Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

A Bosch világszerte ismert a legmagasabb minőségű termékekkel. Az építési és javítási leltár nagyon népszerű a jó eszközök és cégek ismeretei között, amelyek szakmai szinten szolgáltatásokat nyújtanak. A mai cikkben megnézzük a vállalat összecsukható munkapadjait, azok jellemzőit és a választott szabályokat.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Sajátosságok

A Bosch összecsukható munkapadja nem egyszerű asztal, hanem egy teljes körű munkahely, amely a kis billenőkkel dolgozik. Kényelmes olyan manipulációkat, mint a vágás, fűrészelés, gyalulás, levágás. Tekintsük a Bosch PWB 600 modell példáján leírt eszköz fő megkülönböztető jellemzőit.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Az ilyen eszköz hordozó kialakítása fém keret. A pult a nedvességtől rezisztens farostlemezből készül. A működő felülete 2 részre oszlik a központban, és alelve lehet. Az egyik oldal egy kis niche, amelyben kényelmes a Markup Tool eltávolítására. Az összeszerelt állapotban nagyon állandó, nem séta, és nem gördül.

Érdemes megjegyezni, hogy az asztal magasságának beállítása. Ennek köszönhetően a munkaasztal beállítható a mester bármilyen növekedéséhez.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

A hajtogatott állapotban a munkapad nagyon kompakt. A munka elvégzését követő ilyen alkalmazkodás eltávolítható a kanapé és a padló közötti résben. A hajtogató munkahely kiváló megoldás lehet azok számára, akiknek kis lakásuk van, és nincs külön műhely vagy garázs. Ha a szolgáltatásnyújtás területén dolgozik, a készülék kis méretei és a készülék könnyűsúlyozása könnyen elviszi őket minden objektumhoz.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Különös figyelmet érdemel nagyon gyorsan és átgondolta a leírt szilárd hajtogató rendszer legkisebb mérnökeit. Hozzon létre egy eszközt egy hajtogatott állapotból a munkában 5-7 másodperc alatt lehet. Ez a helyzet, amikor a hirdetési szlogen nem hazudik. Ahhoz, hogy egy eszközt egy munkakörhez hozza, meg kell nyomnia a lábát a tartóba, és húzza ki a 2 állványt, ezzel együtt, a tabletop bomlik. A közzététel után a 2-es pozíciót meg kell oldani. A fordított sorrendben van egy munkaasztal, csak gyorsabb.

Emlékeztetni kell arra, hogy egy ilyen mobil és könnyű munkaasztal csak kis és nem túl nehéz üres.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Olyan gyakran történik, minden dolognak előnyei és hátrányai vannak. A termék mínusza ilyen jellegűnek tekinthető.

  • Nyitott hely az elhelyezés leltár tárolására. Ez a rekesz megtalálható mind a pluszokban, mind a mínuszokban. A készülék negatív oldala az, hogy ha elfelejtette, hogy mindent el kell szereznie, akkor össze kell gyűjtened a padlóról.
  • Könnyű súly. Pozitív és negatív oldalakon is meg lehet jegyezni. Ha ezen a munkapadon dolgozik egy vibrációs képviselőgéppel, a leírt termék elkezd rezegni és elmozdulni egy kicsit ebből.
  • A Tabletop tolóablakokat ugyanabban az időben 2 fogantyúval forgatják, de ha egy kéz foglalt, akkor mindegyiküket felváltva kell megfordítani.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Felülvizsgálati modellek

A leírt márka munkapadjai különböző formaterveket tartalmaznak. Tekintsük a leggyakoribb modelleket, amelyek megtalálhatók az építési üzletek számlálókor.

  • Bosch Vistak Bosch PTA 1000 – Ez egy különleges állvány, amelynek célja, hogy a feldolgozás során hosszú billet tartson fenn. Az ilyen eszközt az ácsmunkák vagy az ácsolás támogatására alkalmazhatjuk.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Ezzel a másik személy szükségessége kizárt. A terméknek számos mozgó fúvóka van, amelyeket különböző típusú munkákhoz használnak. A görgőkkel való tartást a munkadarab hosszanti ellátására tervezték, ami csökkenti az elmozdulás valószínűségét az oldalra. Éles fej lehetővé teszi, hogy javítsa ki a részt bármely síkban. Egy ilyen munkaasztalon csak a fej állítható magassága nélkül ne tegye meg.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

  • Bosch Pls 300. Egy ilyen munkapad vagy egy elektrolovka állvány lehetővé teszi, hogy a biletteket pontosabban tegye, mint a kéz. A készülék olyan szögbeállítással van felszerelve, amely alatt a vágás történik. Az ilyen terméket a padlólap, laminált, ajtó készpénz vágására használják. Ez egyszerűbb eszköz az ilyen munkákhoz és sokkal könnyebb a végfűrészhez. A padlóra, a szokásos asztalra vagy hordozható munkapadra helyezhető.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

  • Bosch PWB 600. Népszerű hordozható könnyű munkaasztal és dimenziók. Korábban figyelembe vettük.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

  • Bosch GTA 60 W. Nagyon kompakt és könnyű asztal a szerelőmunkához, amelyen gyorsan konszolidálhatja a szükséges eszközöket. Az egyik oldal támogatja a kerekeket, amely lehetővé teszi, hogy könnyen tekerje a munkapadot, ha szükséges az objektumon.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

A leírt terméknek van egy összecsukható szerkezete és kis súlya, amely megkönnyíti a szállítását és a hordozást. Minden fémrészt magas színvonalú bevonat védi, ami megakadályozza a rozsát. Ez lehetővé teszi a leírt modell alkalmazását a magas páratartalommal vagy az utcán található szobákban. A munkalapok mérete 680×680 mm.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

  • Bosch GTA 2500 W. Ez az eszköz egy szakmai tevékenységre tervezték, és nem a házi feladatra, bár az utóbbi nem zárható ki. Ez a munkaasztal úgy van kialakítva, hogy rögzítse a helyhez kötött eszközt az objektum további elmozdulásának lehetőségével.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

A keret kialakítása komplex kialakítású, és az asztal teteje úgy van kialakítva, hogy a különböző típusú gépek rögzíthető legyen. A design nagy kerekekkel van felszerelve, ami lehetővé teszi az egyenetlen felületeken, homok, földön is. A keret alján speciális megállók vannak beállítva, ha a munkaléma egyenetlen félig van.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Választott kritériumok

Mielőtt elkezdené a vásárlást, el kell döntenie, hogy milyen célokra alkalmazzák a munkapadot. Fontos megjegyezni, hogy nincsenek 1 ideális modell minden típusú munkához. Ezért az alkalmazás körével előzetesen el kell döntenie.

Fontos, hogy a terméket csak egy jó hírnévvel ellátott szaküzletben ismertetjük.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Az ilyen létesítményeknél a tapasztalt eladók segítenek kiválasztani a kívánt modellt, és megmutatják a munkájának összes árnyalatát. Ezenkívül az ilyen intézmények garanciát nyújtanak termékeik számára. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze és jótállási kártyát vegyen. Ez segít abban, hogy egy gyári házasság jelenlétét az áruk cseréjére. Ha a bolt garanciája megtagadja, akkor jobb, ha tartózkodik a vásárlástól ebben a kereskedési pontban.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Kérje meg a vásárolt árukért a minőségi tanúsítványok eladókat. Jelenléte azt mondhatja, hogy ez nem hamis, az eszköz biztonságos lehet használni, akkor nem fog működni abban a pillanatban, amikor körkörös fűrészekkel fog működni, ami életveszélyes. Ha ez a dokumentum hiányzik, vagy valamilyen oknál fogva, akkor nem akarja megmutatni, jobb, ha egy másik boltba megy.

Hogyan válasszuk ki a Bosch Workbench-et?

Részletes Bosch Workshop áttekintése az alábbi videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása