Ragasztó “pillanat gél”: leírás és alkalmazás

Átlátszó ragasztó “pillanat Gel Crystal” tartozik a rögzítési anyagok elérhetőségéhez. Az előállítás, a gyártó növeli a poliuretán összetevők és a csomagok a kapott keveréket együtt csövek (30 ml), a bankok (750 ml) és cannors (10 liter). Az anyag sűrűségparamétere 0,87-0,89 gramm / köbcentiméterenként változik.

A kompozíció pozitív szempontjai és jellemzői

Az előállított ragasztó előnyeit a keményedő varrás kristályosítása, amely javítja a tengelykapcsoló erejét a kezelt felületen. A nem agresszív lúgokkal és savakkal szembeni hosszabb ideig tartó expozíció, az alkalmazott készítmény működési tulajdonságai megfigyelhetők. Átlátszó univerzális ragasztó “Moment Gel Crystal” Ellenáll a negatív hőmérséklet negatív hatására, és két évig akadálytalanul.

Ennek a lehetőségnek a megjelenése a szoba hőmérséklete, a húsz foktól a harminc hőfoktól változik. Ha a fűtött levegő egy kis mennyiségű nedvességet tartalmaz, a kristályosodási reakciók felgyorsulnak. A hideg lassítja az oldószerek elpárologtatását, meghosszabbítja az anyag polimerizációs periódusát. A fagyasztott anyag tartós, átlátszó filmréteget képez. Átfedezi a nedvesség ösvényét, amely megpróbálja leereszteni a javított termék szerkezetét.

A film bevonatának teljes megszilárdulásának ideje maximum három napot ér el, és a rögzített terméket a rögzítés után egy napon keresztül lehet használni. A fagyasztott keverék kezdeti konzisztenciájának és működési tulajdonságainak helyreállítása szobahőmérsékleten áramlik. A gyártó által biztosított ragasztási szilárdság viszonylag nagy együtthatója lehetővé teszi, hogy azonnal feltárja a felújított tárgyat további feldolgozási műveleteknek.

Csak pozitív értékelésekkel és részletes leírással rendelkezik a csomagoláson. 30 ml és 125 ml tartályban kapható.

Használati területek

A kapcsolattartó ragasztó azokban az esetekben, amikor a sérült elemek gyors javításához szükséges. Az anyag ideális esetben számos műanyaggal kombinálódik. Is ragasztott porcelán, üveg, kerámia, fa, fém, gumi felületek.

Az anyag utasításjelzéseinek gondos végrehajtásával alkalmazható szorosan rögzíti a plexiüveget, a parafa fát és a hab lapokat.

Segít a textilek, a karton és a papírruhák összekapcsolásában. A második alkalommal vizsgált fajok “pillanat” nem kompatibilisek a polietilén és a polipropilén. A készítmény is tilos az élelmiszerek főzésére és tárolására szánt törött edények ragasztására.

Elővigyázatossági intézkedések

A mérgező komponensek jelenlétének köszönhetően a szakértők azt javasolják, hogy ragasztóösszetételeket alkalmazzanak egy nagyon óvatos szellőztetett vagy szellőző helyiségben. Ennek az állapotnak a teljesítménye csökkenti a testmérgezés valószínűségét, amely a térben párologtatással felhalmozódik. Ha a mester figyelmen kívül hagyja az ilyen óvintézkedéseket, az elpárologtató összetevők belélegzése, van-e vele, szédülés, hányás, hányinger.

A kezek bőrének megszerzése megakadályozza a speciális ujjatlan kesztyűt. A szemeknek különleges szemüveggel kell fedezniük. A felsorolt ​​védelmi eszközök hiányában a penge kezei és szervei alaposan eltűnnek vízzel.

Az öngyújtás alacsony hőmérsékletének köszönhetően az anyagot távol kell tartani a nyílt lángforrásoktól.

A cső használatának megszakításakor egy üvegedényt vagy egy anyaggal ellátott tartályt szorosan le kell zárni. Ez megakadályozza a kristályosítás, ami a ragasztási tulajdonságok visszafordíthatatlan eltűnését okozza.

Az átlátszó ragasztó használata “pillanat gélkristály”

A ragasztó keverék használati útmutatója azt javasolja, hogy a termék részeit a szivattyúzott szennyezésből visszanyerjük, valamint teljesen kiküszöbölje az észlelt lenfoltokat. Ezután a csatlakoztatott elemeket érintkező ragasztóval kell kezelni, és szobahőmérsékleten hagyja el öt vagy tíz percig hagyja őket öt vagy tíz percig. Egy óra múlva elkezdődik egy tökéletesen látható film kialakításának folyamata. A porózus anyagok ragasztása az alkalmazott anyagot növeli.

A rögzítési együttható javítása érdekében ajánlott a réteg egyenletes alkalmazása az objektum mindkét részén.

Ha egy átlátszó vízálló ragasztó “pillanat gélkristályos” leáll az ujjakhoz, akkor megengedett a felületek csatlakoztatása. Az ilyen fellépés kíséri betartását a maximális pontosság, hiszen miután az utolsó edzés a film eltűnik lehetőségét biztonságos korrekció hibás műveleteket.

A javított objektum rögzített felületeit nyomással nyomják meg, amelynek minimális paramétere meghaladja a négyzetméterenként 0,5 Newton értékét. A tengelykapcsoló erő csökken a légtömeggel töltött üresség előfordulása miatt. A hiba elkerülése érdekében az elemrészeket szorosan nyomja meg a középső részéből a szélekhez. Az utóbbiakat gondosan rögzítik egymással annak érdekében, hogy javítsák a rögzítés megbízhatóságát.

A munka legújabb szakaszai

A használt anyag maradványaitól szerszámokat és felületeket szabadítanak fel a festékanyagok hígítására tervezett eszközökkel. A “kristálygél pillanatának” átlátszó összetételének friss foltjait egy benzinnel rendelkező előzetes impregnálással végző ruhával kiküszöbölik. A textilvászonok felületéről a szárított foltok kémiai tisztítással vannak ellátva.

A fennmaradó kompatibilis anyagokat a festék eltávolítására szánt hatékony eszköz feldolgozza. A fent tárgyalt valamennyi információ a ragasztóösszetétel vizsgálatát követően kapott információkon alapul.

A felhasználási módok és a felhasználási feltételek létezése miatt a ragasztó ajánlott a pozitív eredmény elérése érdekében.

Videó áttekintése a ragasztó “pillanat gél” Nézze meg tovább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: