Hogyan válasszuk a hamisgelt?

A fák kezelése darab és egyedi technológia lesz. A modern elektromos szerszámok megjelenése, amelyek közül a legkeresettebb villanyszerelő vagy malom, jelentősen leegyszerűsítette a mesterek munkáját. De sok famegmunkáló szakember használja a biztonságos és környezetbarát kézi asztalok. Az ilyen eszközök egyik képviselője Faltegebel.

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Ami?

Faltegebel – Ez egy koordális eszköz a profilhoz vagy a göndör tervezéshez. A sztrippelés és a mintavételi negyedek vagy a varrás folyamatát szolgálja. A professzionális mesterek mindig a kezelt felület és a fa szerkezet minőségéből származnak. Az asztalos kezében található anyag minősége a lehető legnagyobb mértékben bezárul a kívánt eredményhez, és megköveteli a mester erőfeszítéseit.

Falzhebel – rendkívül specializált gyalu. Ezzel egy szalag a munkadarab szélei mentén alakul ki, előzetes jelölés nélkül.

Nem minden ácsnak van a készsége a Falgelame-szel való munkavégzéshez, az ilyen vékony asztalosok megnövekedett készségeket igényelnek.

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

A fő feladat Asztalosok A FINEGEL az, hogy válasszon egy foldot egy fából készült rész szélén. A műszer késsé teszi a feldolgozott rész szálak irányába történő vágási műveleteket, és félig zárt mélyedést képeznek meghatározott paraméterekkel. Ha a Falk egyenlő mélységgel és szélességgel rendelkezik, egy negyedévnek nevezik.

Összecsukható mindkét oldalán az anyag szélén, hogy az úgynevezett fésű kialakítása. A fésűk és a hajtások trapéz alakú vagy téglalap alakúak lehetnek. Ezek komponensek formájában vannak, és további csavarokkal vagy körmökkel rögzítik a rudakat egymásnak. A Brousa Falzhebel akut végein egy negyed vagy horony kivágódik.

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Eszköz és működés elv

Egyetlen kések A Falzhebelnek egyenes vagy ferde formája van, optimálisan sztrippelő negyedeket szolgálnak fel. Az asztalosszerszám blokkjában 45 fokos szögben kés, a talpból. Néha egy további késsel van felszerelve az elővágó zsetonokhoz. Ennek köszönhetően a hajtogatott hajtások minősége jelentősen javul.

A blokk vagy a talp több fajtával rendelkezik:

 • Eltávolítható talp;
 • Lépcsőzetes.

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Az ilyen eszköznek köszönhetően Hamis szükséges profil, Ebből eredő fa paraméterek. A Falzhebel eltávolítható talpjai különböző profilok vagy méretű hajtásokat választanak. A kést az ilyen modellekben a szerszámblokkba helyezzük szigorúan 80 fokos szögben. A cipők összeszerelésére szolgáló pilóta oldalán van, a cipő felületén a cipő felületén.

A munkadarab szélén kívüli munkadarab szélén történő feldolgozásában a vonalzót megnyomják. A hajtás szélességének meghatározására szolgál. Vannak hamisglegi, akiknek van vonalzója és cipője. A gyalu egy egész. Más modellekben a vonalcsavarok a blokkhoz. A negyedéves paraméterek állíthatóak a vonal átrendezésével.

Az univerzális hamisgel blokkja 240x30x80 mm méretű. A Rubanka jobb oldalán az arc, amely korlátozza a horony szélességét. A horony mélysége korlátozza a bal oldalon található kiemelkedést.

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Szerszám célja

A Falgelebel fő célpontja a lineáris és síkfelületek feldolgozása meghatározott domborműek létrehozásával.

A hamisgelbel használata az asztalos és az asztalosmunka során lehetővé teszi, hogy válasszon a legszélesebb méretű sorozat vagy egy negyedének kiválasztását. Előzetes jelölés nélkül lehetőség van egy minta horony a hosszú fából készült részek szélén. Olyan eszköz, amelyet megtisztíthat, ahol a hozzáférés nehéz.

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Univerzális hamisféreg A szerszámot a fém mobilhűtők kiemelkedéseire kivetített kiemelkedések helyettesítik, ami lehetővé teszi a hamis méret kiválasztását. Kukoricak Rögzítse a csavarokkal.

További vágókészülékek a blokk oldalán lévő bilincs segítségével, technológiailag megengedett függőleges falak vágása.

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Hogyan válasszuk ki?

A faanyagok feldolgozási technológiája nagyszámú különböző műveletet biztosít. A minőségi termékeket több eszköz kombinációjával hozták létre. A megfelelő Falzhebel kiválasztásakor figyelembe veszi a funkcionális jellemzőit. A munkaszervezést előállító vállalatok a szegmensek piacán képviselik:

 • szabványos vagy klasszikus;
 • Prémium, vagy pro.

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

Hogyan válasszuk a hamisgelt?

  Klasszikus rabolókészülék optimális választás a fafeldolgozás szakemberei számára. Az ilyen eszközök kombinálják a kezelt felület magas színvonalát, könnyű használat és jó ergonómia. A standard hamisgel késsel szilárd és tartós szerszám-szénacélból készül. Hosszú időt takarít meg. A kések korrózióvédelme egy lakkréteget kínál, törölve, mielőtt elkezdené a gépet a síkban.

  Hogyan válasszuk a hamisgelt?

   Prémium Hullebeli egy keskeny sor, amely a sávok, ajtók és ablakkeretek, ereszek kivonására szolgál. A szerszám kések közel vannak a középső és a munka során a kezelendő felületen. A vízszintes tengely szöge 25 fok. Egy ilyen kés fokozatosan behatol a fára. Instrumentális ötvözetből készül, amely garantálja az élességet és a tartósságot.

   A Profi-osztályú szerszámpárna bükk tömbből készült, és A talpok esetében gyakran alkalmazzák a grafikon tömbjét. Használat előtt szárítsa meg. A prémium hamisgelek kiadásakor különös hangsúlyt fektetnek az ergonómiai és a magas minőségű feldolgozásra. Az eszközöket hosszú és magas színvonalú szolgáltatás céljából tervezték.

   Hogyan válasszuk a hamisgelt?

   Hogyan válasszuk a hamisgelt?

   A FaltsGelebelről lásd a következő videóban.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása