szóda kalcinált (60 g). A felületet feldolgozzuk, tiszta vízzel mossuk, szárítjuk.

A fa minta szépségének hangsúlyozása érdekében a fátyolot a szálak mentén kell alkalmazni. Ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe a készítmény konzisztenciáját. Túl vastagság nehézségekbe ütközik, és a folyadék nem adja meg az árnyalat kívánt telítettségét.

Morilka-t különböző leltár segítségével alkalmazzák. Ecset – a leggyakoribb belőle. Könnyen működtethető, és képes lesz megverni az árnyalat mintáját és telítettségét saját belátása szerint. Ugyanakkor vegye ki a kiváló minőségű keféket, amelyek nem veszítik el a villákat a munka folyamatában.

Hengerrel kényelmes a kis területek kezelésére. A paintopult egyenletesen permetez a készítményt anélkül, hogy incl. Kényelmes nagy területeken, különösen, ha a fátyol gyorsan lélegzik. A környező felületek polietilénvédelmet igényelnek.

A felület felületére telített, használja az alkalmazást több rétegre. Az előző teljes szárítás után alkalmazott következő utána. Ugyanakkor az első rétegnek a legvékonyabbnak kell lennie.

A festéskor fontos, hogy ne menjen a már kezelt helyre. Ellenkező esetben a szín egyenetlen lesz.

Mint hígítóanyag víz (vízi járművek) vagy fehér szellem (olaj fátyolok).

Mit kell figyelembe venni a fátyol kiválasztásakor, lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: