Természetes páratartalom bárja

A természetes fa volt, és továbbra is az egyik igényelt építőanyag a környezetbarátság, az erő és az esztétika miatt a megjelenés. A fa negatív tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket figyelembe kell venni az építésben. Ha többet szeretne megtudni az anyag természetes páratartalmának, előnyeinek és hátrányainak bárjában, mert használatának speciális technológiát biztosít a faépületek létrehozására.

Ami?

A természetes páratartalom profilos rúdját magánházak és vidéki épületek építésére használják. Az ilyen anyag úgy néz ki, mint egy szilárd tömb négyzet alakú vagy téglalap alakú testület, és a fa páratartalom 18-20% -át teszi ki, azaz a faanyag nem szárad, ellentétben a száraz opcióval. A szabvány szerint az építőanyagoknak sima és zökkenőmentesnek kell lenniük, az arcfelületeire vonatkoznak, amelyek kiküszöbölik a további befejező munkát.

Azonban a munkahelytervezet után azonban lehetetlen a kivitelbe költözni – a víztartalom miatt.

A környezet befolyásolja a környezetet – a fát magas abszorpció jellemzi. De a nedvességtartalom fűrészáru megőrzi csak egy bizonyos ideig, majd elveszíti az ingatlan üzemeltetés során, különösen, ha a ház gyakran melegítjük. A faház építéséhez általában korlátozott költségvetéssel rendelkező fűrészárut használnak, mivel több mint a rendelkezésre álló költség, a hasonló anyagokhoz képest. A kategóriájában a téli fa értékelhető, de a fafajta, a profil típusa és keresztmetszete is befolyásolja az árat.

Érvek és ellenérvek

A nedves építőipari fűrészáru bizonyos előnyökkel rendelkezik a ház építéséhez.

  • A lekerekített napló és a fórumon ragasztott rúd ára és költségeivel elérhető.
  • Ideális házak építéséhez, mert megbízhatóbbnak tekinthető, mint a keretvédő szerkezet.
  • A tűlevelű fajták fát fertőtlenítő tulajdonságai jól ismertek, a brusade házban hűvös a forró szezonban.
  • Az építőanyag más hasznos tulajdonságokkal rendelkezik – a zsugorodás ellenére a telepítés meglehetősen egyszerű, és megbirkózhatsz a szakemberekkel való beavatkozás nélkül. Még az arc nélkül is az anyag szép és esztétikus.

De az otthoni épületben kívánatos tudni a nedves fűrészáruk hiányáról.

  • A megnövekedett nedvességtartalom következményei válnak a gombás organizmusok megjelenésének – a penész és baktériumok foltjai, amelyek rothadó anyagot okoznak. Ha a fa nem szellőztetett, akkor gyorsan romlik, elforgatja és elveszíti kereskedelmi megjelenését. A baj elkerülése érdekében fontos gondolkodni a szellőzőrendszerre.
  • 6 hónap és egy év között a szerkezet zsugorodása megtörténik, ami körülbelül 5% -ot tesz ki. Emiatt a házban található szállás (befejezés nélkül) lehetetlen.
  • A nedves sáv jelentős mínusza, hogy kiszárad, és ez jelentősen befolyásolhatja az építőanyagok formáját és méretét – szélessége és vastagsága csökken. A kapitány a fa repedését eredményezi, és a tulajdonosnak meg kell gondolnia az esztrichek használatára speciális szegecsek és keskeny formájában. Egy másik probléma, ha a fa száraz, csavarja a feszültség, a húzófa három irányban.

A hiányosságok alapján könnyű arra a következtetésre jutni, hogy jobb egy száraz építőanyagok használata kamra szárításhoz.

Alkalmazás

Az országszerkezet egy egyszerű sávból állítható fel, minimális feldolgozással. Az ilyen profilok nem kötőelemek és általában használt létesítményeket a mennyezeti gerendák, tűz padló vagy felhasználják csendes-csavar alapjait, mint a pántok.

A falak építése érdekében azt is használják, de megköveteli, hogy a sáv felszíne és csiszolása egy sáv felülete, amely bizonyos érdességben különbözik. Ezért kívánatos a lakóépületek építése, hogy profilozott típusú természetes páratartalom. Amellett, hogy a profilok elülső oldala sima, különleges tüskékkel és hornyokkal vannak felszerelve.

A nedves fa – összeszerelés használata zsugorodás alatt. Mivel ez a természetes folyamat zavarhatja a további struktúrákat, például ajtókat és ablakokat, azonnal nincsenek felszerelve. A tető nem zavarja ezt, így felszerelhető, de fontos, hogy a falak szellőztetési figyelmeztetést kapjanak a gomba és a penész kialakulásának. Emlékeztetni kell arra, hogy a falak csak fa másolók használatával vannak felszerelve, mivel a fémzárak rozsdásodnak, és hozzájárulnak a hideg hidak megjelenéséhez.

A ház építése a nedves anyagból A professzionális építők azt javasolják, hogy télen töltsük.

Hogyan lehet antiszeptikus kezelni?

A kezelést a stabil, meleg időjárás kialakulásával végezzük, amikor a levegő hőmérséklete nem csökken + 10-12 fok alatt. Antiszeptikus szerszámok, mint például a “Neomid-440”, “Fenylaks”, “Biosept”, hogy megakadályozzák a fa öregedésének folyamatait és a rothadásokat, Tartsa az anyag szépségét és szerkezetét. Néhány készítmény, például “Sezhen” szinten fehérítő fa.

A nyers fafeldolgozás több szakaszot tartalmaz.

  • Először elkészítette a felületet – szennyeződésből és porból, polírozott.
  • Először is, a kompozíciót a sarkokra, a sáv végein alkalmazzák.
  • Az antiszeptikus anyagot egy hengerrel vagy ecsettel lehet alkalmazni, amelynek vastagsága legalább két réteg, több óra időközönként.

A belső és külső feldolgozás 15-20 évig védi a házat nedves bárból, de attól függ, hogy az elvégzett munka gondosságától függ.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: