Sandblasting pisztolyok “orosz mester”

Sandblasting pisztolyok “orosz mester” Kiváló alternatíva lehet a többi gyártó azonos kinevezésének termékeihez. FIGYELMEZTETÉS A PS-10 módosításokat érdemes a recirkulációval és a PS-2-el. Érdemes figyelmet fordítani a megkönnyebbedési modellek jellemzőire is.

Sajátosságok

Sandblasting Gun “orosz mester” lehetővé teszi, hogy gyorsan és megoldja majdnem minden szilárd felületet. Az ilyen berendezések összes fő fajtája kötelező kategória. A csiszoló újrahasznosítás belsejében történik. Speciális sapkát használnak fúvóka szigeteléshez. Garantált az optimális erő és a felületi expozíció sebessége.

A zárt hurok lehetővé teszi, hogy kizárja a porosságot és csökkentse a porköltségeket. A berendezések egy csokorban működhetnek egy közönséges háztartási vagy ipari minta kompresszorával. A legfontosabb dolog az, hogy 6 atmoszférát nyomás nehezedik. Az orosz mesterek termékei alkalmasak a fém repülőgépek tisztítására szinte bármilyen területen. A fúvókák fúvókái alkalmazhatók a konkrét feladatok megoldására.

Az “orosz mester” pisztolyok nagymértékben bizonyították az autók javítását. Használhatók különböző fémtermékek javítására és helyreállítására. Nagyon fontos felhasználási terület – Korrózió tisztítás kis fókuszban.

Az ilyen munkát kényelmesebb, speciális lízing alkalmazása, kivéve a felesleges helyek üres tisztítását.

A felszínre történő tápláláshoz alkalmazható:

 • Tipikus kvarc homok (gondosan, ez veszélyes lehetőség);

 • Kupershlak;

 • Tartós, Nickelshlak;

 • kortum.

A tipikus kézbesítési készlet magában foglalja magában az eszközöket, a fúvókákat, a mintákat, a táskákat a csiszolóanyagokhoz és a rögzítéséhez. Vélemények:

 • a zárt helyiségekben való munka lehetősége;

 • Egyszerűség Shift fúvókák;

 • a munkafolyadék optimális újrahasznosítása;

 • A nehezen elérhető helyeken dolgozni;

 • alkalmasság az alacsony teljesítményű kompresszorok kezelésére;

 • teljesen indokolt ár;

 • a “pisztolyok” kis lendületessége;

 • A fúvókák merevsége, és nem elég határozottan kiigazítás;

 • kis poros.

A csiszolóáram irányainak használata, eltávolíthatja a szennyeződést és az eséset. Alternatív lehetőség a fegyverek “orosz mester” – a felületi textúra és a gravírozás változása. A feldolgozás után garantáltuk a lakkok optimális markolatát és a felületű festékeket. A csiszolóanyag megtisztítja a felületet, még akkor is, ha egy egyszerű eszköz nem férhet hozzá. Az általános elv ugyanaz, mint a Kraspulticks:

 • A kompresszor belsejében felhalmozódik a levegő tömegét;

 • A kritikus nyomás elérése után pisztolygá válik;

 • A kibocsátott terület késlelteti a csiszolóanyagot;

 • A külön részecskék felgyorsulnak 40 m / s-ra;

 • A fúvókán keresztül levegőn és a kezelt felületen lévő csapása van.

Felülvizsgálati modellek

Nagyon jó “hírnév” van egy homokfúvó fegyvert, amely a PS-4 modell alsó tartályának helyét tartalmazza. A modell kisebb munkához készült. A készülék mobil, és alkalmas a helyi korróziós fókuszokkal való együttműködésre. A különböző csiszolóanyagok segítségével még nehezen elérhető területeket is tisztíthat. A számított nyomás 4,8 bar, a maximális üzemmódban eléri a 10 barot.

A gyártó a jól átgondolt fúvóka-konfigurációra összpontosít, amely garantálja a nagy teljesítményt. Az energia és a pontosság közötti optimális egyensúly is megvalósul. Az öntött és bélyegzett lemezek hatékony feldolgozása garantált. Lehetőség van arra, hogy minőségi módon kezeljük a felületet csak a megfelelő csiszolóanyaggal. Vannak kitűnő modell az “orosz mester”.

Fényes példa – PS-2. A csiszolóanyag ellátása átmegy a tömlőn vagy a tartályon. Az üzemi nyomás 4-8 bar. Maximálisan elérheti a 10 barot. A bevezető felszerelés felszerelése ¼.

Még fejlettebb homokfúvók a PS-10 recirkulációs rendszerrel. A modellt úgy tervezték, hogy különböző csiszolóanyagokkal dolgozzon, beleértve a mosott kvarc homokot is. A speciális újrahasznosítási rendszer csökkenti a csiszoló költségeket. A csomag tartalmaz egy egész mintákat és fúvókákat. A helyi területek pontos tisztítása garantált, míg a helyiségek nem lehet nagyon eltömődni.

A PS-10 abrazív kibocsátása nagy sebességgel érkezik. Ezután nem szétszóródik különböző irányokban, és a gumi kupak belsejében lévő felület felületével való ütközés után megmarad. Ezután a levegővel együtt ez a tömeg megérkezik a munkás táskába. A design optimalizálva van a sima felületek kezelésére és az alakos termékek túlnyomó többségével.

A gyártó azt jelzi, hogy ez a modell lehetővé teszi, hogy csiszolóanyagokkal dolgozzon, teljesen elszigetelt overallok nélkül, kesztyű, légzőkészülékek és biztonsági szemüvegek.

Hogyan kell használni?

Kritikus a megfelelő hely kiválasztása. Csak a szakosított műhely vagy platform zárt szobájában végzett munka 100% -ot garantál, hogy még az egyéni szemek sem esnek oda, ahol nem lehetnek. Lehetőség van az utcán dolgozni kapukkal, kerítésekkel és más nagyméretű felületekkel. Gyűjtheti a lehetséges csiszoló maradványokat a linóleummal vagy kenyérrel ellátott padlót.

A jó homokfúvást csak kiváló világítással kapják meg, különben valami valószínűsége, hogy valami hiányzik valamit.

Ügyeljen arra, hogy távolítsa el az összes felesleges elemet, amelyek nem terveznek feldolgozni. Különben könnyen elronthatók. A homokfúvónak speciális védőszemüveget kell viselnie. Csak kiváló minőségű üvegből készült, szorosan nyomva a bőrszemüvegre. A gabona és más csiszolóanyagok hatása alatt a műanyag modellek túl gyorsan vannak, és lehetetlen harcolni, vagy nagyon nehéz.

Győződjön meg róla, hogy viseljen és légzőkészüléket. Egyszerű arcmaszk nem elég – megbízható védelemre van szüksége a légzőszervi szervek számára. Szükséges továbbá sűrű ruhát viselni az idegszövetből és ugyanazon fejdíszből. A csiszolónyomást és a takarmány ütemét a felület típusának és a megoldandó probléma határozza meg. A legjobb, ha a pisztoly fúvókát 45 fokos szögben tartjuk, hogy a részecskék hatékonyabban működjenek. Az egyik helyen tartási időt a tapasztalat határozza meg.

Alkalmazza az egyszerű utcai homokot. Gyorsan megjeleníti még a leghátrányosabb eszközöket is. Igen, és a felületre gyakorolt ​​hatás nem túl jó.

Győződjön meg róla, hogy figyelmet fordít a frakció nagyságára, a keménység, a teljesítmény fokára (azaz csiszoló képesség). Még mindig figyelembe kell vennie az alkalmazott anyag helyreállításának lehetőségét.

A Quartz homok olcsó és könnyen megközelíthető. Azonban az egészségére káros, kétségtelenül. Tartós anyagokkal való munka esetén ajánlott a korundot használni. Kupershlak Safer Quartz és gazdaságos. De amikor a védőeszközök nélkül dolgozik, nem tehet.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: