Top 5 Neva talajművelő gépek

A falvakban ma már nehéz lovat találni a kerti parcella felszántásához. És az árak a kezelés a föld traktor megy a tengerbe, és nem minden zugok és rések a kert vagy a nagy berendezések kaphatnak. Ma a dacha gazda vagy a gazda fő segítője robogóvá válik. A gép könnyen manőverezhető, könnyű, könnyen irányítható és megfizethető. A hazai piacon a Neva márkanév alatt forgalmazott termékek vezető szerepet töltenek be. A gyártó többféle motoros talajművelő gépet kínál, amelyek mindegyike nagy segítséget jelenthet a háztartásban.

A Neva talajművelő gépek típusai

 1. A legkönnyebb modell (75 kg-ig) könnyen vezethető, manőverezhető és megfizethető. Nemcsak a tapasztalt gazdák, hanem a kezdők is elboldogulnak ezzel az eszközzel. A kis méret lehetővé teszi, hogy a benzinüzemű berendezést autóban szállítsák, csökkentve a téli lopás kockázatát.
 2. A legfeljebb 100 kg tömegű motoros kultivátorok a félprofesszionális gépek közé tartoznak. Nagy teljesítményű (akár 10 literes) benzinmotorok hajtják őket. ., amely lehetővé teszi, hogy ne csak a megművelt és sík talajon, hanem a parlagon heverő földeken is közlekedjen. A sebességváltó teljesítményleadóval van felszerelve, amely csökkenti a motor fordulatszámát és növeli a vonóerőt.
 3. A nehéz talajművelő gépek segítenek a gazdáknak és a kertészeknek megbirkózni a legnehezebb feladatokkal is. A Neva termékcsalád 100 kg feletti modelleket tartalmaz. Erős benzinmotorok hajtják őket (több mint 10 literes). .). A nyomaték elosztásáról egy teljesen kézi sebességváltó gondoskodik, differenciálzárral kombinálva. Ennek eredményeképpen a gép a munkák széles skálájára képes, a szántástól az aratásig.
 4. A motoros talajmarógép kiválasztásakor a szakértők azt tanácsolják, hogy figyeljen a nyomaték átvitelének módjára a motortól a sebességváltóhoz. A fogaskerékhajtás a legmegbízhatóbb megoldás. A lánchajtás valamivel gyengébb erősségű, és a legolcsóbb modellek szíjhajtással vannak felszerelve.
Olvasson tovább  Shock fúrók: Előnyök és hátrányok, választás és alkalmazás

Felülvizsgálatunkban az 5 legjobb Neva talajművelő gépet vesszük szemügyre. A minősítésnél figyelembe vették a szakértők véleményét és a helyi kertészek visszajelzéseit.

Melyik talajművelő jobbNeva és Oka

Motoros talajmaró márka

Előnyök

Hátrányok

Neva

+ erős és tartós motor

+ egyszerű és megbízható átvitel

+ kormánykerék beállítása

+ lánc vagy fogaskerék áttétel

– magas ár

– nagy méretek

– Instabil egyenetlen talajon

Oka

+ megfizethető ár

+ alacsony zajszint

+ könnyű kezdés

+ kompakt méretek

– Nem elegendő súly a szántáshoz

– kopó hajtásszíjak

– rövid életű adás

A legjobb talajművelő gépek Neva

Jelölés helyszín termék neve ár
A legjobb talajművelő gépek Neva 1 Neva MB-23-Y (MX300) 62 900€
2 Neva MB-23B-10.0 51 400€
3 Neva MB2-B MA V 41 990€
4 Neva MB-2H-5.6 44 900€
5 Neva MB-B6,5 RS 34 500€

Neva MB-23-Y (MX300)

Értékelés: 4.9

Neva MB-23-Y (MX300)

Nagy teljesítményű Neva MB-23-Y (MX300). Fel van szerelve egy japán Yamaha MX300-as erőforrással (12 l. .), amelynek élettartama nagyjavítás nélkül kb. 5000 üzemóra. A megbízhatóságot az öntöttvas bélés biztosítja, amely hatékonyan vezeti el a hőt a hengerből. A gyártó gondoskodott a motor csendes működéséről egy speciálisan tervezett kipufogó segítségével. A szakembereknek tetszett a gép mobilitása, a helyszínen további fizikai erőfeszítés nélkül elfordítható. Ezt a megerősített sebességváltónak és a differenciálzárnak köszönhetően sikerült elérni.

A talajmaróhoz számos tartozék csatlakoztatható. Ez lehet egy szántó és egy kultivátor, egy hókotró és egy rotációs fűnyíró, egy vízszivattyú és egy pótkocsi. A dacha-tulajdonosok és a gazdák elégedettek a gépek teljesítményével; a talajművelőgép a rangsor győztese.

Előnyök

 • nagy teljesítmény;
 • manőverezőképesség;
 • multifunkcionalitás;
 • megbízhatóság.

hátrányok

 • nem található.

Neva MB-23B-10.0

Értékelés: 4.8

Neva MB-23B-10.0

A Neva MB-23B-10 egységet a hatalom a rangsor győztesének adja át.0. A gyártó amerikai motorral szerelte fel
A motor és a Stratton (10 l. .). A modell keresett a hazai vásárlók körében, csak az elmúlt 2 hónapban 38-an vásárolták ezt a darálót a YAM-nál. Nemcsak a teljesítmény vonzza a dacha-tulajdonosokat és a gazdákat, hanem a fogaskerékhajtás is. A kézi sebességváltó 4 előre- és 2 hátrameneti sebességfokozattal rendelkezik. A hazai motoros talajmaró sem kialakításában, sem ergonómiájában nem marad el külföldi társaitól, miközben árban nyer.

A felhasználók dicsérik a modellt a súly, a teljesítmény és a konfiguráció kombinációja miatt. A gépeket a gyári szállítószalagon töltik fel műszaki folyadékokkal. Hátránya a rövid váltókar és a sebességváltáshoz szükséges erőfeszítés.

Előnyök

 • nagy teljesítmény;
 • megbízható motor
 • fogaskerékhajtás;
 • minőségi összeszerelés.

Hátrányok

 • rövid váltókar.

Neva M2-B MA V

Értékelés: 4.7

Neva MB2-B MA V

A Neva MB2-B MA V ideális a mezőgazdasági alkalmazások széles skálájához. Nemcsak szántja a talajt, szántja a földet, kapálja és kiássa a növényeket. A gép segítségével füvet nyírhat, 400 kg-ig terjedő súlyokat szállíthat, megtisztíthatja a területet a szeméttől vagy hótól, vizet szivattyúzhat. Több mint 20 különböző tartozék és pótkocsi csatlakoztatható a géphez. A minősítés vezetőihez képest a modell motorral van felszerelve
Kisebb kapacitású iggs and Stratton (6,5 liter). .). Ezért a munkaszélesség 127 cm-re van korlátozva.

A tulajdonosok nagyra értékelik a gyalogos traktor olyan tulajdonságait, mint a manőverezhetőség, az alacsony zajszint és a multifunkcionalitás. A láncos meghajtást egyes felhasználók hátrányosnak tartják.

Előnyök

 • minőségi összeszerelés;
 • multifunkcionalitás;
 • megbízható motor
 • alacsony zajszint.

Hiányosságok

 • lánchajtás.

Neva MB-2H-5.6

Értékelés: 4.6

Neva MB-2H-5.6

Kis Neva MB-2H-5 motoros talajművelő gép.6 szűzföldek és nehéz agyagos talajok művelésére tervezték. 93 kg-os súlya mellett akár 30 cm-es munkamélységgel rendelkezik. A gépet a japán HONDA GX 200 motor hajtja. Szakértők és amatőrök által egyaránt ajánlott. A motor élettartama akár 5000 óra, de a motor legnagyobb erőssége a nyomatéka. A motoros talajmaróhoz számos tartozék csatlakoztatható. A modell az 500 kg súlyú áruk szállítására is kiválóan alkalmas. A differenciálzár lehetővé teszi a kormányrúd könnyű manőverezését szűk helyeken.

A felhasználók azonosítottak néhány hiányosságot, amelyek megakadályozták, hogy felkerüljön a minősítésünk piedesztáljára. Kényelmetlen váltókar, teljesítményvesztés -10°C alatti hőmérsékleten.

Előnyök

 • manőverezőképesség;
 • nagy nyomaték;
 • tartósság.

Hátrányok

 • teljesítménycsökkentés hideg időben.

Neva MB-B6,5 RS

Értékelés: 4.5

Neva MB-B6,5 RS

A Neva MB-B6.5 RS a legkedvezőbb árral büszkélkedhet. Alacsony súlya (70 kg), robusztussága és termelékenysége. A gép megbízható amerikai motorral van felszerelve
iggs and Stratton, amely 6,5 literes teljesítményű. . A gép könnyen kezelhető, így a felhasználók szűk területeken dolgozhatnak, havat lapátolhatnak, gyomlálhatnak és kapálhatnak. Nagy kopásállóságú sebességváltó 2 előremeneti és 1 hátrameneti sebességfokozattal.

A felhasználók hasznosnak találták ezt a készüléket a saját kertjükben. Munkamélység legfeljebb 20 cm, munkaszélesség legfeljebb 100 cm. E mutatók szerint a modell rosszabb, mint a minősítés vezetői, a szakértők az egység gyenge oldalát és a lánchajtást hívják.

Előnyök

 • alacsony súly;
 • könnyű kezelhetőség;
 • kopásálló sebességváltó;
 • alacsony ár.

hátrányok

 • A munkaterület kis mérete.
Olvasson tovább  Hogyan válasszuk ki a márkájú munkaruházatot?
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: