Moszkva 12 legjobb kézműves bárja

*A szerkesztő legjobb választásai. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt feltétlenül szükséges a szaktanácsadás.

2014 nyara óta Moszkvában tömegesen nyílnak kézműves sörbárok, amelyek kiváló minőségű söröket kínálnak. A kézműves sörfőzés újjáéledése a minőségi természetes sörök hiányának köszönhető a piacon. A Kraft sör lényege, hogy a szerzői receptek felhasználásával független cégek kis mennyiségű sört állítanak elő.

Manapság azonban túl sok van belőlük, és a habos italok és a kiszolgálás minősége nem mindig felel meg az elvárt színvonalnak. Ezért készítettük el Moszkva legjobb kocsmáinak értékelését, lenyűgöző kraft választékkal.

A legjobb kézműves bárok rangsora Moszkvában

Jelölés a hely név értékelés
A legjobb kávézók értékelése Moszkvában 1 Hősök 5.0
2 CraftRepub
 • c
 • 4.9
  3 Kibaszott Craft Pub 4.8
  4

  ivbar

  4.7
  5 1516 4.6
  6 Eric Ginger 4.5
  7 Varka 4.4
  8 Sör történik 4.3
  9 R

   E csapszék
  4.2
  10 Bad.
  o.Bar
  4.1
  11 HopHead Craft Beer Pub 4.0
  12 Minden barátod 3.9

  Hősök

  Értékelés: 5.0

  HEROES.webp

  Az értékelés első helyét egy kézműves bár foglalja el, amely nevét egy utcai bölcsességnek köszönhetően kapta. A kocsma falain olyan “korunk hősei” láthatók, mint Szergej Sznurov, Vlagyimir Viszotszkij és Szergej Bodrov.

  A “Hősök” belső terét guggoló stílusban választották. A falak vakolatlan téglából készültek, az asztalok öreg deszkából, a mennyezetről Edison-lámpák lógnak. A bárban is sok dizájnelem található durva fémből és betonból, valamint egy nyári verandáról.

  21 csap van 15 különböző Kraft sörrel. A látogatók több mint 200 féle sört kóstolhatnak, nemcsak hazai, hanem nemzetközi gyártású söröket is. A Hero jó almabor-kollekciót is kínál.

  A bár mottója: “Hús, tenger, kézművesség”. A látogatók megjegyzik, hogy a Heroes egy nagyon ízletes és változatos menüvel rendelkezik, amelyet a neves szakács Elena Savchuk fejlesztett ki. A bár fő vonzereje a sör és a szeszes italok felhasználása a főzésben. A Heroesban mindenki élvezheti a világ minden tájáról származó ételeket – sült gedza, sertésnyelv vagy sörben sült nyak, taco, spirng tekercs, borjúhúsburger és gyengéd sajtok. Vegetáriánus menüvel is rendelkezik.

  1. A kézműves bár előnyei – elfogadható árak, jó alkuk, sportközvetítések, saját parkolóhely. Hátrányok: Nincs étel- vagy alkoholszállítás.
  2. Cím: Moszkva, ul. Trubnaya 23, 2. épület
  3. Telefon: (495) 125-29-70

  CraftRepub
 • c
 • Értékelés: 4.9

  CraftRepub<li></div><p>c” src=”/wp-content/uploads/2023/11/14616666195741-4612.jpg” height=”477″ title=”CraftRepub</p><li>c”><p>A rangsor második helyezettje egy Kraft bár, amelyet 2014-ben nyitott meg Anton Hudson Moszkva központjában. A CraftRepub</p><li>c” nagyon szerény belső tér – egyszerű csempézett padló, egyszerű világos és piros székek, kis négyzet alakú asztalok. De a kis bár mindig zsúfolt, és a tömeg többnyire intelligens és csendes.<p>A ház 25 csapolt sörrel és 250 féle palackozott sörrel rendelkezik. A kocsma különlegessége, hogy rendszeresen váltogatják a csapolt szokatlan sörfajtákat, köztük az Európából és Amerikából hozott fajtákat. Ivan Kozhedub stout, Big Village megtalálható a sörlistán <br />ewery, Nøgne, dupla IPA, Kriek. És az újoncok számára a CraftRepub csaposai</p><li>c” folyamatosan teszi a sör népszerűségét.<ol><li>A CraftRepub előnyei<li>c egy hangulatos, stílusos és nagyon tiszta hely. Hátrányok – önkiszolgálás, nincs közvetítés, szűkös menü, amely kolbászt, sajtot és hamburgert tartalmaz.</li><li>Cím: Moszkva, Gnezdnikovszkij sáv 9., 7. épület, földszint</li><li>Tel.: +7 (965) 112-66-71/ (495) 629-89-84</li><li>weboldal: craftrepub</ol><h3>Kibaszott Craft Pub</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Kibaszott Craft Pub

  Az orosz kézműves sör ellenfele, Andrey Levitsky vendéglős által megnyitott bár a harmadik helyet foglalja el a minősítésben. Ezért az intézménynek nincsenek hazai alacsony alkoholtartalmú italai.

  Az FCP-nek 10 csapja van, és az italok rendszeresen változnak. Egy kézműves bárban a brit sört nagyon értékelik. Vannak amerikai és európai sörfőzdék termékei is. “A Fcking Craft Pub mintegy 50 féle palackozott Kraftot, almabort és üdítőt kínál látogatóinak.

  “Az FCP a One Door Community Corporation része, amely a Meat Puppets étteremnek is otthont ad, ahol finom falatokat lehet rendelni sörrel. A látogatók leggyakrabban a hamburgert, a húsgombócokat vagy a csirkeszárnyakat választják.

  A futballszurkolók gyakran gyűlnek össze a Fcking Craft Pubban. A helyszín nagy képernyővel rendelkezik, amelyen rendszeresen sporteseményeket vetítenek. Mindenki számára van egy asztali focijáték is. És a rúgók között vannak a moszkvai labdarúgó liga tagjai is.

  1. Előnyök – parkoló, ingyenes internet, barátságos csaposok, van játékkonzol. Hátrányok – magas árak, nincs hazai kézműves sör.
  2. Cím: Moszkva, ul. Novoslobodskaya str., 16
  3. Telefon: (963) 645-05-06

  ivbar

  Értékelés: 4.7

  Pivbar.webp

  A minősítés negyedik helyét a Birmarket alapítói által megnyitott kraft bár foglalja el. A kocsmának városi designja van. A látogatók nagy, hosszú asztaloknál, padokon ülve söröznek. 2 társalgó és egy nagyképernyő áll rendelkezésre, ahol rendszeresen fontos sporteseményeket vetítenek. A “Fcking Craft Pub”-tól eltérően a “Beer Bar” a helyi termelőkre helyezi a hangsúlyt. 300 féle palackozott kraft és 30 csap van csapolva csapolt habokkal.

  A “Beer Bar” megkülönböztető jegye a többi Kraft-helyszíntől az ízletes és változatos menü. Egzotikus specialitások, mint például kacsakolbász almás chutney-val, komlós sültkrumpli, csirke és chili con carne.

  Az új látogatók kényelme érdekében a kocsma falán egy részletes séma található, amely segít eligazodni a sörben. Hétköznapokon estig különleges árak érvényesek. “A Sörözőt érdemes meglátogatni a klasszikus rock kedvelőinek. Tom Angelripper, az AC/DC, Billy Idol és a Motley Crue zenei remekműveit hallhatod.

  A kocsma vendégei szerint a fő előnyei a demokratikus árak és az ízletes ételek. A pultban igazi szakemberek dolgoznak, akik az illat alapján felismerik a kézműves sörök ízét. Hátrányok – A söröző mindig zsúfolt, túl kevés hely van az asztalok között, és túl hangos a zene.

  1. Cím: 1516 Lenin utca, Moszkva. 1-ya Tverskaya-Yamskaya ul., 2, pg. 1
  2. Telefon: +7 (929) 673-05-41

  1516

  Értékelés: 4.6

  1516.webp

  Az ötödik helyezett egy saját sörfőzdével rendelkező kézműves bár lett. Van 4 rendszeres sör (Weizen, Pilsner, Statute, American Pale Ale) és 6 szezonális sör. Az első emeleten több mint 35 különböző, az Egyesült Államokból, Belgiumból, Németországból és Dániából importált palackozott sört kóstolhat meg. A kínálatban Kraft vodka, holdfény, párlatok és különleges likőrök szerepelnek.

  Az “1516”-ban 2 VIP-terem található személyes kiszolgálással. Az első terem könyvtár stílusban van berendezve és 10-20 fő befogadására alkalmas. A második terem kialakítása kőből készült, 30 fő befogadására alkalmas. Van egy egész emeletnyi kézműves bár is, amely akár 150 fő befogadására is alkalmas.

  Az “1516” szerzői konyhában. Itt mindenki kipróbálhatja a különféle előételeket, meleg ételeket, hamburgereket, német kolbászokat, valamint a grillen és házi füstölőben készült ételeket. A Craft bár éttermi túrát és ingyenes kóstolást kínál. Az “1516” látogatói minden este Stand Up-ot, zenei esteket, UFC-t, focit, stb. láthatnak.

  Az “1516” kedvezményeket és ingyenes túrákat kínál a sörfőzdében a születésnapos fiúknak és lányoknak. Szombatonként a kézműves bárban “Stop Game”-et rendeznek, amelynek fődíja a győztes egy hordó. Banketteket is szervez, beleértve az esküvőket, évfordulókat és még gyerekzsúrokat is.

  1. Cím: Moszkva, ul. Abelmanovszkaja utca 4a, Moszkva
  2. Telefon: +7 (499) 429-05-34
  3. Weboldal:

  Eric a vörös

  Értékelés: 4.5

  Eric Ginger

  A rangsor hatodik helyezettje a háromemeletes Eric The Red nevű kocsma-étterem. Az első terem belseje a középkort idézi. Az első emelet városi hangulatot áraszt a vörös téglafalakkal. A harmadik emeleten pedig megcsodálhatja a gyönyörű kilátást az ablakokból, és megkóstolhatja a skandináv és európai konyhát.

  A kézműves bár több mint 50 csapolt sört és mintegy 500 palackozott sört kínál. A kocsmában megkóstolhatja a Svetlaya Sonya nevű indiai sört vagy a hazai Odna Tonna és Velka Morava sörfőzdék kézműves komlóját. Különlegesség a minden emeleten található bár. Itt a vendégeknek olyan Kraft és almabor típusokat öntenek, amelyek más emeleteken nem állnak rendelkezésre.

  “Eric a Vörös széles választékot kínál. Az étterem séfje azt javasolja, hogy kóstolja meg a cornwalli pástétomot, a dizájner hamburgert, a bécsi szeletet, a norvég halászlevet, a csirkemájpástétomot és a csirkemájpástétomot. “Eric The Red rendszeresen tart bemutatókat és kóstolókat az új Kraft sörökből”. A kocsma sporteseményeket közvetít, hétvégenként pedig zenei együtteseknek ad otthont.

  1. Cím: Moszkva, ul. Arbat utca 36/2, 1. épület
  2. Telefon: (499) 505-18-33
  3. Weboldal:

  Sörfőzés

  Értékelés: 4.4

  Varka.webp

  A hetedik helyet a népszerű modern burger és kézműves sör formátum foglalja el. A kézműves bár belseje loft stílusban van berendezve. A kocsma grafittégla falai, a válaszfalak csövekből készültek, az asztalok pedig söröshordókra emlékeztetnek. A bárban akár 70 fő is elfér.

  A Varka népszerű hazai kraftot és egy nyugati gyártó exkluzív fajtáit kínálja. Több mint 20 féle csapolt és 80 féle üveges sör közül választhat. A kocsma mindig a legjobb hazai sörfőzdék, a Jaws és a

  igger.

  Szintén érdemes megkóstolni a “Varka” különleges tinktúrákat aszalt szilvával és sárgabarackkal. Azok számára, akik nem kedvelik a Kraftot, a kocsma búzából készült változatot és hagyományos lágert kínál. A kocsmagrill kolbászokat, hamburgereket, burgonyaszeleteket, szendvicseket, csirkeszárnyakat, quesadillákat és nachókat kínál. Várkának van zenei színtere. Szombatonként bowlingpálya, hétköznapokon pedig diákkedvezményt biztosít.

  1. Előnyei a jó ételek, elfogadható árak, jó kiszolgálás, a bárban folyamatosan rockzene szól, és jó hely a nagy társaságok számára. A hátránya, hogy nagyon zajos a helyszín.
  2. Cím: Moszkva, ul. Alexandra Szolzsenyicin, 1/5
  3. Telefon: (925) 005-05-42

  Sör történik

  Értékelés: 4.4

  Sör történik.webp

  A minősítés nyolcadik helyét egy 2015-ben Moszkvában megnyitott gasztrobár foglalja el, amelyet Timur Abuzyarov séf nyitott meg. A kocsma belseje pszeudo-dorklyni stílusban van berendezve, Edison-lámpákkal, téglafalakkal, antik fabútorokkal… A terem 80 fő befogadására alkalmas.

  A kocsma 30 fajta csapolt és több mint 450 palackozott pálinkát kínál a világ minden tájáról. Az étlapon Abuzyarov szerzői konyhájának elemei szerepelnek. Népszerű a vendégek körében: távol-keleti garnélarák, brjanszki bélszín szultánnal, spenóttal és topinamburral, házi kenyér füstölt zsírral, tonhal tatárral. Hétköznapokon üzleti ebédet rendelhet a Crafts Barban. Érdekes, hogy a Beer Happens úgy működik, mint egy bolt. Ezért a látogató által elvitt üveges sör ára 100 rubellel alacsonyabb lesz.

  1. Előnyök – jó elhelyezkedés, kiváló minőségű sör. Hátrányok – túlárazott, ízetlen ételek, kis adagok.
  2. Cím: Moszkva, ul. Sretenka 24/2
  3. Telefon: +7 (985) 082-57-47

  R
   E csapszék

  Értékelés: 4.3

  R<ul></div><p>E taproom” src=”/wp-content/uploads/2023/11/23716666195741-1012.jpg” height=”461″ title=”R</p><ul>E taproom”><p>A rangsor kilencedik helyét egy kézműves bár foglalja el, amelyet 2015-ben nyitott meg Moszkvában a Zagovor Brewery <br />ewery. “R</p><ul>Az E csapszék egy nagy, macskakövekkel, graffitikkel és fákkal díszített udvaron található. A kocsma belseje elég tekintélyes. Kényelmes bárhelyiség külön állóhelyiséggel, fekete csempékkel.<p>“R</p><ul>E csapszék nagyszerű választékot kínál a hazai és külföldi (norvég, dán) termelők (több mint 200 tétel) csapolt és palackozott kraftjából. Naponta új kraft a pulton. A pubban 27 szokatlan csap van. Van itt egy gránát, egy bicskanyitogató, egy Stratocaster, valamint egy Leo Tolsztoj-csapolás. “R<ul>Az “E taproom” meglehetősen népszerű a hardcore punk követői körében.<ol><li>Előnyök – professzionális pultosok, nagy választékú kraft. A hátránya a túlárazott sör, a különös hangulat, valamint a kényelmetlen székek és asztalok.</li><li>Cím: Moszkva, per. Starovagankovsky St. 19, p. 7</li><li>Telefon: (985) 168-08-19</li></ol><h3>Bad.<br />o.Rossz bár</h3><p>Értékelés: 4.3</p><div style=Bad.</div><p>o.Bar.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/11/74216666195741-9212.jpg” height=”467″ title=”Bad.<br />o.Bar.webp”></p><p>A rangsor tizedik helyén egy saját sörfőzdével rendelkező hely áll, amelyet a BarProof többször is a “legjobb kézműves bárnak” nevezett. A Kraft étterem belseje teljes mértékben megfelel a nevének. A szoba brutális stílusban van berendezve, ahol egy hosszú pulton egy koponya van sapkában. A bár téglafalait a Sons of Anarch stílusában festették és szokatlan faütőkkel díszítették.</p><p>A bárban 24 féle kraft van. Szintén a ‘Bad.<br />o.A bár hétköznapokon exkluzív söröket és házi készítésű bogyós gyümölcsökből készült infúziókat kínál. Van holdfény, almabor, keserű italok. Előételként a Bad.<br />o.A “Bar” a népszerű Burger Heroes lánc eredeti hamburgereit kínálja. A konyha egy különleges “Bad Bro” fekete-fehér burger paradicsommal, paprikaszósszal és füstölt hagymával. Hétköznap a Bad.<br />o.A “Bar” 30%-os kedvezményt kínál a csapolt italokra és a palackozott sörökre elvitelre. És minden szombat este a kocsmában birpongot játszanak.</p><ol><li>Az előnyök közé tartozik a kiterjedt sörlista rendszeres utántöltéssel, a hely. Hátrányok – zajos és zsúfolt hely, gyenge konyha.</li><li>Cím: 28/45 Gruzinsky Val, Moszkva</li><li>Tel: +7 966 048 50 20</li></ol><h3>HopHead Craft Beer Pub</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=HopHead Craft Beer Pub

  A minősítés tizenegyedik helyét egy egyedülálló intézmény foglalja el, amely a Kraft, a jó zene és az európai konyha kedvelői számára vonzó lesz. A kocsma belseje egy angol kastélyra emlékeztet, és barna árnyalatokkal van díszítve. A nagyvállalatok számára egy puha zónát terveznek nagy bőrkanapékkal.

  A Kraft bar a Kraft széles választékát kínálja Nagy-Britanniából, Oroszországból, Németországból és Csehországból. Több százféle palackozott sör is kapható. “A HopHead Craft Beer Pub változatos étlapot kínál az ír, orosz, amerikai, német és brit konyha ételeivel.

  A kocsmában hétvégenként moszkvai zenei zenekarok és stand-up komikusok lépnek fel, és filmeket vetítenek. “A HopHead Craft Beer Pub rendszeres promóciókat tart. Például mostantól 50 százalékos kedvezményt adnak a bankettekre és 15 százalékos kedvezményt a csalásra.

  1. Az alacsony árak előnyt jelentenek. Hátrányok: Nincsenek.
  2. Cím: Moszkva, ul. Cím: Friedrich Engels utca 20., 1. épület
  3. Telefon: +7(968) 810-18-88
  4. Weboldal:

  Az összes barátod

  Értékelés: 4.1

  Minden barátod2.webp

  A rangsor tizenkettedik helyét egy 2014 nyarán Moszkvában megnyitott kraft bár foglalja el. A kocsma alapítói az ILWT rapegyüttes tagjai, Artem Popov és Alekszandr Malejev voltak, akik a kocsmát egyik dalukról, az “All Your Friends”-ről nevezték el.

  A bár “sörös belső térrel” rendelkezik, téglafalazattal, visszafogott világítással és egy nagy bárpulttal. Az intézmény falait ironikus feliratok díszítik. Az intézménybe a játékbolton keresztül lehet bejutni, amely este egy további csarnokká válik.

  A pub a legjobb német, angol, belga és orosz kézműves söröket kínálja csapolva. Többféle almabor is kapható. De a bárban nincs rendszeres étlap, mivel a választék minden héten megújul. A szórakozás szerdától vasárnapig sportot és DJ-ket kínál.

  1. Előnyök – elfogadható árak, hangulatos légkör, mindig friss és hűvös sör. Hátrányok – nincs konyha, nincs zaj, kicsi szoba, nincs légkondicionálás.
  2. Cím: Moszkva, Maly Gnezdensky sáv 12/27
  3. Telefon: +7 (925) 562-89-90
  Olvasson tovább  A 6 legjobb fodrászat Szentpéterváron
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: