Wagner márka festékek

  A német vállalatok a legtöbb fogyasztó szerint a leghíresebb és megbízhatóbbak. Németországból származó technika nagy kereslet az egész világ területén, informatikai aggodalmak és festő berendezések. Az ilyen cégek közül a Wagner márka termékeit feloszthatja.

  Sajátosságok

  A Wagner paintopulizálói a pozitív tulajdonságainak köszönhetően népszerűek.

  • Egyszerűség. Annak ellenére, hogy technikai felszerelések és bőséges lehetőségek a festés felületek, a Wagner termékek elég könnyen működtethetők, mert a tapasztalatlan felhasználók képesek lesznek kipróbálni a berendezést az ügyben bármilyen probléma nélkül. Az egyszerűség megjelenik, ami érthető és ismeri az ilyen típusú festménytermékeket.
  • Minőség és megbízhatóság. A festékszórók készítésének folyamatában a gyártó kiváló minőségű nyersanyagokat biztosít, amelyekből termékek készülnek. Ez a különböző mechanizmusokra is vonatkozik, köszönhetően, hogy a modellek széles funkcionalitással rendelkeznek. Ez a funkció lehetővé teszi a Wagner keresletet a globális piacon.
  • A felállás. A gyártó tartománya valóban széles, és a kézikönyvből származó egységek az ipari mérlegeken teljesen felhasználtak. Raktáron vannak elektromos, légtelen, professzionális festékek. Érdemes megjegyezni a technikai sokszínűségüket, amelyet a fúvóka függvényében a permetszélesség beállítása, nagynyomású és más jellemzők megváltoztatása.
  • Felszerelés. Nem csak egy paintopultot vásárolhat, hanem egy egész készletet is, amely különböző kiterjesztésű kábeleket, fúvókákat, tisztítószereket és mindegyiket tartalmazza, ami megkönnyíti a technológia optimális állapotának működtetését és megőrzését.

  Fajták és modelltartomány

  Wagner W100

  Az egyik leghíresebb háztartási modell, amely jó tulajdonságokkal rendelkezik, és lehetővé teszi a különböző anyagok minőségi felületét. Az ilyen termék olyan festékekkel működik, amelyek viszkozitása akár 90 din, nevezetesen: zománcokkal, lakkokkal, impregnálásokkal és primerekkel. Van egy beépített anyagtakarmány-szabályozó, amelynek a kívánt permetezési opciót állítja be a célok és feladatok függvényében.

  A szórópisztoly által használt HVLP-technológia lehetővé teszi, hogy a festéket költséghatékony változatban alkalmazzák, ami csökkenti a költségeket. A fogantyú lágy anyagból készült lapáttal van felszerelve, 1,3 kg kis súlya a munkavállaló számára lehetőséget ad arra, hogy ezt a terméket hosszú ideig használja.

  A W100 jellemzői lehetővé teszik, hogy a 280 W-os áramellátás és a folyadékellátás 110 ml / perc. Ugyanakkor nem csak nagy sebességgel érhető el, hanem kiváló minőségű festés, a fúvókától és átmérőjétől függően. Ebben az esetben ez a jelző 2,5 mm.

  Az ajánlott távolság az 5-től 15 cm-ig terjedő részre, amelynek következtében több pontot használhat a folyadék alkalmazása anélkül, hogy a festéket a levegőbe permetezzen. Az i-spray és a ragyogó fúvókák használata esetén a munkavállaló képes lesz vastag kompozíciókat használni, amelyek bizonyos üzemeltetési körülmények között szükségesek lehetnek.

  A kapacitás könnyen viselhető és eltávolítható, további festéktartállyal is megvásárolható, így átfogó feladatokat végezhet a leggyorsabb ütemben.

  Wagner W 590 Flexio

  Univerzális fejlett modell, amely nagy számú funkcióval és előnyeivel rendelkezik korábbi analógokkal. A legfontosabb innováció két fúvóka jelenléte. Az első úgy lett kialakítva, hogy folyadékokat alkalmazzon kis tárgyakba, például padokra, bútorokra, kerítésekre. A második a működés módja, amellyel festheti az épületek terén és homlokzatait, valamint más nagy felületeket. Az ilyen változékonyság teszi ezt az eszközt mind a mindennapi életben, mind az iparban.

  A munka alapja az X-Boost turbina, amelynek hatalma beállítható. A legmagasabb paramétereken a felhasználó akár 15 kV-ig is színezhet. méter mindössze 6 perc alatt. Ebben az esetben a szórópermesztő rendszer biztosítja a festék és a lakk sima alkalmazását. Ha további fúvóka megvásárlásakor a munkavállaló képes lesz szerkezeti festéket használni gabonával 1 mm-re. Az egység W 590 Flexio robusztus esetben jön, amelynek köszönhetően a tárolás és a szállítás kényelmes lesz. Érdemes azt mondani, hogy ez a permetfestés alkalmas mindenféle festékre, mivel vastag anyagokkal, vízzel és oldószerekkel, 4000 MPa-ig és folyékony anyagokkal 170-ig.

  A Click & festék rendszer lehetővé teszi, hogy módosítsa a működési mód és fúvókák egy mozdulattal, ami nagyon hasznos, ha kombinálja megfestése kis és nagy felületen. A tartály térfogata 1,3 liter, így a munkavállaló hosszú ideig kihasználhatja a festéklistát. Ennek megfelelően a gyártó gondoskodott a tervezésről, amelynek súlya csak 1,9 kg. Jó gravitációs és funkcionális arány. A szívócső helyzetét megváltoztathatjuk úgy, hogy a fogyasztó nem csak a vízszintes, hanem a függőleges felületen is működjön.

  A hatalom 630 W, termelékenység 500 ml / perc, 2,5 mm-es fúvóka átmérője. HVLP festékanyag-permetezési módszer. A fogantyú megkönnyebbüléssel rendelkezik a kényelem és a tengelykapcsoló javításához. A fogyasztók megünnepelik a modell hatékonyságát, és használat során különböző helyzetekben.

  A korábban említett folyadékok mellett diszperziós, latex festékekkel, üvegekkel, lakkokkal és eszközökkel dolgozhat.

  Wagner W 950 Flexio

  Professzionális eszköz, amelyet a túlnyomórészt nagy felületek festésére terveztek különböző anyagokból. A tervezés fontos jellemzője Pisztoly hossza 70 cm, Mi teszi lehetővé a festéket a homlokzatokon, a mennyezeteken, a nagy magasságú falakon és a helyiségi szögekben. Ilyen jellemző a berendezés ipari célja, amely felhasználható az építésben. Ez a modell a festékek, például latex, diszperzió, vízben oldódó, valamint spray primer, fa impregnálás és dekorációs anyagok segítségével működhet.

  Lehetőség van az elfogyasztott anyag mennyiségének szabályozására, Amely lehetővé teszi, hogy a termék alakjától függően konfigurálja, és válassza ki a szükséges fáklyát. Mint más Wagner hálózati permetezők, van egy kényelmes dombornyomott pad a fogantyún.

  A légi rendszer háromféle típusú alkalmazást tartalmaz – függőleges, vízszintes vagy pont. A megfelelő beállítások lehetővé teszik, hogy nagy pontosságú és sima színű legyen. A modell hatékonysága 6 percet teszi lehetővé a 15 kV felület fedezésére. méter.

  Fontos jellemző az öntisztító rendszer jelenléte, amely nem volt korábbi modellekben. Ez a funkció, amely jelentős elősegíti az egység működését, amely W 950 Flexio-nak ismert. A tartály kapacitása 800 ml, ami elég hosszú ideig. A teljes tervezés súlya 5,8 kg, de a működés során csak egy fegyvert használ, ezért a légszivattyú súlyossága nem szerepel ebben a mutatóban. A teljesítmény eléri az 525 ml / perc, a permetezési kapacitás a 200 W. Maximális lehetséges festék viszkozitás 4000 MPa.

  Használati feltételek

  Az összeomlás használata előtt fontos szabály az egység teljes beállítása. A Wagner termékek több működési móddal rendelkeznek, ahol a fúvókától függően különböző fáklyaszélességeket, valamint permetező rendszert állíthat be. Ne felejtsd el, hogy ellenőrizze a legjobban a festménypisztolyt a szellőztetett szobában.

  Munka előtt adja meg magának a légzőszervi szervek védelmének eszközeit, előzetesen fedezze a filmet, amit nem kell feldolgozni. Vegye komolyan a festék kiválasztását és hígítását a kívánt arányban az oldószerrel, mivel a viszkozitás következetlensége nem teszi lehetővé a termék működtetését megfelelően.

  Minden egyes eljárás után mossa le a permetezőt úgy, hogy a festék ne száradjon. Ez különösen igaz az esetekre, ha a fúvókáktól függően különböző típusú festékanyagokat alkalmaznak.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: