Hogyan kell behelyezni a zárójeleket egy épületcsőbe?

Nagyon gyakran a különböző felületek építésében vagy javításában különféle típusú anyagok rögzítésére van szükségük. Az ilyen feladat megoldásának egyik módja az épületcsík.

De annak érdekében, hogy helyesen hajtsa végre munkáját, meg kell kiszolgálnia. És ha pontosabban beszélünk, akkor időnként újratölti az új konzolok kitöltésével. Megpróbáljuk kitalálni, hogyan kell megfelelően beilleszteni a zárójeleket egy építési tűzőgépbe, az egyik típusú fogyóeszközök egy másikra történő cseréjére, valamint az eszköz más modelljeinek tankolására.

Hogyan kell rögzíteni egy kézzel tűzőgépet?

Szerkezetileg minden kézi konstrukció elvileg ugyanaz. Köszönjük egy kar típusú knob-ot, amelynek megnyomása. A készülék alján található egy lemez, amely fémből készült. Köszönjük neki, hogy kinyithatja a vevőt, hogy ezt követően a kapcsok lehúzzák.

Mielőtt bizonyos klipeket vásárolna egy speciális áruházban, tisztázni kell, hogy melyik tűzőgép a modellhez, amely elérhető. Leggyakrabban megismerheted ezeket az információkat az eszköz esetében, ahol a méretet jelöli, valamint az itt alkalmazható zárójelek megjelenését.

Például a készülék esetében a szélesség 1,2 centiméter és mélység 0,6-1,4 centiméter. Ez azt jelenti, hogy itt csak a zárójeleket csak ezekkel a paraméterekkel és bármely mással alkalmazhatja. Néhány méretű modell csak nem illeszkedik a vevőbe.

A fogyóeszközök méretét, amely általában milliméterben lemerült, a csomagoláson van megadva.

Ahhoz, hogy a zárójeleket egy tűzőgépbe helyezzük, először nyissa ki a hátán található fémlemezt. Szükség lesz arra, hogy az indexet és a hüvelykujját mindkét oldalán, majd az oldalra és lefelé húzza. Tehát gyakoroljuk a lemez hátulján található fém lábát. Ezt követően ki kell húzni a fémrugót, ami hasonló az írószer típusának legegyszerűbb tűlevelében.

Ha még mindig vannak régi zárójelek a tűzőben, és szükség van arra, hogy megváltoztassa őket, akkor ebben az esetben egyszerűen esnek, amikor a rugót kihúzzák ki. Ha hiányoznak, akkor új telepíteni kell, hogy továbbra is alkalmazza ezt az eszközt.

A klipek továbbra is telepítve vannak a vevőkészülékbe, amely a levél formájában van. Ezt követően kell telepíteni a rugót, és zárja be a mancsát. A kézzel készített tűzőgép feltöltésének folyamata befejeződik.

Mint már említettem, A tűzőgép feltöltése előtt győződjön meg róla, hogy alkalmas a kiválasztott zárójelek méretére. A jellemzőkkel kapcsolatos információk általában a csomagolásra kerülnek. De a különböző modellek bizonyos jellemzőkkel rendelkeznek a töltéssel.

Például, A mini-tűzőt tankolónak kell használni a csipeszeket. Itt a tűzőkapcsok nagyon kicsiek lesznek, és nehéz lesz az ujjainak helyesen helyezni őket a megfelelő lyukba.

Ugyanakkor, az eszköz lezárása után meg kell nyitni egy jellemző kattintást, amely azt jelzi, hogy a zárójelek megütötték a fenntartott lyukat, és a tűzőcsík zárva van.

Tehát, hogy megőrizze a legtöbb modellt, csak a zárójeleket és az eszközt kell elérnie. Elemezzük a folyamat szakaszait.

 • Határozza meg, hogy milyen tulajdonságtípus áll rendelkezésre. Ehhez lásd: Hány lap egyszerre villanhat az eszközzel egyszerre. Ebből a szempontból legprimitívebb lesz a zseb típusú tűzések. Csak a lapok sátorát viselhetik. Az irodák kézi modelljei maximum 30 lapot rögzíthetnek, és a fal függőleges vagy vízszintes talppal vagy gumi – akár 50 egységig. Broching modellek képes akár 150 lap, és a tipográfiai, amelynek jellemzői a maximális firmware mélység, – 250 lap egy időben.

 • Ezt követően meg kell határozni a konzol méretét, amely valóban alkalmas a tűzőgép meglévő modelljére. Tűzőkapcsok, vagy amint közülük sokan nevezik, klipek, különböző típusúak lehetnek: 24-6, №10 és így tovább. A számuk általában egy csomagoláson van kitéve. 500, 1000 vagy 2000 egység csomagolásban vannak csomagolva.

 • Ahhoz, hogy egy tűzőgépet megfelelő konzolokkal töltse fel, meg kell vetnie a fedelet. Általában a műanyag részek tavasszal vannak összekötve. A műanyag pótalkatrész rögzíti a konzolt a fém fémének ellentétes széléhez, ahol a zárójelek és a. A fedél megnyitása húzza a tavaszt, és így a műanyag része. Ez lehetővé teszi az új zárójelek helyiségei számára.

 • Szükség van arra, hogy vegyen egy kívánságszakaszot, és helyezze el a fent említett hornyokba, hogy a zárójelek tippje lenézett. Most bezárjuk a fedelet, és kattintson az 1 alkalommal a tűzőgép tesztelésére. Ha a konzol elesett a megfelelő lyukból, konkáv tippekkel befelé, ez azt jelenti, hogy a tűzőgép feltöltése helyesen történik. Ha ez nem történt meg, vagy a konzol helytelenül hajlik, akkor az akciót meg kell ismételni, vagy cserélje ki az eszközt.

Ha rendszeres írószerek tűzőgépet szeretne felszámítani, akkor a folyamat majdnem megegyezik:

 • Először ellenőrizze a készüléket, és keresse meg azokat az információkat, amelyeken néhány zárójeleket alkalmazhatunk itt;

 • Meg kell vásárolnia olyan fogyóeszközöket, amely a tűzőgépen jelen van, amely a tűzőgépen jelen van;

 • Nyissa ki az eszközt, helyezze be a kívánt méretű zárójeleket, és használhatja azt.

Ha meg kell töltenie az építési pneumatikus eszközt, akkor az akciók algoritmusa eltérő lesz.

 • Meg kell blokkolnia az eszközt. Ez történik a véletlen befogadás elkerülése érdekében.

 • Most meg kell kattintania a speciális kulcsra, amely megnyitja a tálcát, ahol a zárójeleket el kell találni. A modelltől függően nem lehet ilyen mechanizmushoz, hanem analóg, amelyben a tálcát a fogantyúból meghosszabbítják.

 • Meg kell győződnie arról, hogy a készülék véletlenül bekapcsolja.

 • A tálcát a tálcába kell vizsgálni, hogy a lábukat egy személyre helyezzék. Miután a telepítést ellenőrizni kell, hogy pontosan megtalálják őket.

 • Most a tálca szükséges.

 • Munkaeszköz-eszköz szükséges az anyag felületéhez.

 • Távolítsa el az eszközt a blokkolásból – és elkezdheti használni.

A nagy írószerek feltöltése a tűzőgépnek egy bizonyos sorrendben kell lennie.

 • A műanyagból készült tűzőpapírok hajlítása, amelyet tavasszon tartanak. A fedél megnyitása húzza a tavaszt, és az a hely, amely ennek eredményeként felszabadul, és egy konzolra horny lesz. Az ilyen típusú nagyméretű tűzőcsíkok reteszek, hogy el kell menni.

 • Vegyünk 1 részét a konzol, helyezze be őket a hornyokba, hogy a tippek lefelé nézzenek.

 • Zárja be a lámpatest fedelét.

 • Szükség van papírra, ha egyszer papír nélkül tapsol. Ha a klip ívelt karokkal esik ki, bizonyítja, hogy minden rendben van.

Ha mini-tűzőtöltő tankolást szeretne készíteni, akkor jelentősen könnyebb lesz, mint bármely más modell javítása. Itt csak fel kell emelni a műanyag fedelet a mozgás felfelé és vissza. Ezután beillesztheti a zárójeleket a horonyba. Amikor a töltési folyamat befejeződött, szükség lesz egyszerűen bezárni a tűzőt, és elkezdheti használni őket.

Ajánlások

Ha ajánlatokról beszélünk, több szakembert is hívhat.

 • Ha az eszköz nem fejeződik be, akkor nem tartja meg a zárójeleket, akkor egy kicsit meghúzza a tavaszt. Gyengülése hasonló eszközként – teljesen normális jelenség.

 • Ha az építőipari tűzőgép a konzol hajlítását teszi lehetővé, megpróbálhatja beállítani a csavarokat, amely felelős a rugók feszültségéért. Ha a helyzetet nem rögzítették, akkor esetleg a kiválasztott kapcsok egyszerűen nem felelnek meg az anyag szerkezetének, amelyre alkalmazzák őket. Ezután megpróbálhatja helyettesíteni a fogyóeszközöket, de acélszerelt acélból készült.

 • Ha semmi sem jön ki a tűzőgépből, vagy nagy nehézséggel történik, akkor sok valószínűséggel, ez egy gyors. Valószínűleg egyszerűen lekerekített, és egy kicsit alkalmazandó.

Ha egyértelműen látható, hogy a mechanizmus teljesen munkavállaló, és a tartó felvétele nem fordul elő, akkor valószínűleg, hogy egyszerűen koldul a csatatéren, ami miatt nem tudja megragadni a zárójeleket. Ebben az esetben csökkentheti a batchereket, és telepítheti a csappantyút a másik oldalon.

Hogyan kell behelyezni a zárójeleket egy tűzőgépbe, nézd meg a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: