Fugoval gépek Jet

A fa üregekkel való együttműködés speciális előkészítést és elérhetőségét igényli a megfelelő berendezések. A technológiai egységek sokaságai közül a fugoráló gépeket használják, mind a mindennapi életben és a termelésben használják. Ugyanakkor ezeknek a termékeknek az egyik legnépszerűbb gyártója sugárzott.

Fugoval gépek Jet

Fugoval gépek Jet

Fugoval gépek Jet

Sajátosságok

Ennek a gyártónak a modelltartománya meglehetősen széles, és számos terméket tartalmaz mind a funkcionalitás, mind a költségek tekintetében. A svájci vállalat megpróbálja bővíteni a tartományt, hogy a vásárlóknak lehetősége van arra, hogy megszerezzék a különböző ártartományok technikáját. A nagyobb mértékben ezek a fugoró gépek a mindennapi életben vagy a finom termelésben használják, de ugyanakkor a Jet erősebb analógokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a fafeldolgozás gyorsabb és hatékonyabbá tételét.

Fugoval gépek Jet

Ez a skála válogatás, amely az egyik legfontosabb jellemző.

A teljes cégkötvény megfelel az európai minőségi tanúsítványoknak, amely a gyártási és összeszerelési folyamat illetékes megközelítésének következménye. A terméktervezés jó oldalról mutatja, ugyanez vonatkozik a technikai részre is. A jet különböző funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy megkönnyítsék a használat megkönnyítését és megbízhatóbbá tegyék, miközben lehetővé teszik, hogy a felhasználó megadja a konkrét beállításokat önállóan és állítsa be a paramétereket, ha ez megköveteli a jelenlegi helyzetet. Berendezés osztály túlnyomórészt félig profi, de vannak professzionális modellek a PowerMatic márka alatt.

Fugoval gépek Jet

Fugoval gépek Jet

Hatótávolság

Jet JWP-12 – Népszerű felszerelések, amelyek tökéletesek mind a szerelmesek számára, mind a fugoros törvények tapasztalt felhasználói számára. Ebben a modellben a designt átgondolják, ezért a görgőkkel ellátott táblák kisülése és táplálkozási táblái összecsukhatóak. Ez az opció lehetővé teszi számunkra, hogy megkönnyítsük a működést, és különösen a szállításokat. A 1800 W-os motor lehetővé teszi, hogy kis és közepes üres, azonnal feldolgozza őket. Jól illeszkedik a durva durva gyaluláshoz, alaposabb beállítással, a munka eredménye meglehetősen teljes lehet, hogy további feldolgozás szükséges.

Fugoval gépek Jet

Az egyik előny a tartós húzott kések jelenléte, amely más gyártók ezen árának minden termékében nem tartozik. A vágóelemek megbízhatóan rögzítve vannak, a konfigurációban tartalék gőzt biztosít. Van egy porszóburkolat, amely része a szellőzőrendszernek. A JET JWP-12 motoros hővédő rendszerrel van felszerelve, amely egy bizonyos hőmérséklet elérésekor kapcsolja ki a készüléket, ezáltal megmenti a technikát.

Fugoval gépek Jet

A nagy munkamennyiség a 9000 fordulat / perc tengelyének nagyfrekvenciájának köszönhetően lehetséges.

A maximális tervezési mélység eléri a 2-et.5 mm, munka – kb. 1 mm. A munkadarab határértékei – 153 mm magasságban és 318 szélességben. Az anyag automatikus adagolásának funkciója 7 m / perc sebességgel. Gépi méretek 580x560x465 mm, súly 27 kg. Ez a modell elég könnyű, és sok erőfeszítés nélkül áthelyezhető egy másik helyre. A mínusz között érdemes megjegyezni a zsetonok folyamatos önválasztásának követelményét. Minden másban – egy jó gép, amely igazolja az alacsony költségét.

Fugoval gépek Jet

A JET JPT 10B olyan jól ismert modell, amely a fogyasztók körében híressé vált, könnyű működés és számos kiigazítási rendszer révén. A motor teljesítménye 1500 Watt, amely kevesebb, mint az előző modell, de elég megfelelően, tekintettel a gyártó alacsony költségű és kifejezett kötődésére a berendezések sokoldalúsításáról. Annak érdekében, hogy a felhasználó teljes körű információval rendelkezik a munkafolyamatról, a motorhőmérséklet mutatója beépült. Különös hangsúlyt fektet a FUGAKA-ra. A túlmelegedő érzékelő automatikusan kikapcsolja a motort, ha szükséges lesz a hűtés.

Fugoval gépek Jet

Ahhoz, hogy a munkafolyamat nagyobb változóbb legyen, a JET felszerelje ezt a terméket egy meglehetősen érzékeny tervezési mélységi szabályozó. Ugyanakkor az anyag eltávolításának maximális értéke 3 mm. A párhuzamos hangsúlyt 0-tól 45 fokos lejtőn kell szabályozni, a munkaanyag automatikus takarmányozása 6 m / perc sebességgel épül fel. A JPT 10B telepíthető mind az asztalon, mind a padlón a nyitott állvány miatt, amely a fő termékcsomagban szerepel. Maximális tervezési mélység 2 mm, a fogantyú helyzetének megváltoztatásával. A tengely forgása 9000 fordulat / perc sebességgel, a munkadarab mérete legfeljebb 120 mm magasságban és 254 mm szélességben.

Fugoval gépek Jet

Fugoval gépek Jet

A repülési táblázat hossza 305 mm, a design speciális vezérlőkkel rendelkezik, amelyek az eset oldalfelszínére kerülnek, ezáltal jó látást és irányítást biztosítanak a munkafolyamat változása felett. A biztonsági rendszert a sík tengely kerületének jelenlétében fejezzük ki, a chipek és a szellőztetés csatlakoztatása lehetséges. Súly kis – 34 kg, így a szállítás problémamentesen történik.

A fő előnyök között meg kell jegyezni a kiigazítások sokféleségét és a műveletek elérhetőségét. A mínuszok közül – az üresek automatikus takarmányozása. Az értékéhez ez a gép az egyik legjobb a piacon, amelyet a modell jelenléte sok értékelésben megerősít.

Fugoval gépek Jet

Munkahelyi utasítások

Az első dolog a dokumentációban a fókusz gyártója – az alkalmazás terjedelmét. A sugárhajtású gépeket kizárólag fa munkákhoz használják, más anyagok sem használhatók ebben a kapacitásban, még akkor is, ha alkalmasak fizikai tulajdonságaikban. Figyelmet fordítanak arra a tényre, hogy egyes fogyasztók szeretnek független változásokat tenni a termékek kialakításában.

Fugoval gépek Jet

A Jet ezt nem ajánlja, mint a technológia munkáját és az esetleges lehetséges következményeket ebben az esetben nem függ a gyártótól, és csak a felhasználó felelősséget vállal.

Működés közben minden védőmechanizmust, fedelet és eszközt kell felszerelni a gépen, amely többnyire biztosítja a termék stabil működését az elektromos rendszerrendszerből. A rögzítést igénylő összes rögzítési csavart és más részeit szorosan meghúzzák, a hátlány nem megengedett ezeken az elemekben. Óvatosan orvosolja a munkahely kiválasztását: A kiválasztott helyiségnek tiszta, jól szellőztethetőnek kell lennie, valamint nincs gyúlékony tárgyak, szennyeződés, por. A túlzott nedvesség nem megengedett, és a készülék belsejébe belépő víz.

Fugoval gépek Jet

Fugoval gépek Jet

Fugoval gépek Jet

A munka megkezdése előtt Az üzemeltetőnek a megfelelő védelmi eszközöket kell használnia, valamint különleges ruhákat, amelyek megmenthetik őt. Fontos, hogy emlékezzünk arra, hogy minden gépnek van egy bizonyos toleranciája a munkadarab méretére. Csak akkor távolítsa el a zsetonokat és más gyártási hulladékot, ha a technika ki van kapcsolva. Az egyes alkalmazások kezdete előtt ellenőrizze a tervezés károsodását, ellenőrizze a tápvezetéket, mert ha meghibásodás és későbbi indítás, a berendezés megsérülhet. Vásárlás után ajánlott feltárni a használati útmutatót a technika használatához. Így minél hosszabb lesz.

Fugoval gépek Jet

Fugoval gépek Jet

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása