Top 5 meleg alaplap gyártó

*A szerkesztők értékelése a legjobbakról a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A fém aljzatok előkészítéséhez (festékeltávolítás vagy rozsdaeltávolítás) szakértői tanácsadás szükséges.

A lakásfűtés egyik legújabb innovációja a meleg lábazati lapok. Komoly alternatívát jelentenek a hagyományos radiátorokkal és padlófűtési rendszerekkel szemben. Sok lakástulajdonos még mindig óvatos ezzel az innovatív fűtési módszerrel szemben, és a kiegészítő hőforrás szerepébe utalja. De sok példa van arra, amikor a meleg alaplap lett a fő fűtési rendszer. A működési elv a helyiség aljának (fal és padló) felmelegítésén alapul, amelyből a hő aztán kisugárzik. Az orosz piac külföldi és hazai vállalatok termékeit kínálja. Kialakításában, működési elvében és költségében különbözik. Az Expertology magazin szakértői összehasonlító elemzést végeztek a különböző gyártók meleg szegélyléceiről. A felülvizsgálatban 5 márka volt, amelynek fejlett termékei sikerült az oroszok otthonában dolgozni, és pozitív visszajelzést kaptak a fogyasztóktól.

A meleg szegélylécek 5 legjobb gyártója

Értékelés: A hely A név Értékelés
Top 5 gyártó meleg szegélylécek 1 Mr .Tektum 5.0
2 STN 4.9
3 Orion 4.8
4 Techno Board 4.7
5 Turbo Tech 4.6

Mr.Tektum

Értékelés: 5.0

Mr.Tektum

Az Alden Group kereskedelmi és gyártó vállalat több mint 20 éve aktív az orosz piacon. Fejleszti és gyárt fűtési rendszerek “meleg alaplap” alatt a Mr.Tektum. A fejlesztők az osztrák gyártó termékeit vették alapul, és hazánk éghajlati viszonyaihoz igazították őket. A szakértők dicsérik a felhasznált anyagok (melegen sajtolt alumínium, réz, sárgaréz) kiváló minőségét. Az okos árpolitika dicséretet érdemel, így a Tektum meleg szegélylécek komoly alternatívát jelentenek a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben.A Tektum a fogyasztók széles köre számára érhető el. A gyártó állítása szerint alacsony az áramfogyasztás; 200 W névleges teljesítmény esetén a fogyasztás nem haladja meg a 65 W-ot. A padlófűtés önállóan is telepíthető, és a vállalat műszaki támogatást nyújt ügyfeleinek. A márka aranyat nyer a felülvizsgálatunkban.

Olvasson tovább  Sífész mosás mennyezet

A hazai felhasználók elégedettek a kivitelezéssel, az energiahatékonysággal, a könnyű telepítéssel és az 5 éves garanciával. Néhány ügyfél enyhe recsegésről számolt be néhány modulban.

STN

Értékelés: 4.9

STN

Az áttörést jelentő technológia a CTN-t úttörővé tette hazánkban a padlófűtések területén. A szakértők az innovatív fűtőelemre összpontosítanak, amely egy amorf fémszalagon alapul. A gyártó az olvadt fém ultragyors hűtését használta az egyedülálló anyag előállításához. Ennek eredményeként a meleg lábazati lapok gyorsan és egyenletesen melegednek, minimális vastagsággal rendelkeznek, és gazdaságosan fogyasztják az elektromos energiát. Az amorf fém felhasználásának köszönhetően az elektromos energia akár 99%-os hatékonysággal alakítható át hőenergiává. A vállalat katalógusában beépített termosztáttal és anélkül, fehér és fekete szegélylécekkel ellátott fűtőtesteket kínál. Egyes modellek IP67-es por- és vízállósági besorolással rendelkeznek, így akár fürdőszobákban is elhelyezhetők. Az STN termékek megfelelnek a Vámunió műszaki előírásai 004/2011 és 020/2011 követelményeinek, a gyártó megkapta az ISO 9001-2015 tanúsítványt 93005.

Az orosz fogyasztóknak tetszett a CTN meleg alaplapjának energiahatékonysága, az 5 éves garancia, a nedvesség elleni megbízható védelem. De ennek a márkának a termékei nem találhatók az ország minden régiójában.

Orion

Értékelés: 4.8

Orion

Sok pozitív értékelés az internetes forrásokon YAM és Ozovik kapott meleg lábazati deszkák Orion. A szakértők kiemelték a márka termékeinek számos előnyét. Először is, a gyártónak sikerült megfizethető árakat kínálnia az orosz fogyasztóknak. További előnye az 5 év garancia és a fűtőtestek maximális védelme a gyulladás és a rövidzárlat ellen. A fogyasztók elégedettek az alacsony energiafogyasztással. A legtöbb esetben egy négyzetméter négyzetméter fűtéséhez egy fűtőtestben elég egy négyzetmétert felmelegíteni. 25 watt villamos energiát igényel méterenként. A fűtés nagy hatékonyságának köszönhetően az Orion szegélylécek gyakran a helyiség fő fűtési forrása. A beépített vagy külső termosztátnak köszönhetően lehetőség van a fűtési rendszer automatikus vezérlésére. A nedvesség és por elleni megbízható védelem lehetővé teszi a meleg lábazati lapok használatát garázsok, üvegházak vagy loggiák fűtésére. A márka bronzérmet nyert a felülvizsgálatunkban.

Olvasson tovább  Kerámia csempe mérete 30x60: A választás jellemzői

A tulajdonosok az Orion termékeket a véleményekben a gazdaságos energiafogyasztás, a helyiség gyors fűtése, a könnyű telepítés miatt dicsérik. A hátránya a kellemetlen szag jelenléte a használat első napjaiban.

Techno Board

Értékelés: 4.7

Techno Board

A hazai Techno Board cég több mint 12 éve foglalkozik fűtőberendezések fejlesztésével és gyártásával. Rövid idő alatt a gyártónak sikerült egy több mint 250 alkalmazottat foglalkoztató nagyvállalatot létrehoznia. A szakértők szeretik a melegvíz-típusú szegélyléceket, amelyek magas szintű kényelmet biztosítanak a helyiségben. Láthatatlanul működnek a fűtési rendszerben a természetes konvekció elvét használva. Az eszközök az orosz lakásállomány feltételeihez igazodnak, könnyen telepíthetők. fűtőközegként víz vagy glikol használható. A konvektorokat 130 °C-ig terjedő hőmérsékletre és 16 bar üzemi nyomásra tervezték. A Techno Board fűtőlécek előnyei a kiváló minőségű anyagok használatának tulajdoníthatók, számos alkatrészt Finnországban vásárolnak. A beépített légtelenítő szelep megkönnyíti a vízrendszer használatát.

A lakástulajdonosoknak hízelgő a kiváló minőségű kivitelezés, a megbízható réz hőcserélő, az elfogadható árak… Hátrányként említik az eladásra kínált színek szegényes választékát és az elektromos modellek hiányát.

Turbo Tech

Értékelés: 4.6

A Turbo-Tech cég nagy tapasztalattal rendelkezik a meleg alaplapok fejlesztése és gyártása terén. A vállalatot 2002-ben alapították, és azóta fűtőberendezések gyártására összpontosít. A termékek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és az orosz GOST-oknak. A szakértők dicsérték a gyárban 2020-ban bevezetett hegesztési automatizálási rendszert. A TP1, TP2 és TP4 vizes lábazatok létrehozására használják, amelyek népszerűek honfitársaink körében. A katalógusban helyet kapott a TPZ elektromos modell, amely 5 színben kapható. A gyártó bízik termékei minőségében, amit az 5 éves garancia is bizonyít. A márkanév a meleg lábazati szegélylécek öt legjobb gyártója közé tartozik.

A visszajelzések szerint a fogyasztók dicsérik a Turbo-Tech szegélyléceit a minőségi kivitelezésért, a kiterjedt kereskedői hálózatért és a rögzítőelemek készletben való elérhetőségéért. A hátrányok közé tartozik a modellek szerény választéka.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: